[Chyba trzeba będzie odrobiny magii. Gyu, trzymaj się.]
Tak ostro będzie? ]]
[Pamiętasz to ostatnie zaklęcie? A znaleźliśmy dwa, teraz wypróbuję to drugie.]
Mam lepszy pomysł. Zabierasz ćwierć punktów życia i czynisz się tymczasowo nietykalnym. Co to jest? ]]
[Dobrze kombinujesz. Robimy potem jakąś walkę?]
Jak dasz chwilę na krótki EV Training. ]]
[Chłopie, na potrzeby walk każdy je hackuje.]
Viego bierze jedną ze swoich kart i ją aktywuje...
ATTACKRIDE
ILLUSION
... przywołując swoje trzy kopie.
- Panowie, w ten sposób ewentualny negatywny efekt rozłoży się na nas czterech i w razie czego jeden z was go przejmie. Nasza świadomość i tak na to leje, nie?
Trzech nowych mu przytaknęło i się uśmiechnęło, szykując się do działania. Dwóch zaczęło mówić, jeden i oryginał stali odrobinę dalej i pilnowali rezultatów.
= Mova de hiberu no hikari nai. Mabra de ivenium namite kazuka mo. Ivako no taka, humini orake mi. Otoro Mitic!
Jak dzieje się coś niekontrolowanego, Viego i jedna z jego kopii przechodzą w Clock Up dając sobie czas na reakcję w razie gdyby bezpieczeństwo okolicy było zagrożone.
Tak ostro będzie? ]]
[Pamiętasz to ostatnie zaklęcie? A znaleźliśmy dwa, teraz wypróbuję to drugie.]
Mam lepszy pomysł. Zabierasz ćwierć punktów życia i czynisz się tymczasowo nietykalnym. Co to jest? ]]
[Dobrze kombinujesz. Robimy potem jakąś walkę?]
Jak dasz chwilę na krótki EV Training. ]]
[Chłopie, na potrzeby walk każdy je hackuje.]
Viego bierze jedną ze swoich kart i ją aktywuje...
ATTACKRIDE
ILLUSION
... przywołując swoje trzy kopie.
- Panowie, w ten sposób ewentualny negatywny efekt rozłoży się na nas czterech i w razie czego jeden z was go przejmie. Nasza świadomość i tak na to leje, nie?
Trzech nowych mu przytaknęło i się uśmiechnęło, szykując się do działania. Dwóch zaczęło mówić, jeden i oryginał stali odrobinę dalej i pilnowali rezultatów.
= Mova de hiberu no hikari nai. Mabra de ivenium namite kazuka mo. Ivako no taka, humini orake mi. Otoro Mitic!
Jak dzieje się coś niekontrolowanego, Viego i jedna z jego kopii przechodzą w Clock Up dając sobie czas na reakcję w razie gdyby bezpieczeństwo okolicy było zagrożone.