Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 22 z 40]

526[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 02, 2011 10:24 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Zbir, właściwie tu nie muszę poprawiać pleców. Jest to tylko pocieniowana wersja base, ta poza będzie w nim niecieniowana. Zresztą jak całość. No, ale wiem przynajmniej co zrobiłem źle, dlatego postaram się przy następnej okazji to poprawić.

W jakich sytuacjach wyobrażasz sobie ,że ktoś użyje tego spritu ? bo za cholerę nie mogę się domyśleć. Sprit troszke zrobiony bez sensu ,ale co tam ,z reguily nasze parce są bez sensu ,prawda?
Pozy umożliwiają w LSW wsadzenie nowych scen do gifów czy spritów. Wojownicy mogą stać na przeciwko siebie. W jakich scenach fajnie by to wyszło? Przykładowo jeden z wojowników ma scouter i mierzy moc drugiego.
[O-S-W] by Yoh - Page 22 21546522
To tylko jeden z przykładów, a zastosowań może być jeszcze masa. Takie innowacje niekiedy się przydają ^^

Albo do morfera Power Rangers, który kiedyś Template wstawił xd o, jak tutaj xd (tylko użyłem wtedy innego base. Tak, nie byłeś pierwszy)

527[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 02, 2011 10:47 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No rzeczywiście fajny pomysł z tym scouterem ,teraz jak piszesz ,to rzeczywiście multum zastosowań nasuwa na myśl.

528[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 11, 2011 11:22 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
@Viego
Wiem że nie byłem pierwszy. Ale w przypadku pozy stojącej tyłem i owszem xd

@Topic
Dzięki za ocenki i komentarze. Dawno tu nic nie wrzucałem, miałem zastój i brak jakiejkolwiek weny oraz pomysłów na zrobienie OPAR'a. Wrzucam poprawkę mojego kobiecego Base. Zmniejszyłem je i sprawiłem ogólnie że nie przypomina tak miejscami męskich kształtów.

[O-S-W] by Yoh - Page 22 Basefemale
Oceny i komentarze mile widziane.

529[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Kwi 13, 2011 10:29 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Brak odzewu... jak to boli. Przynajmniej mnie xd

Base nie jest złe tylko nie podoba mi się głowa. Jest odrobinę nieproporcjonalna do tego ciała. A same body jest odrobinę za bardzo wygięte w tym 2 przypadku.

Oparek nie wygląda świetnie... Wiem, że dawno nic nie robiłeś(Tak na serio) i to może dlatego. To wygląda... jak chłopak! Włosy jakoś nie pasują do głowy. Mówiłem, ze jest za duża. Natomiast ich cieniowanie jest genialne, jednak chyba tylko 2 tonowe. I tak efekt mi się podoba.
Oczy też zbyt duże, no może nie duże ale dziwnie cała twarz wygląda.
Cieniowanie ubrań jest ok, pomysł średniył(bo już był w poprzednim oparku) a kolorystykę to już możesz zmienić. Mówię serio.

Zazwyczaj w oparkach masz tak:
Góra - szara lub czarna - czasem z białym
Środek - niebieski
Dół - czarny lub szarawy - czasem biały.

KP: 2
/Feli

530[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Kwi 13, 2011 11:25 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Do base nie ma co się przyczepić może jedynie pacha dość dziwnie wygląda, nie wiem czemu ale jakoś mam takie dziwne wrażenie no i głowa jest przyduża. xd
A co do pracy na base to Bercik ma racje, ty prawie ciagle uzywasz tych samych kolorów xd A wiec praca wygląda nieźle oprócz głowy ;/ Która wygląda na męską :< Włosy i twarz mają dobre cieni ale na serio wyglądają na takie odrobine męskie. Moze nie same włosy ale twarz... Włosy cienie mają okey a ich ułożenie nie jest najgorsze. Cycki wydają mi się zbyt kwadratowe ale jeśli się nie przygląda zbyt dokładnie to są okey.
Reszta jest wpożądku, cienie i kontury są spoko.
Chociaż praca jest w miarę dobra to stać cię na jakieś 10x lepsze :D
A więc [O-S-W] by Yoh - Page 22 Traini
Mwhahahahahah !

/Feli

531[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 14, 2011 8:36 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za ocenki i komentarze. Niektóre elementy z base poprawiłem, innych nie ruszałem gdyż uznałem je za dobre.
Zrobiłem również na tym kobiecym base, jednego OPAR'a. Narzekaliście na kolorystykę, to użyłem zupełnie innej palety kolorów.

Base:
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Basefemalev2

Yui:
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Yuia

Komentarze i ocenki, mile widziane : )

532[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 14, 2011 2:52 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Mieczyk bardzo fajny, rękojeść mi się bardzo podoba. Ale w mieczyku w pionie jest za chuda w porównaniu do tej uchylonej. Czerwony znak na ostrzu uchylonym jest zaokrąglony, a w drugim wygląda bardziej zaostrzony. Ostrze nie przypadło mi do gustu, nie za bardzo mi się podoba.
Yui ma fajne ubranie, kolorystyka dobrze dobrana jak i cienie do ubrań. Buty są w miarę fajne i ciekawe :). Albo mi się wydaje, albo twarz jest zbyt jasna w porównaniu z ręką. Włoski mi się średnio podobają, ale są na pewno lepsze niż te co zrobiłeś w poprzednim oparku. Nie wiem, może jest ich za mało? Cienie dobrze zrobione, choć nie wiem, czy z tyłu nie za jasne :P
Ogólnie fajnie, ale mogło być lepiej :P
Pozdro.

1kp

533[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 15, 2011 7:17 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Bez zbędnego gadania zacznę już oceniać ,ok?
Na pierwszy ogień ogólne uwagi odnośnie base.
Tak więc raz jeszcze apeluję o nadanie damskiemu base bardziej kobiecych oczu. Zwiększ je może lub coś ... po prostu aby unikać takich sytuacji jak z ta blondynką warto by coś z tym zrobić. No dobra może ich powiększenie nie jest aż tak konieczne ,ale może pozbądź się tego złowrogiego wyrazu mówiącego "zapierdole cię gnoju !". Ewentualnie może zaokrąglij jej twarz?
Dalej jej barki. Są zdecydowanie za wysoko. Albo je obniż ,albo osadź głowe nieco wyżej. Wyobraź sobie jak ona wyglądałby z tyłu. Jakby miała garba albo była mega napakowana ... wiem ,że nie będziesz ( tzn najprawdopodobniej ) robić z niej sprita ,ale miało to Cię przekonać ,że nie wygląda to w tym momencie za dobrze. Myślę ,że jej cycki są nieco za nisko ,ale mogę się mylić ... poza tym akurat tego typu rzeczy można zawsze poprawić w czasie robienia OPAR'ka ,więc nie jest konieczne ,aby to poprawiać. Jest jednak jedna recz ,której nie mogę zdzierżyć - jej nogi. Zauważ ,że po pierwsze jej stpy są mimo wszytko za wysokie i za duże ... w sumie ona sama jest dość duzych rozmiarów ,więc ewentualnie można to pominąć ,ale kształt nóg ,ich brak krągłości daje dość nieprzyjemny efekt 'Anny z shaman king'a'. One się poszerzają ku dołowi. Spójrz na ten link:
http://www.freewebs.com/kaya_asakura/anna.jpg
Spójrz na jej nogi ,to wygląda okropnie. Może nie okropnie ,ale niesmacznie. O ile dasz dość wysokie buty ,to jak przy ostatnim oparku ,to wyglądają ok ,ale spójrz na tę blondynkę ... to nie jest w żaden sposób apetyczne.

Czas na ostatniego Opark'a. Jeżeli chodzi o włosy ,to wyglądają zdecydowanie lepiej od ostatnich. Dodałem kosmyki i łatwiej Ci było nad tym wszystkim zapanować - i dobrze. Jest ich wystarczająco dużo żeby wyglądała babka kobieco ... między innymi właśnie ze względu na dość małą czuprynkę kobitka była co najmniej męska. Może ich sam wygląda mógłby być bardziej innowacyjny ,ale ich prostota nawet pasuje do tej postaci. Z twarzą troszkę bym się pobawił ,właśnie z twarzą w okolicach oczu i tych czarnych pixeli. Poza tym myślę ,że mogłeś ten jej lewy kosmyk mogłeś przesunąć troszkę w NASZE lewo ,ażeby czoło wyglądało bardziej symetrycznie. Wtedy i oczami można by zająć się nieco lepiej. Taka tez moja mała sugestia ,aby tę kolorową część gałki ocznej robić większą ,wyglądają wtedy bardziej kobieco ,ale to tylko moja opinia. Co do ubioru i wyglądu postaci jesteście z Brajanem do siebie podobni. Prawie każda Wasz postać wygląda tak samo. Ubiór prawie ,że identyczny - troszkę więcej inwencji twórczej by nie zaszkodziło. Co do kolorystyki ... jak na mój gust prawie nic się nie zmieniło .Użyłeś jedynie nieco innego białego i czarnego i zamieniłeś niebieski na czerwony ... to nie jest duża różnica. Fajnie byłoby gdybyś używał bardziej żywych i ciekawszych kolorów ,aczkolwiek zdaję sobie sprawę z tego ,że jest to trudno osiągnąć przy 2 tonowym cieniowaniu ,ale postaraj się ,proooooosze. Jej cycuszki mi się nie podobają ,bo chociaż są małych rozmiarów ,to osadzone są dziwnie nisko ... tutaj nie ma co zwisać >.<. Wykonanie ręki mi się nie podoba ,zdaje się być za ciemna. Co do nóg ,to to samo o czym wspominałem wcześniej odnośnie base. Przy wysokich butach efekt ten nie jest aż tak widoczny ,natomiast kiedy będziesz chciał pokazać troszkę więcej ciała ,nie da to ciekawego efektu.
To byłoby wszystko co udało mi się zauważyć ,więcej do dodania chyba nie mam.

3kp

534[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 16, 2011 5:39 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dziękuję za oceny.
Wrzucam nową pracę i mam nadzieję że również teraz doczekam się kilku komentarzy jej dotyczących ^^
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Enimo

535[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 16, 2011 8:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Mimo że Base dziecka miałem już wcześniej, o czym najlepiej wiedzieli członkowie Brygady SOS, to postanowiłem go "poprawić". Właściwie, robiłem to od nowa. Pozwoliłem sobie także dla porównania tego jak na Base wychodzą OPAR'y zrobić wersję dziecięcą Yoha ^^
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Kidyoh

Jeżeli zaś chodzi o coś słodszego to właściwie postawiłem sobie pewien cel. Zrobić cały rozwój OPAR'ka. Niemowlak, dziecko, nastolatek, dorosły, dziadek i tym podobne. Wiadomo o co chodzi.. Zacząłem od niemowlaka i proszę. Wyszło chyba nieźle.
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Babybasesprite
W przypadku tego Base, pytajcie mnie o zgodę jeżeli chcecie użyć.

Liczę na jakieś komentarze lub ocenki z Waszej strony ^^

536[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 16, 2011 9:02 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Base śmieszne ,wygląda całkiem ciekawie ... musiałeś wstawić to base i pokazać ,że Twoje jest lepsze niż Seza ,co nie ? Musiałeś! No ,ale nie ważne ,załatwiajcie to pomiędzy sobą :P.
Wracając do base ,nie podobają mi się 2 rzeczy. Pierwsza to zdecydowanie za duża łapa ( bo już nie ręka ,tylko męska łapa ) jak na dziecko. Wyszczupl ją może troszke ,co? Druga sprawa to jego oczy. Wyglądają jakby był czymś zdziwiony. Popraw to. Ogólnie cienie są ok ,nie mam raczej zastrzeżeń.
Co do tego 'bobasiego' base ,to zdecydowanie mi się nie podoba. Facesety są ok ,ale samo ciało jest nienaturalnie małe - nawet jeśli jest to bobas.
To chyba tyle ,krótki komentarz z mojej strony ... byłby pewnie dłuższy i dotyczyłby ostatniej pracy ,gdybyś nie odświeżył tego tematu :P.

PS
Mimo że Base dziecka miałem już wcześniej, [color=orange]o czym najlepiej wiedzieli członkowie Brygady SOS[/color], to postanowiłem go "poprawić". Właściwie, robiłem to od nowa. Pozwoliłem sobie także dla porównania tego jak na Base wychodzą OPAR'y zrobić wersję dziecięcą Yoha ^^
Co z moim podaniem ?-.-

537[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 16, 2011 9:35 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Base śmieszne ,wygląda całkiem ciekawie ... musiałeś wstawić to base i pokazać ,że Twoje jest lepsze niż Seza ,co nie ? Musiałeś! No ,ale nie ważne ,załatwiajcie to pomiędzy sobą
Musiałem XD

Pierwsza to zdecydowanie za duża łapa ( bo już nie ręka ,tylko męska łapa ) jak na dziecko. Wyszczupl ją może troszke ,co?
Rzeczywiście.. Wydaje się teraz nieco za gruba kiedy o tym wspomniałeś. Poprawię to.

