Jeżeli chodzi o tego gościa ,to się specjalnie nie namęczyłeś ,tzn. zrobiłeś jedynie włosy i pocieniowałeś spodnie. Tak więc wykonanie włosów ładne ,zarówno kształt jak i cieniowanie ,jednak szkoda ,że nie widać tej opaski na oko. Ręka ładnie wykonana jak i klata ,chociaż mogłeś coś tam wpieprzyć ,aby nie było tak pusto. Jeżeli chodzi o spodnie ,to ok. Może nic zmyślnego ,ale wykonanie w jakimś tam stopniu to rekompensuje. W jakimś stopniu ,bo czemu ta tylna noga jest pocieniowana tak samo jak prawa ,a ręka już jest ciemniejsza ?Jeżeli chodzi o buty ,to wyglądają ok ,chociaż z daleka widać jedynie ten czerwony kolor. Aha jeszcze pasek - inaczej wykonany ,ale fajny .
7/10
Teraz babeczka. Nie podoba mi się wykonanie włosów ,a dokładniej dolnej części. Usuwaj sobie tyle kontur ile tylko chcesz ,ale rób to tak ,aby z daleka nie było tego widać. Te kosmyki na czole to fajny pomysł ,jednak mogłeś je pocieniować nieco lepiej. Poza tym chyba powinny być nieco jaśniejsze. Twarzyczka ok. Ubranko bardzo zmyślne podoba mi się ,tylko wykonanie jakieś takie miejscami średnie. Na przykład niepotrzebny ten pixel przy cyckach ,pod brodą. Tak samo ta sukienka (?) ,wygląda średnio.
7/10
Ogółem zdaje mi się ,że za bardzo skupiłeś się na face setach ( które wyglądają świetnie ,bez zarzutów ) ,zamiast popracować nad OPAR' ami. Mam po prostu wrażenie ,że robiłeś je na szybko.
@DOWN
Face sety w Twoim wykonaniu zawsze wyglądają bezbłędnie ,tyle mam do powiedzenia ^^.
7/10
Teraz babeczka. Nie podoba mi się wykonanie włosów ,a dokładniej dolnej części. Usuwaj sobie tyle kontur ile tylko chcesz ,ale rób to tak ,aby z daleka nie było tego widać. Te kosmyki na czole to fajny pomysł ,jednak mogłeś je pocieniować nieco lepiej. Poza tym chyba powinny być nieco jaśniejsze. Twarzyczka ok. Ubranko bardzo zmyślne podoba mi się ,tylko wykonanie jakieś takie miejscami średnie. Na przykład niepotrzebny ten pixel przy cyckach ,pod brodą. Tak samo ta sukienka (?) ,wygląda średnio.
7/10
Ogółem zdaje mi się ,że za bardzo skupiłeś się na face setach ( które wyglądają świetnie ,bez zarzutów ) ,zamiast popracować nad OPAR' ami. Mam po prostu wrażenie ,że robiłeś je na szybko.
@DOWN
Face sety w Twoim wykonaniu zawsze wyglądają bezbłędnie ,tyle mam do powiedzenia ^^.
KP: 2 /Feli |
Ostatnio zmieniony przez Zbir dnia Wto Wrz 28, 2010 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz