Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 2]

26Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Sob Paź 09, 2010 10:16 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Po kilku godzinach Yoh wstał z bólem głowy. Dziwnie szybko wytrzeźwiał, ale zawdzięczał to swoim innym "ja".
Silvia, Gemmei i Ayano również skończyły jeść i jedynie siedziały opierając się. Chłopak się uśmiechnął i złapał każdą z dziewczyn, z czego Silvii i Ayano nie musiał bo to one dotknęły jego.
- Smoku, impreza była gód! Ale muszę teraz trochę potrenować, a dziewczyny wypocząć. - powiedział do Smoka, jak również do innych. Jego mina nagle spoważniała, przyłożył dwa palce do czoła i zniknął.

Jak na złość, dziewczyn miał teraz zdecydowanie za dużo. Haniko, którą Silvia zaprosiła bez żadnej rozmowy z chłopakiem do domu, Gemmei i Ayano które mieszkały wraz z nim no i Silvia, jego dziewczyna. Może inni by się uśmiechali z tego powodu, ale on raczej ronił łzy.

27Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Sob Paź 09, 2010 10:40 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray i Horor podnieśli głowy.
- No nie... Nawet nie pozmywa po sobie :|
Chłopak wstał. Podszedł do Smoka i uścisnął mu dłoń.
- Było ekstra. Skoro Scyzoryk wspomniał o treningu, to ja też się już zbieram. Horor, pozmywaj. - powiedział i teleportował się.
- CO?! O,O Eh...
Chowaniec pozbierał wszystkie puste talerze itp. i zaniósł je do kuchni. Chwycił niechętnie po jakąś gąbkę, ale nagle zniknął, bo nie może się oddalić od Raya na dłużej niż 5km przez 10 sekund.

28Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Czw Kwi 07, 2011 8:04 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Chłopak pojawił się w domu. Mam nadzieję że mam tu jeszcze jakieś ciuchy. Smok poszperał w szafce, wyjął ubranie i założył.

29Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pią Kwi 08, 2011 2:19 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Gdy chłopak przebrał się, stał chwilę w bezruchu i zniknął.

30Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Maj 01, 2011 2:30 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Kogamaru ! Znalazłem coś ! Coś co może nam pomóc !
- Uspokój się ! Kogamaru podszedł do Smoka - Więc, co to takiego ?
- Znalazłem notatkę o kolejnym Ikagawashim, który... Chłopak chciał dokończyć i w ten wtrąciła się Chisato
- Chłopaki obiad ! Zostawcie te papiery i chodźcie coś zjeść. Kogamaru i Smok przerwali rozmowę, poszli coś zjeść.

31Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Maj 01, 2011 7:20 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Ufff się najadałem, dziękuję Chisato ! Chociaż pomożemy Ci w zmywaniu ty odpocznij.
- Dziękuję Smoku Dziewczyna usiadła na kanapie
- Kogamaru, choć pomożesz mi. Smok i jego brat zaczęli zmywać naczynia.
- Powiedz teraz, co to za notatka ?
- Zbyt wiele w niej napisane nie jest, tylko imię Katsuyuki Ikagawashii
- Nic mi to nie mówi...Dziwne, mam wrażenie jakbym gdzieś już słyszał to imię, ale gdzie ?
- No właśnie... Będzie trzeba wypytać innych, ale narazie wymyjmy te cholerne naczynia.
- Hahaha, kto by pomyślał że będę kiedyś myl naczynia z moim bratem.
Smoku tylko uśmiechnął się i dalej mył naczynia.

32Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pon Maj 02, 2011 1:54 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Bracia spali, nie wyczuwali żadnej energii, najwyraźniej nie przerażała ich energia przybyszów, więc to olali. Chisato zaś teleportowała się z domu na pole bitwy.

33Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pon Maj 02, 2011 6:55 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Wstawaj głąbie ! Kogamaru udrzeył smoka w twarz.
- Zgłupiałeś ?! Ten złapał się za twarz.
- Chcę sprawdzić na co cię stać, podczas naszej ostatniej walki byłeś do bani! Kogamaru stanął przy drzwiach - Leć za mną. i z ogromnym impetem wyleciał z domu, a Smoku zaraz za nim.

34Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Czw Lip 14, 2011 10:14 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Kogamaru i Smok Trenują w piwnicy. //Na pierwszej stronie macie jej wygląd.//
- Shadow Cannon ! Fala uderzeniowa poleciała wprost na Kogamaru, ten z łatwością ją zniszczył uderzeniem z pięści.
- Więcej po tobie oczekiwałem. Brato pojawił się obok chłopaka i kopnął go w twarz. Ten zaś poleciał i uderzył o ścianę sali.
- Nieźle, ale i tak jestem silniejszy. Chłopak zmienił się w demona.
- Zgłupiałeś! Jeszcze rozwalisz nasz dom!
- A tak, wybacz. Wrócił do normalnej postaci i zaatakował Kogamaru.

35Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Czw Lip 14, 2011 1:22 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- Dead BEAM ! Kogamaru zaczął strzelać małymi i bardzo szybkimi promieniami. Smok z trudnością ich omijał, ale dawał radę. W pewnym momencie teleportował się za brata i kopnął go w kark. Kogamaru odleciał trochę, ale utrzymał równowagę i zatrzymał się.
- Phew...Nieźle ale dalej za słabo ! Kogamaru teleportował się do smoka i ponownie zaczęła się wymiana ciosów.

36Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Sob Lip 16, 2011 10:38 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Obaj przestali walczyć.
- My dalej stoimy w miejscu
- Nie, nie koniecznie, Rozmawiałem z moim demonem , a raczej to ja do niego mówiłem.
- ...i ?
- i to że coś wie, ale nie chce powiedzieć.
- To nakłoń go jakoś...
- Żeby było to takie łatwe. Chodźmy się gdzieś przejść, na dworze lepiej się myśli.
Oboje wyszli z sali treningowej, która znajdowała się w piwnicach //patrz, pierwsza strona domu//
- Chisato, wychodzimy.
- Ale przyjdzie na obiad...
Obaj wyszli.

37Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pon Lip 25, 2011 11:16 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
- i oto jesteśmy ! Jak Ci się podoba nasz domek ?
- Cześć chłopaki ! Emmm...a pan to kto ? Spojrzała na Katsyukiego.

38Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pon Lip 25, 2011 2:52 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- A Pan to ich wujek, młoda panno. - spojrzał na Kogomaru, a następnie Ryu.
- Hmm... Który z Was jest takim szczęściarzem by z tą panną spać w jednym łóżku? - spojrzał na kształty Chisato oraz jej twarz.
- No cóż... Hehe... I zapewne nie tylko spać. - powiedział uśmiechając się. Następnie rozejrzał się po domu.
- Później porozmawiamy, pozwolicie że prześpię się? Nie spałem od poprzedniego tygodnia. - powiedział. Zamurowało Was. Nie słyszeliście by jakiś wampir nie spał taki czas.

Mężczyzna położył się na kanapie i od razu usnął.

//Nie chcę Cię blokować, a do czwartku mnie nie ma - możliwe że nie ma też NPC'a, zależy od Feliego. W każdym razie, dopiero w czwartek facet się obudzi.//

39Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 10:12 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi zapukał/zadzwonił do drzwi i miał nadzieję, że ktoś otworzy.

40Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 6:47 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Trzeba było się upomnieć.//

Mężczyzna wstał spokojnie - zdziwiło Was to ile czasu spał - na tyle że nie usłyszeliście gdy ktoś dzwonił przed drzwiami. Kiedy facet wstał, cała trójka - Kogomaru, Ryu i Chisato - stała w osłupieniu. Gdy spał, waliło wam to - ale teraz Was zaskoczył.
- No więc... Ktoś się jednak pojawił na równinach mocny... I zniknął. - mężczyzna wstał i otworzył drzwi, przecierając oczy.
- Hę? Kim pan jest? - zapytał Maximusa.

41Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 6:54 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Witam, jestem Maximus Gigantus, a ta piękna pani obok mnie to Yoko Nibushi. Przyszliśmy do Smoka, Chisato i Kogomaru. Emm... A pan to?

42Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 6:56 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Facet podrapał się po głowie.
- Wujek. To słucham... - wystrzelił ni stąd ni zowąd.

43Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 7:01 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Wujek? A to nowość... Powiedział pod nosem
- Chciałem przedstawić wam moją nową towarzyszkę, bardzo chciała was poznać. Może wejdziemy do środka? Oh, oops...

44Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 7:09 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- To chyba nie jest odpowiednia sytuacja, chłopcze. - powiedział z uśmiechem i podrapał się po głowie. Zajrzałeś do domu i zobaczyłeś że Smoku, Kogomaru i Chisato stoją bez ruchu jak gdyby nigdy nic i wpatrują się w łóżko.
- Od kiedy wstałem, tak się gapią na łóżko.. A spałem zaledwie 5 dni. Cóż... - powiedział spokojnie.
- Jak chcesz to wejdź, ale nie wiem czy zauważą czyjąkolwiek obecność. - dodał.

45Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Lip 31, 2011 7:23 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Po usłyszeniu "5 dni" Maxi i Yoko patrzyli się przed drzwiami na wujka Smoka jak on na łóżko. Zamurowało ich ;O .

46Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pon Sie 01, 2011 3:15 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Mężczyzna pomachał ręką przed Twoimi oczami - brak reakcji.
Krzyknął do Ciebie - brak reakcji.
Po pięciu minutach po prostu zamknął drzwi - wtedy też wyszedłeś z tego dziwnego transu.

47Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pon Sie 01, 2011 6:25 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Emm... Dziwny ten ich wujek :D
- Po.. Potwierdzam...
- W takim razie może zabiorę Cię na moją rodzinną planetę? Poznasz tam dużo fajnych ludzi/tytanów, a ja muszę tam zrobić pewną rzecz, którą planowałem od początku.
- No nie wiem...
- Raczej nikt nie będzie Cię tam chciał zabić. Jestem tam generałem pewnej grupy pilnującej tamtej galaktyki.
- No dobra...
- Zobaczysz, spodoba Ci się na niej.

Maxi razem z Yoko uniósł się w powietrze i poleciał do góry. Gdy miał już wlecieć w przestrzeń kosmiczną, otoczył siebie i dziewczynę aurą i polecieli z maksymalną prędkością w stronę Hyperiona.
Na całym kontynencie było widać mocny zielony błysk energii.

48Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Pią Sie 12, 2011 1:32 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Cała czwórka, Chsiato kogamaru Ryu i Katsyuki, teleportowali się w nieznane by rozpocząć trening.

49Sweet Street 28 - Page 2 Empty Re: Sweet Street 28 Nie Kwi 15, 2012 11:13 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Zatrzymał się przed domem, - Długo mnie nie było...Trzeba zabezpieczyć dom, kto wie co w nim mieszkało.
Chłopak chwile zadumał wyciągnął obie dłonie przed siebie i powiedział:
- Demoniczna Sztuka: Bariera !
Wszedł do środka, dom był zakurzony ale nie był w złym stanie, uporządkował wszystko i wyszedł jak gdyby nigdy nic się nie stało.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum: