Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 15 z 40]

351[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Wrz 28, 2010 8:40 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Jeżeli chodzi o tego gościa ,to się specjalnie nie namęczyłeś ,tzn. zrobiłeś jedynie włosy i pocieniowałeś spodnie. Tak więc wykonanie włosów ładne ,zarówno kształt jak i cieniowanie ,jednak szkoda ,że nie widać tej opaski na oko. Ręka ładnie wykonana jak i klata ,chociaż mogłeś coś tam wpieprzyć ,aby nie było tak pusto. Jeżeli chodzi o spodnie ,to ok. Może nic zmyślnego ,ale wykonanie w jakimś tam stopniu to rekompensuje. W jakimś stopniu ,bo czemu ta tylna noga jest pocieniowana tak samo jak prawa ,a ręka już jest ciemniejsza ?Jeżeli chodzi o buty ,to wyglądają ok ,chociaż z daleka widać jedynie ten czerwony kolor. Aha jeszcze pasek - inaczej wykonany ,ale fajny :P.
7/10
Teraz babeczka. Nie podoba mi się wykonanie włosów ,a dokładniej dolnej części. Usuwaj sobie tyle kontur ile tylko chcesz ,ale rób to tak ,aby z daleka nie było tego widać. Te kosmyki na czole to fajny pomysł ,jednak mogłeś je pocieniować nieco lepiej. Poza tym chyba powinny być nieco jaśniejsze. Twarzyczka ok. Ubranko bardzo zmyślne podoba mi się ,tylko wykonanie jakieś takie miejscami średnie. Na przykład niepotrzebny ten pixel przy cyckach ,pod brodą. Tak samo ta sukienka (?) ,wygląda średnio.
7/10

Ogółem zdaje mi się ,że za bardzo skupiłeś się na face setach ( które wyglądają świetnie ,bez zarzutów :) ) ,zamiast popracować nad OPAR' ami. Mam po prostu wrażenie ,że robiłeś je na szybko.

@DOWN
Face sety w Twoim wykonaniu zawsze wyglądają bezbłędnie ,tyle mam do powiedzenia ^^.

KP: 2
/Feli

Ostatnio zmieniony przez Zbir dnia Wto Wrz 28, 2010 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz

352[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Wrz 28, 2010 9:22 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Właściwie, skupiłem się przeważnie na Facesetach, mniej uwagi zwracając na OPARy, dzięki czemu wyszły jak wyszły. Postaram się je później poprawić, ale głównie chciałem zobaczyć czy spodobają się Wam te Facesety :s

353[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Paź 02, 2010 10:55 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki Zbir, przynajmniej jeden był skłonny to ocenić =|

W każdym razie, daję nową pracę.
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Beztytuusrj
Mam nadzieję że tym razem się nie zawiodę na ocenach =P

Aa.. Nie używać i nawet nie pytać o używanie tej pozy jak ktoś by chciał xD

Aff... Yoszu, taką pozę może sobie każdy zrobić :dub: /CT.

To zrób xD

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Nie Paź 03, 2010 12:26 pm, w całości zmieniany 1 raz

354[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 03, 2010 9:05 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Nie masz za co dziękować ,jak chce mi się komentować ,to komentuję ^^. Tak więc włosy wyglądają bardzo ładnie z wyjątkiem jednego elementu ,a mianowicie u góry prawego kosmyka ,opadającego na twarz ,tworzy się dziwna linia ,no ale koniec końców to tylko detal. Twarz wygląda ok. Zbroja wykonana ładnie ,ręka także wygląda schludne. Spodnie z tymi płomieniami wyszły bardzo ładnie ,o ile pamiętam ,ktoś już tego próbował a,le efekt był średni ... nie pamiętam kto :P. Buty jak i ogonek wykonane ładnie.
Jeżeli chodzi o pozę ,to zdaje mi się ,że to jest jedynie sklejka 2 innych ,ale mogę się mylić ;).
8+/10

1kp

Jak mi się wydaje, masz na myśli Shuna i jego galancie portki.

355[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 03, 2010 12:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No mylisz się xd
Dolna część oraz łapy są robione od zera, natomiast zbroję użyłem z pierwszej pozy i odpowiednio zmieniłem żeby pasowała do całości ;s
Ta.. Dzięki za ocenę ;s

356[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 03, 2010 1:05 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Włosy całkiem ładne chociaż wydają się trochę krzywe, cieniowanie na nich dobre chociaż nie przepadam za tym stylem. Cieniowanie twarzy ujdzie.(ogółem włosy to najgorsza część pracy jak dla mnie)
Zbroja jest bardzo ładna, ładne cienie i ogólne jej ułożenie, żółty jak najbardziej do niej pasuje. Łapki ładne chociaż dziwnie pocieniowałeś rękawicę, nie podoba mi się jej wygląd. Spodnie ładne i bardzo podoba mi się ten płomyczek na nich :p Buty są w porządku.

Ogólnie nie ma większych błędów, ale oparek jak zawsze mógł by być lepszy xD

357[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 03, 2010 4:24 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Dobrze spróbuje ocenić.
Włosy-kształt Saiyański.Cieniowanie nie najgorsze aczkolwiek po prawej stronie nie podoba mi sie szary pixel pod odstającym,zwisającym kosmykie.Przez niego ten kosmyk wydaje sie zbyt gruby.Ogólny kształt przypomina Vegetto ale większośc Sayańskich włosów to przypomina :pokerface:
Zbroja-ładne wykonanie.Nie podoba mi sie pomarańcz pod pachą.Dało by sie troche pozmieniać kształt w środku.
Spodnie-Fajny pomysł z płomieniami ale nie pasują mi dosyć do zbrojki.Cieniowanie ich nie jest nagorsze.Ogólne cieniowanie spodni jest dobre.
Butki-Saiyańskie do zbrojki.Cieniowanie lewego buta mi sie nie podoba.Do prawego nie mam zastrzeźeń.
Ogon-Cienie ładne.Sam kształt wydaje mi sie za chudy.
Bandaż-Dodatek ciekawy i wykonanie nie najgorsze ale nie pasuje mi zbytnio ogólnie do opara.
Skóra-Mięśnie są słabo wydoczne.Na twarzy sprawa prezentuje sie lepiej ale w drugiej pozie na twarzy jest taki czarny pixel.Nie wygląda to za dobrze poniewarz przypomina pryszcza.
Ocena to 7,5/10
PZDR

358[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 04, 2010 9:49 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nie mam tym razem wprawdzie OPAR'ów, ale myślę że to co dam, może Was również zainteresować ;)
No więc, stworzyłem już jakiś czas temu własne Base Faceset, jednak nie wrzucałem go do tej pory. Myślę że pora to zmienić.

Jeżeli będziecie chcieli go użyć, zapytajcie o zgodę w ostateczności napiszcie tu lub na PW to może Wam coś zrobię ;|
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Baseface
Po to dałem puste miejsca na "gębach", abyście mogli narysować własne oczy, a nie posługiwać się moimi ;s Ale róbcie jak chcecie.
Poniżej kilka przykładów xd
[O-S-W] by Yoh - Page 15 60271949

359[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 04, 2010 12:32 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Face sety jak na mój gust bezbłędne. Jak zawsze bardzo mi się podobają , jeżeli będę robił sprita ,to zgłoszę się do Ciebie ( o ile sam czegoś nie zrobię ^^ ). Nie podoba mi się jedynie ten 3 przykład ,a dokładnie jego kosmyk. Cienie na nim wyglądają jakbyś je zrobił od niechcenia. Wszystko inne wygląda bardzo apetycznie :P.

360[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 18, 2010 2:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Cóż.. Nie jest to szczyt moich marzeń, ale ostatnio się nudziłem i coś mnie tchnęło do tego by nie pozwolić na to, aby ten temat spadł jeszcze niżej. Poza tym, ten OPAR był mi potrzebny w pewnym projekcie. Wraz z końcem projektu skończyłem i go, więc nie ma sensu żeby się po prostu marnował na kompie, nie?
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Naszbase1

361[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 18, 2010 5:31 pm

Dragneel

Dragneel
Second Child
Second Child
Oparek bardzo ładny a szczegulnie ten drugi xd.cienie całego vipa są boskie,nie to co moje słabe jak bucik xd.a więc tak włosy są ładnie wykonane.na twoim mjejscu usunoł bym ten miecz z tyłu bo bierze duzo mjejsca.no ogólnie nie mam już nic oceniac bo oparek dużo leprzy od mojego więc bardzo trudno mi pisac i oceniac prace od kilka razy leprzych ode mnie.ale teraz już wiem do czego chciałbym w przyszłości mierzyc xd

