Spytaj Sameya. Mnie mógłbyś spytać czy ja skopię dupę jemu .1. Czy Samey skopie ci dupę na pbf'owym turnieju?
Właśnie sobie uzmysłowiłem, że muszę ją chyba sprzedać jakiemuś sułtanowi, bo Shun chyba olał PBFa.2. Czy Mari zostanie starą panną z kotami? ;o
...chociaż, motyw starej panny z kotami walczącej o losy planety... CATEHAMEHA! sucharmode off
W sensie pomijając wszelkie koszty i znajomość języka? Hm... Sam nie wiem. Raczej nie mam na to takiego ciśnienia. Jeśli natomiast istniałoby coś, co mocno opowiadałoby się za taką przeprowadzką - czemu nie. Najchętniej jakiś europejski kraj anglojęzyczny.3. Gdybyś miał możliwość wyprowadzenia się z Polski ot tak, to zrobiłbyś to i jeśli tak, to jaki kraj byś wybrał?
Nie patrzcie na mój avek, Jamajka odpada. Żarty żartami, ale Kingston to patologia.
Dopiero teraz, gdy o to spytałeś. Poza tym to zdecydowanie żywiołak magii!4. Czy tobie też gościu na avatarze Viega przypomina Marsa z Omegi?
Nadal jestem Woogym, nikt na forum nie mówi do mnie inaczej .5. Wrócisz do bycia Woogym? ;c
Viesiek!
1. Matury, maturami, ale co dalej?
2. Czy Ty też nienawidzisz tego pytania powyżej tak samo, jak ja?
3. Wracając do sprawy zjazdu użytkowników ARS... Co Ty na to? Wziąłbyś udział?
4. A teraz chwila szczerości... Załóżmy, że rezygnujesz z Head Admina i powierzasz go komuś naprawdę kompetentnemu... Serio przestałbyś nas odwiedzać :< ?
5. Widzisz?! Nie zadałem pytania dot. PBFa!