Jeżeli chodzi o Akiego Kimurę, to wygląda dobrze, chociaż można wyłapać drobne błędy. Przede wszystkim, popracuj nad cieniowaniem podkoszulki - nie prezentuje się źle, jednak może wyglądać znacznie lepiej, dlatego o tym wspominam. Staraj się nie stosować również jasnego odcienia na tak niewielkiej przestrzeni, jaką masz dostępną pod podbródkiem. W tym przypadku możesz nieco zaszaleć z użyciem ciemnego oraz średniego odcienia skóry. Lewą rękę możesz podnieść o jeden piksel do góry, aczkolwiek niekoniecznie mi to przeszkadza - wspominam tylko po to, żeby komentarz był dłuższy o tą jedną, dodatkową linijkę. Ciemny odcień na twarzy staraj się stosować w minimalnych ilościach - zadaniem średniego jest natomiast wygładzić przejście pomiędzy nim, a jasnym. Niech więc przeważa właśnie jasny. Włosy nie wyglądają źle, choć warto byłoby trochę zmodyfikować ich cieniowanie - czas najwyższy coś zmienić, nie? Zaznacz sobie ciemnym odcieniem kontury poszczególnych kosmyków, a następnie pobaw się w cieniowanie średnim. Żeby zaznaczyć usta, użyj albo średniego albo ciemnego odcienia skóry - nie warto tworzyć w tym przypadku mieszankę.
Nazwisko dla drugiego Akiego? Powiedzmy, że Kimur-... wybacz.
Aki Shiro?
Aki Shouheki?
Aki Searu - tak, V - musiałem xd
W każdym bądź razie... Jeżeli chodzi o alternatywną wersję Akioszka, to zawiera te same błędy co pierwowzór. Tutaj masz jedynie plusa za podkoszulkę oraz ogólnie strój, który został wykonany całkiem przyzwoicie. Nie mam jakichś innych, większych zastrzeżeń.
Czekam na więcej OPARów, ewentualnie "potężniejszy projekt"