1kp

362[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 18, 2010 6:46 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No więc OPAR'ek ,w troszkę innym stylu ,niż zazwyczaj prezentujesz ,chodzi mi raczej o strój nie cienie. Tak więc włosy kształtem podobne do tych co zwykle ... jeden minus jeżeli o nie chodzi. Druga rzecz ,to to ,że nie wszędzie wygładziłeś odpowiednio krawędzie wokół kontur podczas cieniowania ,co widać z daleka. dość mocno jest to widać przy tym największym kosmyku. Twarz wygląda ok ,a okularki przy pierwszej propozycji bardzo mu pasują. Koszulka i podkoszulka wyglądają bardzo ładnie ,nie mam zastrzeżeń. Ręka z bandażem i rękawiczką wygląda bardzo ciekawie. Widzę też ,że nieco zmieniłeś kształt dłoni ,powiem Ci ,że wygląda bardzo ładnie ^^. Jeżeli chodzi o spodenki ,to zdaje mi się ,że gdzieś już widziałem identyczne .Domyślam się ,że kiedyś już podobne zrobiłeś. Buciki ,hmmm niespecjalnie przepadam za nimi ... zresztą dobrze o tym wiesz :P.
Jeżeli chodzi o mieczyk ,to już podobny kiedyś zrobiłeś ,z tym ,że nieco większy. Te bandaże wystające odstające od rękojeści mają za dużo braków w konturach. Po prostu straszne to się rzuca w oczy.
8/10

2kp

363[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 24, 2010 7:25 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hmm.. Muszę potrenować LSW jeżeli nie chcę spaść na sam dół. Powracam do cieniowania trzy-tonowego, w planach mam nowe base i muszę odnaleźć na nowo swój własny styl.
Najnowsza praca:
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Vegetan

Proszę Was o jakieś oceny, rady xd

364[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 24, 2010 7:44 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No nie ,rzeczywiście jesteś zdesperowany skoro prosisz Nas o pomoc :P ,ale do rzeczy.
Jeżeli chodzi o włosy ,to cieniowanie nie jest złe ,raczej nie ma tutaj na tyle dużych błędów ,ażeby trzeba było się na ich temat rozpisywać na X linijek. Odnośnie kształtu także nie mam zastrzeżeń. Twarz wygląda ok. Schodzimy na dół i dopiero tutaj zaczynają się schody. Wystające cycki się ze sobą zlewają ,dałbyś dodatkowy najciemniejszy ton u góry ,pomiędzy nimi. Jeżeli chodzi o mięśnie brzucha ,to także wymagają poprawy ,tym razem nieco większej. Użyłeś tam za dużo najciemniejszego tonu ,no może nie on sam jest problemem ,ale ,to ,że umieściłeś go od razu przy tonie najjaśniejszym. Jest go po prostu nazbyt wyraźnie widać.
Bark wygląda ok ,niestety biceps ,który pod nim powinien się znajdować ,no ,ehm ... nie ma go. Rękawiczka ( już nie trzytonowa :/ ) ,zdaje się być za wysoko podniesiona. Dodatkowo cienie na niej wyglądają może nie źle ,ale średnio. Okolice bioder i jajek z parówą ,są zdecydowanie za ciemne ,wygląda to po prostu słabo. Jeżeli chodzi o nogę ,to jest słabo umięśniona ,tzn.po przybliżeniu widać ,że coś tam się dzieje ,ale z daleka tego efektu już nie ma. Buty są pocieniowanie dwutonowo ,podobnie jak rękawice ,ale tutaj prezentują się o niebo lepiej.
Trochę nie wierze w ten rzekomy spadek formy ,po prostu nie chciało Ci się popracować nad tym OPAR'em i tyle.
6/10

