Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 32 z 40]

776[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Mar 29, 2012 6:28 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Wygląd, postawa base jest super. Nogi, spodnie są dobrze dopasowane do sylwetki opara, twarz jest spoko, nie widzę tu błędów. Mięśnie ręki fajnie się prezentują, są dobrze pocieniowane.
Ale kurde... Od kiedy Ty tak mięśnie cieniujesz na klatce i brzuchu? No nie podoba mi się to :/
Klatka może jeszcze ujdzie, ale mięśnie brzucha? Jeden mięsień szeroki na górze i mały na dole Tylko to mi się chyba w nim nie podoba, reszta jest git. W sumie nie jestem dobry w oparach, może i tak się teraz cieniuje :)

KP: 1
/Feli

777[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Mar 30, 2012 1:16 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Poprawiłem całokształt. Mięśnie brzucha o których wspomniałeś również odpowiednio zmodyfikowałem. Jeżeli kiedykolwiek miałbym zabierać się za 'base sheet' musiałbym wiedzieć czy jest ono odpowiednie.

[O-S-W] by Yoh - Page 32 Basev666
Credits:
|| Luka

778[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Mar 30, 2012 1:29 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
No tu już się przyczepić nie mogę o nic raczej :D
Chociaż czekaj, czekaj! Jeden pixel oddzielający bardziej jeden cycek od drugiego, żeby było to oddzielenie fajnie widoczne.
No ale teraz lepsi znawcy muszą Ci to ocenić, bo ja na prawdę nie wiem co tu jeszcze poprawiać.
Może i nie skorzystałbym z base, ale zrób jak najbardziej, będzie jedno z lepszych :P

/Feli

779[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Mar 30, 2012 1:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chociaż czekaj, czekaj! Jeden pixel oddzielający bardziej jeden cycek od drugiego, żeby było to oddzielenie fajnie widoczne.
Tego już nie chcę ruszać bo zepsuję dotychczasowy efekt jaki udało mi się uzyskać. W każdym razie, dzięki za skomentowanie tego base. Myślę, że kolejny OPAR'ek to będzie 'test' jaki na nim wykonam. Ale jeszcze zobaczymy. Może w międzyczasie skonstruuję base damskie ;d ?

780[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Mar 31, 2012 11:48 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Tai
[O-S-W] by Yoh - Page 32 Sosiayohtsuruko
Komentarze mile widziane.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sob Mar 31, 2012 1:35 pm, w całości zmieniany 2 razy

781[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Mar 31, 2012 11:54 am

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Zacznijmy od góry włoski jak zwykle zajebiste cieniowanie również,ciekawa poza chociaż z lewej strony perspektywy opara na klacie brakuje trochę jego ubioru,troszkę dziwnie to wygląda popraw,troszkę chuda ta pięść ale wygląda dość dobrze tylko pogrób ją o troszkę,co do nóg to nie mam się do czego przyczepić ogólnie świetna robota.9/10

/Feli

782[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Mar 31, 2012 12:04 pm

najtor

najtor
Super Saiyan God
Super Saiyan God
To tak, custom pose wykonany bardzo dobrze, włosy jak i twarz nie mają błędów w cieniowaniu. Lewa dłoń oparka wygląda jak stopa ;D , a prawa ręka ma taki kąt prosty w łokciu. Koszulka jest fajna, czarne piskele w kroku wyglądają jak włosy łonowe O,O , ale nie wyglądają źle ^^. Do spodni jak i do butów doczepić się nie mogę. :) Bardzo ładnie go wykonałeś.

/Feli

783[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Mar 31, 2012 12:48 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Base:
Jest dość fajne. Dobrze, że poprawiłeś klatę tak jak ci poradził Szajn. Proporcje nie są złe, to samo tyczy się cieniowania, chociaż te miejscami można by poprawić. Mówię o tym jasnym kwadracie na ręku, jakoś nigdy coś takiego mnie nie przekonywało. Prawy but - od naszej perspektywy też mnie nie porywa... ogólnie to nie lubię jeszcze tych takich rączek, ale to tylko mój gust.

Tai:
Kolorystycznie przypomina mi bardzo Yoha. Mówie oczywiście o tym starym, dobrym Yoszu. Poza sama w sobie jest ciekawa, jednak jest kilka błędów. Wystawiona ręka jest krzywa, jeśli chodzi o dłoń. Nie podoba mi się jakoś. Włosy także są fajne, takie puszyste. Brakuje może kilku kosmyków, ewentualnie pixeli ale i tak jest git. Cieniowanie całości jest dobre, nie mam zastrzeżeń. Żółta cześć prawego buta - nasza perspektywa - jest trochę zbyt jasna. Zlewa się trochę z butem i jest zbyt jasna w porównaniu do tej na lewym.

KP: 2
/Feli

784[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Mar 31, 2012 9:23 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Więc tak, na pierwszy rzut oka z ubrania przypominał pewną wersję Yoha, która mi się z resztą podobała,a le jednak włosy są inne. Poza, no nie codzienna, całkiem spoko tylko ta ręka... Hi Hitla? W każdym razie jest nieco wsztywna, ale to tylko taki detal, ogółem wykonanie jest dobre, proporcje i cienie są raczej w porządku jedynie włosy troszkę nienaturalne, ale taki juz urok LSW.

/Feli

785[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 01, 2012 6:23 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hi Hitla?
Nie :oczy:

[O-S-W] by Yoh - Page 32 Sosiarevampyohatsuko

786[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 01, 2012 6:34 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
No i bardzo świetna pracka chociaż na lewej nodze z bliska te cienie wyglądają dosyć dziwnie ale z daleka już lepiej,klatka piersiowa wygląda fenomenalnie jak dla mnie,twarz też wygląda bardzo dobrze nos i usta widoczne i dobrze dopasowane,ps.zgłoś się do naboru ;D

787[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 01, 2012 10:36 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za krótki komentarzyk dotyczący pracy, Tuffle.

[O-S-W] by Yoh - Page 32 Sosiayoh

788[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 02, 2012 4:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[Revamp] Frost:
[O-S-W] by Yoh - Page 32 Revampfrost1

Spoiler:

789[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 02, 2012 5:29 pm

Template

Template
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
FROST

Widzę, że tym razem jakaś odmiana. Nad pozą widzę że się napracowałeś. Kolorki dobrane dobrze w pewnych miejscach, uśmiech sugerujący coś w stylu "Jestem najpotężniejszy w całym Wszechświecie". Klata typowa jak na Changelinga, ale nadrabiająca kolorkami i cieniowaniem. Zapomniałbym o rogu. Podobny do tego co Freezer miał na drugim poziomie. Ogon wycieniowany w ciemnych kolorach robi dobre frażenie.

TAI

Poza oryginalna co jest na plus. Kolejna wspaniale wykonana rzecz to włosy: Cieniowanie, kontury i kąt padania promieni słonecznych. Podkoszulek alias Future Trunks. Cienie przysłonięte w pewnym stopniu przez czarne kontury, ale to nic. Buty saiyańskie również dobrze wycieniowanie. Spodnie fajny dobór palety oliwnych kolorów. Ogólnie fajny OPAR.

YOH ATSUKO

Najbardziej rzucający w oczy się to Yoh bez koszuli. Z reguły twój nowy Sprite/OPAR/Wip (nie wiem co napisać, bo nie chce byka strzelić) zawsze ma ubranie. Cieniowanie klaty podobne z base Luki, ale bardziej rozwinięte. Dopiero zauważyłem bandaż i niebieską opaskę na rękę. Cieniowanie podobnie jak u Taiego.

YOH MODERN REVAMP

Stary dobry Yoh. Na odświeżonym base wygląda jakby dostał drugą młodość. Cienie bluzki bardzo mi się podobają i kaptur jajko xD Ciężko momentami zrobić prosty szczegół. Do pracy nie mam większych zastrzeżeń

790[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 03, 2012 9:25 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Jakoś bez tego jednego rogu dziwnie wygląda, wiem, że niby jest za głową, ale no...
Jego pancerz na lewym ramieniu fajnie wystaje, na prawym tego nie widać :/. Poza opara jest fajna, jakaś nowa, cienie są w porządku, ogon też mi się podoba. Głowa wygląda ciekawie, fajna jest :D. Stopy są chyba dobre, moim zdaniem pasują, nogi wyglądają bardzo dobrze.
Ogólnie dobra robota, oby tak dalej :)

/Feli

791[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 03, 2012 10:00 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Praca jak zwykle na wysokim poziomie,cienie jak zwykle dobre,troszeczkę dziwna ta poza jakoś nie przypadła mi do gustu ale wykonanie jej jest naprawdę bardzo dobre,wydaję mi się że lepiej by wyglądał z drugim rogiem no ale to tylko moje zdanie.Jak zwykle super praca.

/Feli

792[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 09, 2012 10:27 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Bercikovsky Theme!

Ogarnij, kiedy ja mam to wszystko oceniać?
Yoh
Na tym base wydaje mi się jakby była to wersja Chibi. Naprawdę nie mam pojęcia czemu. Głowa wydaje się trochę długa, włosy też bym skrócił odrobinę. Nie podoba mi się ta luka pomiędzy opadającym kosmykiem, a tym stojącym poziomo nad nim. Mówię tu o dwóch przednich kosmykach. Kamizelka nie wydaje się już taka kwadratowa i twarda, co jest plusem. Wiem, że nogi mają być umięśnione, jednak one wyglądają jak świńskie. Są odrobinę za duże.
Modern Yoh
Włosy są trochę dziwne. Zbyt dużo z przodu, za mało z tyłu. Nie było w tym nic złego, gdyby nie taki kształt przednich kosmyków. W bluzie wygląda się trochę gruby i rozpłaszczony. Jakby przejechać go walcem. Jednak samo cieniowanie wygląda fajnie. Spodnie są git, uznaje je za największy plus tego oparka. Kształt i cieniowanie dobre! Dziwnie kurczy się lewa noga - nasza perspektywa - w poprzednim oparku nie było tego błędu.
Frost
No nie ma co. Z takiego gówna zrobiłeś mniejsze gówno. Nie, no na serio. Dobra robota. Custom pose jest bardzo fajny. Cieniowanie jest dobre, chociaż ten brak czarnych kontur na ryju mnie boli. Poprawiłbym też może ten 'kryształ'(?) na głowie. Mówię tu o cieniowaniu. Odwróciłbym je, dając jaśniejsze z przodu. Głowa ogólnie zdaje się odrobinę długa.

/3KP
/@Yoh

793[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 16, 2012 3:38 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 32 Sosiahao

794[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 16, 2012 7:21 pm

DeVile

DeVile
Notowany
Notowany
A teraz poleci ocena i komentarz od prawdziwego profesjonalisty w LSW! *_*
Uważaj bo spadniesz.
No więc tak od tego zacznijmy, że kijowo wygląda to twoje nabuzowane base. Nie podobają mi się w nim proporcje. Trochę ma taką budowę ciała jakby był mocno karłowaty, to znaczy, łeb wygląda na duży wyróżnia się a ciało jak u kurczaka małe. (ten kurczak jakiś na koksach) Włosy swoim stylem nic nowego nie prezentują, dużo takich podobnych było, mimo to ładnie wyglądają, ale przyczepiłbym się do tego, że przez ten Base, włosy wyglądają jakby były przesunięte za mocno w prawo. Ogółem jakbyś ich trochę uciął za dużo, pocieniowane jak na Yoha przystało, czyli dobrze. Koszulka nudnawa, zwyczajna kamizelka szara, klata odstaje, pasek jest bodajże przez ten Base, jakby na brzuchu zaciśnięty, co mi się kompletnie nie podoba. Zrobiony jak na ciebie przystało. Ta koszula pod spodem, ładnie pocieniowana, ale wygięcie tej ręki jest jak dla mnie nie ładne, przez nie wygląda jakby była hmm... no jak udko z kurczak *_*' Druga ręka mi się też nie podoba. Spodnie, zwyczajne jeansy, trochę bufiaste, pocieniowane jak na ciebie przystało. Bardzo nie podobają mi się te duże uda! Tak narysowałeś te spodnie, że wygląda jakby co najmniej żeńskie uda miał, nie podoba mi się to wcale, a wcale! Buty to jest kosmos, zupełnie odstają od całej postaci. Po tym ludku mogę powiedzieć, że jest jakimś nabuzowanym uczniem jakiejś szkoły z określonym strojem, a na nogach mu dałeś Dragon Ballowe butki -.- Kakofonia. Cała postać ładna, ale base do D.
@ Ten pan buraczek:
- Uśmieszek ładny, oczywiście Hollowkowe oczęta, bo jakby to było, no i białe kłaczki. Ale jak dla mnie zero tu inwencji twórczej. Tą formę można Devil nazwać, i dałbyś mu np. rogi, większe mięśnie i rozdartą koszulę, a od razu byłby ciekawszy. A tak to, Buraczek w Mundurku z Holowkowatymi oczętami i uśmieszkiem oraz biały kłaczkami. Mało twórcze.
@ Ogólnie:
- Dużo bardziej wielbię twoje postacie mało ludzkie, albo jakieś bardzo ciekawe ubiory u ludzi, włosy i dodatki, a to jest takie jak papier toaletowy, codziennie go widzisz, codziennie z niego korzystasz ^_^
@ Ocena:
- Oceny brak, rób coś dalej i rób coś z jajem, a nie po kastracji.
Peace.

/3KP
/@Yoh

795[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 17, 2012 7:51 am

Template

Template
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
No dobra. Załatwmy to szybko. Jak mężczyźni.

Otóż praca kolorystycznie wygląda świetnie. Nie mam co czego się przyczepić w tej sprawie. Buty te same co w przypadku twojego Yoha w czerwonej kamizelce, ale można na to przymknąć oko. Spodnie ten sam kolor co u poprzednika, ale widzę dwie istotne zmiany: cienie i kształt. Mianowicie chodzi mi o prawą nogę. Tu jest bardziej... prosta (miałem problem by to określić). Do koszuli się nie mogę przyczepić bo wygląda równie świetnie co dobór cieni do niej. Kamizelka na pierwszy rzut oka przypomina tą co jest w base Angryboya, ale widać że cieniowanie jest lekko przerobione co jest na plus. Zapomniałbym o cieniowaniu włosów. Każdy kosmyk dobrze widoczny. Co ciekawie wygląda że jedyne czarne piksele wewnątrz widzę tylko przy linii, która wyznacza kosmyki. Z tyłu włosów typowe dla doświadczonych Oparatorów cieniowanie ciemniejsze dające wrażenie padania światła pod kątem. Ja do tej pory mam z tym problem. No dobra czas na ... Bloody State. Przypomina mi formę jeszcze z czasów DBSS ze sprita chyba Bardocka (nie jestem pewien. Jak coś poprawcię mnie). Tu widzę recolor skóry i włosów. Oczy z czarnymi "białkami" wyglądają groźnie. I ten szatański uśmiech w stylu "Nie masz szans. S******laj". To tyle. Czekam na kolejną pracę.

796[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 17, 2012 7:16 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Tu widzę recolor skóry i włosów.
Ha! Pomyłka! Nanieś sobie normalną postać na 'Bloody State', a zauważysz różnicę w proporcjach włosów - po transformacji stają się gęstsze : )

797[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 20, 2012 11:18 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 32 Sosiacharproject1

798[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 20, 2012 2:57 pm

Template

Template
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Wcześniej już oceniałem Tao i Yoha obecnego i z projektu Modern no to teraz ocenie Silvę.

No to jazda z tym koksem xD

Do obuwia, spodni i koszulki nie mam żadnych zastrzeżeń bo wygląda to świetnie. Jedyną rzeczą,która mi rzuciła się w oczy to kosmyk. Lekko odstaje. Mógłbyś go bardziej ciasno dać zastępując ciemniejsze piksele. Ale zrobisz jak uważasz.

799[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 21, 2012 3:15 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 32 Revampyoshi

800[O-S-W] by Yoh - Page 32 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 24, 2012 7:56 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[SOS--IA] Character Project #2
[O-S-W] by Yoh - Page 32 Sosiacharproject2

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 32 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: