Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 2]

26Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lip 17, 2011 6:29 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Seria szybkich kopnięć dla bestii w tak ciasnym tunelu przygwoździła ją do ściany i okazała się niezwykle niebezpieczną techniką - jednak kiedy chciałeś użyć Taiyokena i przypomniałeś sobie o tym że nie potrafisz tej techniki, stwór wykorzystał swoją szansę i z ogromną siłą uderzył Cię jedną z masywnych łap - pod wpływem uderzenia odleciałeś dosyć daleko. Nie stało Ci się zbyt dużo, ale mimo wszystko uderzenie było dosyć mocne - za mocne jak na zwykłego wilkołaka.

Kiedy próbowałeś się wyrwać - nie udawało Ci się.
Kiedy próbowałeś wystrzelić promień w łańcuch - również.
- Przykro mi, Toshi Akamura. Zapewne zauważyłeś już symbol na swojej koszuli, prawda? To pieczęć, która uniemożliwia osobom Twojego pokroju używania wrodzonej energii. - kobieta podeszła do Ciebie. Teraz zauważyłeś że była to dosyć młoda dziewczyna - jak na pierdolniętą - okazała się całkiem seksowna.
- Bardziej zależało mi na tym by w moją pułapkę wpadł Yoh Atsuko lub Smoku Ikawagashii - byliby oni ciekawszymi obiektami badawczymi. Nie przejmuj się tym obok - nie przyjął tego co mu dałam i taki był efekt. - pomyślałeś że całe to zadanie mogło być jedną wielką podpuchą. Zastanawiało Cię też skąd ta suka zna Twoje imię i nazwisko. Jednak najbardziej się chyba bałeś - bałeś się tego co może z Tobą kiedy nie masz możliwości używania energii.
- Zaraz do Ciebie wrócę, kochasiu. Muszę przygotować próbki które Ci wszczepię więc daj mi chwilę. - kiedy kobieta odeszła, już nie interesował Cię mężczyzna obok. Spojrzałeś więc na niego ze znudzeniem i pomyślałeś że wkrótce będziesz tak wyglądał. Wtedy udało Ci się wypatrzyć coś co Cię zaskoczyło - miał on poza dziurą w brzuchu charakterystycznie wyglądającą dłoń - jakby ktoś chciał ją zmienić w stalowe ostrze, jednak mu się nie udało.

27Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lip 17, 2011 8:26 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak podrapał się po głowie.
- Choinka... Czemu on jest taki silny? Wilkołak chyba nie powinien być żadnym wyzwaniem dla Super Saiyana. Co jest grane? To chowaniec?
Ray miał już w głowie plan, ale nie był do końca pewny, czy zadziała tak jak myśli. Instynkt każe mu jednak go wykonać, więc to robi. Młodzian momentalnie uderza mocno pięścią w podłoże z taką siłą, że powinno się rozkruszyć, a następnie odskakuje i pozostaje w powietrzu, by zawalające się podłoże pociągło ze sobą wilkołaka.

Jeśli sztuczka zawodzi natychmiast używa swoich nóg, by kopnięciami uniemożliwić bestii jakikolwiek atak. Gdyby zaś coś nie poszło po jego myśli i szyb miałby się zawalić, przechodzi na chwilę w formę SSJ3 i stara się spalić cały gruz natężając aurę, nim go przygniecie.

28Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lip 17, 2011 8:40 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
(Eksperymenty na "ludziach", zaraz zaraz... Jak to sie nazywało.... Da... Daishi ! Czyżby ona mogła do tego należeć, ale przecież Yoh zniszczył ich bazę...)
Zastanawiał się tak przez chwilę.

Podświadomość:
Ta sama sceneria co ostatnio-cmentarz.
-Mówiłeś że potrzebujesz mnie by zyć ?! To teraz uratuj nam dupsko.
-To nie jest takie proste, mówiłem że obdarzenie cię taką mocą już teraz może na ciebie bardzo źle wpłynąć.
-Więc daj mi chociaż tyle bym mógł rozerwać ten łańcuch !
-Nie obiecuje że to się uda.
Demon zaczął się śmiać.

-Świat realny:
Oczy chłopaka zabłysły na żółto, zaczął sie dziwnie śmiać.
-Ale nie wspominał że nie mogę się rozejrzeć...
Demon w ciele chłopca rozerwał łańcuch, następnie oddał mu kontrolę.
Chłopak starł dziwny znak z piersi i zaczął rozglądać się po miejscu w którym był trzymany. Sprawdził także czy może używać swoich Sayia'ńskich mocy.//oczywiscie jezeli sie uwolnił//
Jeżeli demon nic nie zdziałał, jak na razie czeka.

//i jeszcze jedna sprawa. Jutro pracuje aż do 15 a wiec w czasie mojej nieobecnosci Rayem ma na demną kontrolę.///

29Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lip 18, 2011 12:22 am

NPC

NPC
NPC
NPC
//Ykmo, okey.//

Rayem, uderzyłeś z ogromną siłą w podłoże - niestety nie przyniosło to pożądanego skutku, a pozostawiło jedynie niewielki krater pod Tobą. Samo uderzenie było jednak na tyle mocne byś spowodował zawalanie się całego tunelu. Akurat jedna z większych skał spadła na bestię - dosłownie ją miażdżąc. Poza nią, miałeś nieco inny problem. Nie miałeś wyjścia, a sufit nad Tobą zaraz się zawali. Wykorzystując jedyną możliwą drogę ucieczki, pobiegłeś do przodu, ale dalej już nic nie wyglądało jak tunel kopalni - były to raczej ładnie ozdobione, kamienne ściany. Doszedłeś do jakiegoś pomieszczenia.
Stara Kopalnia - Page 2 Rayf
//Tak, ta niebieska kropka to Ty.//
W nim zauważyłeś stół, a na nim jakieś książki i notatki. Po twojej lewej stronie była dosyć duża biblioteczka z masą książek - które jak się bliżej przyjrzałeś, dotyczyły stworzenia wszechświata, dowodziły istnienia innych wymiarów i tak dalej. Po Twojej prawej stronie było puste miejsce, jakby stała tu wcześniej szafa czy inny stół. Niedaleko przed sobą zobaczyłeś przejście do kolejnego pomieszczenia lub dalszą część tunelu - nie wiedziałeś.

Toshi, demon użyczył Ci niewielkiego kawałka swojej mocy. Zacząłeś więc od razu szarpać za łańcuchy by je wyrwać.
- To na nic. Nawet jeżeli masz jakąś podrzędną, demoniczną istotę w sobie, pieczęć ta blokuje nie tylko moc Twoją, ale i jego. - kobieta przyszła z jakąś strzykawką i wbiła Ci ją w lewą rękę, a następnie wypuściła jej zawartość do twojego organizmu. Zabrała igłę po czym usiadła przed Tobą. Zdjęła okulary i zaczęła przecierać. Zauważyłeś że ma czerwone źrenice, ale energii nie mogłeś wyczuć wiadomo przez co.
- Nie mniej o mnie złego zdania. To właśnie dlatego zależało mi na Yohu Atsuko czy Smoku Ikawagashiim. Jeden jest niezwykłą hybrydą ras, drugi pojemnikiem na demoniczne istoty. - założyła okulary na oczy i zaczęła się na Ciebie przyglądać. Jakby na tą sytuację nie spojrzeć, byłeś w niezłym bagnie, ale kobieta sama z siebie była dosyć seksowna i jej bielizna którą widziałeś kiedy usiadła na krześle - to Ci wynagradzało wszystkie cierpienia.
//Tak, Smoku. Ona wie. Ale skąd? Może się wkrótce dowiesz.//
- To dziwne. Już powinno działać.. - nagle twoja lewa ręka zmieniła się w metal - dosłownie. Nie zmieniła kształtów, po prostu zmieniła kolor i zapewne trochę więcej.
- Interesujące, interesujące. - kobieta wstała i poszła coś zapisać. Następnie wróciła z kilkoma innymi strzykawkami na tacy.
- Wybierz sobie jakąś. Ta pójdzie na prawą rękę. - powiedziała spokojnie, z lekkim uśmiechem.

30Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lip 18, 2011 12:45 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak jeszcze raz dokładnie rozejrzał się po pomieszczeniu.
(Hipotetycznie rzecz biorąc, jeśli ten wilkołak faktycznie był chowańcem, to... O kurwa... To tutaj mieszka wiedźma. Hipotetycznie... :dub: )
Ray podszedł do przejścia.
Cholera, przydałby mi się Horor, ale jak zwykle go nie ma. Ostatnio nie odezwał się nawet słowem. Jak to się skończy, muszę się w końcu udać do Świata Bogów. Nie wiem jak, no ale przecież mam do tego prawo, nie?
Chłopak ostrożnie i po cichutku ruszył dalej. Wcześniej jednak ustawił Burst Decoder, by w razie gdyby zagrożenie było blisko ostrzegł go, a sam wrócił do normalnej formy.

//Ykmo robi od rana, więc nie zaszkodzi jak odpiszę za niego już teraz.//

Podświadomość:
- Coś niewiele mi pomogłeś. Zadowolony? Teraz mam metaliczną rękę!
- Przecież nie gwarantowałem, że się uda. Prawda? Poza tym skoro masz stalową rękę, to zrób z niej jakiś użytek.

Rzeczywistość:
Toshi spojrzał na swoją lewą rękę i zaczął powoli zginać palcami //bo może, prawda?// Gdy usłyszał propozycję kobiety, humor wcale mu się nie polepszył.
- Chociaż tyle mogę... O,o No dobra, pomyślmy...
Toshi specjalnie udawał, że nie może się zdecydować, aż w końcu się odezwał.
- Tą po prawej.
- Nie twojej prawej, tylko mojej prawej.
- Ale nie tej zaraz, tylko tą dalej.
- Jeszcze...
- Jeszcze...
- Jeszcze...
- Wróć.
- Jeszcze...
- O tak, tą.

(Gdzie jest Ray? Nigdy go nie ma jak jest potrzebny. No przecież go zabiję, gdy to się skończy. Jeśli przeżyję eksperymenty tej chorej kobiety...)
Kiedy kobieta próbuje użyć kolejnej strzykawki, Toshi stara się zaatakować z zaskoczenia, gdy się zbliży. Jeśli ma wolne nogi, próbuje ich użyć, by skręcić jej kark. Jeśli się nie uda, próbuje czegokolwiek - szarpać się, starać, by nie trafiła igłą w rękę, użyć nowego bajeru jakim jest stalowa ręka - czegokolwiek.

31Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lip 18, 2011 3:47 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Rany... Jaka twarda ta ściana...
(Pomyśl, masz 2 warianty - rozwalić ich albo przemknąć się do klapy.)
Ray natychmiast przeszedł na poziom SSJ. Spojrzał na androidy. W sumie były chyba większym zagrożeniem, wszak smok, póki co tylko ział ogniem. Chłopak wystrzelił w 1 Ki Blasta i od razu pojawił się przy drugim. Zaczął go atakować w zwarciu, ale gdy usłyszał lub zauważył, że drugi jest w pobliżu, odskakuje, by oba wpadły na siebie. Nie czekając biegnie w stronę mechanicznego smoka z kulą energii jaką jest Big Bang Attack w ręce. Stara się nie oberwać podczas tej dywersji i obiec lub wykonać wślizg pod maszyną, rzucając Big Bang w klapę.
Jeśli mu się uda, zeskakuje na dół, jeśli nie szybko wraca wzrokiem do 2 androidów, które pewnie będą chciały się odpłacić, za tamten numer i przygotowuje się do obrony.

32Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lip 18, 2011 6:39 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Chciałbym się zapytać o co dokładnie tobie się rozchodzi. Czemu mnie tak maltretujesz ? A może nalezysz do jakiejś organizacji ?
Parzył przez chwilę na dziewczynę, gdy usłyszał hałas dochodzący z góry miał nadzieję że to może Rayem tam jest.
Hyhh... RAY POMÓŻ KURWA !-zaczął się drzeć z całych sił.
Wpadł na glupi aczkolwiek możliwy pomysł. Spróbował poruszać cieczą w kóra zmieniła się jego ręka, jeżeli to sie udaje to próbuje utopić//XD//dziewczyne lub ją jakoś zająć.

33Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lip 18, 2011 8:56 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Rayem, zaatakowałeś jednego z androidów, wiedząc jednak że prawdopodobnie zostaniesz zaatakowany przez drugiego - nie pomyliłeś się. Walcząc z jednym, ruszył w Twoim kierunku drugi. Niestety, gdy już były przy Tobie - odskoczyłeś - miałeś nadzieję że wpadną na siebie. Lecący jednak szybko się zatrzymał i odbijając się od chodnika, poleciał w Twoją stronę wymierzając celny cios w brzuch. Odleciałeś na ścianę i upadłeś na ziemię - chciałeś użyć Big Bang Attack - przypomniałeś sobie jednak jaki zasięg ma ta niewielka kula energii KI - nie chciałeś ryzykować.
Smok podszedł do Ciebie spokojnie i już miał Cię zmiażdżyć kiedy... usłyszałeś krzyki Toshiego dochodzące z dołu - był prawdopodobnie gdzieś pod Tobą. Trochę Cię rozśmieszyło że ma on kłopoty, ale z drugiej strony nie zamierzałeś się opierdzielać i musiałeś mu pomóc.
Smok miał już Cię zmiażdżyć, kiedy zamieniłeś się w formę SSJ i zablokowałeś jego nogę jedną ręką, a następnie odepchnąłeś na ścianę. Androidy wyglądają na lekko przerażone.

Toshi, niestety sztuczka się nie powiodła - straciłeś rękę i na chwilę obecną odzyskanie jej wydaje się niemożliwe. Nawet nie mogłeś poruszyć płynnym metalem, który znajdował się na ziemi.
Kobieta spojrzała natomiast na chwilę w górę - szybko jednak wróciła wzrokiem na Ciebie.
- Nie pracuję dla nikogo, mój drogi. Prowadzę pewne badania i potrzebuję wytrzymałych obiektów doświadczalnych. - powiedziała, biorąc jakąś teczkę i wkładając do niej wszystkie swoje notatki. Nie zdziwiło Cię to że dawała nogę, ktoś na górze był chyba nieco wkurzony.
- Nie obawiaj się. Myślę że jeszcze nie raz mnie spotkasz, Toshi. - wyszła spokojnie jakimiś drzwiami. Było ich dosyć dużo, ale te rzucały się w oczy najbardziej, bowiem od nich dosłownie emanowało światło.

34Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lip 18, 2011 9:20 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Chłopak szyderczo się uśmiechnął, widząc wstrząśnięte androidy.
- Co? Receptory mocy szaleją? To co powiecie na to? - powiedział i błyskawicznie wszedł na jeszcze wyższy poziom - SSJ2.
- I teraz wam pokażę, czemu nie wolno mnie denerwować...
Ray momentalnie rzucił się na 1 androida zadając mu silne kopnięcie całą nogą, mając nadzieję, że jeśli to go nie przepołowi, to przynajmniej rzuci na tą cholernie twardą ścianę. Nie czekając, od razu rzucił się na kolejnego androida, wbijając mu pięść w brzuch i ciskając tak na ścianę. Gdy oboje byli już przy ścianie, Ray wykonuje silny zamach wolną ręką, prosto w głowę ostatniego androida. Następnie spojrzał na smoka.
(No proszę... Toshi też ma kłopoty, a myślałem, że to ja mam przerąbane... No nic... Tego już mogę bezpiecznie użyć. Aż za bezpiecznie...)
Ray zaczął biec w kierunku smoka, składając ręce przy boku. Jeśli smok, ma zamiar go zaatakować ogniem lub czymkolwiek, chłopak odbiega na moment na bok.
- Kame... Hame... Ha..!
Młodzieniec wyskakuje i strzela Falą Uderzeniową prosto w pysk smoka.

Jeśli wszystkie roboty poszły na złomowanie, chłopak wraca do normalnej postaci, podchodzi do klapy i schodzi na dół. Jeśli nie... instynktownie radzi sobie dalej Xd

//Ykmo nic nie pisał, żebym go dalej zastępował, więc tego nie robię. Poza tym chyba i tak nic nie może zrobić, tylko czekać, aż go uwolnię XD//

35Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Wto Lip 19, 2011 2:05 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy przeszedłeś w formę Super Saiya'jin 2, androidy planowały raczej się wycofać - dobrze wiedziały co to dla nich oznacza. Niestety, pierwszego który chciał uciec, kopnięciem podzieliłeś na dwie części. Drugiego, kiedy tylko był przy wyjściu, przebiłeś na wylot pięścią, dodatkowo wykonując uderzenie w głowę, która odpadła tym razem od robota, jak od jakiejś słabo sklejonej lalki. Smok nie był tak tchórzliwy - nie odczuwał czegoś takiego. Zaczął ładować w pysku jakąś kulę. Nie dając mu szansy na atak, zniknąłeś i pojawiłeś się tuż za jego głową, odrywając mu ją od szyi. Pysk szczelnie zamknąłeś i rzuciłeś gdzieś dalej - gdzie nastąpiła eksplozja.
W ostatnim momencie otworzyłeś klapę i zeskoczyłeś na dół.... Gdzie zastałeś wiszącego na ścianie Toshiego, z jakimś symbolem narysowanym na podkoszulce. Nie miał lewej ręki, a na ziemi połyskiwała się jakaś metaliczna substancja - szybko doszedłeś do wniosku że to ciekły metal. Ale dalej nie wiedziałeś co się tu stało.

Przebywasz w formie Super Saiya'jin 2.

36Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Wto Lip 19, 2011 11:13 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Stary, co ci się stało? Jesteś przykuty do ściany, na koszulce masz jakiś satanistyczny symbol, Diabolo, techno, wschodnie sztuki walki, pozytywne myślenie... Wiedz, że coś się dzieje... Miota nim jak szatan, zaczął nim..! Ale co ja to miałem? A tak. Stary, czemu nie masz ręki? Czemu nie krwawisz, skoro nie masz ręki?!

Chłopak czekając na wyjaśnienia Toshiego, zaczął się dokładniej rozglądać po pomieszczeniu. Dziwne, że zapomniał o uwolnieniu go, prawda? XD

37Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Wto Lip 19, 2011 11:55 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Spuścił głowę...
-Przywitaj się z moją ręką.-kiwnął głową wskazując na płynny metal- A TERAZ KURWA MNIE UWOLNIJ !

38Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Wto Lip 19, 2011 12:57 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ray podszedł do kałuży płynnego metalu. Wyciągnął rękę i zaczął się nią bawić z głupim uśmiechem na twarzy: :awesomeface: Po chwili jednak zauważył, że metal stwardniał i zaczął panikować, jednak uwolnił dłoń, zaciskając pięść.
- Jak to się stało, że twoja ręka zmieniła się w metal?
Ray najpierw zaczął szukać klucza. Jeśli go nie znalazł zwyczajnie próbuje przerwać łańcuchy.

//NPC był i nic nie pisał, więc łańcuchy poszły. Pisz, Ykmo.//

39Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Sro Lip 20, 2011 1:42 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Gdy Rayem go uwolnił chłopak oparł się ręką o ściane.
-Tyle z naszej nagrody za zabicie bestii.

40Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Sro Lip 20, 2011 2:38 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Aj tam... - powiedział, wyciągając 1 senzu z kieszeni i dając je Toshiemu, by odrosła mu ręka.
- Podczas, gdy ty leniuchowałeś i traciłeś rękę przykuty do ściany... Ja walczyłem wilkołakiem - chowańcem, dwoma androidami i mechanicznym smokiem. No wystarczy spojrzeć.
Ray stanął prosto przed Toshim, rozkładając lekko ręce na boki i wracając do normalnej postaci. W istocie. Był trochę poobijany, brudny od opierania się o ściany, co dość często mu się zdarzało i do tego ślady po pazurach wilkołaka.
- Można więc powiedzieć, że potwór załatwiony. Na dodatek to coś, co cię więziło najwyraźniej też zwiało, więc można by to uznać za wykonanie zlecenia. Chyba...
- Mam jeszcze 2 pytania...
- dodał po chwili - To była wiedźma albo czarnoksiężnik? No i którędy stąd nawiał/nawiała?

41Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Sro Lip 20, 2011 4:09 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Senzu leczy poważne rany i energię wojowników - nie odnawia straconych kończyn - a co za tym idzie, dałeś jedną fasolkę Toshiemu i zobaczyłeś że siły mu wróciły, ale jeżeli chodzi o łapę - jak nie było tak nie ma.

42Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pią Lip 22, 2011 2:06 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
//Ykmo coś ostatnio nie wbija, nie wiem, czy nie ma czasu, czy neta, więc, żeby się jakoś ruszyć z miejsca, proszę, aby sterował nim NPC. Przynajmniej do końca tego zadania.//

- Hmm... Szczerze, to nie tego się spodziewałem... - powiedział cicho, widząc, a raczej nie widząc ręki.
- No nic. Wynośmy się stąd. Streścisz mi to potem.
Ray rozglądnął się po pomieszczeniu jeszcze raz. Tym razem podążał wzrokiem za wyjściem. Jego uwagę przykuły drzwi od których emanowało światło.
- To mi wygląda na wyjście na powierzchnię. Albo na oczojebną salę... Oh, oops... Nie stój tak, chodźmy. - powiedział i przeszedł przez świecące drzwi.

43Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pią Lip 22, 2011 8:15 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Poszedł za Rayem.

44Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Sob Lip 23, 2011 5:34 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy otworzyliście drzwi, zobaczyliście krótki, acz mocno oświetlony tunel - na końcu była drabina. Weszliście po niej na górę i...
Zobaczyliście masę drzew. Klapa była ukryta pod ziemią, trawą i za jakimiś krzakami. Byliście na obrzeżach lasku przy górach.

https://anrevosprites.forumpl.net/t1964p120-may-lasek-u-podnoa-gor

A po potworze - ani śladu. Po zleceniodawcy również.
Gdyby się bardziej przyjrzeć i zajrzeć w pamięć Rayema, bestia z którą walczył, miała postrzępione, górnicze spodnie. To prawdopodobnie była misja-pułapka na jakie jeszcze nie raz się natkniecie.

Misja-pułapka wykonana!
+85 000j
+1 reputacja
-brak lewej ręki (Toshi)
-nie ma kamienia Thalu

45Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lut 26, 2012 2:57 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Na miejscu otworzyło się przejście z którego wyszedł Viego.
Gdzieś w pobliżu zlokalizowano smoczą kulę.

46Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lut 26, 2012 3:20 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Dobra, gdzieś tutaj. Na szczęście mam radar na moim W... Szlag, WDG zostało u Damensayi.
Zamknął oczy.
- Worldwide Reading, Auralny Świat.
Otworzył prawe oko.
- Worldwide Reading, Zamknięty Świat.
Otworzył lewe oko i zaczął badać otoczenie połączeniem dwóch aspektów Worldwide Reading.

47Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lut 26, 2012 3:47 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Używając Worldwide Reading szybko znalazłeś smoczą kulę, która... poruszała się. Pomyślałeś że inni również będą mieli podobne problemy, ale wbrew wszystkiemu, okazało się że tylko Ty masz takie szczęście. Gdy znalazłeś poruszający się artefakt, okazało się że jeden z potworów jakie zamieszkują jaskinię, zrobił sobie z niej kolczyk na ucho. Sama kula nie była w żaden sposób uszkodzona, ale doszedłeś do wniosku że monstrum wykonało kawał dobrej roboty, przyklejając ją do kawałka stali, którym przekuł sobie prawe ucho.

Ah, te potwory.

48Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Nie Lut 26, 2012 4:21 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
[Licz mi czas. Clock Up.]
Podleciał do potwora, przyłożył palec do w/w kawałka stali, transmitując w niego sporo ciepła, by go przeciąć, ale nie zrobić oparzeń 10. stopnia "właścicielowi". W razie sukcesu, bierze natychmiast kulę, wylatuje z kopalni i dopiero gdzieś w połowie drogi wyłącza Clock Up.
Tak, dla pewności.

49Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lut 27, 2012 8:59 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Na Twoje szczęście z wyrwaniem kuli nie było już problemów. Dodatkowo, po zastosowaniu techniki Clock Up potwór niewiele mógł zrobić. Po zabraniu kryształowej kulki, wyleciałeś z kopalni i dopiero kawałek od niej, dezaktywowałeś swoją technikę.

50Stara Kopalnia - Page 2 Empty Re: Stara Kopalnia Pon Lut 27, 2012 9:51 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Viego leci więc na Latające Miasto.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-

» Stara Biblioteka

Pozwolenia na tym forum: