A teraz poleci ocena i komentarz od prawdziwego profesjonalisty w LSW! *_*
Uważaj bo spadniesz.
No więc tak od tego zacznijmy, że kijowo wygląda to twoje nabuzowane base. Nie podobają mi się w nim proporcje. Trochę ma taką budowę ciała jakby był mocno karłowaty, to znaczy, łeb wygląda na duży wyróżnia się a ciało jak u kurczaka małe. (ten kurczak jakiś na koksach) Włosy swoim stylem nic nowego nie prezentują, dużo takich podobnych było, mimo to ładnie wyglądają, ale przyczepiłbym się do tego, że przez ten Base, włosy wyglądają jakby były przesunięte za mocno w prawo. Ogółem jakbyś ich trochę uciął za dużo, pocieniowane jak na Yoha przystało, czyli dobrze. Koszulka nudnawa, zwyczajna kamizelka szara, klata odstaje, pasek jest bodajże przez ten Base, jakby na brzuchu zaciśnięty, co mi się kompletnie nie podoba. Zrobiony jak na ciebie przystało. Ta koszula pod spodem, ładnie pocieniowana, ale wygięcie tej ręki jest jak dla mnie nie ładne, przez nie wygląda jakby była hmm... no jak udko z kurczak *_*' Druga ręka mi się też nie podoba. Spodnie, zwyczajne jeansy, trochę bufiaste, pocieniowane jak na ciebie przystało. Bardzo nie podobają mi się te duże uda! Tak narysowałeś te spodnie, że wygląda jakby co najmniej żeńskie uda miał, nie podoba mi się to wcale, a wcale! Buty to jest kosmos, zupełnie odstają od całej postaci. Po tym ludku mogę powiedzieć, że jest jakimś nabuzowanym uczniem jakiejś szkoły z określonym strojem, a na nogach mu dałeś Dragon Ballowe butki -.- Kakofonia. Cała postać ładna, ale base do D.
@ Ten pan buraczek:
- Uśmieszek ładny, oczywiście Hollowkowe oczęta, bo jakby to było, no i białe kłaczki. Ale jak dla mnie zero tu inwencji twórczej. Tą formę można Devil nazwać, i dałbyś mu np. rogi, większe mięśnie i rozdartą koszulę, a od razu byłby ciekawszy. A tak to, Buraczek w Mundurku z Holowkowatymi oczętami i uśmieszkiem oraz biały kłaczkami. Mało twórcze.
@ Ogólnie:
- Dużo bardziej wielbię twoje postacie mało ludzkie, albo jakieś bardzo ciekawe ubiory u ludzi, włosy i dodatki, a to jest takie jak papier toaletowy, codziennie go widzisz, codziennie z niego korzystasz ^_^
@ Ocena:
- Oceny brak, rób coś dalej i rób coś z jajem, a nie po kastracji.
Peace.
/3KP
/@Yoh