Druga sprawa to jego oczy. Wyglądają jakby był czymś zdziwiony. Popraw to.
Oczy miały tak wyglądać i takie niestety zostaną. Styl jaki zastosował Sezu w swoim OPAR'ku nie przypadł mi do gustu, jest.. Dziwny. Wolę ten.

Co do tego 'bobasiego' base ,to zdecydowanie mi się nie podoba. Facesety są ok ,ale samo ciało jest nienaturalnie małe - nawet jeśli jest to bobas.
._.
No właśnie to jest niemowlak więc kto jak kto, ale on/ona musi być naprawdę mały/-ła w porównaniu do dorosłego OPAR'a. Dodatkowo, ustalałem wielkość tego Base rysując je na rękach kobiecego base które de facto poprawiłem. Kiedyś je wrzucę xP
Także na jego 'wielkość' nic Ci nie poradzę. To niemowlak i mały musi pozostać. Trudno że może się to wielu osobom nie podobać.

Dziękuję za ocenkę ^^

538[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 17, 2011 9:57 am

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
yoh dla mnie to jest boskie człowieku każdy szczegół tego jest na 100% wykonany idealnie no co mogę napisać bardzo mi się podoba to base dziecka jak i niemowlaka

539[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 17, 2011 2:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jak pisałem, zastosuję się do niektórych rad Zbira, zwłaszcza tych związanych ze zbyt grubą ręką.
Poprawiłem ją i zmieniłem kolor podkoszulki Yoha. Taki chyba będzie lepszy zważając na pewne fakty w jego "historii".
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Kidyoh

Dziękuję za poprzednie ocenki i komentarze, czekam na nowe : ) Może wieczorkiem coś jeszcze wrzucę.

540[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 17, 2011 6:01 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Dobra to ci ja ocenie (dawno tego nie robiłem xD) :

Pierwsze co mi się rzuca w oczy to że skopiowałeś z Dużego Yoha włoski, myślałem że zrobisz do niego inne, ale może specjalnie skopiowałeś, tego to ja nie wiem. Drugie co mi się rzuca w oczy to dość mocno pocieniowana odsłonięta ręka. Jeszcze nie widać dość dobrze prawego oka. Według mnie zrób do Kid Yoha jakieś inne włoski, co do ocenki to tyle bo do innych rzeczy nie mam się co uczepić, bo wszystko jest dobrze pocieniowane i zrobione (według mnie oczywiście). Ocenka to dla mnie 7/10

541[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 17, 2011 6:23 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ogólnie postać strasznie ciemna mi się wydaje, chodzi o kolorystyke. No i może takie ciałko trudniej pocieniować ale mogłeś użyc zdecydowanie mniej ciemnych odcieni. Ręka też wydaje mi się zaciemna wgl. to kolor skóry za ciemny. No i cienie na ręce też jakoś nie pasują mi. Wiem że to dziecko i mięśni mu nie zrobisz kox ale jakiś lekki zarys mógłby być. Co do reszty to jest okey, jedynie oczy wydają się kwadratowe.

KP: 1
/Feli

542[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 18, 2011 10:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Coś dla odmiany. Nie maluchy, których teraz chyba będę tworzył więcej, a Yoh w postaci Shinigami oraz Shinigami Bankai.
Dodatkiem jest tu Haori. Bankai wygląda z nim ciekawiej :D

[O-S-W] by Yoh - Page 22 Opar

Komentarze i ocenki mile widziane.

543[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Kwi 20, 2011 12:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[Ironia MODE On]

Dzięki za oceny, lawinę ocen. Dużo dowiedziałem się z Waszych komentarzy, z pewnością poprawię wymienione błędy.

[Ironia MODE Off]

A tymczasem, przedstawiam pierw.. Drugą (pierwszą była Silvia :D) kobietę robioną na zmodyfikowanym base. Jest ona oczywiście pierwszą którą pokazuję właśnie na nim. Już teraz wspomnę o tym że samo base nie ma tak umięśnionych rąk, te stworzyłem na potrzeby tej kobietki. Chciałem by wyróżniała się czymś jeszcze poza wypukłościami górnej części ciała. A że jest wojowniczką, ma również mięśnie. Niewielkie, ale ma.

[O-S-W] by Yoh - Page 22 Whoz

Staram się powrócić do formy, ale to chyba zajmie dłużej niż myślałem. W każdym razie, proszę o komentarze i jakieś ocenki.

544[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Kwi 20, 2011 9:27 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Co do Yoha w formie Shinigami ,to nie wygląda absolutnie na Yoszaka :P. Jedyen co się zgadza to kolor włosów i skóry - to wszystko -,co nie oznacza ,że wygląda źle.
Postacie z tymi szatami kapitańskimi wyglądają zdecydowanie lepiej niż normalni shinigami z bleacha ,fajnie ,że ją dodałeś ,no ale nie ważne - po kolei.
Włosy wyglądają dobrze ,wydłużyłeś je ,zmieniłeś nieco ich ogólny zarys ... wyglądają po prostu dobrze ,powiem więcej zajebiście :). Twarz dobrze pocieniowana. Szata biała wygląda całkiem dobrze ,ale nie podoba mi się kilka rzeczy. Na przykład to zdecydowanie zbyt ciemne zagięcie na środku ,w okolicach pasa. Reszta to pierdoły. W bankai ten czerwono czarny element obrania wbija się w ziemie ... no chyba ,że stoi w powietrzu ,ale tak czy siak ,to dość słaba wymówka :P. Stopy mogłeś wykonać troszkę lepiej ,aczkolwiek nie jest źle. Prócz tego zdecydowanie za dużo pousuwałeś konturów np przy bankaiu przy czerwonym elemencie. Po prostu jest to zbyt dobrze widoczne. Jakies pojedyncze poprawki w cieniowaniu także by się przydały ,ale nie ma potrzeby wszystkiego z osobna zaznaczać ,bo to tylko detale.

Co do babki ,to na sam początek muszę podkreślić fakt ,że nie odoba mi się dobór kolorystyki. Za dużo jak na mój gust tego białego wszędzie ,może jakbyś przynajmniej tą koszulkę przekolorował na jakiś żywszy odcień ,to wyglądałoby to lepiej. Kształt włosów specyficzny ,inny niż wszystkie to fajnie. Wlosy raczej wykonane są ok ,chociaż niektóre zrweczy był zmienił. Takie pojedyncze drobiazgi jak brak konturów >.> ... po prostu jasny kolor na tle mocno ciemnego jakim jest czarny kolor konturów jest strasznie mocno widoczny.Widzę ,że zmieniłeś wygląd oczu - teraz wyglądają lepiej ,aczkolwiek ten biały pixel mogłeś sobie darować :P. Teraz szybko bo strasznie zamulam i nie mogę niczego z siebie wykrzesać ... wykonanie ręki mi się średnio podba ,mogłeś rozwiązać to lepiej ,spodnie są ok ,aczkolwiek bez szału ,buty proste białe -mogą być ... tylko raz jeszcze podkreślam ,że za dużo tego białego.

KP: 3
/Yoh

545[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 21, 2011 4:43 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za ocenę.
tylko raz jeszcze podkreślam ,że za dużo tego białego.
Cóż.. Wiem. Ale staram się zmienić nieco kolorystykę jaką stosuję ogólnie. Przejść z tych martwych ciemnych i niebieskich kolorów na nieco jaśniejsze i żywsze odcienie. Nie jest prosto z powodu przyzwyczajenia, ale nie jest również źle.
Postaram się zastosować tą radę z kolorami w kolejnej pracy jaką wykonam, miejmy nadzieję że będzie lepiej ;) Jeszcze raz dzięki.

A tymczasem.. Poprawka Yoh Shinigami i pewny bonusik.
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Yohfinalshinigami
W drugiej kolejności zaś pokaz fryzur Yoshaka xD Nudziło mi się, a że fryzura w formie Shinigami wygląda dobrze jak powiedział Zbir, postanowiłem ją również sprawdzić w normalu :d
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Yohhairs

546[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 21, 2011 7:39 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
WTF, ja coś oceniam?
Shinigami wyszedł ci naprawdę dobrze, a ja dalej się nie jestem w stanie przekonać do twojego stylu cieniowania. Cóż. Strój w porządku, haori się dobrze prezentuje. Fioletowe od wewnętrznej, nie starałeś się o oryginalność.

Co do Bankai... Cóż, naprawdę liczyłem, że skoro shihakushō się zmienia, zmienisz i haori w jakiś oryginalny sposób. Nvm. Druga wersja Bankai nie wnosi za wiele nowego. Mogłeś jednak zmienić tsubę, żeby wyglądała jak w oryginale - zamiast prostokąta z odstającymi "ramionami", same ramiona, dłuższe i węższe. Tego tu nie widać.

Ostateczne TENSZO - eh, czarno to widzę. XD
Hmmm... Otacza go energia formująca się w kształty jak płomienie... WIN! Tylko jak na razie widzę, że coś tu odwróciłeś. Skoro trzyma miecz w prawej ręce, również w formie Getsugi prawa powinna być w całości owinięta bandażami i z niej powinno dosłownie wyciekać czarne Reiatsu, a lewa mieć te wzorki i rękawicę (której, nawiasem mówiąc, nie pocieniowałeś...). A tu odwrotnie. Zaznacz go, wciśnij w paincie CTRL+R i daj OK, a potem zrób w tej pozie, w jakiej był wcześniej (w prawo zwrot) właściwe rozmieszczenie Reiatsu.

Kłaczyska na normalu - cóż, kłaczyska, nic poza tym. Ale i tak dobrze wyglądają.

O, btw. Spróbuj zrobić tą pozę: LINK, z haori.
Challenge Accepted? xd

A co do babki, włosy i oczy są IMHO dziwne. I ze względu na kolor (nie dotyczy jednak oka), i kształt.

WTF, Ty coś oceniasz?
/Yoh

547[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 21, 2011 2:50 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Shinigami wygląda okey chociaż co nieco nadal dało by się zmienić ale to tak wiesz detale XD Po pierwsze dziwni mnie ten fioletowy piksel na samym dole miedzy nogami. No nie wiem czy to było zamierzone. Może z daleka tak nie widać ale zbliska widać. I co do większych błędów/nie dopatrzeń to to. No i nie pocieniowana rękawica w ostatniej formie.

Co do włosków to nie podobają mi się trzecie od lewej. Są takie nie Yoszowate i dziwnie ułożone no i także w każdej z fryzur nie podoba mi się zbytnio prawa od góry strona. Te kilka kosmyków sprawia wrązenie oddzielonych i zbyt ciemnych.

Fioletowy piksel to wewnętrzna strona haori, każdy kapitan miał haori z innym kolorem od wewnątrz.

Mógłbyś czasem dać KP edytując posta xP
/Yoh

548[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 21, 2011 10:40 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Yoh z bankaiem w ręku wygląda całkiem całkiem. Dużo się nie zmieniło. W formie final Getsuga także prezentuje się niczego sobie ( tak to się mówi ? ). Jeszcze ardziej wydłużyłeś mu włosy i mimo ,że wygląda jak goku ssj3 w formie normie 'normal' ,to jest fajnie. Co do płomieni to zdają się być zrobione troszkę na szybko ,ale nie wyglądaja absolutnie źle. Jednye z torsem bym się pobawił bo twarz i ręce są ok. Co do Yoszaka w nowych włosach to mimo ,że wyglada w dalszym ciągu dobrze ,to te nowe włosy bardziej pasują do nieco prymitywnego wyglądu ... nie wiem jak to określić. Po prostu lepiej pasują do stroju shinigami niż normalnych ubrań. Ogółem- fajnie :).

/Yoh

549[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 22, 2011 12:33 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Trochę zmieniłem i kobiece i męskie Base. Co do tego drugiego, nie jestem pewny czy na lepsze. Ale z drugiej strony, spodnie nie są już tak nadmuchane, a sama postać chyba wygląda odrobinę lepiej.
W przypadku Silvii skupiłem się na ogólnym dopasowaniu jej na nowe Base, w przypadku Yoha na cieniowaniu dwu i trzy-tonowym oraz na zmodyfikowanych włosach.

Ah.. I dzięki za ocenki, postaram się odwdzięczyć jak znajdę dłuższą chwilę.
[O-S-W] by Yoh - Page 22 Yohsilvia

550[O-S-W] by Yoh - Page 22 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 22, 2011 1:00 pm

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
Ale ciągle ciągniesz tego Yosza i ciągniesz, ile już jego wersji zrobiłeś? Cholernie dużo. :(
No dobra, ale ogólnie co do wyglądu ów postaci Yosza, nie podobają mi się spodnie ;s Te "Nadmuchana" miały jednak w Sobie to coś, a teraz te ? Wyglądają dosyć komicznie. Chodzi mi o pocieniowane wersji, bo zaś niepocieniowana jakoś o dziwo ujdzie, ale obie dwu i trzy tonowe koszmarnie. No i te włosy wyglądają teraz jakoś lepiej, szczególnie w cieniowaniu trzy tonowym, bardziej znośnie. A Silvii, no ogólnie rzecz biorąc nie jest źle, tylko ten wyraz jej twarzy przypomina raczej faceta. Gdzie to takie niewinne spojrzenie? Tutaj wygląda, jakby chciała kogoś zgwałcić.

/Feli

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 22 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: