Brak ciekawych pomysłów, brak czasu oraz lenistwo.1. Dlaczego teraz tak rzadko coś wrzucasz do OSW, wcześniej robiłeś dużo opar'ów
Patrz wyżej. W tym konkretnym przypadku, można jednak dodać, iż nie widzę sensu w produkcji spritów, patrząc na ilość komiksów oraz animacji, jakie pojawiają się na forum.2. Czemu nie chcesz zrobić spritów Yoh'a i Silvii?
Nie chce mi się, ot co. Przeczytaj odpowiedź jakiej udzieliłeś Rayemowi na pierwsze pytanie – moja odpowiedź jest podobna. Twoje animacje także bardzo chętnie bym zobaczył, ale obydwaj jesteśmy zajęci czymś innym.3. Czemu nie zrobisz DBL 17? Na pewno nie tylko ja chciałbym go zobaczyć
Nie. Na naszym PBFie przyjęło się, że „czitem” jest postać, która posiada zbyt dużo zdolności czy przemian, które imho dość znacząco ją wzmacniają. Takie myślenie jest dla mnie błędem. „Czitem” można nazwać coś, co pojawiło się nagle w przypadku jakiegoś bohatera lub bohaterki, a ty jako autor nie potrafisz uzasadnić tego, skąd to się tak naprawdę wzięło.4. Dlaczego nie polegasz wyłącznie na swojej mocy w pbf? Twoje wewnętrzniaki to czity :62:
Jak nabijesz 2000 postów, bądź też ktoś zrobi to przed tobą, to się dowiesz.5. Ranga na 2000 postów to SSJGod czy Bills?
A więc, niech będzie Samey…
1. Jakie wrażenia po czterech odcinkach „Shingeki no Kyojin”?
2. Też sądzisz, że ten soundtrack jest epicki, i cholernie dobrze pasuje do przedstawionej sytuacji?
3. Widząc powyższą sytuację, jakie były twoje odczucia?
4. Planujesz nawiązać w jakiś sposób do „Shingeki no Kyojin” na PBFie? Na przykład jakimś zadaniem, bądź eventem?
5. Zamierzasz wziąć udział w #36 OPAR Awards?