Credits:SmokuXD
Dzięki za komentarz ^^
Za twoją radą wstrzymam sie od robienia sprita.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
KP: 1 /Feli |
http://img217.imageshack.us/img217/9649/oparnr1.png
KP: 3 /Feli |
No mam taką nadzieję ^^Zbir ocenie ci dzisiaj albo jutro.Nie miałem czasu aby ci ocenić pozatym odeszłem z forum na troche.Dzisiaj albo jutro ci coś ocenie.
http://img830.imageshack.us/img830/6391/brollyn.png
KP: 2 /Yoh |
KP: 2 /Feli |
Ostatnio zmieniony przez mikidius dnia Sob Lut 26, 2011 12:42 pm, w całości zmieniany 3 razy
mikidius napisał:Tak więc po długiej przerwie zrobiłem se oparka.
Credit for:SmokuXD
Nieznany twórca włosów(włosy przerobiłem i pocieniowałem)
Zbir ocenie ci dzisiaj albo jutro.Nie miałem czasu aby ci ocenić pozatym odeszłem z forum na troche.Dzisiaj albo jutro ci coś ocenie.
Ostatnio zmieniony przez mikro18 dnia Sob Lut 26, 2011 7:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Przeczytaj to tylko zzastą[ sygny oparami.Napisał Mikro, który w podpisie ma sygny przekontrastowane i oświetlone ze wszystkich stron. Jeśli masz pisać takie 'pouczające' komentarze to idź gdzie indziej. Nie umiesz nazwać nawet 'efektów świetlnych', napisać słowa 'lepsza' poprawnie. Człowieku, ogarnij się. Myślałem, że gdy Mały się na Ciebie wkurw**** to przesadzał, ale faktycznie należał Ci się. Starasz się pokazać jaki to Ty nie jesteś pro w sygnach? Poczytaj tutoriale, nie każda sygnatura i nie każdy OUT musi mieć jedno źródło światła (ale też nie ma być prześwietlona jak twoja), moja ma 2. Efekty świetlne? Błagam Cię, to są 'świetliki' ewentualnie 'light tekstury' - coś Ci to mówi? Musiałem tak zrobić bo render był tak oświetlony, gdybym zrobił ciemniejszy OUT, sygna wyglądałaby jak Twoje a tego bym nie chciał. Porównanie przez Małego twojej inteligencji do inteligencji mopa były na miejscu. Nie masz w sobie za grosz ogłady, zahamowań i wyczucia potrzeby zachowania. Piszesz, żeby pisać? To bądź tak miły i albo kliknij na taki mały biały krzyżyk na białym tle w roku monitora, albo zmień adres na nk.pl. W ostateczności zostaje przerzucenie się na gg. Nie oceniaj jak krytyk sygnatur pokroju Małego, Michassa i innych bo naprawdę wyglądasz wtedy śmiesznie. Piszę to z własnego doświadczenia bo sam byłem kiedyś 'krytykiem' którego ocena polegała na 'ale fajny obrazek 10/10' albo 'nie podoba mi się napis -18487/1'. Jednak mi to po tygodniu przeszło bo poczytałem tutoriale, posty zaawansowanych grafików i po prostu się ogarnąłem. Jednak Ty wolisz siedzieć, trzepać kapucyna na RT i nabijać głupawe posty, które nie dość, że nie pomagają to rażą błędami ortograficznymi, interpunkcyjnymi i językowymi. Błagam Cię, zrób coś dla ludzkości, masz kilka opcji, albo skoczyć z okna albo skoczyć z okna. Ew. poczytać trochę i zapytać o rady innych LEPSZYCH grafików, bo co to za nauka gdy pytasz o porady kogoś takiego jak Ty? Bezcelowa i niepotrzebna operacja, dzięki której będzie Ci się wydawało w tej twojej nieogarniającej główce, że jesteś lepszym grafikiem, a tak naprawdę nic się nie zmieni. Jeśli następnym razem zachce Ci się komentować moje czy inne prace to włącz słownik w Firefoxie (Tak! Jest taka opcja. Klikasz prawym i zaznaczasz 'sprawdź pisownię' - gdy coś Ci się podkreśli na czerwono to klikasz wtedy na to prawym i BUM! Masz dostępne, poprawne opcje!), otwórz okno żeby się za bardzo nie zgrzać i WYSIL SIĘ! Czy to takie trudne?
KP: 1 /Yoh |
KP: 3 /Yoh |
Oby, bowiem całkowicie Ci nie wyszedł. To bardziej przypomina kreskę niźli ogień czy płomień.To co ma nad okiem to miał być płomień. Potem go poprawie
KP: 2 /Feli |
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: