Efekty nudy? Nudź się częściej, bo wszystko wygląda naprawdę fajnie.
Zaczynając od Shigeru… Ciekawy dobór Pokemonów. Wychodzi na to, że preferujesz takie stworzonka, które przypominają smoki lub dinozaury, przynajmniej pod względem budowy ciała. Inna sprawa, skąd tutaj u licha Elekid? Sama postać wygląda dobrze. Cieniowanie w wielu miejscach przydałoby się zmodyfikować; tyczy się to również włosów.
Sandra to naprawdę seksowna mamu-… trenerka trujących i wampirzastych Pokemonów. W przypadku prawej łapki, wykonaj rękaw, którego de facto na chwilę obecną brakuje. Poza tym, wyobraziłem sobie sytuację w której owa mamuśka trzyma ten ostry obcas na kroczu Shigeru. Tak, zdecydowanie za dużo hentai.
Mayu rozniosła system na atomy. Wygląda na małą, niezdarną dziewczynkę, której jednak nie wolno lekceważyć.
Na temat Arisy wypowiedziałem się na deviantArtcie – gorąca laska, ot co. Przydałoby się zmodyfikować cieniowanie włosów.
Keiji wyszedł najgorzej. Cieniowanie spodni spieprzyłeś w porównaniu do reszty postaci. Poza tym, zaokrąglenie ich przy kurtce było błędem – z daleka wygląda to tak, jakby dolna część została doklejona. Wiesz, jeden piksel załatwi sprawę – ale twoja już w tym głowa, byś zorientował się gdzie go umieścić. To raczej nie jest trudne zadanie. Dziwna pozycja.
Ostatnia wrzutka z głową Nakatoniego prezentuje się… przeciętnie. Cieniowanie twarzy wymagałoby poprawek. Ciemne odcienie skóry oraz stroju są zbyt jasne. Włosy wyglądają fajnie – kiedy będę go rysował, przynajmniej będę wiedział dzięki tej pracy, w jakim kierunku mam iść. „White King”? Hej, królu, jakiś wychudzony jesteś.