Nie podoba mi się ta lekko kwadratowa klata, szczegóły zaznaczyłem obok. Ogólnie bardzo ją podkreśliłeś co średnio wygląda. Głowa wygląda w porządku, ciekawe ucho. Wielki plus za lewe(jego) ramię oraz ogólnie całą tą rękę, wygląda całkiem naturalnie, co do drugiej to taki standardzik. imho poza w której krzyczy wyszła idealnie dokładniej to usta. Szczególnie gdyż w tak małej skali usta to nie lada wyzwanie, wiem to z własnego doświadczenia. Ogólnie base jest bardziej dla "mięśniaka" ale to w żadnym aspekcie nie jest złe. Jeszcze chciałem powrócić do jego klatki, szczerze to czarne kontury ją trochę szpecą. Bo na przykład w miejscu gdzie jest "kaloryfer" odcieniami koloru ciała wyszły przepięknie, a poniżej ta czarna 'linia' jest po prostu dziwna.
Co do tego osobnika Frezero podobnego, to base się sprawdza. Lekko je zmodyfikowałeś widzę, wygląda okej. Jednak jego prawa noga jest zbyt prosta, nie ma zaakcentowanego kolana, wygląda to nienaturalnie. Myślę że ciekawie by wyglądał ze scouterem ale to już tylko taka opcjonalna propozycja.
Co do tego osobnika Frezero podobnego, to base się sprawdza. Lekko je zmodyfikowałeś widzę, wygląda okej. Jednak jego prawa noga jest zbyt prosta, nie ma zaakcentowanego kolana, wygląda to nienaturalnie. Myślę że ciekawie by wyglądał ze scouterem ale to już tylko taka opcjonalna propozycja.
KP: 3 /Yoh |