//Ogólnie miasto, przestrzeń nie należąca do żadnej z konkretniejszych lokacji. Jak wchodzicie do miasta to najpierw tu, potem gdzieś konkretniej//
Idź do strony : 1, 2
2 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sro Cze 16, 2010 7:01 am
SmokuXD
Observer
Gdy Smok wyszedł na dwór, wszystko sobie dokładnie przemyślał.... [Gdzie mogę znaleźć mocnego przeciwnika?] - Zapytał sam siebie... i poszedł dalej
3 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Pią Cze 18, 2010 4:26 pm
Akagi Shigeru
Genin
//If entering? Sure.//
Pushing his barrow, Tendou entered Setrips, quickly heading forward the shop.
Pushing his barrow, Tendou entered Setrips, quickly heading forward the shop.
4 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Czw Cze 24, 2010 9:38 am
Maximus
Dragon Slayer
Maximus przyleciał i zatrzymał się w centrum miasta.
-Trzeba znaleźć sobie jakąś chatę. Maximus poszedł poszukać gdzie można by kupić dom.
-Trzeba znaleźć sobie jakąś chatę. Maximus poszedł poszukać gdzie można by kupić dom.
5 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Pią Cze 25, 2010 4:25 pm
Maximus
Dragon Slayer
- Jest i Setirps. O widać też las. Maximus poleciał w stronę lasu.
6 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Wto Cze 29, 2010 2:38 pm
Ketsu
Notowany
Butarata przelatywał nad miastem, gdy nagle zobaczył napis :
'Restauracja'
Postanowił napic się czegoś i zapytac gdzie jest las.
'Restauracja'
Postanowił napic się czegoś i zapytac gdzie jest las.
7 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sro Cze 30, 2010 7:21 pm
Ketsu
Notowany
Ketsu wzbił się wysoko w powietrze i zaczął leciec w stronę energii którą poczuł wcześniej.
8 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Czw Lip 29, 2010 12:42 am
Akagi Shigeru
Genin
Flying past Setirps, Tendou relaxed a bit, focusing.
9 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Nie Sie 01, 2010 8:12 pm
Jata
Moderator
Chłopak zatrzymał się przed miastem. Dalej już poszedł pieszo. Szukał najwyraźniej biura nieruchomości. Jednak nie spieszył się - szedł spacerkiem, rozglądając się wokoło. W końcu miał tu zamieszkać - musi znać okolicę...
10 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Pon Sie 02, 2010 10:43 am
Jata
Moderator
Wyszedł z biura nieruchomości, wciąż oglądając miasto, kierował się na wschód - do Lasu Selvas. W końcu, bez dłuższej zwłoki, wzbił się w powietrze i poleciał.
(Ostatnio sporo się tu dzieje, znów jakaś duża energia pojawiła się na kontynencie... Co się do diaska tu wyrabia?)
(Ostatnio sporo się tu dzieje, znów jakaś duża energia pojawiła się na kontynencie... Co się do diaska tu wyrabia?)
11 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Wto Sie 03, 2010 10:16 am
Jata
Moderator
Przeleciał w FMF, blisko siebie ciągle utrzymując zalane metalem pniaki...
12 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Wto Sie 03, 2010 4:39 pm
Jata
Moderator
Przemknął nad miastem z plecakiem pędząc na równiny... Konkretniej na arenę Gidayu...
13 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sob Lip 16, 2011 3:36 pm
Jata
Moderator
Woogy wylądował tuż przed miastem. Miał na sobie to samo ubranie, w którym odleciał.
Szedł pieszo przez miasto, rozglądając się dookoła i przypominając sobie to miejsce. Znów kierował się do biura nieruchomości...
Szedł pieszo przez miasto, rozglądając się dookoła i przypominając sobie to miejsce. Znów kierował się do biura nieruchomości...
14 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sob Lip 16, 2011 8:06 pm
Jata
Moderator
Tym razem nie szedł już pieszo. Wzbił się w powietrze i wyleciał z miasta ze średnią prędkością.
15 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Nie Lip 17, 2011 12:55 pm
Jata
Moderator
Wleciał do miasta. Wylądował.
- No cóż, nie można tak bezczynnie siedzieć... Z tego co pamiętam w centrum powinno być co mnie interesuje.
I zaczął iść szybkim krokiem do centrum miasta.
- No cóż, nie można tak bezczynnie siedzieć... Z tego co pamiętam w centrum powinno być co mnie interesuje.
I zaczął iść szybkim krokiem do centrum miasta.
16 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Wto Lip 19, 2011 11:37 pm
Jata
Moderator
Przyleciał do miasta, na razie już nie miał zamiaru niczego w mieście zwiedzać. Gnał prosto do domu...
17 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Pon Lip 25, 2011 10:30 pm
Jata
Moderator
Wylądowali przed miastem. Dalej poszli pieszo, ale to Woogy niósł plecak Mari.
- Mieszkam na Heavenly Street, to kawałek drogi stąd...
- Mieszkam na Heavenly Street, to kawałek drogi stąd...
18 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Pon Sty 30, 2012 1:29 pm
Jata
Moderator
Woogy oraz Mari wylądowali przed Setirps. Dalej poszli pieszo, rozmawiając w tym czasie o czymś.
19 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Czw Lut 16, 2012 5:13 pm
Jata
Moderator
Mari pojawiła się w Setirps i wylądowała niedaleko ulicy Heavenly. Miała nadzieję, że zastanie już Woogy'ego w domu.
Szła dość szybkim krokiem.
Szła dość szybkim krokiem.
Ostatnio zmieniony przez Woogy dnia Sob Lut 18, 2012 4:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
20 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sob Lut 18, 2012 4:01 pm
Jata
Moderator
Woogy na pełnej mocy doleciał na miejsce.
Zobaczył...
//No i niech NPC napisze co zobaczył. Czy eksplozja zmiotła całe miasto z powierzchni ziemi, czy miasto nadal stoi, czy może część jest zniszczona, a część nie - cokolwiek xd.//
Zobaczył...
//No i niech NPC napisze co zobaczył. Czy eksplozja zmiotła całe miasto z powierzchni ziemi, czy miasto nadal stoi, czy może część jest zniszczona, a część nie - cokolwiek xd.//
21 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sob Lut 18, 2012 4:40 pm
NPC
NPC
Właściwie, gdy tutaj leciałeś, wokół była jedynie pustynia. Wszystko zostało zmiecione z powierzchni planety. Z miasta natomiast zostały tylko ruiny.
Niestety, mimo że część kontynentu zniszczonego przez Nakatoniego nie jest przeogromna to trzy główne miasta przestały już istnieć.
Niestety, mimo że część kontynentu zniszczonego przez Nakatoniego nie jest przeogromna to trzy główne miasta przestały już istnieć.
22 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sob Lut 18, 2012 10:34 pm
Jata
Moderator
Woogy w jednej chwili po prostu zastygł w powietrzu. Zaczął powoli opadać na ziemię, będąc ciągle w tej samej pozycji.
Jako, że z miasta został tylko niewielkie ruiny - nie mógł nawet namierzyć swojego domu, jeżeli w ogóle jeszcze coś z niego zostało...
Po paru chwilach Roleyo wylądował na ziemi i upadł na kolana, podpierając się obiema rękami.
- Nie ochroniłem jej... Nie udało mi się jej obronić... Zawiodłem... Gdybym tu był, tak jak obiecałem, mógłbym ją ochronić... - mamrotał cały czas pod nosem, do siebie. Obwiniał się za to, że nie było go tu i nie mógł uchronić swojej przyjaciółki.
- NAKATONIIIII!!! - krzyknął tak głośno, że można było go słyszeć z na prawdę dużej odległości... Nagle otoczyła go potężna aura, która stworzyła pod nim średni krater. Zaczął zaciskać zęby i pięści. Napięte i doskonale widoczne teraz były wszystkie jego mięśnie, których nie było widać normalnie.
W jednej chwili, dosłownie wzbił się w powietrze i ruszył w stronę dawnych równin, gdzie był Shigeru i reszta szajki. Stało się to bardzo dynamicznie, mimo że nie było widać nawet żadnego wybicia.
Chciał się zemścić za to, że Shigeru poświęcił tak wiele istnień, w tym Mari, dla własnej zemsty... Mógł zginąć, lecz ta myśl wcale go nie przerażała.
Jako, że z miasta został tylko niewielkie ruiny - nie mógł nawet namierzyć swojego domu, jeżeli w ogóle jeszcze coś z niego zostało...
Po paru chwilach Roleyo wylądował na ziemi i upadł na kolana, podpierając się obiema rękami.
- Nie ochroniłem jej... Nie udało mi się jej obronić... Zawiodłem... Gdybym tu był, tak jak obiecałem, mógłbym ją ochronić... - mamrotał cały czas pod nosem, do siebie. Obwiniał się za to, że nie było go tu i nie mógł uchronić swojej przyjaciółki.
- NAKATONIIIII!!! - krzyknął tak głośno, że można było go słyszeć z na prawdę dużej odległości... Nagle otoczyła go potężna aura, która stworzyła pod nim średni krater. Zaczął zaciskać zęby i pięści. Napięte i doskonale widoczne teraz były wszystkie jego mięśnie, których nie było widać normalnie.
W jednej chwili, dosłownie wzbił się w powietrze i ruszył w stronę dawnych równin, gdzie był Shigeru i reszta szajki. Stało się to bardzo dynamicznie, mimo że nie było widać nawet żadnego wybicia.
Chciał się zemścić za to, że Shigeru poświęcił tak wiele istnień, w tym Mari, dla własnej zemsty... Mógł zginąć, lecz ta myśl wcale go nie przerażała.
23 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sob Kwi 07, 2012 12:24 pm
Jata
Moderator
Woogy na razie odpuścił sobie "odwiedzenie" Shigeru. Postanowił udać się do swojego domu w Setirps i zobaczyć się z Mari.
W końcu czuł się trochę winny za to, że nie uchronił jej przed śmiercią...
Gdy zobaczył miasto - postanowił od razu wylądować przed swoim domem.
W końcu czuł się trochę winny za to, że nie uchronił jej przed śmiercią...
Gdy zobaczył miasto - postanowił od razu wylądować przed swoim domem.
24 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Wto Kwi 10, 2012 8:51 pm
Jata
Moderator
Woogy oraz Mari krążyli nad miastem i jego okolicami w poszukiwaniu jakichś charakterystycznych budynków, które mogłyby należeć do gildii, gdzie mogłaby potrenować Mari, a może nawet Woogy.
- Czego właściwie szukamy?
- Nie wiem. Może jakiś napis, plakat, znak. Coś, co mogłoby nas doprowadzić do tej całej gildii.
Sakai kiwnęła głową i kontynuowali rozglądanie się po okolicy.
- Czego właściwie szukamy?
- Nie wiem. Może jakiś napis, plakat, znak. Coś, co mogłoby nas doprowadzić do tej całej gildii.
Sakai kiwnęła głową i kontynuowali rozglądanie się po okolicy.
25 Re: Miasto Setirps - temat ogólny Sro Kwi 11, 2012 5:56 pm
Jata
Moderator
//Miałem nadzieję, że NPC odpisze, bo ja nie do końca czaję ocb z tymi gildiami, ale trudno. Przedstawię to tak, jak ja to widzę //
Po dłuższej chwili poszukiwań Roleyo na jednej z pomniejszych tablic informacyjnych zauważył nieduży plakat z jakimś budynkiem i dwoma walczącymi wojownikami. Widniał również tekst:
Niżej znajdował się adres do miejsca.
Po przeczytaniu Woogy od razu się szeroko uśmiechnął i zawołał Mari. Ona również przeczytała ogłoszenie.
- Najlepsi wojownicy w całym Setirps? Myślisz, że się tam nadaję?
- Jasne! Najlepiej od razu się przekonajmy!
Roleyo chwycił dziewczynę za rękę i polecieli w stronę miejsca, gdzie miała znajdować się gildia.
Po dłuższej chwili poszukiwań Roleyo na jednej z pomniejszych tablic informacyjnych zauważył nieduży plakat z jakimś budynkiem i dwoma walczącymi wojownikami. Widniał również tekst:
"Gildia Hakkai!
Najbardziej znana i szanowana gildia w całym Setirps zaprasza wszystkich śmiałków, którzy chcą zmierzyć się z najwybitniejszymi wojownikami. Zapewniamy pojedynki na najwyższym poziomie i z najlepszym widowiskiem.
Gotowy na wyzwanie? Przyjdź i przekonaj się na co Cię stać!"
Najbardziej znana i szanowana gildia w całym Setirps zaprasza wszystkich śmiałków, którzy chcą zmierzyć się z najwybitniejszymi wojownikami. Zapewniamy pojedynki na najwyższym poziomie i z najlepszym widowiskiem.
Gotowy na wyzwanie? Przyjdź i przekonaj się na co Cię stać!"
Niżej znajdował się adres do miejsca.
Po przeczytaniu Woogy od razu się szeroko uśmiechnął i zawołał Mari. Ona również przeczytała ogłoszenie.
- Najlepsi wojownicy w całym Setirps? Myślisz, że się tam nadaję?
- Jasne! Najlepiej od razu się przekonajmy!
Roleyo chwycił dziewczynę za rękę i polecieli w stronę miejsca, gdzie miała znajdować się gildia.
Idź do strony : 1, 2
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: