Spokojnie mikidius... Wszystko przyjdzie z czasem xd
Najpierw będziesz brał gotowe, potem mieszaniny i na końcu będą !00% twoje (albo Yoha xD)
No cóż, mam nadzieję, że następne będą coraz lepsze
Zaczniemy od włosów. To prawda, nie umiesz robić włosów xd Żeby zrobić włosy musisz się najpierw na kimś wzorować. Tutaj dałeś Vegeto. Dodałeś 2nd kolor. Po wiem tak... Niebieski to nie najlepszy kolor x/ Lepiej użyj jakiegoś bardziej znanego koloru np.: czerwony, czy biały. I nie zapomnij o dodaniu cieni.
Bardzo prosta. Długi rękaw, kaptur. Ja bym usunął rękawy, albo dodał coś na przodzie bluzy. Pracuj też nad cieniami, bo ta bluza wygląda z przodu jakby była obcisła xd
Brak paska. Chociaż, nie wiem, czy to lepiej by było z nim czy bez do takiego stroju.
Spodnie. I tutaj właśnie widzę wadę z braku paska. Masz łańcuch na (jego) prawej nodze a bez paska wygląda mi to troszkę bez sensu :/ Po kolorze wnioskuję, że to jeansy xd Jenak kolor jest zbyt jaskrawy a cienie są po prostu do kitu :/ Dziura może być tylko cienie na nodze zmień.
Trampki jak to trampki... Normalka xD Ale radzę ci zmień trochę rozmieszczenie cieni, żeby były one bardziej widoczne. i na czubkach też je pocieniuj.
To tyle ode mnie. Na razie nie dam ci oceny, bo jest dużo do poprawy. Ale pamiętaj, że jak robisz cieniowanie 3 tonowe to cały WIP musi być cieniowany 3 tonowo. A np. na włosach tego nie widać i wydaje się być 2 tonowe.
/f
KP: 2