Domyślam się, że ostro przyspoilerowałeś IA - pewnie będziemy mieli do czynienia z Evil Yohem xd.
Hm. Ocena będzie ogólna.
Yoh - Josz jak Josz. Nic nowego xd. Charakterystyczne dla Twojego stylu, wysokie czoło
. Ale nie wygląda to wcale źle. Generalnie postać ładna. Prosta i oryginalna.
Evil Yoh - Fajny kolor koszulki. Poza tym wiele się od oryginału nie różni. Blizna jest trochę słabo widoczna. Mam wrażenie, że trochę za jaskrawy kolor (jego) prawego buta (chodzi tylko o ten złoty element). No i trochę dziwnie wyglądają te postawione włosy. Jakby sztucznie, na siłę. Poza tym ładnie.
Silvia - Ładne włoski. Myślałem, że ten czarny element ubioru na czerwonej koszulce to tunika, tymczasem tutaj w drugiej wersji nie ma go powyżej paska, a poniżej jest - wtf xd? Kolory dobrze dobrane - lubię zgrabne połączenie zielonego i czerwonego/pomarańczowego. Tak, jak tutaj jej oczy i części ubrania. Reszta też ładnie, kobiece base widzę jest dość "bogate" - jeśli wiesz co mam na myśli
.
Ayano - U poprzedniczki tego nie zauważyłem, natomiast tutaj rzuciło mi się to w oczy. Jak się przyjrzysz to można zauważyć, że (jej) prawa pierś jest trochę zbyt kwadratowa. Spróbuj może ją trochę zaokrąglić tuż koło ręki (wystarczy jeden pixel). Poza tym - ona chodzi w samym staniku xd? Dalej - jeśli chodzi o włosy, to widzę że nieźle zapuszczała
. Wydają się wg mnie trochę zbyt ułożone na górze, a zbyt chaotyczne na dole. Poza tym ok.
Gemmei - zupełnie nie podobają mi się włosy. Wyglądają jak rogi xd. Ich kolor za to niezły. Btw, jeśli chodzi o kształt długich włosów - wszystkie na dole zaczynają wyglądać u Ciebie tak samo. Prosty uniform oddaje od razu jej osobowość - podoba mi się.
Yuki - Widzę, że już rośnie xd. Podobna do mamy. Cóż mogę więcej powiedzieć? Uniform ma bardziej w stylu tatusia xd. Poza tym co do base - trochę głowa się za duża wydaje w stosunku do tułowia. Ale wiem, że ciężko dziecku dać bardziej realne proporcje.
Generalnie - trzymasz poziom, choć nadal czasami zdarzają Ci się gorsze elementy. Gutdżob.
/3 KP
/@Yoh