Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 26 z 40]

626[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Cze 07, 2011 8:52 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 26 Hailtotheking
Poprawka.

627[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Cze 07, 2011 9:12 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Poza zmienieniem koloru gumki (?) spinającej z tyłu włosy ,zmiany kolloru klamry paska ,dodania niepotrzebnej ( momi zdaniem słabo wyglądającej ) kieszeni i dodaniu dodatkowej wersji z opaską na czoło nic się nei zmieniło. Trochę mięśnie rąk zostały zmienione ,są mocniej podkreślone - fajnie ,natomiast myślałem ,że cos zrobisz z tą klatą ... ,no ale nie ważne. I tak pewnie przy robieniu Sprit'a będzie w koszulce. Wracjąc do tej opaski - moim zdaniem nie wygląda z nią oszałamiająco.

KP: 1
/Yoh

628[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 08, 2011 9:09 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Yoh, mam prośbę, mógłbyś spróbować revampa tego starego Yoszka ? Ale ocenie ostatnią pracę :> Włosy, już gdzieś widziałem podobne, tak czy inaczej kształt jest fajny XD cieniowanie też. Wersja bez opaski - brakuje mi kilku małych kosmyków nachodzące na twarz. Klata wydaję się troszkę kwadratowa Mięśnie rąk są zrobione dobrze, ręka zrobiona też fajnie XD Koszulek, pocieniowany dobrze. Spodnie, również, ale co to są te dwie długie kreski pixeli na spodniach, co one tam robią ? Buty i pas, pasują do siebie ale brakuje mi w nich kolorystyki np. przy pasku zrób tak jak wcześniej złotawy. Cóż to tyle odemnie, jeżeli możesz zrób tego revampa.

629[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 09, 2011 12:13 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Początkowo miałem tu wstawić gifa z Padrem i Sołtysem w fuzjon densie. Miałem taki zamiar dopóki nie zajrzałem na Vortexa.

I teraz poza : Karion
Nie napiszę Ci w sumie nic konkretniejszego.
Jedyna rada to rzuc to w cholerę i zajmij sie tymi włosami które Ci wszyscy doradzają albo wymyśl coś innego.
Strój jak masz już zmieniać to zmień. Jakiś kurwa mega kosmos zrób a nie nędzną koszulkę [ta jest nędzna,ja swoją opanowałem do perfekcji ;d]

I to by było na tyle

630[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 09, 2011 1:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
I teraz poza : Karion
Karion, co? Jeżeli chodzi Ci o jakieś wzorowanie, imho widziałem najnowszą pracę Ishy-Ishy to nie wiesz jak bardzo się mylisz. Tego Yoha robiłem nim zobaczyłem na Vortexie TEGO SAMEGO dnia pracę Ishy-Ishy i mnie samego zaskoczyło podobieństwo między włosami.
Jedyna rada to rzuc to w cholerę i zajmij sie tymi włosami które Ci wszyscy doradzają albo wymyśl coś innego.
Wybieram opcję numer jeden, ale dotyczyć ona będzie całokształtu.
Strój jak masz już zmieniać to zmień. Jakiś kurwa mega kosmos zrób a nie nędzną koszulkę [ta jest nędzna,ja swoją opanowałem do perfekcji ;d]
...

Mimo że na niewielu osobach się wzoruje - kiedy to robię daję credity - to w wielu przypadkach prace wychodzą mi wyjątkowo podobne. Przykłady?
Karion - najnowsza wersja Yoha.
Damskie base Shine'a (chyba) - stare damskie base mojego autorstwa.
Pelerynka kogoś tam - moja pelerynka w pierwszej wersji Wampira, brata Silvii.

Jak tak ma być i mam być bezpodstawnie oskarżany o coś czego nie robię to wolę to olać w cholerę.

631[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 09, 2011 2:04 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Nie mówię,że kradniesz,że nie dajesz creditów tylko że nowy Yoh jest podobny,za bardzo podobny do nowego Kariona.
Różnica jest taka,że podobieństwo mogło być nieświadome.
Ja też często zapamiętuję układ pixeli gdy za długo przyglądam się jakiemuś OPARowi. Bez tego się nigdy nie obędzie :P
Po prostu zalecam zmianę włosów.
Zmiana stroju też się przyda bo słabo to wygląda. Nie robisz dobrych mięsni,teraz poprawiłeś trochę ale nadal nie jest tak jak powinno być :P
Proponuję coś z przykrytymi rękoma :p

Ja nie oskarżam bo sam nie chcę być oskarżany :d

632[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 09, 2011 2:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Różnica jest taka,że podobieństwo mogło być nieświadome.
W tym problem, że za nieświadome podobieństwa nie mam zamiaru dawać Creditów. A mimo wszystko trzeba, bo jednak element podobny... Wolę to olać i wziąć się za opowiadania. Nie zrozum mnie źle, nie odbierz tego w sposób - "TO TWOJA WINAA!!! AARGHH!!" - bo nie o to chodzi. Po prostu teraz zaczynam sobie uświadamiać że LSW nie jest dla mnie. Niczego nowego się już nie nauczę, pomysłów mi brakuje na jakiekolwiek prace, po ostatnich ocenach wnioskuję że jestem gorszy niż byłem kiedyś.
Nie ma to sensu.
Do opowiadań mam masę pomysłów, właśnie jedno realizuję. Możliwe że się nie spodoba, ale to chyba będzie lepsze rozwiązanie. Mam nadzieję jedynie na to że równie chętnie będę dostawał komenty za opowiadania co za OPAR'y do tej pory ^^

633[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 09, 2011 4:04 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Man,jaka chcesz rzucić robienie Sprite'ów to tylko na rzecz komiksów i gifów xd
Opowiadania ssą :D Jeszcze przyjdzie co do czego i moje dzieci będą twórczość Patryka ze Stolicy przerabiać na maturę xD A tego bym nie chciał. Będę kochał swoje dzieci.

Stary,nie mów,że nie masz pomysłów :d Do zrobienia sprite'a nie jest potrzebny pomysł :D masz 1 pozę i jedziesz kolejne. Wstawiasz na Forum. 3 dni późniejsz Feli czy Smoku albo Mimie wystawiają z nim gifa : D Może nawet Pucek by sie skusił! Piękna myśl xd
Ja się teraz fajnie bawię z Revamp Shopem.
A sprawę z Ishem rzuć :P Zrobiłeś to nieświadomie i trudno. Jedziemy dalej :D

Ognia,MościHrabio

634[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Cze 14, 2011 10:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za komentarze Sołti. Wziąłem sobie Twoją radę do serca i olałem sprawę z podobieństwem Yoha do Kariona.

[O-S-W] by Yoh - Page 26 Supersaiyajinforms

635[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 15, 2011 2:59 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
No więc mówiąc szczerze bardzo mi się ta praca podoba :d Jednakowoż przypomina mi mojego sprita :D Nie mówię że to źle czy coś, ponieważ kurtka i bandaże są "zaiste" XD Sam myślałem żeby zmienić strój na inny ale ten jednak mi się najbardziej podoba. No dobra ale wróćmy do twojej pracy.

Ogólnie rzecz biorąc nie widzę w nim błędów xD ale po takim baaardzo dokładnym przyjrzeniu się to coś tam znalazłem. Jedną z rzeczy które mi się nie podobają są rozjaśnienia spodni, dokładnie lewej nogawki. Tej jego lewej. Od formy SSJ1 w górę odcienie koloru na niej praktycznie się nie różnią, oczywiście z daleka. Bo po przybliżeniu w paincie dobrze je widać.
No i w formie SSJ2, SSJ3 ten kołnierz wygląda zbyt "sztywno/prosto" no nie wiem jak to dokładnie określić. W innych formach niema tego problemu ponieważ przykrywa go odrobinę kosmyk włosów. No i w formia SSJ2 mógłbyś ten najwyższy kosmyk opuścić o 1 pixel aby nie sterczał on aż tak nad całością.
No i ciekawi mnie także czemu na jednej ręce on ma bandaż a na drugiej "opaskę" ? No chyba że to bandaż zakończyłeś niebieskimi pixelami. Niby to nie psuje estetyki, ale jako że mam takie głupie przyzwyczajenia co do szczegółów to mnie to ciekawi.
Szczerze to jestem miło zaskoczony i chętnie zobaczył bym całość w formie spritów. Ah no i kieszeń, naprawdę fajny dodatek, taki dosyć oryginalny.
No i włosy na SSJ3 wydają mi się ciut za duże ale to już podchodzi pod gusta, a ty możesz mieć inne niż ja.

KP: 3
/Feli

636[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 15, 2011 3:43 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Użyję na początek dwóch określeń, które często słyszę wokół siebie:
- sążnie
- żyźnie

Na pierwszy rzut oka wygląda naprawdę super. Ale dobrze by było jednak rzucić okiem drugi raz (bądź jak komuś nie trzyma oczodół, rzucić drugim).

Od góry:
Normal ma całkiem ciekawe włosy, no complaining.
Super Saiyan dobre, ale ta masa czarnych konturów wygląda nieestetycznie. I nie pasuje do twojego black-dropowego stylu xd
Super Saiyan 2 - włosy są nieco zbyt pionowe. Wydaje się, że te pionowe kosmyki z przodu są z jednej parafii, te z tyłu z drugiej, a kosmyki spadające na czoło (te maluteńkie) z jeszcze innej.
Super Saiyan 3 - dzielisz na kosmyki albo nie. Tak tylko jeden idzie w górę od czoła, nieco dziwnie to wygląda.
Super Saiyan 4 - czyli Super Saiyan, bo to te same z różnicą paru pikseli. Nieładnie. Nawet ten tył, gdzie powinny nieco szaleć przez brak gumki (bez skojarzeń) jest praktycznie taki sam. Powinny być do tego dłuższe.

Skoro omówiłem włosy każdej formy z osobna, jeden element wspólny dla wszystkich...
Jakaś płaska prostokątna naklejka zwisająca obok ucha.
Co to jest?! Pejsy? Baki a'la Elvis nie powinny na pewno być aż tak duże i zwisać aż do barków, oh come on.

Twarz. Nie podoba mi się, że oczy wszystkich form wyglądają tak samo. Jeden powód - ma on długie włosy i zamiast brwi uwydatniony łuk brwiowy. Tutaj Trzeci nie ma żadnej widocznej różnicy.

Bluza. Całkiem fajna, póki do barków zwisa ta naklejka. Potem to wygląda dziwnie, że jest taka prosta, wypoziomowana. Taka dziwnie wykrochmalona krawędź.
I rozumiem rozjaśnienie kolorów przy przejściu w Super Saiyana, ale nie rozumiem ich zmatowienia. Plus chyba słusznie zakładam, że taka postać by miała całkowicie opanowanego Super Saiyana (jak Goku i Gohan po wyjściu z HTC), więc akurat ta jedna forma nie powinna rozjaśniać stroju.

Bandaże/opaski na rękach - mogą być, ale jeśli miałbyś robić sprita, to będzie prawdziwy wrzód na dupie, jeśli chcesz, żeby było to porządnie. Czemu? Złamałeś symetrię postaci - na lewej ręce jest czarno-niebieska opaska, na prawej biały bandaż. Przy przerzuceniu poziomym zamienią się miejscami. A to nie byłby pewnie tak mało rozbudowany sprite jak Stall produkcji Makyma, z tylko tymi pozami, jakie miało female base Devonsa, sztuczną rękę dało się łatwo zamienić na odwróconej wersji.

Jako że swojemu senseiowi ciężko coś zarzucić do cieniowania, to chyba tyle. Po prostu nie chcę wiedzieć, co się dzieje ze spodniami po pojawieniu się ogona xd

tu byłby obrazek z podpisem, ale nie mam pomysłów

/Feli

637[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 15, 2011 4:16 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kołnierzyk postaram się poprawić, imho widzę że tu jesteście dosyć zgodni.

Jakaś płaska prostokątna naklejka zwisająca obok ucha.
Co to jest?! Pejsy? Baki a'la Elvis nie powinny na pewno być aż tak duże i zwisać aż do barków, oh come on.
Poprawię to, aczkolwiek miały być to po prostu zwisające włosy. W SSJ2 i SSJ3 włosy tak stają że ten po prostu idzie w górę i łączy się z resztą włosów - co za tym idzie, powyżej SSJ jest niewidoczny.

Super Saiyan 4 - czyli Super Saiyan, bo to te same z różnicą paru pikseli. Nieładnie. Nawet ten tył, gdzie powinny nieco szaleć przez brak gumki (bez skojarzeń) jest praktycznie taki sam. Powinny być do tego dłuższe.
To się z nim jeszcze trzeba pobawić ^^

Twarz. Nie podoba mi się, że oczy wszystkich form wyglądają tak samo. Jeden powód - ma on długie włosy i zamiast brwi uwydatniony łuk brwiowy. Tutaj Trzeci nie ma żadnej widocznej różnicy.
Z pośpiechu zapomniałem zmienić jego twarzy.
Dzięki że to zauważyłeś, poprawię ten szczegół.

Bandaże/opaski na rękach - mogą być, ale jeśli miałbyś robić sprita, to będzie prawdziwy wrzód na dupie, jeśli chcesz, żeby było to porządnie. Czemu? Złamałeś symetrię postaci - na lewej ręce jest czarno-niebieska opaska, na prawej biały bandaż. Przy przerzuceniu poziomym zamienią się miejscami. A to nie byłby pewnie tak mało rozbudowany sprite jak Stall produkcji Makyma, z tylko tymi pozami, jakie miało female base Devonsa, sztuczną rękę dało się łatwo zamienić na odwróconej wersji.
O ile w ogóle to będzie Sprit. Na razie pracuję nad "SOS Project", może później zajmę się tworzeniem tego złodziejaszka. Natomiast jeżeli chodzi o złamanie symetrii postaci.. Tu niestety się mylisz. Jeżeli robiłbym już sprita, dzielił się on będzie na dwie części. Przy przerzuceniu używasz drugiej części, przed, pierwszej. O tym pomyślałem jak tylko robiłem te dodatki.
To całe szczęście, że zamierzałeś. No to miłej zabawy z niesymetryczną postacią i cholernie żmudnym poprawianiu po kilku pikselków w każdej jednej pozie xd

W każdym razie, dzięki za oceny. Później wrzucę poprawioną wersję.

638[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 16, 2011 7:08 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 26 Hellboy
Komentarze i oceny mile widziane.

639[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 16, 2011 8:37 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Po pierwsze, to poza bardzo mi się podoba, na pewno lepsza niż zwykły stand. Twarz super, oczywiście z fajkiem lepsza, "początki" rogów super zrobione, włosy i boczna bródka fajne. Na CB pisałem Ci inaczej, ale jednak ta ręka w której trzyma gnata jest za mała :/. Płaszcz jest w miarę dobrze zrobiony. Czemu "w miarę dobrze"? Bo jak zrobiłeś ogon, to pod rozkrokiem nie za bardzo powinniśmy go widzieć (płaszcz), no chyba, że ma dziurę w płaszczu na ogon :P. Co do ogona, to nie podoba mi się jego zakończenie, jest za grube. Ogólnie to praca dobrze wykonana, do cieni zastrzeżeń nie mam. Super pracka Yohu!

Pozdro :)

/Yoh

640[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 16, 2011 6:37 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No ,wreszcie doczekałem się od Ciebie czegoś nieco bardziej kreatywnego ,muszę przyznać ,że zrobiło to na mnie duże wrażenie w momencie kiedy po raz pierwszy go zobaczyłem ,jednak jednocześnie dopóki nie zobaczyłem tematu na Vortexie nie miałem pojęcia ,że to właśnie Hellboy.
Myślę ,że w baaardzo dużym stopniu jest to wina tego ,że byłeś leniwy i nie powiększyłeś rozmiarów jego szczęki. Z twarzy wygląda raczej na czerwonego ,owłosionego dzidziusia niż zabijakę z piekła rodem. Czyli pierwsza rzecz co do twarzy - poszerz jego szczękę. Druga dodaj bródkę , a trzecia - Owłosienie nieco zbyt duże - mimo wszystko. Może wyglądałoby to nieco inaczej ze zmienioną szczeną ,ale mimo wszytko ... brwi to on nie miał większych od szczęki o.O. Co do ogona ... Jezus ,Maryja -w pierwszym momencie myślałem ,że to ejst jakiś bumerang. Może go nieco przedłuż ,odchudź ,czy bardziej zaostrz przy zakończeniu ,bo wygląda słabiutko niestety. Ta jego gigantyczna pięść powinna być według mnie mimo wszystko nieco większa - mało się odróżnia. Poza tym poprawa cieni także by się przydała. Wiem także jaki efekt chciałeś uzyskać przy palcach ,ale średnio ci to wyszło uważam. Wyglądają bardziej jak króciutkie parówki ,może przyciemń bardziej część dłoni ebz palców ( nie wiem jak się nazywa XD ) ... chyba wiesz o co mi chodzi ,nie? Jak to zrobisz to może nieco bardziej wyraźna będzie perspektywa ,którą chciałeś uzyskać.
Reszta wygląda bardzo ładnie ,jest dużo dodatkowych elementów które mi się podobają jak pistolet itp.

/Yoh

641[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 17, 2011 10:20 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Jak dlamnie postać bardzo fajna ale w życiu nie pomyślałbym że to HellBoy
Musisz powiekszyc jego glowe i zmniejszyc troche zarost na jej bokac. Poprostu glowa psuje cala prace. Gdyby nie ona bylo by wspaniale. Ah no i ogonek do poprawy, wyglada on troche jak czerwony badyl.

/Yoh

642[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 22, 2011 6:50 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No to coś nowego + postanowienie wakacyjne.
OPAR to od dziś dla mnie nie coś co stoi, a całkowity Custom. Prace będą więc wrzucane rzadziej, ale będą lepsze.

[O-S-W] by Yoh - Page 26 Ravenc

Wkrótce po oceniam Wam prace, ale teraz muszę gdzieś wyjść.

643[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 23, 2011 7:13 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Raven ,huh ,no cóż dość niecodzienna postać ,dość rzadko spotykana ,ale to nie ważne. Bierzmy się do oceny.
Kaptur oraz pelerynka - cudo. Bardzo mi się podobają. Fajnie także zakryłeś część jej twarzy. Do tej pory jest ok ,teraz już nieco gorzej. Po pierwszezdaje mi się ona być troszkę za gruba w talii ,ale może to być jedynie takie złudzenie stworzone przez kurczowo trzymające się nawzajem nogi ... ,no ale o nich za chwilkę. Wracając do jej torsu ,to fajnie jakbyś zamiast starać się podkreślić tylko bok jej brzusia ,zrobiłbyś to samo z piersiami - coś w tym stylu:
http://titanstower.com/assets/animated/wallpaper/wallraven.jpg
Teraz chyba wiesz o co mi chodzi ,nie ? Rączki też moim zdaniem troszkę za grube. A z rąk wystają jeszcze co (?) ... dłonie. O ile JEJ lewa dłoń wygląda znośnie ,choć nie wspaniale ,to prawa to jakaś masakra. Na prawdę coś strasznego tutaj się dzieje. Zdaje sobie sprawę ,że dłonie są chyba najrudniejszą częścią outline'a ,dodatkowo ułożone w ten sposób ,ale mimo wszystko ... trzeba było nad nim posiedzieć troszkę dłużej albo zwinąć je w pięści.
Nogi wygląadją słabo ,wiem ,że ułożone w ten sposób są trudne do wykonania ,ale coś przydałoby się z nimi zorbić. Tak ogólem ,po prostu wyglądają średnio :/. Stopy nie są piękne ,ale je przeżyje :P.

Ogółem fajnie ,że zamierzasz robić customy i tylko customy ,będzie co oceniać ... inaczej - ocenianie ich będzie zdecydowanie ciekawsze niż zwykłych prac stojących ( jak to ładnie ująłeś ^^ ).

KP: 2
/Feli

644[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 24, 2011 6:31 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jestem Ci wdzięczny za ocenę, Zbir ^^ Dostosowałem się do Twojej oceny, jednakowoż nie napisałeś dokładnie mi co i jak mam poprawić jeżeli chodzi o nogi - postanowiłem więc że zmienię po prostu nieco cieniowanie i podkreślę kolano.

Główne zmiany zaszły w dłoniach. Lewa uległa niewielkiej modyfikacji, prawa była tworzona z kolei od nowa. Efekt może być dosyć dziwny, ale tego nie mam jak poprawić, imho obrazek na którym się wzorowałem, miał właśnie tak ułożone ręce Oh, oops...

