Ja się dla odmiany nieco rozpiszę, bo Jatapon jako jedyny chce się spotkać na jakieś piwo, o! XD
Mari
Widzę, że zmieniłeś jej design - to fajnie. Nowa wersja ubranka prezentuje się naprawdę zajebiście, aczkolwiek można byłoby jeszcze popracować nad cieniowaniem nóżek. Do twarzyczki się nie czepiam, bo zauważyłem, że od pewnego momentu dążysz do uzyskania własnego, całkiem ciekawego stylu. Proponuję jeszcze chwilę posiedzieć nad włoskami, a dokładniej rzecz biorąc, ich dolną częścią - tą, którą ukryłeś za plecami. Cienie mogłyby być znacznie lepiej rozłożone, choć nie ma tragedii.
Gabriela
Cóż, nie jest źle!
W przypadku tej postaci, można byłoby trochę bardziej urozmaicić fryzurę oraz jej cieniowanie, a także popracować nad uwidocznieniem tej nieszczęsnej kieszonki na spodniach, która zwykle wygląda jak kolano xd
Woogy
Widać, że to Twój "main character" - dopracowany w niemalże każdym szczególe.
Serio, nie mam zastrzeżeń, a na siłę nie będę wyszukiwał błędów.
Pierwsze dziecko Woogyego i Gabrieli
Widać, że bardziej poszedł w ojca, niż matkę.
Fajnie wykonane ubranko, które jak mniemam, od razu nawiązuje do jego zainteresowań, podobnie jak opaska na lewym nadgarstku XD Do czego można się więc przyczepić? Dwa elementy.
Pierwsza sprawa to zbyt mała, prawa dłoń - w stosunku do otwartej, machającej łapki, ta piąstka jest zdecydowanie za malutka. Chyba, że to jakaś wada genetyczna ze strony któregoś z rodziców. Druga zaś, to dziwne położenie lewego oka. Akurat w tej kwestii, ZDECYDOWANIE musisz wprowadzić poprawki.
Drugie dziecko Woogyego i Gabrieli
Widać, że bardziej poszła w matkę, niż w ojca.
Całkiem ciekawy design - nie powiem, że nie. Dużo odsłania - gdybym ją rysował, na pewno wyglądałaby zajebiście. Tak jak w przypadku Gabrieli, tej postaci można byłoby nieco bardziej urozmaicić włosy, ale poza tym nie jest źle. Gdzie, nie gdzie powinieneś również popracować nad rozmieszczeniem cieni, ale to akurat detal - kwestia gustu. Nie będę Ci narzucał swojego stylu, prawda? xd
Trzecie dziecko Woogyego i Gabrieli
Widać, że poszedł w listonosza, bo ni cholery - ani podobieństwa do ojca, ani do matki XD
Wiem z doświadczenia, że irokez jest całkiem ciężką do wykonania fryzurką - jeżeli chodzi o proporcje, poszło Ci całkiem nieźle. Niestety, tutaj odnoszę wrażenie, że nieco zawaliłeś cieniowanie. Masa mięśniowa na rączkach także mogłaby być nieco lepiej widoczna, chociaż tutaj nie będę się czepiał - może tak jak Viego, ta postać nie będzie zbyt masywna. Poza tym, jakieś drobne błędy się znajdą, ale nie mam chęci już ich wymieniać, bo to i tak będzie zbyt długa wiadomość xd
Yuna
W przypadku tej postaci, design jest naprawdę zajebisty. Jedna z tych, które najbardziej przypadły mi do gustu z tego drzewka genealogicznego. Cienie włosów mogłyby być trochę lepsze, ale poza tym szczegółem, tak naprawdę nie mam innych zastrzeżeń. Kto jak kto, ale Yuna prezentuje się po prostu świetnie.
Abanai
Szału nie ma, dupy nie urywa.
Wykonanie włosów przypadło mi do gustu, ale skoro już robiłeś te wszystkie postacie, mogłeś wymyślić mu jakiś ciekawszy design. Masa mięśniowa doskonale widoczna i bardzo fajnie wykonana. Cieniowanie spodni i podkoszulki mogłoby być nieco lepsze. Pas także nie zachwyca, ale to całkiem fajne rozwiązanie, by narysować właśnie coś takiego, a nie zwykły, przewiązany materiał, jak to miało miejsce w Dragon Ballu xd
Żura-... Gempachi
Nawet nie wiesz, jaką pompę miałem z tego dziadka, jak go pierwszy raz zobaczyłem xD
Zarówno pod kątem stroju jak i fryzury, od razu w pamięć rzucił mi się Żurawi Pustelnik. Samo cieniowanie i wykonanie tych elementów nie jest złe, ale mogłeś być trochę bardziej kreatywny pod kątem wymyślenia stroju dla starego mistrza.
Kinsar
Saiyanin? Teraz mniej więcej wiadomo, skąd Woogy ma możliwość przemiany w SSJ - historia zaczęła się jeszcze przed jego ojcem. Ubiór wykonany bardzo przyjemnie dla oka - masa mięśniowa jest widoczna, a co za tym idzie, mamy tutaj fajnie wycieniowany, typowy Saiyański ubiór.
Asami
Typowa MILF, gdyby była narysowana w wersji anime XD
Doskonale widać podobieństwo do wnuczki względem włosów, choć różnice są zauważalne.
Ogólnie rzecz biorąc, fajne cieniowanie, chociaż w tej kwestii można byłoby jeszcze posiedzieć nad włoskami - ale nie jest źle. Absolutnie. Nie mam większych zastrzeżeń. Design niespecjalnie oryginalny, ale dziwnie do niej pasuje xd
Takeo
Widać, że dziwnie wyluzowany - coś oddał synowi, jeżeli chodzi o charakter. Ale niech Woogy brody na starość nie zapuszcza - za bardzo przypomina swoją matkę xD
Nad górną częścią ubioru mogłeś jeszcze chwilę posiedzieć - w sensie, nad cieniowaniem. Mówię tutaj zarówno o żółtej koszuli, jak i podkoszulce pod spodem - szału bowiem nie ma. Do spodni nie mam większych zastrzeżeń, a buciki wyglądają najbardziej oryginalnie z całego ubranka xd
Dobra, to byłoby na tyle.
Dawaj dwójkę i trójkę - chcę zobaczyć, do jakich lasek dorwały się te stare pryki. A szczególnie, Żurawi Miszczu xd