Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 14 z 40]

326[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 04, 2010 11:50 am

Zigur

Zigur
Third Child
Third Child
Ok ocenię ci Truskawę. Ogólnie opar wygląda fajnie. Cieniownie jest dobre ale rękaw wymaga lekkiej poprawy, nie widać na nim żadnych zafalowań. Włosy woglądają dobrze ale cieniowanie jest dziwne :/. Pelerynę mogłeś zrobić bardziej pod kątem. Spodnie też nie bardzo mi się podobają są trochę za grube, wyglądają trochę jak spodnie Alladyna ;P Sandały też nadają się do poprawy. A i najważniejsze nie ma Zangetsia ;P

Ogółem dostajesz 8/10

A co do Yoh'a to najlepsza jest, moim zdaniem, pierwsza wersja.

1 kp.
Btw, stopień wyższy i najwyższy przymiotników nigdy nie kończy się na "-rzy". To jeden z wyjątków... o których powinieneś wiedzieć ze szkoły.

Sorry lekcje polskiego od zawsze mnie nudziły i większość przesypiałem ;P

Ostatnio zmieniony przez Zigur dnia Sob Wrz 04, 2010 2:38 pm, w całości zmieniany 1 raz

327[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 04, 2010 12:03 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
No dobrze ocenie bo i tak niemam co robić :shock:

A więc włosy mają dobry kształt.Cienie też dobre ale według mnie włosy lepiej by wyglądały gdyby ich kontury były robione mocnym cieniem.Takim jakby 4 tonem.Takto ogólnie są dobre.
Cienie twarzy są dobre.Można by poprawić troszke pixele ale większych zastrzeźeń niemam.
Strój ma dobre wykonanie.Jednak nie podoba mi sie 2 tonowe cieniowanie.Pisałeś że lepiej ci wychodzi 2 tonowe ale według mnie nalepiej wygląda cieniowanie 3 tonowe.Kołnierzyk nie wygląda najlepiej ale nie jest zły.Taka ciemność pod klatą nie wygląda za fajnie.Sam czarny kolor.
Pasek jest dobry.Wole dłuższe ale ty trzymasz sie oryginału.Jest dobry ale cienie mało widoczne.Mozna by je zciemnić troche.
Na dole widać te "fałdy"(te takie kreski pionowe z cieniowania) ale nie widać reszty cieniowania.Widać że cieniowanie jest po bokach ale zobaczyłem je dopiero w paincie.
Butki są troche dziwnie zrobione.A cienie lekko dziwne.
Powiewająca na wietrze szata czy coś nie wyglada za dobrze.Według mnie wygląda jakby wylatywała z rękawa a nie z szaty.Jakby trzymał w ręku kurtke albo cos.Cieniowanie nie jest złe ale dało by sie poprawić lekko te cieniowanie.
Ogólnie dobra praca.
7/10
PZDR.

2kp

328[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 04, 2010 7:10 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
E ale wzorowanie to gołym okiem widać, przynajmniej zapamiętałeś sobie pozę tego Iczigo AB, lub tego z JUSa.

Feli daj kp plox, o ile nie grasz w mafie czy poksy.

Tego z JUS'a xd Ale dzięki za przypomnienie, bo paletę brałem od AB :P

Zapierdo* mu cegłą.. XD
/Feli

329[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Wrz 06, 2010 8:51 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nudziło mi się i postanowiłem otworzyć Paint'a, a następnie pobawić się w LSW :P Efekt..
[O-S-W] by Yoh - Page 14 Brollyu
Komentujcie i oceniajcie.

330[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Wrz 06, 2010 2:00 pm

Stalowy

Zbanowany
Zbanowany
[O-S-W] by Yoh - Page 14 Beztytuutd

Jak widzisz te rzeczy mi się nie podobają, więc zaczniemy od włosów, kształt dobrze dobrany do LSSJ, nic tu nie mam, ale spójrzmy przy uchu, nie pasuję tam, za daleko "wyszedłeś" moim skromnym zdaniem. Dobra, dalej, głowa jest całkiem dobra, tylko za jasno pocieniowana :P
Dobra, dajemy teraz jego naszyjnik, cieniowanie nie podoba mi się, mogło być lepiej, i trochę to na klacie powinno leżeć bo wygląda jakby go to dusiło.. Przenieśmy się teraz na mięśnie, a zarazem na klatę piersiową. Piękne cienie tylko z boku, no po prostu za mocne cieniowanie jest, a na mięśniach wystaję 1px, specjalnie to zrobiłeś czy przypadkiem? O to jest moje pytanie. Nie podobają mi się też jego sexi rękawiczki, tak to nazwę, mogę? Ok ! Dajem teraz na jego sukieneczke i spodenki, sukienka :D ma dobre cienie itd. A spodnie już nie, proste cieniowanie. Buty są ładne i wyszły ci bardzo dobrze, więc ok, koniec oceniania.
6/10 :P

KP: 2
/Feli

331[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Wrz 08, 2010 5:27 pm

Death

Death
First Child
First Child
Dobra, zaczynam.

Opar wygląda nieźle, na pierwszy rut oka jednak udało mi się znaleźć kilka błędów.
Dlaczego zrobiłeś dwutonowe cienie na spodniach wiem ,że ćwiczysz ten styl cieniowania, ale skoro wszystkie inne elementy są 3 stopniowe lub więcej to rób w harmonii ;P.Dłoń ma dziwny kształt, np co to za dziwny wyrostek u dołu, bo za palec tego raczej uznać nie można.
Włosy są trochę za mocno wysunięte na lewo, dlaczego???Buty i cienie na nich wyglądają fajnie, to samo się tyczy co do klaty, jednak ten mięsień tuż pod ramieniem jest cienki, popraw go.Cienie skóry są w porządku, tak samo bransolety, i amulet, chociaż bransolety nie ma na JEGO lewej ręce, dlaczego?Reszta jest dobra, i może zostać.

7-/10

Stać cię na więcej.

KP: 1
/Feli

332[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 09, 2010 7:17 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Dobra, jazda z tym koxem, miszczu. Włosy mają dobry kształt, ale czemu nie dopełniasz kontur? Czy to specjalnie, tak dla efektu? Te 4 kosmyki na początku czoł mi się nie podobają, 2 by w zupełności wystarczyły, oraz cieniowanie, wiem też jestem w tym nie najlepszy. Tak jak wspomniał Death, ten "rzekomo" palec, nawet nie wiem czy to można nazwać palcem, jest taki, taki długi i mały. Klata jest dobrze zrobiona, ale trochę za ciemna, a potem za jasna. Spodnie i ten golt, czy jakoś tak, dobrze zrobione, ale jak masz cieniować 3-tonowo to cienuj, nie raz tak, a potem tak ;/ Buty mają dobry kształt, ale dziwnie kolory wyglądają, tam byś mógł zamazać jedną kreską, czy dwoma, żeby taki kontur zrobić, bo kolory na siebie nałażą, to na tyle. Bye.

7/10

/Feli

333[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 11, 2010 8:52 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Twój drugi Brolly ,tym razem nieco mniej pixel artowy ,a bardziej s stylu LSW. Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem fajnie ,ale przyjrzyjmy się mu nieco bliżej.
Włosy: Co do cieniowania nie mam się do czego przyczepić. ,za to kształt już nie w stylu Brolly'ego. Chodzi mi ,o to ,że u oryginału włosy mocno sterczały ,a u Ciebie one są dziwnie oklapnięte ,ale ,to nie jest aż tak ważne. Twarz jest ładna. Naszyjnik jest po prostu boski ,a klata tym razem wykonana perfekcyjnie. Na prawdę mi się podoba. Jeżeli chodzi o ręce ,to efekt jest odwrotny do klaty. W poprzedniej wersji wyglądała ona lepiej ( przynajmniej tak mi się zdaje ,bo nie spoglądałem na nią jeszcze raz ). Przy barku nie podoba mi się ten pixel ,co miał służyć za Anty Aliasing. Z daleka wygląda ,to po prostu źle. Zastanawia mnie także to ,że nie widać tutaj bicepsa ,a na ręce wystaje wielki triceps. Chyba powinno być odwrotnie ,prawda ? Ten band na rękę wygląda ok ,bez zarzutów. Jeżeli chodzi o dłoń ,to ehm ,cóż :D. Wygląda jak szczypce. Tutaj suię nie popisałeś ,ale przynajmniej nadrabiasz resztą OPAR'a. Ta bluza ,czy spódnica ,czy co on tam nosił ,owinięta wokół bioder wygląda bardzo ładnie. Jeżeli chodzi o spodnie ,to nie wyglądają źle ,aczkolwiek ich wykonanie jest zbyt "zwyczajne".
Buty ładne ,także nie mam się do czego przyczepić.
Odnośnie ogólnego wykonania OPAR'a zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz. Zawsze ( tzn. często ) kiedy komentujesz prace innych ,wspominasz o tym ,aby nie mieszali jakby stylów cieniowania. Chodzi mi o to ,że użyłeś tutaj 2-tonowego ,3-tonowego oraz 4-tonowego cieniowania. Mi to akurat nie przeszkadza ,ale Ty się tego czepiasz ,więc właśnie dlatego zastanowiło mnie wykonanie tej pracy.
8+/10

KP: 3
/Feli

334[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Wrz 13, 2010 12:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Wiem, ale przerzucam się na cieniowanie dwutonowe, czego dowodem będą moje aktualne prace. Niekiedy pobawię się także trzy-tonowo, ale myślę że dwa tony wyglądają fajniej. Mają w sobie to coś ;)
Żeby nie było że leżałem i nic nie robiłem jak nie miałem neta, to wrzucam pewną pracę wykonaną dosłownie dwa dni temu :D

[O-S-W] by Yoh - Page 14 Shidokaithesaiyajin
Shidokai The Saiya'jin

335[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Wrz 13, 2010 4:03 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
[O-S-W] by Yoh - Page 14 Shidokaithesaiyajin
Shidokai The Saiya'jin[/center][/quote]

Cieniowanie 2 tonowe jest lepsze niż 3,a ten sayan to naprawdę bardzo świetna praca skoncz go i zrób do swojego Yoha SSJ form need twoj sprite ;]
Ocenka 10/10

Oceniam tylko od tak,nie na KP

336[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 18, 2010 11:02 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Właśnie skończyłem oglądać KSW 14 ,więc mogę Ci ocenić OPAR'ka ... zresztą gdybyś się nie wypowiedział w moim temacie i nie powiedział ,że u Ciebe są pustki ,to bym nawet się nie zorientował ,że zrobiłeś nową pracę :P.
Kształt włosów tym razem nie przypadł mi do gustu. Zdają się za bardzo opadać ,odchylać do tyłu ,chociaż to wrażenie może powodować fakt ,iż postać jest bardzo wysoka. Przeszkadza mi także ten tylni ,dolny kosmyk ,który zdaje się nie tyle wystawać już z szyi ( której OPARY nie posiadają :P ) ,a wyrastać z pleców. Jakby był mniejszy myślę ,że tego efektu by nie było. Samo cieniowanie jest jak najbardziej w porządku. Z daleka nie widać ,że jest to 2 tonowe cieniowanie. Twarz do której i tak prawie że nigdy się nie przyczepiam ,wygląda ok.
Pancerz wygląda ok ,moim faworytem jest opcja bez pokolorowanych naramienników ,bo te pomarańczowe zlewają się z kolorem skóry. Ręka przez cieniowanie 2 tonowe ma dość słabo podkreślone mięśnie ,w zasadzie z daleka wydaje się ,że ich nie ma.Rękawiczka wygląda ładnie ,bez zastrzeżeń :P. Spodnie i buty także ładnie wyglądają.
Ogółem jest dobrze ,ale nie do końca jestem pewien ,czy cieniowanie 2 tonowe ( chociaż wygląda dobrze ) w Twoim wykonaniu jest bardziej korzystne niż 3 tonowe. Z pewnością jest mniej z tym pracy ,ale efekt jak na mój gust jest gorszy.
8/10
Jeżeli chodzi o faceset to jest wykonany bardzo ładnie ^^.

/Feli

337[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Wrz 19, 2010 3:41 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za ocenę ;) A teraz coś nowego.

[O-S-W] by Yoh - Page 14 99150029
Don't use.

Który lepszy?

338[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Wrz 19, 2010 8:02 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Pytasz się jedynie który lepszy ? No to powiem Ci ,że lepiej wypada nambe łan.
[1]
[0]
PS Masz zamiar zrobić z nim sprita?

339[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Wrz 19, 2010 12:23 pm

Dubrix

Second Child
Second Child

[1]
[1]- Ten Mi się bardziej Podoba No Włosy mi się bardziej podobają

:perfect:

340[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Wrz 19, 2010 12:25 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
[1] - Ten taki "niedociągnięty" na włosach xP
[2]- Ale za to ten, jest w sam raz XD

341[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Wrz 21, 2010 6:45 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ta, nie ma to jak szczere komentarze bez żadnych informacji o tym co w nim zmienić :|
Dobra, daję coś nowego.

Atsutane Sarumara
[O-S-W] by Yoh - Page 14 Atsutanesarumara
Don't use.

342[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Wrz 21, 2010 2:22 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Kolejna praca do ocenienia widzę. Jak każda z Twoich prac ,wrażenie robi bardzo dobre. Z tego co widzę ,to nie przerzuciłeś się do końca na cieniowanie 2 tonowe ,bo włosy gołym okiem widać ,że pocieniowanie są nieco inaczej niż reszta OPAR'a.
Tak więc włosy oryginalne ,nie saiyańskie ,dobre cieniowanie ,a te dodatkowe ,odstające włoski dodają charakteru. Bardzo podoba mi się ta kitka z tyłu głowy ,jak na faceta nieczęsto spotykane ,ale wygląda bardzo dobrze. Sama twarz ok ,tylko ta opaska (?) na twarzy z daleka przypominała bardziej zdeformowaną ,nieogoloną brodę :P. Dopiero po przybliżeniu zorientowałem się ,co to jest.
Klatę mogłeś zostawić jaśniejszą ,jak na mój gust niepotrzebnie wpieprzyłeś te 2 pixele. Koszulka ładnie pocieniowana ,aczkolwiek mogłeś mu dać coś dłuższego ,co by bardziej pasowało do podróżnika ( chyba ,że to nie miało być nic z tego rodzaju ). Bandaże na ręku także dobrze wyglądają.
Pasek prawie ,że niewidoczny więc na jego temat nic nie powiem ,poza tym ... to tylko pasek :P. Spodnie ładnie pocieniowane ,buty także ładne. Przypominają te a DB ,ale nie są typowo saiyańskie jak niektórzy to robią.
Miecz taki dość fajny dodatek ( zakładam ,że miało to być coś w stylu Samehady ),tylko to 2 tonowe cieniowanie ,także mogłeś zamienić na 3 tony.
OPAR'ek ładny pomysłowy ,inny niż wszystkie inne ,ale nie do końca jestem pewien kim on miał być.
9/10

/Feli

343[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Wrz 21, 2010 4:14 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Uu... Kształt spodni taki podobny do base SmokuXD, i te cieniowanie, na pierwszy rzut oka wydaję się że jego spodnie, haha xd. Włosy są dość dobre jak na ciebie. Takie, takie.... fajne xd. Moim zdaniem ta opaska, ale ta chusta, wyglądała lepiej by dla Gangstera, lepiej by ją przerobić, i to dużo.. Klata jest słaba, lepiej by nad nią popracować, a ta koszula nie pasuję do takiego czegoś ;/ Dziwnie też są zrobione rękawiczki , a spodnie dość dobre, jak twoje, cieniowanie moim zdaniem świetne :P Mieczyk jest dość podobny do miecyzka w Naruto ten co miał Kisame, xd Jak już pan UP mówił ten Samehedy .
Opar prezentuję się na pierwszy rzut oka bardzo dobrze, ale trochę by było można jeszcze nad nim popracować by dawał lepszy efekt, mówię ci :).
8+/10

/Feli

344[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Wrz 22, 2010 7:48 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Miałem ocenić wczesniej no ale cóż...szkoła!
A więc zaczynajmy.
Włocy-Cieniowanie dobre ale nie podobają mi sie te odstające kosmyki.Kitka z tyłu też dobra ale troche kształt dało by sie poprawić.Włosy oryginalne i nie Saiyańskie chociaż czuje że gdzieś już je widziałem.Przypominają mi troche samurajskie.
Chusta-Fajny pomysł.Ale ta częśc która nachodzi na usta niebzyt mi sie podoba.Jak na chuste powinna być troche wyżej.Przynajmniej tak uważam.Czarne pixele można by zastapić mocnym cieniem koloru chusty.Nie jestem pewien czy to chusta ale sądze że tak.
Bluzka-Przypomina troche bluzke twojego niu Yoha pbf.Taka z obdartymi rękawami i rozciągnięta xd.W niektórych miejscach dało by sie poprawić kilka pixeli tpyu:na samym dole bluzki.Z daleka klata wygląda dosyć dobrze ale z bliska nie wygląda za dobrze.Nie jest aczkolwiek źle.
Pasek-jak pasek...
Spodnie-2 tonowego cieniowania nie lubie chociaż nie wygląda aż tak źle."Pasek" na spodniach lepiej by wyglądał gdyby był grubszy.Do reszty sie nie doczepie.
Butki-Po bokach są szare pixele a zaraz koło nich białe.Troch mi sie to gryzie.Sam kontur butów nie jest zły a cieniowanie nie najgorsze ale to mi sie gryzie.
Reszta-Dłoń po lewej jest według mnie za ciemna.Sam ciemny odcień.Bandaż jest dobry.Miecz przypomina mi gościa z Naruto.Nie pamiętam jak sie nazywał ale to jakiś rekin był czy coś xd.Ogólne wykonanie niezłe chociaż rączka z daleka nie wygląda za ładnie.Samo sotrze dosyć dziwnie wygląda.Jakby było jakieś popękane.
Ocenka oparka to 7,9/10

/Feli

345[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 23, 2010 4:21 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Zamierzam go poprawiać, bo robiłem go w środku nocy :| Ale póki co, daję taką wersję wstępną.
[O-S-W] by Yoh - Page 14 85062763
Nie wypominać mi cieniowania koszuli, włosów w pierwszej wersji i skóry xd Wiem że przeważnie na tych elementach się pierdykłem, ale no nie moja wina xdd

346[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 23, 2010 4:47 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Nocka,ta? Nie rób więcej tak ;( Dobra zaczniemy od włosów, lepiej już wyglądają bez cieniowania włosy ;x A kształt jest z daleka dość ciekawy ale gdy się przybliży to wyglądają jakby był u fryzjera, i robił to fryzjer z rękami na plecy, i że miał zamknięte oczy.. ;o Gdy coś robisz to poświęć na to trochę czasu, mówię Ci. Cieniowanie na twarzy trochę dziwne, Moim Zdaniem są podobne do cieniowania w Base S-H. Ale gdy się przybliży to ładnie wyglądają. :) Koszula jest blee, sam mówiłeś że to na szybko robiłeś ;x Uwierzę ci ;/ Cieniowanie dość gówniane, stać cię na więcej, mówię Ci. Pas (nie)zwyczajny. Spodnie Ci najlepiej wyszły, ale cienie trochę słabe -.- Buty są pro, ale cienie czerwone h**owe. A tak to ogólnie dobrze.
6/10 :O

/Feli

347[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 23, 2010 5:28 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
@UP W sumie zjechałeś go za wszystko ,ale ogółem jest dobrze :D.
Tak więc włosy ,są ... wróć! Nie mam oceniać koszuli , cieniowania skóry oraz włosów ... więc pozostaje mi tylko połowa OPAR'a do ocenienia. Tak więc nie podoba mi się ucho ,jest dziwnie zdeformowane i duże. Jeżeli chodzi o rękę ,to brakuje mi tutaj jakiegoś bicepsa. Masz coś takiego ,że zdarza Ci się dziwnie oddzielać jedną część ręki od drugiej ... mówię o okolicach zgięcia ręki. Mam nadzieję ,że się domyślisz o co mi chodzi. Band i opaska na biodra są ok. Spodnie także ładnie zrobione. Buty także mi się podobają.
Tak więc Goku ładnie zrobiony ładne cienie ,może nie licząc niektórych elementów ,ale większości z nich zakazałeś komentować :/.
8/10

/Feli

348[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 25, 2010 5:45 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hmm.. No, co nieco poprawiłem ;s Przede wszystkim, nie cieniuję już 3-tonowo, nie wiem czemu tamtą pracę tak pocieniowałem. Może to wina alkoholu który chyba piłem wtedy xd? Nieważne.

Poprawione, wersja 1.1 .
Będzie jeszcze poprawiany xd

[O-S-W] by Yoh - Page 14 49690093

349[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Wrz 26, 2010 1:56 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
A więc zaczynamy:
Włoski-Kształt nie jest najlepszy.Ten odstający kosmyk u góry nie pasuje mi tu za bardzo a prawa częśc lepiej by wyglądała gdyby była bardziej przysunięta do środka.Lepiej wygląda wersja cała czarna.
Blzuka-kontruy są dobre.Niestety gorzej prezentują sie cienie.Przy pasku od lewej jest taki jakby uskok.Nie wygląda on za dobrze.Do szarej częci sie nie doczepie.
Pasek-Co tu oceniać.
Spodnie-Wszystko fajnie ale "kreska" u dołu spodni lepiej by wyglądała gdyby była grubsza.Chociaż 2 pixelowa.Z resztą nie jest źle chociaż prawa noga według mnie lepiej by wyglądała troche ciemniej.
Buty-Standardowe buty Goku.Kształt dobry ale cienie nie są za dobre.Mówie tu tylko o bucie po lewo.Cienie mi troche nie pasują.
Skóra.Na twarzy dało by sie coś zmajstrować.Mięśnie dobre ale dało by sie je troche poprawić.Z dal;eka wydają sie takie grube.
Ocenka to 7,5/10

350[O-S-W] by Yoh - Page 14 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Wrz 28, 2010 7:24 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 14 15644149
Nowe OPAR'y, bez imion. Ogólnie pracowałem nad tworzeniem własnych facesetów od zera. No, a efekt jest widoczny powyżej ;s

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 14 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: