Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 3]

26Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pią Cze 25, 2010 4:38 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus zobaczył z góry las i zleciał na dół. Poszukał dobrych drzew do ścięcia, a kiedy znalazł krzykną:
- Fire Sword!
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Firesword
A po chwili krzyknął:
- Sword Slash!
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Swordslash
I ściął 4 drzewa. Po chwili Maximus stworzył trzy ogniste duchy i otoczył je aurą, by nie zniszczyły mu pniaków. Jeden wziął Maximus a pozostałe trzy wzięły duchy i polecieli do miasta Emina.

27Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 01, 2010 8:59 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok wychylił się z Czarnego Portalu...
Ręce zmieniły kolor i nagle cienie drzew ożywiły się, chłopak stworzył z nich jakby ręce i ściął je.
//Tzn. wystarczająca ilość, potrzebną w biurze nieruchomości//
Powrzucał je do portalu (ładnie pocięte) i nagle zniknął w nim.

28Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Nie Lip 25, 2010 10:58 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu zleciał do lasu...
Cóż...to chyba tutaj...
Butarata zaczął ładowac moc po czym wykrzyknął:
Rasengan !
Pierwsze drzewo przewróciło się.Z kolejnymi trzema drzewami zrobił tak samo.
No, skończone...Teraz tylko trzeba je...
JAK JE STĄD WEZMĘ !?
Super Ice Fish !
Dwa drzewa załadował na rybę a dwa wziął pod ramię i wzbił się w powietrze.Zaczął leciec w stronę miasta Emina.

29Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 29, 2010 12:46 am

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
Tendou lowered closer to the ground, jumping off the Hoverboard, and transforming it into a bike again, he entered the Forest with it, stopping somewhere depper, he cut off a few trees to make a bed and "house" with, with his bike nearbly, chained to a tree. He spent the three days on training, both his psychical strenghts, and his swordsmanship. Taking breaks -IF- someone came to visting him. To get food, he was killing animals, //IE Tigers//, and to drink, he got water.

30Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 29, 2010 6:25 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru leżąc na gałęzi wielkiego drzewa z zamkniętymi oczami wypoczywa.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 20559974198315926429
(No i to jest relaks, ale nie mogę cały dzień tu przeleżeć. Muszę sprawdzić co w mieście. Tak dawno tam nie byłem)
Shigeru wstaje, otrzepuje się i błyskawicznie zaczyna skakać po gałęziach. Kiedy las się skończył biegł sprintem po ziemi. Poruszał się naprawdę szybko, starał się przy tym wydzielać jak najmniej energii. Po drodze wyczuł poruszającą się energię ale nie zważał na nią i wreszcie dobiegł do miasta.

//Energia poruszająca się jest Rayema//

31Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 29, 2010 6:36 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Rayem przyleciał do lasu.
- Nooooo..! Wreszcie jestem :wops:
Chłopak wylądował na ziemi.
Hmm... Powinienem wybrać jakieś większe pniaki...
Zaczął się rozglądać...
Nagle skierował wzrok ku górze.
- Aaaaa! Nie wiedziałem, że te drzewa są takie duże! :shock:
- Dobra... To jakby je tu ściąć... Najlepiej by było użyć Ki Sworda...
Ray się lekko pochylił i zaczął koncentrować moc. Po chwili pojawiła się złota poświata, a wygląd Rayem'a się zmienił.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Ssjpbf
- No dobra czas ściąć kilka drzew!
Ray zabrał się do ścinania drzew za pomocą Ki Sworda...

32Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 29, 2010 6:46 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray skończył używać Ki Sworda.
- OK... Powinno być 4...
Zrzucił poziom SSJ i popatrzył na ścięte drzewa.
Właściwie to ściąłem 7, a nie 4 :wops: No cóż... Ktoś będzie mieć łatwiej ^.^'
Ray wybrał największe i najmniej zniszczone 4 pnie drzew, a następnie podniósł je i poleciał z powrotem w stronę Eminy.

33Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 29, 2010 8:13 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer zmęczony przylatuję z miasta i ląduje w lesie.
Co ja miałem zrobić ?.... a tak 4 pniaki do kolesia z Biura Nieruchomości
Zaczął biegać po całym lesie i po chwili znalazł na ziemi 3 pniaki.
Ktoś wykonał za mnie całą robotę, ale został jeszcze jeden pniak
Reizer bez wytchnienia zaczął uderzać drzewo z całych sił aż spadło, uderzył w drzewo ręką i zostawił drzewo i wziął 4 pniaki i poleciał.

34Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Lip 29, 2010 8:25 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Zepsułeś mój plan! Miałem zastac rozwalone pniaki leżące na ziemi. Nie mam mapki z uciętymi pniakami... Ale wyjdę z tej sytuacji//

Shigeru skacząc po gałęziach w drodze do swojego ulubionego drzewa zauważył iż drzewa nie ma. zauważył tylko uciętych osiem drzew i kilka powalonych - najwidoczniej te ścinane rozwalały inne.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 49964345632456957909
(Bardzo ładnie z ich strony, przychodzą se do lasu i ścinają moje drzewo bez pytania, ciekawe kto to mógł być, nie mam ochoty walczyć ale co ja teraz tu zrobię, to było najwygodniejsze drzewo.)
Chłopak złapał się za tył głowy i poczochrał włosy przy tym samym mówiąc.
- No nic, muszę stad spadać.
Wyruszył w stronę z której przybył lecz tym razem znacznie szybciej i z zwiększoną ilością energii. Przy mieście skręcił na południe i udał się nad rzekę Kameha.

35Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pią Lip 30, 2010 2:25 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Reizer przyleciał do lasu.
Tu potrenuje, nikt mi nie będzie przeszkadzał
Reizer zaczął trening.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Gifvn
(Nie jestem najlepszy w gifach).

36Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pią Lip 30, 2010 5:14 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Ale to był dobry trening, trzeba lecieć do miasta
Reizer zmęczony poleciał.
Obym nikogo nie spotkał

37Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Nie Sie 01, 2010 7:07 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu powiedział :
Ice Sword !
Stworzył lodowy miecz którym uciął 4 drzewa, wziął je pod rękę i wolno poleciał do swojego domu żeby się zbytnio nie przemęczyc.

38Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pon Sie 02, 2010 11:07 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Szybko doleciał do lasu, zatrzymał się na obrzeżach. Widział już kilka ściętych pni...
(Cóż, chyba nie tylko mi dano takie zadanie...)
- Do roboty! - mówiąc to podniósł prawą rękę to góry i dodał:
- Czas na Destructoboard! - nad dłonią pojawił się płaski, ostry dysk. Woogy wyrzucił go przed siebie, po czym wyskoczył i na nim stanął. Na początku omijał drzewa, później jednak zaczął je ścinać. Gdy dysk wlatywał w drzewo - on się teleportował tuż za nie i z powrotem pojawiał się na dysku, który ściął pień. tak samo zrobił z 5 innymi drzewami. Po wszystkim wystrzelił dysk w powietrze, by nie wyrządzał więcej szkód.
(Hm... Dobra, teraz tylko jak to przenieść. Dobrze zrobiłem, że ściąłem drzewa na obrzeżach lasu - nie będę miał problemu z wyniesieniem ich stąd. Ale jak jest przetransportować do samego Setirps?)

39Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pon Sie 02, 2010 5:28 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
(CO JEST DO DIABŁA?!!! Co to za zajebista aura?!)
//xP//
Woogy przerwał rozmyślania nad sposobem przeniesienia pni do Setirps. Teraz, nad kontynentem, miał ważniejszą sprawę.
(Nie, to się za bardzo ostatnio skumulowało. Muszę zobaczyć co tam się dzieje! Ale nie w zwykłej formie, to może być zbyt niebezpieczne... Joker, to Twój czas!)
Woogy znów dokonał transformacji w zielonowłosego. Ten uśmiechnięty powiedział:
- No to się zabawimy!!
I wzleciał wysoko w powietrze, nad kontynent - tam, gdzie wyczuwał największą aurę. Zostawił pnie, później po nie wróci... Jeśli wróci... Ale pozytywne myślenie, jakiego się nauczył nie dopuszczało innej myśli...

40Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Wto Sie 03, 2010 10:15 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Gdy zatrzymał się w tym samym miejscu, co wcześniej zauważył, że pnie nadal tu leżą...
(Całe szczęście, chociaż tyle... Ale znowu kto miałby je zabrać...)
Wystawił rękę przed siebie, a drzewa pokryła srebrna masa - taka sama, jak pokryła jego ciało. Za chwilę się utwardziła - chłopak pokrył drzewa metalem. Miał teraz dzięki temu nad nimi kontrolę. Uniósł je w powietrzu, blisko siebie i ruszył w stronę Setirps...

41Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pią Sie 06, 2010 7:43 pm

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Diwan przyleciał do lasu, jego celem były 4 pnie drzewa które miał zanieść do biura w Eminie.
- Muszę znaleźć jakieś większe drzewa... Szepnął sam do siebie.
Szedł już tak parę minut aż w końcu postanowił ściąć jakieś drzewa.
- Tu będzie dobrze. Powiedział
Skoncentrował wiatr i energie w swojej dłoni i użył huraganu żeby ściąć parę drzew.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Nowyobrazmapabitowaft

42Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Sob Sie 07, 2010 7:56 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Diwanowi udało się ściąć drzewa, na ziemi leżało parę pni, więcej niż oczekiwał.
- ehh.. Wezmę tylko 4, reszta może się przydać jakimś przejezdnym
Pozbierał 4 pnie i raptem wrócił do biura nieruchomości w eminie.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Nowyobrazmapabitowau

43Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Nie Sie 08, 2010 3:21 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius wylądował przy skraju lasu.
Mam zdobyć 4 pniaki...chyba ze mnie kpił ale cóż dom musze mieć.
Zaczął w rękach kumulować energie w małą kulke.
Po chwili wystrzelił wielki wodny promien.Zostawił za sobą tylko pniaki reszta drzew była połamana na wykałaczki.//w przenośni xD//
Za łatwo...Wyrwał pniaki a potem wziął 2 pnie pod pachy i 2 pnie na ręce i poleciał w strone Eminy.

44Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Nie Sie 08, 2010 7:19 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Pojawił się w lesie.
Potem podchodził pokolei do drzew i przewracał je, kiedy zebrał cztery wziął je na ręce i poleciał w stronę Eminy.

45Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Sro Sie 11, 2010 1:16 pm

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
Wzol przyleciał na miejsce i od razu wziął się za... odpoczynek //Mówiłem wam, że Wzol tak jak ja, jest leniwy ? xD//. Po niecałych dziesięciu minutach wziął się za powiększanie rezerwy duszy (odsyłam do KP). Wcześniej jednak przygotował sobie coś do picia i do jedzenia (chipsy xD ?) gdyby po medytacji był głodny, lub spragniony.
- Yare, yare... gdyby nie ta wódka, poszło by mi szybciej.

//Będe medytował do jutro do godziny (ok.) 10. Tak więc nie zawracajcie d*py ;) //

46Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Sie 12, 2010 9:37 am

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
Wzol skończył medytować. Przypomniał sobie, że miał wymyślić nowe techniki, tak więc poleciał w głąb lasu, aby nikt mu nie przeszkadzał.

47Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Pon Sie 16, 2010 1:12 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru przyleciał w miejsce gdzie kiedyś stało "jego" drzewo po czym udał się kilka minut drogi stamtąd w lewo i znalazł nowe, ogromne drzewo na którym postanowił chwile się zdrzemnąć.
(Teraz mogę odpocząć)
Chwilę później zasną.

48Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Czw Sie 19, 2010 10:51 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
//Sry miałem tyle na głowie, nadrabianie czasu po powrocie na Bleachu, HotD i KissxSis że zapomniałem o pbf. Przyjechała kumpela na wakacje i większość dnia na podwórku. Straciłem też wenę bo nie do końca rozumiem co się dzieje w tych ruinach ale wracam do gry! Jestem też zajęty udoskonaleniem Karty Postaci po tym 2 tygodniowym treningu - mam już około 50% w notatniku.//

Shigeru wstając z gałęzi przeciąga się.
- Nie ma to jak dobra drzemka.
(Nie ma co tu tak siedzieć i leniuchować, nie wiem co stało się z tą całą aferą w której ostatnio "uczestniczyłem" a właściwie przyglądałem się. Końca świata to się nie spodziewam bo nadal żyję, zbytnio nie obchodzą mnie ci wojownicy ale... muszę przetestować nową moc.)
Chłopak stojąc na gałęzi otrzepał spodnie, jedną chwycił drzewo a raczej go dotkną i skakał po gałęziach w stronę Rzeki i miejsca gdzie widział tych wszystkich wojowników. Gdy gałęzie się skończyły wzbił się w powietrze i poleciał dość szybko, nie wysilał się przy tym.
// Muszę wykorzystać 18pkt szybkości xd//
(Nie jestem dobry w wyczuwaniu energii dlatego będzie to trochę trudne...)
Będąc już poza rzeką a nad miejscem ostatniego spotkania z wojownikami wylądował.

49Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Wto Sie 31, 2010 7:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh wylądował w lesie. Wybrał miejsce z którego wziął pnie niezbędne do zbudowania własnego domu.
- Hmm.. Formalnie, przeniósłbym kawałek tego lasu techniką The World Transfer, ale czy się opłaci? Nie.. Cóż.. - powiedział i zaczął się przeciągać.
[Trzeba to zrobić dość szybko.. Mam pomysł, ale.. Nie. Powinienem być już w stanie tak manipulować energią by mieć taką możliwość.. Do dzieła!]

Chłopak po rozciągnięciu się stanął naprzeciwko kilku drzew. Miał pewien pomysł umożliwiający ścięcie mu masy drzew w krótkim czasie.
[Cóż.. Chyba mogę tak ograniczyć moc by nikt jej nie poczuł. Spróbuję.]

Yoh momentalnie przeskoczył na dziwny poziom przypominający "Śmierć", tyle że odzianą w strój Yoh'a.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 62514114
- Czas na żniwa.. - powiedział, po czym zniknął i pojawił się kilka drzew dalej. Około 10 drzew upadło na ziemię. To samo zrobił z kolejną porcją drzew, dochodząc tak do 25. Kolejnym problemem było przeniesienie tego. Mimo to, chłopak miał pewien plan.

Nagle przeskoczył z nowej formy na starą już formę Dicloniusa.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 22857311
Dzięki wektorom ustawił drzewa pionowo wbijając je lekko w ziemię, aby się nie przewróciły.
- Szkoda wychodzić z tej formy.. Jestem teraz taki słodki z tymi uchami. - powiedział wybuchając śmiechem. Kiedy przestał, postanowił iść dalej.

Przemienił się w kolejną nową formę.
Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 45427494
Jego skóra stała się cała ciemno-czerwona, a oczy zmieniły kolor na taki jaki ma mniej więcej w formie Hollow/Vizard. Mimo to, znacząco się różniły. Na jego prawej ręce, cały rękaw się rozerwał. Na jego miejsce pojawił się czerwony łańcuch.
Bez słowa związał nim wszystkie pnie, a następnie powrócił do normalnej formy. Łańcuch nie będąc z Yoh'em, zamienił się w zwykły, szary łańcuch który mocno związał pnie drzew.

- Uff.. Nie myślałem że będzie to na tyle ciężkie. - powiedział, po czym przystąpił do ostatniego punktu. Złapał mocno za łańcuch i podniósł wszystkie pnie, po czym od dołu stworzył lód podtrzymywany jego energią, tak aby podczas lotu te się nie wyślizgnęły przypadkiem i spadły na dół.
Wyglądając jak jakiś męczennik z 25 pniami na plecach, wzbił się w powietrze i poleciał w stronę Eminy. Leciał w miarę wolno, aby przypadkiem nie stracić kontroli nad lodem.
Najmniejszy błąd mógł kosztować go utratę wszystkich pniaków.

50Część lasu najbliżej Setirps - Page 2 Empty Re: Część lasu najbliżej Setirps Wto Sie 31, 2010 8:22 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max wylądował w lesie.
(Ehh teraz zaczekać na Sandrę i bierzemy się za zbieranie.)

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum: