Jeżeli chodzi o poprzednią pracę ,to tak:
Włosy nie specjalnie mi się podobają ,szczególnie cienie. Cienie twarzy są dobre ,fajny kolor ,jeżeli chodzi o bluzę ,to strasznie "śmierdzi" Yohem ,to na jego pracy wzorowałeś swoją pracę ,prawda ? Jeżeli chodzi o kaptur ,to nie lubię kiedy pojawia się znikąd ... zrób jakieś kształty naokoło głowy ,ażeby było widać gdzie się zaczyna. Jeżeli chodzi o samo cieniowanie ,to jest całkie dobre ,chociaż nie doskonałe
. Sam kształt u dołu jest przegięty. Mam na myśli to ,że opada jak jakaś kobieca sukienko - koszulka jaką nosi moja znajoma ( tylko ,że Twoja ma kaptur i jest szara
). Ręce dobrze pocieniowane ,może szału nie ma ,ale nie jest źle. Spodnie są także dobrze pocieniowane ,w kilku miejscach ewentualne poprawki mogłyby się pojawić ,ale to na prawdę detale. Jeżeli chodzi o buty ,to strasznie irytują mnie "saiyańskie buciory" :/.
Za tę pracę daje :
6+/10
Ostatnia praca:
Ta praca niestety nie prezentuje się już tak dobrze. Włosy są strasznie słabo pocieniowane. Nawet po przybliżeniu ledwo ,ledwo widać ,że coś tam jest. Tawrz ( oczywiście wersja druga ) może być ,aczkolwiek sam ten dzyndzel do sprawdzania siły ciosujest słabo pocieniowany. Zbroja także wymaga poprawy pod względem cieniowania. To samo tyczy się całej reszty ,nie ma tutaj wiele co pisać.
Ocena końcowa to 4/10
PS Mój temat jest opustoszały T-T
2kp