Pierwsza wersja lepsza. Druga jest zbyt podoba z bluzy do Yoh'a i ogółem całością do jednego ze Spritów Rexia. Podobna, nie znaczy taka sama ..
No więc tak..
Cieniowanie włosów idzie w dobrym kierunku, aczkolwiek są błędy. Kilka kosmyków z tyłu powinno być w ogóle ciemnych. Czy światło na nie pada? Myślę że nie, więc postaraj się zrobić coś podobnego stylem do aktualnego cieniowania, ale też coś takiego aby światło padało na jedną stronę, druga natomiast jest ciemna.
Cieniowanie twarzy i skóry mi się podoba. Nie wiem jak inni, ale dla mnie jest OK.
I teraz to co kocham najbardziej w ocenianiu twoich prac. Krytyka spodni i bluz
No więc, cieniowanie bluzy mogłoby być znacznie lepsze gdybyś chciał. To na 100% nie jest tym na co Cię stać naprawdę.
Ogółem, sam wygląd bluzy i dobranie kolorów nie jest złe, ale te cienie... Musisz koniecznie coś z tym zrobić.
Jakby coś, mówię cały czas o bluzie. Rękawy są spoko ^^'
Spodnie nie wyglądają naturalnie przy cieniowaniu jakiego użyłeś.. Cóż, zdarza się.
Musisz poprawić cieniowanie spodni i to koniecznie. Polecam styl aka. AngryBoy, jeżeli już chcesz eksperymentować
Buty jak to buty.. Normalne, niema co oceniać.
Ogółem nie jest źle, ale OPAR wymaga pewnych poprawek
No, ale najważniejsze jest to, iż nie jest tak tragicznie jak mogłoby się wydawać.
7/10/V
+3 KP