Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 27 z 40]

651[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 1:20 am

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Nie podoba mi się ta lekko kwadratowa klata, szczegóły zaznaczyłem obok. Ogólnie bardzo ją podkreśliłeś co średnio wygląda. Głowa wygląda w porządku, ciekawe ucho. Wielki plus za lewe(jego) ramię oraz ogólnie całą tą rękę, wygląda całkiem naturalnie, co do drugiej to taki standardzik. imho poza w której krzyczy wyszła idealnie dokładniej to usta. Szczególnie gdyż w tak małej skali usta to nie lada wyzwanie, wiem to z własnego doświadczenia. Ogólnie base jest bardziej dla "mięśniaka" ale to w żadnym aspekcie nie jest złe. Jeszcze chciałem powrócić do jego klatki, szczerze to czarne kontury ją trochę szpecą. Bo na przykład w miejscu gdzie jest "kaloryfer" odcieniami koloru ciała wyszły przepięknie, a poniżej ta czarna 'linia' jest po prostu dziwna.

Co do tego osobnika Frezero podobnego, to base się sprawdza. Lekko je zmodyfikowałeś widzę, wygląda okej. Jednak jego prawa noga jest zbyt prosta, nie ma zaakcentowanego kolana, wygląda to nienaturalnie. Myślę że ciekawie by wyglądał ze scouterem ale to już tylko taka opcjonalna propozycja.

KP: 3
/Yoh

652[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 2:20 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hm.. Dzięki za kolejną ocenę, tym razem Feli ^^
Poprawiłem wskazane przez Ciebie błędy, a przynajmniej te które rzeczywiście uznałem za błędy.

Dodałem czwarty odcień choć się tego wypierałem. Będę jednak zamiast czarnym, zaznaczał pewne miejsca właśnie takimi odcieniami. Myślę że to ciekawsze rozwiązanie, zwłaszcza że to zaledwie kilka pixeli ^^

[O-S-W] by Yoh - Page 27 Baset
[O-S-W] by Yoh - Page 27 Shirogethechangelling

653[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 9:17 am

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Okej , zacznijmy od łysola. Odrazu sprawia wrażenie zbyt nakoxowanego... W koszulce dziwnie wygląda, jakby miał między barkami kij od szczotki. Ma też strasznie duży rozkrok... i ręce za bardzo odstają mu od ciała
Poza krzyku, tutaj już pasuje rozkrok i te ręce. Gęba wyszła ci naprawde ładnie, co jak kjużwcześniej powiedział feli jest nie lada wyzwaniem. Tutaj moja prośba, zrób że odgnia się troche do tyłu i
https://www.youtube.com/watch?v=eulXScl6Yo4&feature=related
:3. Poprostu to było pierwsze co mi się skojarzyło jak zobaczyłem tą pozę.
Strój, bardzo fajny, chociaż nie widzę poprostu tej postaci w stroju, lepiej wygląda na gołej klacie. Cieniowanie całości bardzo ładne, tutaj nie mam nic do gadania.
Changeling
Głowa, ciekawy kształt. Wyszły ci typowe "złe" oczy. Ten niebieski płat na uszach, mógłby być bardziej zaokrąglony w górę, i troszke dalej od oczu. Teraz wygląda tak zbyt prosto... Jego prawa ręka, troche za długa i znowuż troche odstaje w porównaniu do lewej. Klata, , fajnie pocieniowana, ale ten niebieski cusiek na kroczu jest za bardzo na prawo(tym razmem moje :P). Nogi mają ciekawe ciemniejsze linie na nich, co daje fajny efekt. Łapy też wyszły ci fajnie. Ogon, wielkości drugiej postaci też jest w porządku. No i cieniowanie całości jest bardzo fajne. Wszystko wygląda realistycznie ^^.

/Yoh

654[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 9:18 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Wbrew temu co mówili poprzednicy mi base się nie podoba.
Po pierwsze to prawa ręka tego base wygląda jakby była przyczepiona na siłę. Za bardzo odstaje, a bark wygląda koślawo. Przez jego lewą rękę cofnięta tak do tyłu wygląda jakby wypychał klatę do przodu xd Mówiąc o klacie Prawy "cycek" jest zbyt obwisły :D Co do nóg nie mam zastrzeżeń.

Chalengenina ocenię wieczorem edytując posta. Więc proszę nie dawać mi teraz KP, tylko jak ocenię drugą pracę.

KP: 1
/Yoh

655[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 10:39 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Co do tego czwartego odcienia ,to cieszę się ,że wreszcie się na niego zecydowałeś ... wiele razy Cię o to proiłem ,ale widać ,że ażeby wbić ci coś do głowy musi do rozmowy wtrącić się Feli :P.
No więc base ... szczerze mówiąc nie spodziewałem isę ,że je zrobisz skoro ostatnio mówiłeś ,że zaczynasz 'erę' OPAR'ów "niestojących" ,ale może tak na przyszłość się przyda :P. Tak więc do głowy nie mam zamiaru co się przyczepiać ( przynajmniej do kretyńskiego czoła jak niektórzy ,ale może tym razem do szczęki. Nie uważasz ,że jej poszerzenie przy tak dużym ciele byłoby pozytywną zmianą? Jak to wszyscy mi mówili przy moich pracach " His face looks too chibi" ... ,ale to tylko sugestia.
Moim zdaniem tors powinieneś pomniejszyć o 1 do 2 pixeli u dołu ( przy mięśniach brzucha ) ,a w pewnym momencie poszerzyć go ( ten tors ) ,tak gdzieś przy klacie. Będzie wyglądał mniej płasko i anatomicznie będzie bardziej poprawny. Między innymi przy tak prosty tors ręka zdaje się być zbyt krzywa. No właśnie - ręka. Mógłbyś ją wydłużyć o 1 ,czy 2 pixele tak gdzieś przy łokciu.
Reszta wygląda ok ,więc może przejdźmy do Changelinga.
Wielkich zastrzeżeń nie mam ,ale jednak coś się tam jednak znalazło. Np. Za gruba łydka ,czy pazury wyglądające jak zwykłe palce ... ,poza tym jakieś pojedyncze pixele mi nie pasują jak kwadratowe ochranaicze przy jajcach ,czy jakies błędy anatomiczne z base.
Prace wyglądają naprawdę dobrze ,jakieś tam uwagi do nich mam ,ale tego nigdy się nie wyeliminuje ,bo każdemu dogodzić się nie da.

/Yoh

656[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 10:49 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No więc base ... szczerze mówiąc nie spodziewałem isę ,że je zrobisz skoro ostatnio mówiłeś ,że zaczynasz 'erę' OPAR'ów "niestojących" ,ale może tak na przyszłość się przyda :P
Właściwie, postanowiłem to wstawić tylko dlatego że całość, czyli Base i Changelling są postaciami które zrobiłem w całości od zera. Z poprzedniego Base dalej będę korzystał, ale przy tym mogłem sprawdzić również swoje umiejętności.

Niektóre z błędów jakie wymieniliście, poprawię.
Inne - to już Wasze gusta. A ja każdemu na forum niestety nie jestem w stanie dogodzić choć bym bardzo chciał ^^

W każdym razie, dziękuję za komentarze i oceny.

657[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 08, 2011 4:38 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 27 Hororlsw
Spoiler:
Komentarze bądź ocenki - mile widziane.

Spodziewam się na pewno jednego, miażdżącego komentarza. Uwielbiam kiedy ludzie jadą mnie za to że poprawiłem ich pracę - na gorsze xD?

658[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 08, 2011 6:05 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
E tam na gorsze, twoja wersja wygląda bardziej "trójwymiarowo", bo głowa w wersji by Rayem jest nieco dziwnie zrobiona. Ogółem revamp wygląda spoko, nie powiedziałbym że jest gorszy od v.1. Jedyne co mi się nie podoba to paski na brzuchu, ale to nie wina wykonania, ale sam fakt, że one tam są.

/Feli

659[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 08, 2011 10:56 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Yoh92 napisał:Uwielbiam kiedy ludzie jadą mnie za to że poprawiłem ich pracę - na gorsze xD?
Uznam to za komplement XD

Revamp Horara? Nie wiem, czy naprawdę ci się nudziło beze mnie tej nocy, czy to dlatego, że kiedyś cię do tego podpuszczałem, no ale mniejsza z tym...
Źle nie jest. //Brutalny początek, prawda? Xd // Problem leży w wykonaniu podstawowym. //Tak, to moja wina.// Nie wyszło mi tak jak planowałem i oto jakie są efekty zarówno pracy jak i twojego revampa Oh, oops...
W każdym razie zrobiłeś tutaj coś co mi nie bardzo wyszło - zrobiłeś z niego stwora przypominającego psa. No, na wilka to raczej nie wygląda ;3 Jednak cienie są ok. Praca nie wygląda tak "płasko" jak moja wersja i ogólnie wyszła całkiem fajnie, choć widzę, że wolałeś nie ryzykować z symbolami na rękach i ogonie XD

Sami, co do symboli na brzuchu, tak właśnie miało być, ale samo ich "estetyczne" wykonanie nie jest takie łatwe. Na klacie Boga Niebios też powinny być, ale również miałem z tym pewne problemy i sobie darowałem. Kto wie. Może na mojej ostatecznej wersji sprita to poprawię...

Sam widzisz, że nie jest tak tragicznie jak zażartowałeś ;D Powiedziałbym nawet, że jest lepiej i przyda mi się to, gdy będę robił jego "lepszą" wersję.

KP: 2
/Feli

660[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 08, 2011 11:31 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Revamp moim zdaniem bardzo udany ,nie mam się do czego przyczepić ,bo jeżeli już to są to po prostu detale. Jedynym jego mibusem jest chyba tylko to ,że jż ne wygląda jak Digimon. Cechowały się one nieproporcjonalnie wielkimi i krzywymi głowami ... to samo z resztą części ciała ,ale właśnie tych nieścisłości chciałeś uniknąć ,prawda?

661[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 08, 2011 12:31 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Szczerze? Nieszczególnie podoba mi się ten revamp :/. Gdybyś go zrobił pod takim samym kontem pod jkaim był wcześniej byłoby chyba lepiej.
Głowa, pysk na pewno poprawiony nos ma dużo lepszy. Uszy, fajny dodatek bo ma to różowe w środku, ale te wcześniejsze lepiej "odstawały" nie były takie drętwe...Oczy, te wcześniejsze były bardziej żywe z tym białym błyskiem w oku. Te teraz, jużnie są takie , są bardziej "złe". Szkoda że zjadłeś zęby, bo to byłfajny dodatek. Dodałeś takie ciemno-niebieskie coś z tyłu. Jak spojrzę tak to mi siępodoba, a jak inaczej to nie. Nie wiem co mam powiedzieć... Łapy, masz lepsze cieniowanie na nich, ale większe pazury były fajniejsze :D. Brzuch, szkoda że go zkróciłeś, zrobił się z niego taki klocek, lepiej wyglądał dłuższy. Nogi, te napewno wyszły lepiej, Widać uda, i zaznaczone są takie typowe zwierzęce łapy. Tylko te większe pazury znów były fajnieszje ;s... Ogon, urzekło mnie wczesniejsze cieniowanie i krzywszy kształt, ten teraz jest zbyt prosty...
Ogólnie, jeśli mam być szery , to jeśli byłby to konkurs, to chyba zagłosował bym na pracę po lewej, mimo że praca po prawej ma generalnie lepsze cieniowanie...

/Feli

662[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 08, 2011 4:13 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[...] to samo z resztą części ciała ,ale właśnie tych nieścisłości chciałeś uniknąć ,prawda?
Yup.
Nie chciałem zrobić z niego drugiego Digimona choć miałem świadomość tego że takie było początkowe zamierzenie Rayema - miał go przypominać. Ja wolałem jednak trzymać się pewnych proporcji, które sobie ustaliłem.

Rayem, dzięki za ocenę ^^
Najważniejsze że podoba się autorowi pracy która była revampowana.

663[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 18, 2011 4:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dłuższy czas nie robienia żadnych prac rzeczywiście nie zbyt dobrze na mnie wpływa. Chyba jednak zrezygnuję z OPAR'ów które wyróżniają się custom elementami lub custom pose'ami i zacznę robić normalne, jak wcześniej xd

[O-S-W] by Yoh - Page 27 Majinarcebvamp

664[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 18, 2011 5:11 pm

Magnum X7

Magnum X7
Zbanowany
Zbanowany
Zbieram KP!
No cóż twój revamp jest na pewno dużo lepszy niż oryginał. Gdzie tam był Pilow i krzywy łeb. W twojej pracy ta postać ma jaja ^^[w spodniach chyba xD] Bardzo fajnie wygląda to coś jak trąba słonia, która jest również dobrze pocieniowana. Światło tam gdzie ma być tam jest i cień też. Yup, brwi są bajerancko ujęte. Trochę mam zaczepkę do tego ucha. Bo jakoś dziwnie się łączy z głową i wygląda tak nieciekawie. Usta są na pewno lepsze niż czarna krecha. Dobra, a teraz przechodzę do klaty, rąk, paska. Koszulka Jest zaaajebist*, do klaty też nic nie mam. Co do prawej ręki to jakoś nie ładnie mi wygląda brak czarnych pikseli u góry. Mięśnie pocieniowane dobrze. Do paska nic nie mam. Spodnie i kapcie. Spodnie są dobrze i fajnie pocieniowane, kształt typowo Yohowy no i git. Buty też Yohowate i pocieniowane dobrze. Słowa na koniec: "Twój skill jest taki jaki był, ani nie mniejszy ale też nie wyższy. No cóż, revampuj dalej! Albo wymyśl coś własnego" 3m się.

/Yoh

665[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Lip 19, 2011 8:10 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dziękuję za ocenkę, Mag~ X7.
W każdym razie, ja mam wrażenie że opadłem nieco ze skillem - muszę to nadrobić.

[O-S-W] by Yoh - Page 27 Smokuvamp

666[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Lip 19, 2011 9:49 am

Magnum X7

Magnum X7
Zbanowany
Zbanowany
Nabijam!
No Yohaczu, przyznam Ci że revamp wgniata. W oryginale postać posiadała spodnie zamiast nóg i koszulkę zamiast klaty. Kolce były powykrzywiane, a uszy (?) jak liście. Ogon to cud miód, który nie wygląda jak coś odstającego nie wiadomo skąd i co to jest, a ogon który ma swoją głębię i klimat. Gdzie Buty były w oryginale, u Ciebie są pazury co na prawdę pasuje. To dziwne ustrojstwo na rękach wymiata po całości. No dobra to był szybki popis podniecenia pracą, a teraz głębszy podgląd. Cieniowanie głowy jest bardzo dobre, łączenie brwi (?) takie samo jak w poprzedniej pracy, co jest bardzo miłym widokiem. Uszy są trochę Elfie, ale pocieniowane cudnie. Mam trochę zastrzeżenia co do tego rogu na głowie, ponieważ jest jakiś taki nie rogowaty. Bardziej mi to przypomina jakiś element zbroi niż kolec. Wykonanie twarzy charakterystyczne do stylu twoich prac. Usta ciemniejsze i nos na świetle, które pada. Kolce odchodzące od barków to jest coś! Są bardzo fajnie zrobione, nie za duże, nie za grube, ale kształtne i pasujące do postaci. Pancerz, który nałożony jest na klatę podoba mi się szczególnie. Z racji tego, że uwydatnione są mięśnie brzucha na niej i lekki zarys mięśni. Ręce typowo Yohowate, pocieniowane po Yohowatemu i mięśnie zrobione tak samo xD Druga ręka to samo. Najtrudniejszym wyzwaniem co do tej pracy wydaje mi się zrobienie tych tarczo-ostrzy na rękach. Kształt wyszedł zajebist*, a cieniowanie mucha nie siada. Nogi są dobre i te pancerze na kolanach i w dół też. Pazury są dużo dużo lepsze niż zwykłe buty. O ogonku już było, a więc teraz słowa finalne: - Yohaczu, dzięki Tobie ta postać nabrała wyglądu typowego stwora, a nie gościa który ubrał się po ciemku w jakiś tanim sklepie dla przebierańców ^ ^'. Skill LVL Up! Rób nowe i wrzucaj! [Potrzebuję KP xD Żeby Warny zdjąć i nick zmienić] 3m się^^

