Na wstępie mówię że będę przyklejał tematy dot. wychodzących aktualnie Anime. Kiedy się zakończą, na powrót staną się normalnym tematem. I podklejam jedynie tematy nie wykonane na "odwal się" czy "kopiuj>wklej", zrozumiano? No, ja myślę.
Na pewno uprzedziłem wiele osób zakładając ten temat. I dobrze! Haha XD!
No, ale do rzeczy..
Ostatnio pojawił się pierwszy odcinek Highschool of the Dead. Podobał się czy raczej nie zbyt? Będzie tu trochę spoilerów jeżeli chodzi o to Anime, więc zanim tu zajrzycie obejrzyjcie co nowy odcinek ^^"
W skrócie o Anime:
"Świat pogrąża się w chaosie po wybuchu epidemii przenoszonej przez ugryzienie powodującej, że ludzie zamieniają się w żywe trupy. W Japonii, grupa studentów i pielęgniarka dowiadują się, że ich szkoła została przez nie najechana, aby przeżyć muszą razem uciekać i walczyć o przetrwanie."
Nie brzmi zbyt zachęcająco jeżeli chodzi o mnie.
Natomiast takie info może mylić. Już po pierwszym odcinku HotD spodobało mi się bardziej niż myślałem. Nie spodziewałem się takiej brutalności i takich fajnych panienek xd No dobra, wiedziałem że będą panienki, ale takiej brutalności się jednak nie spodziewałem ;d
Ahh.. Pierwszy epizod epicki, gdy rozwalali głowy zombiakom. Wprowadzenie trochę nudne, ale później akcja nabiera takiego tempa że trudno ją dogonić.
Najciekawszy jednak koniec odcinka i z niecierpliwością wyczekuję kolejnego.
Ogólnie polecam to Anime ze względu na:
* Brutalność wobec Zombie,
* Krew,
* Kreska, oraz ładnie wykonane postaci i tła,
* KREW,
* Pomysł na samo anime oraz fabułę, choć na razie o tym drugim jakoś mało słychać,
* KREW!
* i wykonanie, całokształt,
* KREEWWWW!!! HELL YEA!
xd
A co Wy o tym powiecie?
~~~~
Na pewno uprzedziłem wiele osób zakładając ten temat. I dobrze! Haha XD!
No, ale do rzeczy..
Ostatnio pojawił się pierwszy odcinek Highschool of the Dead. Podobał się czy raczej nie zbyt? Będzie tu trochę spoilerów jeżeli chodzi o to Anime, więc zanim tu zajrzycie obejrzyjcie co nowy odcinek ^^"
W skrócie o Anime:
"Świat pogrąża się w chaosie po wybuchu epidemii przenoszonej przez ugryzienie powodującej, że ludzie zamieniają się w żywe trupy. W Japonii, grupa studentów i pielęgniarka dowiadują się, że ich szkoła została przez nie najechana, aby przeżyć muszą razem uciekać i walczyć o przetrwanie."
Nie brzmi zbyt zachęcająco jeżeli chodzi o mnie.
Natomiast takie info może mylić. Już po pierwszym odcinku HotD spodobało mi się bardziej niż myślałem. Nie spodziewałem się takiej brutalności i takich fajnych panienek xd No dobra, wiedziałem że będą panienki, ale takiej brutalności się jednak nie spodziewałem ;d
Ahh.. Pierwszy epizod epicki, gdy rozwalali głowy zombiakom. Wprowadzenie trochę nudne, ale później akcja nabiera takiego tempa że trudno ją dogonić.
Najciekawszy jednak koniec odcinka i z niecierpliwością wyczekuję kolejnego.
Ogólnie polecam to Anime ze względu na:
* Brutalność wobec Zombie,
* Krew,
* Kreska, oraz ładnie wykonane postaci i tła,
* KREW,
* Pomysł na samo anime oraz fabułę, choć na razie o tym drugim jakoś mało słychać,
* KREW!
* i wykonanie, całokształt,
* KREEWWWW!!! HELL YEA!
xd
A co Wy o tym powiecie?
Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sob Paź 23, 2010 11:31 pm, w całości zmieniany 1 raz