Nie zmniejszyłem go ale trochę poszerzyłem, ręka poprawiona. Myślę, że teraz lepiej
@Edit
Zrobiłem większy rozkrok
No pierwszy opar na nowym base musi być, odświeżony Maximus
Idź do strony : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
KP: 2 /Feli |
KP: 1 /Feli |
Nie mam na myśli całej ręki, a tylko dłoń - jeżeli nad nią popracujesz, na prawdę będzie wyglądała lepiej niż teraz. Z drugiej strony, jeżeli lepiej tworzy Ci się na base o właśnie takich proporcjach, to nie jest to już moja sprawa. Każdy ma własny stylNie wiem jak tą rękę mógłbym inaczej zrobić, jakoś tak mi najbardziej odpowiada :/
KP: 3 /Feli |
Tym sposobem, ciężko będzie Ci zmienić cokolwiek w obawie, że ostatecznie możesz zniszczyć ciekawy efekt. Czasami trzeba spróbować dokonać jakichś ciekawych zmian, nawet jeżeli początkowo wiemy, iż na prace może to nienajlepiej wpłynąć.Nie chcę zmieniać stylu cieniowania spodni, bo mogę je zepsuć.
Tutaj już nawet nie chodzi o jej chowanie, a sam fakt, żeby usunąć ten czarny piksel z dłoni - nie masz pojęcia, jak mnie to denerwuje. xdGdy bardziej chowam rękę, nie wygląda to dobrze, jest gorzej niż teraz.
Może, lecz nie musi. Mniejsza - jeżeli tak jest Ci wygodniej, to spoko.Barek prawy nie powinien się równać lewemu, nie uważasz?
Orzeszek napisał:
STRÓJ
Strój równie dobry nie podoba mi się koszulka ssj1 jakby pod rękami była czarna :pokerface: .
Maximus napisał:Orzeszek napisał:
STRÓJ
Strój równie dobry nie podoba mi się koszulka ssj1 jakby pod rękami była czarna :pokerface: .
Czarna - :72: To jest outline ręki... :Viego:
KP: 2 /Feli |
Postanowiłem, że jak wygra OADS, to nie ruszam ubioru.Yoh92 napisał: W przypadku wszystkich postaci, przydałoby się zmienić odcień pomarańczowego stroju na taki, który mniej mieszałby się z odcieniem skóry bohatera.
Mój Vegetto ma zielone, jest z innego universum, bo jest wyższy niż normalnyYoh92 napisał:Zielone kolczyki Potara? Dafuq.
"To je moje base, tego nie zmienisz"Yoh92 napisał: Przy formie Super Saiya-jin 2, w oczy rzuca się zbyt długi tors. Zamierzony efekt?
Cóż... Postanowienie, postanowieniem, ale sama praca wymaga ewidentnych poprawek.Maximus napisał:Postanowiłem, że jak wygra OADS, to nie ruszam ubioru.
AHA. :60:Maximus napisał:Mój Vegetto ma zielone, jest z innego universum, bo jest wyższy niż normalny
Nie zamierzam zmieniać Twojego base, wszak sam wiesz na czym najlepiej Ci się pracuje i tworzy prace. Każdy ma własny styl, ale jeżeli jesteśmy świadomi jakichś błędów, to należałoby je powoli poprawiać, czyż nie tak?Maximus napisał:"To je moje base, tego nie zmienisz"
Idź do strony : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: