Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 36 z 40]

876[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Wrz 23, 2012 1:43 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Keishin Atsuko
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Keishi10

Ryunosuke Sawako
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Ryunos10

Okasa Imatsuza
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Okasa_10

Są to postacie, które występują w rozdziale specjalnym Interdimensional Adventures - oczywiście, będzie ich znacznie więcej.

877[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Wrz 26, 2012 4:39 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za masę ocen, ale nie zniechęcę się przez to do tworzenia 5

Riku Katsuji
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Riku_k10

Poprawy:
Okasa Imatsuza - cieniowanie dwóch kosmyków włosów.
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Okasa_12

Ryunosuke Sawako - poprawa cieniowania ogona; dodanie trzeciego odcienia.
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Ryunos11

Keishin Atsuko - dodany zarost na twarzy; dodany ogon, zmiana cieniowania ogona; dodanie trzeciego odcienia.
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Keishi11

@EDIT
Toshi Akamura [Ykmo Revamp]
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Ykmo_r10

878[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Wrz 26, 2012 11:18 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Progress Chart #4 - "Interdimensional Adventures"
https://i.servimg.com/u/f37/14/67/53/78/ia_cha12.png

Komentarze lub oceny mile widziane.

879[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 27, 2012 12:14 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Ogólnie Joszku wiesz, że reprezentujesz wysoki poziom i zaliczasz się do czołówki polskiego LSW(do elity, w której zmieściłbym 5-6 osób). Jednak czasami przeglądając twoje prace już odczuwam monotonię, wszystko w tych samych barwach, pozycja stojąca już oklepana. Brak ci również kreatywności(twoje ostatnie postacie nie są jakieś imba pod wzg. desginu). Stroje naprawdę są już monotonne, brak jakichś innowacji. Brakuje mi różnorodności prac(w ostatnim czasie skupiłeś się na postaciach z twojego uniwersum(czyż nie?)). Nie widzę tego progressu, który wcześniej robiłeś. Chciałbym też ujrzeć postacie z filmów, gier czy coś takiego. Brakuje też custom poses, z których byłeś chyba rozpoznawany w późniejszym czasie(czy też bdb. praca Hellboya). Tego mi brakuje Joszu. :/ Wdg. mnie wypaliłeś się. Sry za taką dosadność itp. ale marnujesz czasami swój potencjał.

/2KP
/@Yoh

@down
Raczej tak, kiedyś to bardzo dobrze budowało skilla bo pamiętam dobrze.

Ostatnio zmieniony przez Shine dnia Czw Wrz 27, 2012 6:39 pm, w całości zmieniany 1 raz

880[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 27, 2012 4:49 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za komentarz i za ten komplement z czołówką. To nie był żart, nie? xd
Wdg. mnie wypaliłeś się.
Być może. Spróbuję coś z tym zrobić, ale wyobraźnia nigdy nie była moją mocną stroną. Oczywiście domyślam się, że stoję w miejscu, jeżeli chodzi o tworzenie ciekawszych prac - cóż, nie wiem czy winić za to ilość projektów, których mam przesadną ilość i nie mogę skupić się w ogóle na jednym czy fakt, że do wszystkiego dochodzi również aktualizacja forum oraz ostatnimi czasy pewne problemy osobiste.

Czyli, ogólnie rzecz biorąc, oczekiwałbyś ode mnie więcej prac "custome pose", oraz będących bardziej oryginalnymi pod względem designu, tak?

@EDIT
Cóż, więc postaram się dostosować do tego co napisałeś, z naciskiem na dostosowanie się do ponownego tworzenia 'custome poses' dla nieco bardziej oryginalnych prac.

881[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 15, 2012 12:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Cho_ga11

[O-S-W] by Yoh - Page 36 Son_go10

Komentarze mile widziane.

882[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 15, 2012 4:18 pm

Roksi:)

Zbanowany
Zbanowany
piękne 10/10

883[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 15, 2012 4:41 pm

HestiNN

HestiNN
Gold Saint
Gold Saint
Skupiłem się głównie na Goku i moim zdaniem ułożenie włosów w obrazku gdzie znajduje się sama twarz jest nie podobne do tego co znajduje się na oparze... włosy wyglądają tak jak by był w ssj ale nadal ma czarne włosy :o. Do tego grzywka jest taka trochę "nie ułożona?" nie wiem jak to nazwać ale strasznie mi się to nie podoba ;x. Do większości nie mam zastrzeżeń bo reszta jest wykonana mistrzowsko :perfect: Good Job ! :D

KP: 1
/Feli

884[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Paź 20, 2012 7:32 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Bercikovsky Theme!

Serio? Serio? Serio? Jak ja to kurde mam niby oceniać? Niby większość prac jest podobnych, przez co to robi się to trochę nudne, aczkolwiek nie mam się zbytnio do czego przyczepić. Mi także, brakuje custom pose, które w miarę dobrze ci wychodziły. Nie będę oceniał pojedynczych prac, bo mi się nie chce. Serio nie chce mi się na siłę szukać błędów. Widać, że masz zastój, lub kryzys jednak twoje prace nie mają większych błędów, są tylko monotonne. Co do Goku, to mam ten sam problem z Face co Hestin, nie podoba mi się ono. Oparek sam w sobie też mógłby być lepszy, zwłaszcza ułożenie rąk. Zrób coś co wszystkich zaskoczy, jakąś super custom poze, albo najlepiej cała scene z pbf'a z custom pozami xdd. Takie ci wyzwanie rzucam!

KP: 2
/Feli

885[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 21, 2012 12:46 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Atsuko10

Wersja bez efektów

Wersja bez krwi
Wersja bez efektów, bez krwi

Komentarze mile widziane.
Wersje bez efektów dałem jedynie po to, byście mieli jaśniejszy podgląd na użyte cieniowanie.

Wiem, wiem. Praca nie jest najwyższych lotów, ale poprawię ją lub zrobię od nowa, jak tylko znajdę chwilę i... nie będzie tak późno xd

886[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 21, 2012 1:00 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Wbijam po hentaiach na ARS, patrzę Yoh dał nową pracę. Myślę sobie ma chłopak ambicje i zrobił to co mu 'zleciłem'. Wchodzę w jego temat, patrze chwile i takie WTF?! Coś podobnego do Yoha trzyma za cycka opara podobnego do Krychu269 czy kogoś innego. Ale zaraz, co to za poświata? O są nawet chmurki! Poczytajmy! Nakatoni?! Chwila przyglądania się. Dłuższa chwila przyglądania się. Ty! Rzeczywiście to Yoh i Shigeru. Od razu powiem, że nie tego się spodziewałem. Liczyłem na scenkę, gdzie wszyscy wojownicy z Terry rzucają się na Shigena, albo Shigeru, Maximus i Yoh emanują potężną mocą w innym wymiarze, do którego przybyli by odzyskać córki, lub Gdy Yoh i Shigeru niszczą Cella. Ewentualnie jak Rayem wali Final Flasha w Ami. A ty mi wyskakujesz z czymś... takim? Serio? To chyba nie miało miejsca na pbf, nie? Przynajmniej ja tego nie kojarzę. Wydaje mi się to zabawne. Nawet jeśli to walka to oni dziwnie się trzymają. Efekty uniemożliwiają mi trzeźwą ocenę, więc odpalamy wersje bez krwi i efektów. To nadal dziwnie wygląda xdd
Te nogi jakieś takie sam nie wiem jakie. Takie kształtne. Uśmiech Yoha i mina Shigeru bezcenne, jak z jakiejś chorej kreskówki Disneya. Jednak pomysł umieszczenia sceny z profilu jest ciekawy. Podoba mi się cieniowanie koszulki Yoha i mięśni Shigeru. Wygląda jak Bruce Lee. Nie rozumiem też tej rozmowy, ale mniejsza. Jest późno, mam prawo.
Mam nadzieje, że to poprawisz, dopracujesz etc. etc.

/Feli

887[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 21, 2012 8:52 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Hah, praca na prawdę ciekawa 2.
Jeśli chodzi o proporcje, "kształty", etc. - wszystko jest odpowiednie dla Twojego stylu. Jedyną rzeczą, do jakiej się tutaj przyczepie u Shigeru to oko. Wygląda, jakby był cyklopem. Postaraj się może przy poprawce trochę je przesunąć w lewą stronę.
Co do cieniowania - faktycznie koszulka Yoha wyszła b. fajnie. Przy dłuższym przyglądaniu się - trochę nie ogarniam mięśni klaty Shigeru, choć przy takim ogólnym spoglądaniu tego nie widać. Mięśnie na rękach u obu wyszły fajnie.
Sam pomysł na scenkę - ekstra. Duży plus. Faktycznie można by robić takie np. z PBFa. Dzięki temu można tworzyć ciekawe customy bez nadmiernego wysilania się i myślenia nad tym, jaką by tu pozę zrobić. A praca i tak będzie ciekawa.

Jak dla mnie - praca trzyma poziom, nie wiem o co Wam chodzi.
Pozdro!

/Feli

888[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Paź 21, 2012 11:04 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jedyną rzeczą, do jakiej się tutaj przyczepie u Shigeru to oko. Wygląda, jakby był cyklopem. Postaraj się może przy poprawce trochę je przesunąć w lewą stronę.
Poprawię ten błąd - jakby się dłużej przyjrzeć pracy, rzeczywiście prezentuje się to nieco dziwnie.

Przy dłuższym przyglądaniu się - trochę nie ogarniam mięśni klaty Shigeru, choć przy takim ogólnym spoglądaniu tego nie widać.
Cholernie ciężko pocieniować postać zachowując odpowiedni profil. I tak będę musiał nieco przesunąć cieniowanie, skoro już przesunę oko 4

Liczyłem na scenkę, gdzie wszyscy wojownicy z Terry rzucają się na Shigena, albo Shigeru, Maximus i Yoh emanują potężną mocą w innym wymiarze, do którego przybyli by odzyskać córki, lub Gdy Yoh i Shigeru niszczą Cella.
Cholera - o takich scenkach nie pomyślałem. Dzięki! xD

Ogólnie, dzięki za komentarze. Spróbuję wykonać zaproponowane przez Bercika sceny.

889[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 29, 2012 11:07 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Na prośbę Royalza 4
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Seth_l11

890[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 29, 2012 10:41 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
seth? Ja jestem Darth Seth parufy niemyte ;s
popraw klaty a nawet ci zaklaskam :>

włoski pierwszego sortu.
popraw tylko ten cien na frontowym kosmyku w srodkowej postaci. Lekka krzywizna rzuca sie w oczy.

seth... pfff...

891[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lis 04, 2012 7:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Evilyo10

892[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lis 07, 2012 2:50 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki masie komentarzy jaką otrzymałem, mam ochotę tworzyć więcej!
Interdimensional Adventures Progress Chart #1
Startuję z nowym base, więc nie spodziewajcie się na chwilę obecną cudów - biorę się głównie za przenoszenie starych prac, na nową wersję.
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Interd10

893[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lis 07, 2012 2:15 pm

Neravi

Neravi
Notowany
Notowany
Więc tak. Zacznijmy może od Chłopców:
a)Pierwszy od początku:
- więc hmm... nie jest najlepszy moim zdanie ze względu na to, że nie pasuje kolor kamizelki do reszty, lepiej by było gdybyś nad tym popracował jaki kolor ma być
b)Drugi od początku:
- bardzo fajne, że ma podkoszulek bo podkreśla to jego mięśnie i wygląda w ten sposób bardziej zachwycająco.
c)Trzeci od początku:
- wygląda zachęcająco
- ta złość która u niej występuje, naprawdę pasuje to do tej postaci
d)Czwarta postać:
- Moim zdaniem najlepsza
- Peleryna dodała tych emocji
- Naprawdę bardzo fajna (najlepsza)
Dziewczyn za bardzo nie będę opisywał.
a)piąta od końca:
- trochę duże cycki !@@ xD

/1 KP
/@Yoh

894[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lis 07, 2012 7:11 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Domyślam się, że ostro przyspoilerowałeś IA - pewnie będziemy mieli do czynienia z Evil Yohem xd.
Hm. Ocena będzie ogólna.
Yoh - Josz jak Josz. Nic nowego xd. Charakterystyczne dla Twojego stylu, wysokie czoło 9. Ale nie wygląda to wcale źle. Generalnie postać ładna. Prosta i oryginalna.
Evil Yoh - Fajny kolor koszulki. Poza tym wiele się od oryginału nie różni. Blizna jest trochę słabo widoczna. Mam wrażenie, że trochę za jaskrawy kolor (jego) prawego buta (chodzi tylko o ten złoty element). No i trochę dziwnie wyglądają te postawione włosy. Jakby sztucznie, na siłę. Poza tym ładnie.
Silvia - Ładne włoski. Myślałem, że ten czarny element ubioru na czerwonej koszulce to tunika, tymczasem tutaj w drugiej wersji nie ma go powyżej paska, a poniżej jest - wtf xd? Kolory dobrze dobrane - lubię zgrabne połączenie zielonego i czerwonego/pomarańczowego. Tak, jak tutaj jej oczy i części ubrania. Reszta też ładnie, kobiece base widzę jest dość "bogate" - jeśli wiesz co mam na myśli 4.
Ayano - U poprzedniczki tego nie zauważyłem, natomiast tutaj rzuciło mi się to w oczy. Jak się przyjrzysz to można zauważyć, że (jej) prawa pierś jest trochę zbyt kwadratowa. Spróbuj może ją trochę zaokrąglić tuż koło ręki (wystarczy jeden pixel). Poza tym - ona chodzi w samym staniku xd? Dalej - jeśli chodzi o włosy, to widzę że nieźle zapuszczała 9. Wydają się wg mnie trochę zbyt ułożone na górze, a zbyt chaotyczne na dole. Poza tym ok.
Gemmei - zupełnie nie podobają mi się włosy. Wyglądają jak rogi xd. Ich kolor za to niezły. Btw, jeśli chodzi o kształt długich włosów - wszystkie na dole zaczynają wyglądać u Ciebie tak samo. Prosty uniform oddaje od razu jej osobowość - podoba mi się.
Yuki - Widzę, że już rośnie xd. Podobna do mamy. Cóż mogę więcej powiedzieć? Uniform ma bardziej w stylu tatusia xd. Poza tym co do base - trochę głowa się za duża wydaje w stosunku do tułowia. Ale wiem, że ciężko dziecku dać bardziej realne proporcje.

Generalnie - trzymasz poziom, choć nadal czasami zdarzają Ci się gorsze elementy. Gutdżob.

/3 KP
/@Yoh

895[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lis 09, 2012 2:56 pm

Dragneel

Dragneel
Second Child
Second Child
Witam,dość dawno mnie nie było na tym forum i muszę przyznać że ono się bardzo rozwineło od tego czasu gry rozpocząłem swą przygodę ;p.Niewiedziałem zbytnio gdzie napisac że powracam,swoją droga pewnie mało osób mnie pamięta,no ale Yoh jest chyba tutaj najsławniejszy więc postanowiłem zrobić to tutaj.Opary,Spary itp jak zwykle świetne,dopracowanie cieni zbytnio się na tym nieznam ale uważam ze z są to jedne z wielu prac jakie kiedykolwiek widziałem.Pozdrawiam.Bye

KP: 1
/Feli

896[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lis 14, 2012 8:45 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 36 June__lsw_style__by_yoh92-d5l20tv
Base już nie zmieniałem, bowiem wszystko musiałbym robić od zera - póki co, wydaje mi się, że June na tym base wygląda zwyczajnie lepiej. Starałem się jej również nie zmieniać aż nadto w nowej formie.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sro Lis 14, 2012 5:49 pm, w całości zmieniany 1 raz

897[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lis 14, 2012 12:24 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Nie wiem czemu,ale wiekszosc,naprawdę wiekszosc postaci ma takie bylejakie wlosy,nijakie. Patrze i mnie odtrąca. Zarys jakiś marny. Np Evil Yoh ma już w sobie to coś czego brakuje np twoim laskom. Tzn są niedociągnięcia np nad prawym okiem jakies zamieszanie z włosami,ale ogolnie w porządku.
Kwadratowy prawy cycek? :< Koszulka zlewa się z cyckiem. Małe te twoje ludki ;d ja wolę coś większego. Ale to tylko ja :<
Albo... mzoe to wina włosow ze taka mala sie wydaje? :p ciut za duze wg mnie. nie pasują do niej,zwłaszcza czerwone. Może gdybyś zmienił kolor ubrania na mroczniejszy...
najlepiej wygląda Silvia co nie znaczy ze mi się podoba :d po prostu wszysko jest tak fajnie proporcjonalne,takie sie wydaje,chociaż to pewnie to samo base :p
Szykuj sprite'y. Może przed końcem świata zrobię gifa.
BANG!

/Feli

898[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lis 14, 2012 11:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Safari
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Safari__lsw_style__by_yoh92-d5l3y01

Kisa (aktualizacja) & Neya
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Kisa_and_neya__lsw_style__by_yoh92-d5l4az3

Yohari
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Yohari_by_yoh92-d5l4mqs

Liczę przynajmniej na jakieś krótkie komentarze związane z pracami ; )

899[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Lis 15, 2012 12:33 pm

June

June
Saiyan
Saiyan
Zmiana oczu u Kisy wyszła na dobre. :D
A czo ja mogę powiedzieć? Cholernie mi się podoba, a jak! Tylko tak myślę sobie czy Yohari z genami rodziny Safa będzie kradł dodatkowo ubrania jak Kisa. :P To takie rodzinne u nas. :D

900[O-S-W] by Yoh - Page 36 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lis 16, 2012 11:32 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Tylko tak myślę sobie czy Yohari z genami rodziny Safa będzie kradł dodatkowo ubrania jak Kisa. :P To takie rodzinne u nas. :D
Któż to wie, kochana. Któż to wie?...

...zaraz, Safari kradnie ubrania? xD
Dzięki za komentarz.

Neya
[O-S-W] by Yoh - Page 36 Neya__lsw_style___bonus__by_yoh92-d5l4sid

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 36 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Pozwolenia na tym forum: