Bercik
No robiony metoda kopiuj główkę na nowe ciało oraz zmiana kolorów, w tym przypadku skory na łbie, włosach i chyba na skórze. Nie jest zuy.... czasami patrzę jeszcze oczami starej epoki.
Bercik Saiyan
Też ta sama metoda, tylko ze na ciele Vegety by Vortex Reamstering Team (dobrze mówię?). Pamiętam jak kiedyś jeszcze na DBSS zobaczyłem go... bardzo mi się w tedy podobał. Potem są jego transy, pierwsze dwa to tylko zmiana koloru włosów, a w ostatnim zabrałeś połowę zbroi i dałeś szare kolorki na skórze i włoskach... zabrałeś też niektóre ataki KI.
Bercik v2
No i zaczynamy epoke kokserskich spritów by Bercik6c xD. Fajny sprit robiony na starym spricie Viega. Włosky By you, to dobrze cienie... hmm... nie wiem czy nie są ze sprita Viega, jak są twoja to mi napisz na GG. W transach zmieniles tylko kolor włosów Ekhm... źle, mogłeś je trochę wyedytować.
Hirokichi
Taa teraz ten Kox którego ci zawsze zazdrościłem... teraz już nie zazdroszczę. Zawsze był dla mnie świetny i będzie. SSJ to tylko zmiana koloru włosków a w SSJ2 nareszcie sie zmienił ich układ. dobrze.
Kazuyoshi
Kox the Saiyan and Brother of Hirokichi. Ziomek nie jest zuy... fajna zbroja, cienie i tym podobne gówna, które się uwzględnia przy ocenianiu są. Na Facesecie w którym się uśmiecha, wygląda trochę jak chomik. Mogłeś dać więcej ataków... włoski po raz kolejny zrobione przez ciebie, bardzo dobrze.
Shigeru
Shigeru ziom kox, goło-klatowy jak Hirokichi, ładnie uwzględniłeś mu mięśnie, ładnie pocieniowałeś, włoski by you. Fajne lodowe ataki, widzę że starałeś się robić lodowe lecz chyba zabrakło ci efektów. Tranformacja jest bardzo epicka, włoski są ładnie wykonane, to twój najlepszy sprit. On po prostu jest koooooox.
Trimplate
No i różowy odmieniec, cienie są, koszula jest, spodnie są, ten dziwny badyl na głowie jest. Mogłeś się z nim bardziej wysilić, a z resztą z tego co pamiętam był robiony tylko na potrzeby komiksu więc nie będę się zbytnio czepiał.
Shiranui
Kotołak kox. Fajny kot. Trans z uśmieszkiem koxi, cienie są, fajne ataki Ki są. Nie wiem za bardzo co tu się czepiać. Jest ładnie zrobiony, niczego mu moim zdaniem nie brakuje.
Icero
Podoba mi się gdyż jest troszkę inny niż wszystkie changelingi z powodu koloru jego klaty itp. Mogłeś dać więcej ataków bo jest ubogi. Cienie 2 tonowe ale podobają mi się. Póz też mogłeś dać więcej. Sprit fajny.
Saiyan Soldier
Czy ja wiem, normalny żołnierz tylko z mocami. Przyda się w komiksach. Podoba mi się kask.
Scizor
Cóż, imię jak ten pokemon. Podoba mi się jego kostium i cieniowanie. Włoski powinny być mniej czupryniaste moim zdaniem. Błagam cie o więcej póz do niego no i ataków.
Bercik v3
Finish ! Ostatni sprit... uhh dużo tego było. Heh, był robiony do komiksu, jest git, włosy git, a ciało od Vegety z Vortexa. Dodałeś też to oozaru które nie wiem z kąd wziąłeś. Wyczerpały mi się pomysły na ocenianie przez te twoje sprity.
Ogóle oceniając all to jest Baaardzo dobrze.
Cya !
PS. Nie zapomnijcie mi dać KP bo jak nie dacie to się obrażę
.
3kp