Nazario "Dual N" Nunez
Włosy dość słabo wykonane ,na twarzy brakuej mi nieco więcej najciemniejszego cienia ,to samo tyczy się czapki. Podkoszulka jak i koszula dość cienko się prezentują ,niestety :/. Na lewej ręce OPAR'a koszulka opada za nisko ,a rękawiczka jest za mała ,podnieś ją o jeden pixel ( tzn. wydłuż ją ). Spodnie średnio wykonane ,to samo buty. Zdecyduj się skąd padają promienie światła.
Victor "Furioso" Evaque
Włosy i twarz to samo co up ,za to podoba mi się opaska. Koszulka w tej pracy ,a raczej jej wykonanie pozytywnie mnie zaskoczyło ,postarałeś się tutaj. Spodnei mogłyby wyglądać lepiej ,a buty ... nie lubię ich i już. poza tym ich wykonanie także nie zachwyca ,ten sam problem co up.
Ricardo "Rico" Qraxio
Jedyne co mogę tutaj ocenić to jego łysa głowa i okulary ,bo cała reszta to sklejka poprzednich prac. No więc okulary przeciwsłoneczne przyznam ,że ciekawy dodatek ,jeżeli chodzi o głowę ,to znów brak mi tego ciemnego tonu.
Ogółem do złudzenia przypomina Zabuzę ... ,ale to nic. No więc kształt włosów ciekawy ,cieniowanie dobre ,aczkolwiek miejscami można by je poprawić. Opaska ,czy też bandaż na twarz wygląda ok ,ale z bliska. Z dalek wygląda to raczej jakbyś pomylił się i dam na twarzy i na całej reszcie OPAR'a ,różne barwy skóry. Szal to ciekawy dodatek ,ma bardzo ładnie zrobione cienie. Ręce wyglądają jeszcze ok ,ale cała reszta postaci nie prezentuje się już tak dobrze jak powinna.
Włosy w przeciwieństwie do poprzedniej pracy ,nie wyglądają już tak pięknie ,dużą rolę w tym odegrały włosy ,bo ich kształt nie pozwolił Ci ich pocieniować w ten sposób ,w jaki byś zapewne chciał. Twarz wygląda ok ,ale na czole brakuje mi kilku ciemniejszych pixeli. Bandaże na rękach wyglądają kiepsko ,mógłbyś coś z nimi zrobić ,jeżeli chodzi o koszulkę ,to wykonana jest przyzwoicie ,czego nie można powiedzieć o spodniach. Odnośnie butów także wiele nie napiszę ,bo zostały skopiowane z poprzedniej pracy.
No ,no ,no ,rzadko widuję postać o tak niespotykanym kolorze ... w sumie nie wiem czemu ludzie unikają w OPAR'ach czarnej skórki. No więc włosy - dredy - jak na prawdziwego nygusa przystało. Na twarzy jest mało czarnego koloru ,aczkolwiek na ciemniejszej karnacji to mi wcale nie przeszkadza. Bluza wykonana bardzo ładnie. Mógłbym się przyczepić do dwóch ,czy trzech elementów ,ale są one dość mało ważne. Jeżeli chodzi o buty i spodnie ,to wyraże to krótkim ,stanowczym "NIE!".
Jeżeli chodzi o Vegetto ,to muszę przyznać ( aczkolwiek niechętnie ) ,że popełniłeś totalnego faila. Tego po Tobie bym się nie spodziewał. Włosy są na prawdę tragicznie zrobione ,a dobór kolorów ( z resztą jak i cieniowanie ) są jednym wielkim błędem.
Tutaj jest mniej więcej ta sama sytuacja co u Vegetto ... nie popisałeś się zarówno pod względem cieniowania jak i zachowania odpowiednich kształtów i proporcji.
Ogółem wolałbym widzieć nieco częściej jedną dobrą pracę ,niż 8 średnich na raz ,po okresie miesiąca nieobecności. Ta ilość odstrasza oraz odbija się na jakości wykonanych prac.
3kp