Ketsu pojawił się w domu.
Ahoy!
Ayami cholernie się przestraszyła bo akurat oglądała telewizor, a przez długi czas nikt jej nie odwiedzał.
Cholera KETSU!
Kobieta szybko podbiegła pod i tak cholernie zmęczonego chłopca i kopnęła go z całej siły w głowę, a ten upadł.
Aaaaaaałaaaaaaaa! ZA CO!?
Ty wiesz za co!
Dziewczyna założyła ręce i odwróciła się strzelając focha.
Al-alee..przecież, ja...!
W tej chwili dziewczyna odwróciła się w jego stronę ze straszną, złą miną, chłopak cholernie się przestraszył.W tym samym momencie dziewczyna uśmiechnęła się i rzuciła się Butaracie na szyję, a ten ją przytulił.
Nigdy więcej mi tak nie rób!
Wiesz, że to nie możliwe
Dziewczyna wiedziała o tym dobrze, dlatego szybko zmieniła temat.
Pewnie jesteś strasznie głodny..Idź się umyć a ja szybko coś zrobię.
Ketsu uśmiechnął się i poszedł do łazienki umyć się.Po jakiejś godzinnej kąpieli z bąbelkami, Ketsu wyszedł z wanny i założył bieliznę oraz szlafrok.Poszedł do kuchni.Tam czekała na niego już Ayami ze stołem pełnym potraw.
[J-jak ona to zrobiła w godzinę!?!?]
Smacznego! - powiedziała kobieta i uśmiechnęła się.
Po posiłku oboje udali się do łóżka spać.
Ahoy!
Ayami cholernie się przestraszyła bo akurat oglądała telewizor, a przez długi czas nikt jej nie odwiedzał.
Cholera KETSU!
Kobieta szybko podbiegła pod i tak cholernie zmęczonego chłopca i kopnęła go z całej siły w głowę, a ten upadł.
Aaaaaaałaaaaaaaa! ZA CO!?
Ty wiesz za co!
Dziewczyna założyła ręce i odwróciła się strzelając focha.
Al-alee..przecież, ja...!
W tej chwili dziewczyna odwróciła się w jego stronę ze straszną, złą miną, chłopak cholernie się przestraszył.W tym samym momencie dziewczyna uśmiechnęła się i rzuciła się Butaracie na szyję, a ten ją przytulił.
Nigdy więcej mi tak nie rób!
Wiesz, że to nie możliwe
Dziewczyna wiedziała o tym dobrze, dlatego szybko zmieniła temat.
Pewnie jesteś strasznie głodny..Idź się umyć a ja szybko coś zrobię.
Ketsu uśmiechnął się i poszedł do łazienki umyć się.Po jakiejś godzinnej kąpieli z bąbelkami, Ketsu wyszedł z wanny i założył bieliznę oraz szlafrok.Poszedł do kuchni.Tam czekała na niego już Ayami ze stołem pełnym potraw.
[J-jak ona to zrobiła w godzinę!?!?]
Smacznego! - powiedziała kobieta i uśmiechnęła się.
Po posiłku oboje udali się do łóżka spać.