Obszary leżące dalej od centrum miasta niż najdalsze przedmieścia i obszary przemysłowe. W tym kierunku Hokushi by się rozwijało, gdy zostaną odnalezione kolejne oazy, które można do tego wykorzystać.
- Fis ma swojego Vespera, prawda?
G: Brzmi super. A ty masz zamiar walczyć w garniaku?
Viego spojrzał w dół. Kombinacja garnitura i uzbrojonego ramienia wyglądała ciekawie. Viego swoją uzbrojoną ręką złapał za garnitur i jednym ruchem cały zerwał, odsłaniając lekki czerwony strój bojowy z białymi elementami wzmocnionymi - dawno nieużywany Eclipsis Armor //wcale nie z JTKB//.
- Skąd ten pomysł?
C: Słusznie. Crescendo, Arco Iris!
G: Crescendo, Power Adapter!
Cała trójka była w gotowości do walki.
G: To jaki mamy plan?
- Ty zatrzęsiesz ziemią, Celia otworzy ogień. Ja robię szybką analizę i wtedy następny plan. Tak szczerze, spróbuję wam w miarę nie przeszkadzać, chyba że będę naprawdę potrzebny.
C: To brzmi nieefektywnie.
- I tak nic wam się nie stanie. Tak jakby w każdej chwili mogę was przenieść gdziekolwiek. Plus macie Insant Traesto. Uznajcie to za trening, który potem przekażecie reszcie swojego zespołu.
G: Żeby Alister był takim ogarniętym liderem.
- ...to ja tu jestem od kiepskich żartów.
- Fis ma swojego Vespera, prawda?
G: Brzmi super. A ty masz zamiar walczyć w garniaku?
Viego spojrzał w dół. Kombinacja garnitura i uzbrojonego ramienia wyglądała ciekawie. Viego swoją uzbrojoną ręką złapał za garnitur i jednym ruchem cały zerwał, odsłaniając lekki czerwony strój bojowy z białymi elementami wzmocnionymi - dawno nieużywany Eclipsis Armor //wcale nie z JTKB//.
- Skąd ten pomysł?
C: Słusznie. Crescendo, Arco Iris!
G: Crescendo, Power Adapter!
Cała trójka była w gotowości do walki.
G: To jaki mamy plan?
- Ty zatrzęsiesz ziemią, Celia otworzy ogień. Ja robię szybką analizę i wtedy następny plan. Tak szczerze, spróbuję wam w miarę nie przeszkadzać, chyba że będę naprawdę potrzebny.
C: To brzmi nieefektywnie.
- I tak nic wam się nie stanie. Tak jakby w każdej chwili mogę was przenieść gdziekolwiek. Plus macie Insant Traesto. Uznajcie to za trening, który potem przekażecie reszcie swojego zespołu.
G: Żeby Alister był takim ogarniętym liderem.
- ...to ja tu jestem od kiepskich żartów.