[O-S-W] by Yoh - Page 26 Raveny

645[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 24, 2011 3:29 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No domyśliłem się ,że na obrazku Raven właśnie tak wyglądała ,lecz właśnie dlatego napisałem ,że jeżeli nie możesz zrobić dobrych dłoni ,to zamień ją w pięść ... ,bo niestety ,ale w dalszym ciągu wyglądają one słabo :/.
Co do nóg ... po prostu wyglądają średnio. Takie jakby niekształtne (?) ,ale zdaje sobie z czego to wynika i wiem ,że trudno pozbyć się tego efektu ,więc jestem w stanie to jak najbardziej przebaczyć ( XD ).

/Yoh

646[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 24, 2011 5:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Pięści nie wchodzą w grę, imho miałem od początku plan by postać się wyróżniała. W Twoich pracach w większości są pięści zaciśnięte - jakby to było prostsze.
Rzeczywiście jest - dlatego chcę poćwiczyć tworzenie różnego rodzaju ułożeń dłoni - jest to pewien element wyróżniający prace.

Dalej postaram się ją poprawiać, zrobię prawdopodobnie kolejnego OPAR'a z tej serii i wtedy upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu. W każdym razie, dziękuję za krótki komentarz, Zbir ^^ Można na Ciebie liczyć.

647[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Cze 27, 2011 1:23 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Moja ulubiona postać z Teen Titansów! <3! Bardzo łądnie odwzorowana, naprawdę wyszedł ci kaptur , jest on inny niż zwykłe, i napradę jest on bardzo podobny do oryginału. Ręce rzeczywiście wyglądają dość dziwnie(a właściwie dłonie). Dłonie wydają siętroche "duże", chcoaiż może mi się zdaje.Nogi pierwsza klasa, widzę tam kolana, a odwzorowanie kolan w 3 pixelach to sztuka :P. Pelerynka, oczywiście genialna, i bardzo ładnie pocieniowana Oczywiście praca na najwyższym poziomie , jedyne do czego moge się doczepić, to troszke te dłonie.
10/10 yoszu :3!

/Feli

648[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 29, 2011 11:30 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dziękuję za wszystkie komentarze i oceny ^^
A teraz czas na coś z nieco „innej beczki”. Zrobiłem prowizoryczne Base od zera, ot tak sobie, początkowo z nudów by sprawdzić moje umiejętności. Sam zdziwiłem się kiedy zachciało mi się je jeszcze cieniować.

Z tego wszystkiego również postanowiłem zabrać się za coś na tym Base by sprawdzić jak to wyjdzie. I znowu coś wzięło górę.. Robiłem pracę nieco dłużej, imho zachciało mi się samą pozę nieco zmodyfikować xP

Efekty? Oceńcie lub skomentujcie krótko sami.
[O-S-W] by Yoh - Page 26 Basedg
[O-S-W] by Yoh - Page 26 Shirogethechangelling

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sro Cze 29, 2011 11:39 pm, w całości zmieniany 1 raz

649[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Cze 29, 2011 11:37 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Base:
Myślisz, że jesteś zajebisty? Ja i tak zawsze będę lepszy. Nie, a tak serio...
Niecieniowana wersja wygląda jakoś dziwnie. Zdaje mi się, że to przez ten duży, pusty tors. Nie podoba mi się też jego prawa noga. Chodzi mi o pojedyncze pixele.
[O-S-W] by Yoh - Page 26 53117386543933927636
Pocieniowana wersja wygląda już lepiej. Nie rzucają się tak w oczy te pixele. Przynajmniej nie wszystkie wkurzają. Co się tyczy ostatniej pozy. Jego prawa dłoń jakoś dziwnie wygląda? Może mi się tylko zdaje. Większych zastrzeżeń nie widzę.

Changeling:
O ile nim jest. Praktycznie to wszystko co wyżej poza zawalistymi mięśniami na nogach. Ogon jest zbyt szeroki na końcu? Wygląda na taki sierściowy. Kolorystycznie przypomina mi Changelinga Makyma/Hihoriego.

KP: 2
/Yoh

650[O-S-W] by Yoh - Page 26 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Cze 30, 2011 12:20 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za szybką ocenkę, poprawiłem w sumie niektóre błędy jakie wyłapałeś. Inne wyłapałem sam i jakoś tam wyszło.. Coś.

[O-S-W] by Yoh - Page 26 Basegs

[O-S-W] by Yoh - Page 26 Shirogethechangelling

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 26 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: