Od razu mówię, że nie jestem jakiś lizodupem i odchodzę zaraz po Sezu, bo mam zamiar z nim biegać z forum do forum. Również tracę zapał - od kilku tygodni nie zrobiłem porządnego opara i wrzuciłem go na forum. Jak wiecie przez pewien czas miałem problem z internetem, masa wolnego czasu, próbowałem nawet kończyć sprita, jednak mój sławny słomiany zapał wygrał ze mną. Dokańczałem powoli swojego Tengen Toppa Gurren Laganna! Została ostatnia, prawa noga i koniec całego pixel arta, zrobiłem też nowego Simona z base, które przerobiłem - dosyć brzydkie base Luki, który stał się po części dla mnie wzorem na DBZV. Robiłem też blogowy komiks - nie zajarzycie mi o co chodzi i nie zdradzę wam linka do niego, jedynie elyta z f.t.pl ma dostęp, no i Feli mój kuzyn, z 15 parta mój dorobek spadł do początku tworzenia drugiego parta - ogólnie porażka. Nie zdążyłem zrobić nowej kopii moich prac i wrzucić je na pena. Oczywiście moja mama robiła formata pod moją nieobecność, straciłem mój dorobek tworzony w czasie braku neta. Gdy patrzę w folder Sprites - widzę tylko stare 'zapiski', nie widać moich genialnych prac ;s. Tak właśnie straciłem zapał - chciałem dziś zrobić jeszcze gifta dla Sejdża i zrobić Altaira ale skończyło się na głowie i kapturze. Na swoim koncie miałem już przerwy w LSW, dokładnie na DBS gdzie był brak neta(dość długi), potem wróciłem jako użytkownik okryty chwałą(xD) i w szybkim czasie zostałem Adminem, potem kłótnia z Felim na SR i ban(na jakieś 2 miechy). Możliwe, że będzie to dłuższa przerwa w LSW.
Co do DD - straciło już dwóch wodzów, jako jedyny wódz(jeszcze) ogłaszam iż moje kostur(berło) przekazuję w ręce Sołtysa, nie to żeby mu się przylizać, ale jest najaktywniejszym użytkownikiem tego tima, mam nadzieje, że zapanuje nad pierwszym postem w DD(przeniesie kilka osób do adeptów itp.) i poprowadzi Death Dealer nową, lepszą ścieżką.
No to ja Shine, wielki noob, który zdobył tytuł moderatora na DBS pod nickiem Aquis, 'twórca' creditów na polskich forach, dawny admin DBSS, dawny mod DBEvS żegna się z wami.
Nq.
Co do DD - straciło już dwóch wodzów, jako jedyny wódz(jeszcze) ogłaszam iż moje kostur(berło) przekazuję w ręce Sołtysa, nie to żeby mu się przylizać, ale jest najaktywniejszym użytkownikiem tego tima, mam nadzieje, że zapanuje nad pierwszym postem w DD(przeniesie kilka osób do adeptów itp.) i poprowadzi Death Dealer nową, lepszą ścieżką.
No to ja Shine, wielki noob, który zdobył tytuł moderatora na DBS pod nickiem Aquis, 'twórca' creditów na polskich forach, dawny admin DBSS, dawny mod DBEvS żegna się z wami.
Nq.