/Feli

365[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 24, 2010 9:18 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Prosisz o radę? Prosisz właściwą osobę! XDD, Taki joke na start :awesomeface:.
A więc zaczynajmy. Zacznę od całości, bo to mi się na pierwszy rzut oka podoba. Jego kształt sylwetki, bardzo realny, wszystkie kończyny trzymają się realnej grawitacji tutaj jest naprawdę dobrze. Dalej, włosy mógłbyś dać samą czerń ale tego nie zrobiłeś i to mi się podoba, nadaję to oryginalności i ogólnie oparek jest bardziej charakterystyczny i ciekawszy. Ich cieniowanie jest po prostu ładne, nie mam tutaj żadnych zastrzeżeń, podoba mi się kształt.
Twarz, wygląda nieźle zadbałeś o cienie, rysy i zarysy pasują do Vegety. Jeszcze niżej, tutaj już coś jest nie tak. Te wycięcie szpanujące ukazujące jego klatę jest trochę przesadzone, przynajmniej z bliska wygląda tym bardziej dziwnie. Cały jego kostium, ma świetne cieniowanie, dopracowane, nie mam się tutaj do niczego przyczepić. Ogólnie skill aż tak Ci nie spadł, ale nawet dobrze Ci ta przerwa zrobiła, bo poprzednie opary mało się od siebie różniły - chodzi mi o to aby były bardziej kreatywne. Jak ten, czy jeszcze inny z twojej galerii.

2kp

366[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 25, 2010 7:10 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Wersja poprawiona, mam nadzieję że lepsza od poprzedniczki.
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Vegetar

367[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 25, 2010 12:20 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Fajny ten twój Vegeta ;d
Włosy z wyglądu dobre, takie powinien mieć, co do koloru z początku nie byłem przekonany do niego, ale źle nie wygląda... cienie naprawde fajne, ogólnie to chciałbym cieniować tak dobrze jak ty i inni :/.
Twarz Raczej dobra ja tam się nie znam więc dla mnie może być.
Teraz tułów ... no jest dobrze, kombinezon ładnie zrobiony i pocieniowany.
Ręka jakoś dziwnie umięśniona, ale nie psuje OPAR'a, cienie mogą być.
Teraz coś do czego sie przyczepie a mianowicie to rękawica... mi się ona nie podoba z kształtu :/, te jedo rękawice wyglądały tak że od dłoni w górę ręki się rozszerzały ( a przynajmniej tak pamiętam) a tu jest na odwrót, ale to taki mały detal zależy jak kto woli, buty "saiyanowate" mogą być jednak ten but po mojej prawej jakoś dziwnie wygląda :d, poza tym git.

/Feli

368[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Paź 26, 2010 8:07 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Noto zaczynajmy oceniać :)

Najpierw włosy.Ogólnie kształt jest dobry ale kosmyki idą według mnie za bardzo do góry.Samo cieniowanie nie jest za najlepsze.Chodzi mi tutaj tylko oto że we włosach przeważa dosyć kolor czarny a 2 ton jest dosyć słaby i ledwo co go widać.

Teraz koszulka.Nioe podobają mi sie 2 pixele.Z tego co widze mają odzwierciedlać jego mięśnie ale dosyć tego nie robią.Zbyt słabo je widać z daleka.Ogólnie całe odzwierciedlenie mięśni nie jest za dobre.Takto cieniowanie ujdzie.

A teraz dół.Widze że przerzuciłeś sie na cieniowanie 3 tonowe.I dobrze :D
Cieniowanie nie powala.Powodem są kreski na spodniach.Nie wyglądają zbyt dobrze.Są też według mnie w 65% widoczne.Reszta cienie nie jest najgorsza.Oczywiście dało by sie poprawić je ale to szczegół.

Butki.Sayiańskie bo Vegety.Co tu dużo pisać?

To teraz reszta.Rękawiczki mają dobre wykonanie.Cienie 2 tonowe.Według mnie lepiej by było gdybyś zrobił całego 3 tonowego oparka jak robisz 3 tony na stroju.Mięśnie są dobre.Nie mam do nich zaprzeczeń.Cieniowanie skóry też jest dobre.

Ogólnie nie mam do oparka dużo zastrzeżeń.Według mnie powinieneś poprawić kształt włosów.I cienie kostiumu ale to szczegół.
Ocenka to 6,5/10

KP: 1
/Feli

369[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Paź 26, 2010 11:12 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Co jest mi zrobić prościej cieniowaniem trzy-tonowym, to cieniuję trzy-tonowo. W przypadku cieniowania dwu-tonowego jest tak samo.

Teraz koszulka.Nioe podobają mi sie 2 pixele.Z tego co widze mają odzwierciedlać jego mięśnie ale dosyć tego nie robią.Zbyt słabo je widać z daleka.Ogólnie całe odzwierciedlenie mięśni nie jest za dobre.Takto cieniowanie ujdzie.
Nie miało być dobre, a po prostu nawet słabo widoczne. Poszedłem za radą Zbira i właśnie to zmodyfikowałem. Znowu coś się nie podoba :|?