/Yoh

667[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Lip 19, 2011 11:41 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Tak jak napisał Mruczadozord ,revamp powala. Bardzo udana edycja ,na pierwszy rzut oka widać ,że to ta sama postać ,a jednak jej wykonanie i wygląd ogólny pozostawia oryginał daleko w tyle. Co do błędów ejst ich niewiele ,niektóre to kwestia gustu np. Za duże pazury ,wyglądają wręcz jakby były okrągłe ... ,ale cóż ,lepsze to niż podeszwa na stopie jak w oryginale. Drugą rzeczą są oczywiście lcizne braki w konturach ... ,ale pewnie się tego spodziewałeś po moim poście. Reszta ok ,nie mam więcej żadnych "ALE" ,dobra robota.

/Yoh

668[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Lip 19, 2011 11:54 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Faktycznie, co jak co - ale revamp jest bardzo udany.
Widzę, że już się opamiętałeś z tymi wybrakowanymi czarnymi pikselami. Choć nadal ich gdzieniegdzie nie ma - to już to dobrze wygląda i pasuje.
Sam pomysł na takiego potworka w pierwszej wersji był dobry. Lecz gorzej z wykonaniem. Za to teraz jest na prawdę dobre.
Mogłeś, mimo wszystko, tym czerwonym elementom dodać z jeden odcień. No i mam wrażenie, że ogon jest, jakby za mocno wysunięty. Jest tak nienaturalnie wyprostowany. Nie bardzo wiem jak to ubrać w słowa, ale mam nadzieję, że wiesz ocb.
Mimo to, praca na prawdę na bardzo wysokim poziomie ;].
Podoba mi się wykonanie pazurów u nóg.

Pozdro!

/Yoh

669[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 23, 2011 3:57 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Prace robione dosyć dawno, ale wrzucam je dopiero teraz. Samego projektu „„Stare” niekoniecznie znaczy „gorsze”!” - nie zamknąłem ^^ Pomimo zmian w Base, jest on dalej kontynuowany, tak jak widzieliście po kilku wcześniejszych pracach.
[O-S-W] by Yoh - Page 27 Vampsj

670[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 23, 2011 8:08 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ocenie ci ogólnie po krótce. Mam ostatnio mało czasu ale raz na jakiś czas wypada coś ocenić.

No więc pierwsze co rzuciło mi się w oczy no to noga, a dokładnie prawa noga. Chodzi o to że stopa jest zbyt przesunięta w nasze lewo.
W pierwszej pracy nie podoba mi się ręka, a to dlatego:
-dość słabo wykonane mięśnie, słabo widoczne.

W drugiej pracy prawa noga ogólnie jakaś taka krzywa, no i cienie mi się trochę nie podobają. Może to przez tą stope.

W trzeciej noga jest za gruba a stopa zbyt mała. No tak ciągle czepiam się tych stóp.

W czwartej i piątej nic nie wyłapałem. Oprócz stopy rzecz jasna.

Wiem że bardzo krótka ocena ale śpiący jestem. Następną pracę postaram się ocenić dokładnie.

/Yoh

671[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 23, 2011 10:31 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Nie chce mi się oceniać każdej pracy osobno , więc ocenie ogólnie.
W każdej pracy , bardzo podobają mi się włosy. Wyszły bardzo ładnie, zarówno kształt jak i cieniowanie. Choć w ostatniej pracy ten wielki kosmyk opadający na twarz mógłby być trochę mniejszy. W trzeciej i ostatniej pracy nie podobają mi się te kurtki, nie są wykonane źle. Po prostu mi nie przypadły do gustu. Cieniowanie górnej części oparów jak i spodni jest świetne. W pierwszej pracy jak wspomniał Ykmo, zbyt słabo widać mięśnie na ręce. W trzeciej pracy nogi wydają się po prostu grube. Innych błędów nie wyłapałem.
Ogólnie bardzo dobre wykonanie i cieniowanie, a szczególnie włosy i spodnie.Pomijając spodnie pracy nr3. Czekam na następne prace.

/Feli

672[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 24, 2011 3:10 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Praca robiona na nowym base.
[O-S-W] by Yoh - Page 27 Gokulsw

673[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 24, 2011 5:58 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Goku musze przynać ,że prezentuje się bardzo dobrze ,jest to jedno z najlepszy odwzorowań Goku w formie normal jakie widziałem ,ale cóż ... wracajmy do oceny.
Włosy bez żadnych zastrzeżeń wyglądają perfekcyjnie. Twarz także wygląda bardzo przyzwoicie oraz ... zauważyłem ,że w ciągu kilku dni zdążyłeś się przekonac do braku outlineu przy brodzie. Dodałes mu nawet szyję ,podoba mi się ten fakt ,ale czy musi ona być tak ciemna ? Co do torsu. Wygląda dobzre ,jedynie te czarne pixele nie wiem ,czy rzeczywiście były potrzebne ... taki mały detal. Ręka wygląda za to bardzo słabo. Po pierwsze za dużo tych braków w konurach ,a co do samych mięśni ... nie podoba mi się ,że przeniosłeś biceps na wysokość łokcia ... chyba ,że to taki wielki łokieć. Spodnie wyglądają ładnie - kształt dobry ,a przejście pomiędzy kolejnymi odcieniami jest łagodne ,dobra robota. Co do butów ,to tylko taki mały detal ,a mianowicie przy górze buty są ( a przynajmniej JEGO lewy ) zbyt wąsie oraz ten żółty element mógłbybyć mniej wyrazisty ,moim zdaniem za bardzo rzuca się w oczy ,ale to tylko detal jak już wspomniałem.
Ogółem bardzo ładna praca ,samo nowe base także niczego sobie.

/Feli

674[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 30, 2011 3:58 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kaito
[O-S-W] by Yoh - Page 27 Kaito

Oceny lub komentarze byłyby mile widziane.

675[O-S-W] by Yoh - Page 27 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 30, 2011 8:57 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Dawno nic nie pokazywałeś ... leniu jeden .Już chciałem Cię pogonić nieco ,bo się obijasz strasznie ostatnimi czasy .
Wracając do pracy - włosy bardzo mi się podobają - zarówno kształt jak i cieniowanie. Fajnym dodatkiem są także okulary. Wyglądają bardzo fajnie. Twarz ąłdnie pocieniowana ,jest ok . Ubiór jakoś średnio do siebie pasuje ,jakby zrobiony bez pomysłu ,chociaż może i się po prostu czepiam. A co do ,no kurwa ... cape na jego plecach ( sorry brakuje mi słów po polsku ... ) ,to już kompletnie nie komponuje się z resztą ,ale przynajmniej jest dobrze pocieniowana peleryna ( przypomniałem sobie >.< ). Oczywiście a propos tego niepotrzebnego AA ,wiesz co myślę. Jeżeli chodzi o samo cieniwoanie parcy to ejst b dobre. Do czego by tu się jeszcze przyczepić ... ehm , ... ,a właśnie (!) - lewy but ( z naszej strony ). Przykrzyj mu się nieco ... mnie uważasz ,że wygląda na dole niczym obcas ? To dlatego ,że z obu stron ma taki sam kształt.
Ogółem do kilku rzeczy się poprzyczepiałem ,ale możliwe ,że to ze względu na zły dzień ... ,ale buta mi popraw bez gadania ! Praca b dobra ,czego innego mógłby się spodziewać ? :)

/Yoh

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 27 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: