Krótko ocenię, bo nie mam dzisiaj, albo przynajmniej teraz weny na pisanie ocen xP
No więc..
Włosy.
Idziesz w dobrym kierunku z cieniowaniem, ale to jeszcze nie to. Popracuj nad tym stylem cieniowania. Kształt mi się podoba.
Skóra i głowa.
Podoba mi się cieniowanie skóry na głowie, z rękoma już gorzej. Na głowie jest takie przyjemne dla oka, na rękach jakieś dziwnie blade. Koniecznie więc popraw cienie na łapkach.
Bluza.
O ile głowa jest dobrze pocieniowana, to bluza pozostawia wiele do życzenia. Cienie są rozmieszczone nie wiadomo jak, nie wiem gdzie pada światło, gdzie nie, gdyż strona po której światło pada na twarz jest ciemniejsza od strony, gdzie właśnie powinno być ciemno xD Wiem, sam to mało rozumiem, ale inaczej nie da się sformułować.
Koniecznie musisz poprawić cienie. Proporcje i kształt, całkiem dobre. Kurcze, styl mojej bluzy jest słynny XD
Spodnie.
No! Tutaj cieniowanie nie jest zachwycające, ale wygląda lepiej niż na bluzie. Mam w tym wypadku tyle samo do powiedzenia co we włoskach. Idziesz w dobrym kierunku, ale to jeszcze nie to.
Buty.
Styl ala. Sołtys xD Nie, no.. Dobre i normalne buty.
Ogółem.
Ładnie, ale są błędy. Postaraj się je poprawić i nie licz na moją ocenę kolejnym razem xD
6/10
/Y
+2KP
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Wto Cze 01, 2010 1:40 pm, w całości zmieniany 1 raz