A teraz dół.Widze że przerzuciłeś sie na cieniowanie 3 tonowe.I dobrze.
Cieniowanie nie powala.Powodem są kreski na spodniach.Nie wyglądają zbyt dobrze.Są też według mnie w 65% widoczne.Reszta cienie nie jest najgorsza.Oczywiście dało by sie poprawić je ale to szczegół.
Bez obrazy, ale tutaj mnie naprawdę mocno rozśmieszyłeś. Te kreski na spodniach to widoczne kolano Vegety. W takim stroju, taki zabieg jest niestety konieczny, bowiem ubiór jest zbyt "obcisły". Na umieszczenie innych mięśni nóg zwyczajnie nie starczyło mi miejsca, ale pracuję nad swoim Base.

Najpierw włosy.Ogólnie kształt jest dobry ale kosmyki idą według mnie za bardzo do góry.Samo cieniowanie nie jest za najlepsze.Chodzi mi tutaj tylko oto że we włosach przeważa dosyć kolor czarny a 2 ton jest dosyć słaby i ledwo co go widać.
Widać że LSW jest jeszcze przed Tobą. Drugi ton ma być jedynie przejściem między najciemniejszym odcieniem, a najjaśniejszym. Ma on wygładzać i sprawiać by to przejście stawało się łagodniejsze. Rozumiesz? Nie ważne czy drugi ton jest dobrze czy słabo widoczny.

370[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Paź 27, 2010 11:52 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Yohssj3
Forma SSJ3 została dzisiaj stworzona dla postaci na PBF, dlatego jest to świeżo wyprodukowany OPAR'ek xd
Jak się prezentuje? Oceńcie sami. Drugi OPAR to po prostu ta sama praca wykonana na innym base, nad którym de facto pracuję :P Również liczę na oceny.

371[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Paź 28, 2010 4:32 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Tak więc włosy w obu wersjach się nie zmieniają. Wyglądają bardzo ładnie ,nie widać ,że jest to 2 tonowe cieniowania ,dobrałeś do siebie dobre odcienie. No może jedynie na niektórych górnych kosmykach zabrakło jasnego koloru ,ale to naprawdę malutki szczegół. Twarz oczywiście wygląda ładnie. Koszula lepiej wygląda w wersji pierwszej ,tak samo jak ręka. Buty z pierwszej propozycji także bardziej przypadły mi do gustu ,natomiast jeżeli chodzi o spodnie ,to wybrałbym na Twoim miejscu wersję 2.. Niestety brakuje mi w niej paska i tej złotej klamry ,jest tu dość pusto. Oczywiście cienie bardzo ładnie rozłożone ,nie mam się do czego przyczepić. Biała otoczka jest ładnie wykonana i całkiem fajne do niego pasuje :P.
8+/10

2kp

372[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Paź 29, 2010 12:28 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Vegeta:
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Vegetaw
*kolory

Trunks:
[O-S-W] by Yoh - Page 15 Trunksv

Testuję nowe base, poprawiam błędy, więc jeżeli jakieś widzicie, śmiało piszcie. Można powiedzieć że "zaczynam od nowa" xP

Oceńcie którego chcecie.

373[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Paź 29, 2010 4:15 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Obiecałem, że ci ocenię, później zapomniałem, coś mi świtało, ale zacząłem przerabiać mięśnie w swoim WIPie, teraz se przypomniałem... Eh... Dobra, to do roboty!
Vegeta
Patrząc na poprzednie wersje, łatwo można stwierdzić, że OPAR przechodził przeróżne modyfikacje. Szczerze mówiąc to na chwilę obecną najlepiej byłoby połączyć wszystkie "+"-y z tych 3 wersji i stworzyć wersję 4, by zobaczyć efekt. Ale do rzeczy... Głowa wyszła wspaniale. Kształt włosów, ich cienie i cieniowanie twarzy były ładne, więc nie dziwię ci się, że nie potrzebowały modyfikacji. Ręce są najlepsze w tej wersji, choć można by jeszcze popróbować z nimi coś zrobić. Jeśli chodzi o tors, to moim zdaniem najlepiej byłoby zrobić coś pomiędzy wersją 1, a 2. Ta ostatnia mi się najmniej podoba. Nogi... Nie chcę nic mówić, ale te nogi są krzywe XD Mówię o tej lewej. Do butów nic nie mam, ale nogi... są krzywe Xd Co do cieni, to moim zdaniem najlepiej było by spróbować zrobić coś miedzy v.1, a v.2 i do całego OPARa użyć kolorystyki stroju z pierwszej wersji. No i Vegeta nie miał takich "nadmuchanych" spodni, tylko takie bardziej jak kombinezon, przy ciele. SSJ wyszedł fajnie. Cienie OK, chociaż myślę, że ten kosmyk z tyłu mógłby być nieco jaśniejszy.

Trunks
Szczerze? Nigdy nie lubiłem tej wersji z kurtką, kiedy miał długie włosy XD Już lepiej było by zastosować z tą jeansową kamizelką, bo te rękawy nie pasują do niego. Jeśli chodzi o głowę i włosy, to raczej nie mam nic złego do powiedzenia na ich temat. Jeśli chodzi o tors, to sądzę, że powinien mieć albo mniej albo bardziej widoczne mięśnie brzucha, bo coś mi jednak nie pasuje. Ręka taka trochę "kropkowata". Nie mam na myśli, że zła, ale uważam, że powinieneś ją jeszcze trochę przerobić. Dać taki bardziej "świetlisty" efekt na mięśniach. Nie wiem czemu, ale zawsze wku**ia mnie takie przedzielenie dłoni, żeby ją odróżnić od całej ręki. Why? Nie wiem, dlatego zawsze robię rękawicę, albo bandy, tyle, że Trunks ich nie miał... Tutaj Nie widać już takiej "skoliozy nożnej", ale też przydałoby się przesunąć lewą nogę lekko w prawo. Jesli chodzi o cienie, to są moim zdaniem dobre i raczej nic bym w nich nie zmieniał.

A teraz pierwsze oceny.... Cholera i w co ja się wkopałem?
Vegeta - niech będzie 4/5, bo razem z SSJ ładnie się prezentują.
Trunks - 3,5/5 przez tą rękę i kurtkę, która mnie wkurza X<

3kp

374[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Paź 29, 2010 5:18 pm

Dart

Dart
Saiyan
Saiyan
No che te 40 kp więc ci ocenie..............

Vegeta:
powiem tak
Pracka w sobie coś ma
coś dobrego, wspaniałego
ładnie tęczowego.
Słonce pięknie pada
i niema co gadać
10/10 i się nie czepiać
bo pracka dobra
jak nic cholera...

Trunks:
Ten też jest wspaniały
zajebistością ociekały
włoski dziwne
ale to me zdanie
bo wkońcu mam wyjebXne Xd
niema co gadać więc powiem wprost
9/10 i już..........

1kp

375[O-S-W] by Yoh - Page 15 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Paź 29, 2010 6:03 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Vegeta- Włosy mają ładny i dobrze odwzorowany kształt. Cienie na nich także są bardzo dobre. Cienie skóry oraz rękawic są dobre. Przy kombinezonie przydało by się poprawić parę rzeczy. Przedewszystkim powinieneś bardziej zaznaczyć jego pachę, wydaje mi się teraz zbyt prosta. Cieniowanie klaty mi się średnio podoba ale może być. I największy błąd jaki mi się udało dostrzec to krzywy but z naszej lewej strony. To naprawde nie fajnie wygląda, musisz poprawić i opar będzie na 10/10

Trunks-Włosy mają ładny kształt, cienie także są dobre, chociaż po lewej stronie na ich dole jest tam chyba kilka czarnych pikseli, a to tak niefajnie wgląda, bynajmniej mam takie wrażenie. Mięśnie i cienie całej skóry są bardzo fajne, miłe dla oka. Cieniowanie koszulki dość dziwne, aczkolwiek z daleka wyglądają przyzwoicie. Kurteczka wyszła chyba najlepiej z całego opara. Wygląda bardzo dobrze, ładne cienie, wygląda tak trochę bufiasto :P Pasek ładny, choć mało widoczny. Spodnie mają bardzo fajne cienie widać że zastosowałeś jakiś nowy styl, ale wyszedł on wręcz znakomicie. Natomiast przy tym oparku nie podoba mi się prawy but, wydaje mi się że te czarne piksele są niepotrzebne.

/Feli

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 15 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: