Będę oceniał krótko, źwięźle i na temat.
Mikołaj
-Czapka: może być, cienie nie najgorsze tylko nie wiem czemu tam po środku taki samotny pixel.
-Głowa: Włosy w większości przykryte przez czapkę a z tego co widać, jako tako może być, cienie twarzy może być jednak, ten ciemny odcień(nie najciemniejszy) jakoś mi nie pasuje :/.
-Tułów: Ciuszek mikołaja... ten biały cosiek przy górnej częśi ubioru nieco dziwny, a te dolny już lepszy, ten puszek przy rękawie taki sobie mógl być lepszy, rękawiczka słaba :/, Spodnie raczej dobre z wyglądu i cieni.
Piccolo
Ogólnie kształt głowy może być, jak i czółka, tylko uszy mi nie pasują , ajkieś takie... poza tym cienie moga być. Ciuszek mógłby być lepiej wykonany,ale widziałem gorsze, cienie ujdą. Ręka taka sobie... przy dłoni nieco dziwnie wygląda, i te mięśnie co miał piccolo to mi się zdawało że one były różowe a nie żółte ;d. Spodnie z wyglądu mogą być, masz nieco dziwny styl cieniowania , ani najsłabszy ani najlepszy xd poprostu dziwny.
A i jeszcze zapomniałem wspomnieć w ocenianiu mikołaja, dziwne mają te twoje pracki buty... jeden but powinien być taki bardziej pod skos(ten od nogi po mojej i twojej lewej), a ich cienie jakieś takie... nie zbyt ciekawe.
Saiyan
Włosy nieco dziwnie wyglądają, kosmyki takie dziwnie poukladane ;d, nie jest najgorzej bo widziałem o wiele gorsze włosy(uwierz na słowo), ale wiesz, że mogło być lepiej, cieniowanie takie se jakoś ujdzie. Cieniowanie twarzy mogło być lepsze więcej cieni w okolicach czoła, i powinno być lepiej.
Zbroja całkiem fajnie wygląda, cienie mogą być. Rekawica ta mniej widoczna powinna mieć ciemniejszy odcień, spodnie ... ta nogawka po moje prawej taka dziwna zbytnio sztywna, pozatym moze być, no i te buty...
Ogólnie to:
Co do włosów popracuj nad wyglądam, może być lepiej niż jest.
Buty... zrób je jakoś lepiej obydwa aby razem wyglądały o wiele lepiej.
Cieniowanie, najpierw popracuj nad kształtami potem zajmij się trenowaniem cieniowania.
I nieco popraw ręke.