Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 6 z 7]

126[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Lip 19, 2010 5:18 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
A mi się podoba :p
Włosy są ładne i cienie i same kontury, zbroja jest super cieniowanie na niej olśniewające xDD
Ręka ma bardzo fajne mięśnie. Spodnie jak zwykle u ciebie są cudnie pocieniowane.
Buty tak samo a wiec opar wyszedł ci bardzo dobrze.

127[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Lip 19, 2010 6:48 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Wcześniejsza wersja według mnie jest lepsza z wyglądu ;d, widać fajowy ogonek którego w v2 nie widać no i te fragmenty białych włosów nawet pasują.

128[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Lip 19, 2010 8:03 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Krycha... Zaklinam cię na wszystkie świętości... NIE RÓB TEGO! Nie zmieniaj swojego starego WIPa na ten. Ma on dość dużo wad :
Włosy. Stare były lepsze. Nie tylko kolorystycznie, ale i kształtem.
Jest za wysoki i za chudy w talii.

Jedyne co się zmieniło na lepsze, to moim zdaniem cienie spodni i ogon.
Dobrze ci radzę. Dodaj te zalety do starej wersji i będzie o wiele lepiej niż ta nowa ;)

129[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lip 22, 2010 10:05 am

Halls

Halls
Logia User
Logia User
No więc :

Włosy są bardzo ładne i mają dobre kontury, cienie na nich dobre (fajne to wygląda). Ciało wygląda jak by głodował (zmień to), cienie są dobre, głowa ma dobre cienie i dobrze wygląda.
Ręce mają dobre mięśnie ale zapomniałeś o czymś Klik, a tak jest dobrze. Spodnie mają dobre cienie ale zbyt mocno się zlewają z butami i butów nie widać, ogon był lepszy w wersji przed revamp'em.

Opar trzyma wysoki poziom ale było kilka błędów, popraw je i będzie git, ocena 8/10.

130[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Lip 26, 2010 11:25 am

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No więc, poprawiłem włosy.
Oto new Krycha v. 9.0
[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Krychanew

131[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Lip 26, 2010 11:42 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Włosy jakoś dziwnie ułożone troche za czerokie?, ale mogą być, zaś cienie dość dobre. Cienie twarzy takie sobie ogólnie mogą być. Bluzka w wersji numer jeden dość dobra, cienie również jednakże widzę tam nie potrzebny pixel a dokładniej tam w miejscu paska... masz to w wszystkich wersjach a mi to tak średnio sie podoba, poaz tym w tej wersji cienie ładne. Bluzka z wersji numer dwa takie coś co nosił goku ładnie zrobiona w wyglądzie jak i w cieniach. Bluzka z wersji numer trzy to jest to samo co wersja numer dwa tylko dodane rękawy. Bluzka a raczej zbroja saiyańska w wersji numer cztery ładnie zrobiona i pocieniowana tylko jak dal mnie nieco dziwnie wygląda tak bez jakiejś bluzy lub bluzki pod spodem, chodzi o brak rękawów czy cos w tym stylu. Teraz ręka jest dosyć dobrze umięśniona oraz nieźle pocieniowana. Frotka czy co to jest jakas taka dziwna, ale ujdzie.Spodnie, wygląd zwyczajny, cienie dobre. Buty jakoś najmniej mi się z całej pracy podobają jakoś tak dziwnie pocieniowane. no i na końcu ogonek którego prawie nie widać :<, ale chyba wygląda nie najgorzej.

Patrząc na twoje poprzednie wersje... bardziej mi sie tamte podobały ;d.

/Y
+2KP

132[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Lip 26, 2010 7:08 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Włosy mają ładny kształt ale od naszej prawej są zbyt szerokie, nie łądnie to wygląda jak tak odstają od głowy, ale cienie są bardzo dobre i bardzo ale to bardzo mi się podobają xD Kolczyk ogólnie pasuje do całości. Cienie na twarzy są dobre. Najbardziej podoba mi się wersja pierwsza dlatego ocenie jej ubiór. Koszulka jest normalna ale za to bardzo ładnie pocieniowana wygląda po prostu super. Mięsnie na ręce są bardzo dobrze widoczne, jak zwykle przy twoich pracach. Spodnie to oczywiście dobra robota, poprostu kox cienie. Buty także dobrze pocieniowane i pasują do tej pracy

/f
KP: 1

133[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Wto Lip 27, 2010 10:43 am

Maly

Maly
Second Child
Second Child
Ja się nie znam ale jak dla mnie bardzo dobre. 2 mi się najbardziej podoba choć błędów nie wytknę bo takich nie widzę bo się nie znam ale jest bardo dobrze :) . A 2 wybrałem za koszulę bo jest jak dla mnie best z tych 4. 8,5/10 :D

134[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Wto Lip 27, 2010 10:58 am

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
TAk jak ci mówiłem. Włosy są za szerokie z prawej strony. Zgaduje, że to miało jakiś wyższy cel, lecz... bez przesady. To już wygląda po prostu brzydko. Zwykłe usunięcie zbędnych kosmyków, oraz poprawienie tego "wystającego" i zaczyna to wyglądać lepiej (Jak TU). Wiem, że to tylko takie szybki edit... No ale pewnie wszyscy się ze mną zgodzą.

Ubranie mi się bardzo podoba, a szczególnie 3 i 4. I naprawdę, lepiej wygląda bez ogona ;)

Niestety moja siostra ciągnie mnie za rękę, żebym się z nią pobawił, tak więc muszę iść, ale spróbuj wprowadzić w życie moje uwagi.

135[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sro Sie 04, 2010 8:26 am

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No więc ... New oparek :D
[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Sadjgtapkdfaksf
Wzór

136[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sro Sie 04, 2010 11:02 am

Wzol

Wzol
Paramecia User
Paramecia User
nie podobna do pierwowzoru.. cycuszki gorsze xD
ogólnie za dużo ubrania, ale mniejsza z tym. Ja wiem, że LSW to specyficzny gatunek, ale jednak musimy zachować umiar panowie. Chodzi mi oczywiście o głowę, która jest za duża jak na taką cizie :)
We wzorze miała zajebistą pelerynkę i naramiennik.. tu mi ich zabrakło. Niestety futerka nie dało by rady zrobić.. no cóż. Włosy są zajebiste. Ja bym na twoim miejscu popracował jeszcze nad kolorem i cieniowaniem. Nie macie wrażenia, jakby tułów nie pasował do nóg. To już wina base i kilku pixeli. Nie jest źle, ale mogło być lepiej.

7/10 - za braki. Wiem, że niektórych rzeczy się nie da zrobić, ale no cóż :]

/Feli

137[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sro Sie 04, 2010 11:38 am

Tray

Saiyan
Saiyan
Poproszono mnie, bym ocenił. Dawno tego nie robiłem, ale... xd

Zacznę od góry. W oczy rzuciły mi się włosy, świetne! Dwutonowy cień jest teraz modny, ta? Mi właściwie nie przeszkadza, jest chyba dobrze. Drugą rzeczą, mniej świetną jest tułów. Zdecydowanie za mały, ale fakt, że nie robiłeś tego od zera mnie uspokaja xd Strój wydaje mi się w porządku, dobór barw też. Ogólnie bardzo ładnie wychodzą ci te Opary, patrząc na poprzednie. To chyba wszystko, ładnie ładnie :)

138[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Sie 16, 2010 8:59 am

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Rozpoczynam nowy projekt. Będzie on polegał na tym , że wykonam opary z seri DBZ( Jeśli wystarczy mi czasu)
Oto Goku:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Gokku

139[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Sie 16, 2010 9:07 am

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Więc tak ten goku nie wygląda jak goku ma zupełnie inne włosy,twarz nie przypomina prawdziwego goku,zmień włosy cienie,strój może być ale spróbuj poprawić go troszkę.

140[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Sie 16, 2010 9:12 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Zacznę od włosów.
Nie przypominają mi one włosów Son Goku, może i jest, ale nie widać tego cieniowania tam. Twarz jest dobrze pocieniowana. Uniform dobrze zrobiłeś, cieniowanie dobre, ale mogło być lepsze jak zawsze :P Buty dobrze odwzorowane od oryginału i są dobrze pocieniowane :D Mięśnie są fajnie pocieniowane, dłoń też. Uniform przypomina ubranie Goku, ale włosy psują wszystko i nie wygląda on jak Son Goku z anime. Wszystko byłoby dobrze gdybyś nie zepsuł tych włosków.
Moim zdaniem to jedna z twoich słabszych pracek na ARS, jak zmienisz włosy to efekt będzie dużo lepszy.
Ocena: 7/10 za zepsucie włosów nie dam więcej :P

/Feli

141[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Wto Sie 17, 2010 1:06 pm

Rokan

Rokan
Super Saiyan
Super Saiyan
No nie wiem czy będzie ci się chciało to wszystko robić. Zapewne skończysz na Goku albo na trzecim oparze xd. Mi by się nie chciało robić aż tyle dupereli, miałem takie pomysły ale...

No więc od góry:
- Włosy są podobne tylko nie podoba mi się ten tył. Nie wygląda to najlepiej i jest zbyt długie. Popraw to trochę. Wydaje mi się, że są też całe czarne, a gdzie cienie?
- Twarz trochę pulchna, cienie mogą być. Nie podobają mi się trochę oczy.
- Tors jest zbyt długi, nie podobają mi się ręce - są zbyt chude i wydają się długie. Bluzka jest ok, może odrobinę przy długa - zmniejsz o jeden pixel. Jest taka za pusta na dole i te dolne cienie mi się nie podobają.
- Nogi są ok. Pasek taki wąski i się dziwnie po lewej kończy, wydaje mi się też, że Goku miał takie zwisające sznurki. Spodnie mają fajne cienie ale on miał takie fałdy i nie podoba mi się to przy pasku :< Buty są ok i bardzo dobrze odwzorowane, trochę krótkie ale na oparach sie tak nie da. Cienie są ok.
- Ogólnie jest dobrze ale base mi się nie podoba. Za długi tors, może tylko przez ta koszulkę ale nie wygląda najlepiej.

Nie jest źle ale popraw kilka rzeczy albo zmień base. Życzę ci powodzenia przy tworzeniu tego i abyś wytrzymał jak najdłużej się da. Oceniłbym jeszcze jednego ale nie widzę go na tej stronie a cofać mi się nie chcę.

2kp

142[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Sie 23, 2010 1:57 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Krycha - mówisz i masz. Sory za jakość ale musiałem to zrobić dzisiaj bo jutro mam zamiar jechać na działkę i nie będę miał dostępu do takich programów a wracam później niż ty, a chciałeś przed powrotem.

https://www.youtube.com/watch?v=_rRETC4uJyM

2kp

143[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Sie 23, 2010 6:50 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
@UP
Czemu komentowałeś tamtą pracę ,jeżeli w międzyczasie pojawiły się 2 kolejne ? Poza tym jak już dajesz ocenę na Youtube ,to wcześniej przeleć sobie kilka razy tekst który czytasz podczas oceniania ,bo brzmi to fatalnie.

Jeżeli chodzi o ten Twój projekt z serią DB ,to przyznam ,że to całkiem fajny pomysł. No ,ale dość zbędnego pieprzenia ... Bierzmy się do oceniania !

Jeżeli chodzi o włosy ,to nie jestem specjalnie fanem braku cieni na włosach ,jednak wygląda ,to zadziwiająco dobrze o.O. Jeżeli chodzi o sam kształt włosów ,top z prawej strony postaci brakuje mi jednego kosmyka ,bo widać tu tylko pustkę. Może podniesienie lub zwiększenie rozmiarów tych kilku malutkich kosmyków rozwiązałoby ten problem. Poza tym Goku miał jeden w pizdu wielki ,sterczący kosmyk ,którego tutaj nie ma. Tak więc jeżeli chodzi o sam kształt włosów ,to nieco odbiega od oryginału. Jeżeli chodzi o twarz ,to jest ok.
Bluza ma ładne cienie ,ale nie podoba mi się sposób w jaki pozbyłeś się kilku konturów przy plecach. Chociaż tak na prawdę ,do końca nie wiem ,czy problem tkwi w pozbyciu się tego czarnego pixela ,czy w samym base ... musisz sobie poradzić w tym przypadku sam.
Ręka niby też jest ładnie pocieniowana ,ale wygląda na mało napakowaną oraz jakby wykonaną z gumy. Nie podoba mi się także ten pojedynczy pixel przy dłoni. Miał on dodać uroku i poprawić ogólny wygląd postaci ,ale niestety nie zdaje egzaminu w praktyce.
Bandy i pasek wyglądają ok ,nogi także ładnie pocieniowane ,ustawienie stóp nieco inne ,ale ogólnie wyglądają ok.
Ogółem mówiąc praca dość ładna ,ale ma dość dużo detali które nieco kolą w oczy.
7/10

2kp

144[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pon Wrz 13, 2010 4:31 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No wreszcie coś zrobiłem ^^.
Oto moja nowa pracka , poprawiłem Krychę.
[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Krychanewsibase2

145[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Wto Wrz 14, 2010 3:42 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Widzę ,że jednak ostatni projekt porzuciłeś dość szybko :P. Jeżeli chodzi o nowego Krychę ,to za cholerę nie przypomina poprzedniej wersji. Brakuje mi tutaj białych włosów. Ubranie także w żaden sposób nie przypomina poprzedniego. Nawet sama twarz ma inny kształt ... Na dobrą sprawę nie ma tutaj co oceniać ,bo jedynymi rzeczami do których można się przyczepić jest absolutny brak podobieństwa oraz lewe oko. Zamiast tego białego pixela powinien być niebieski ,czyż nie o.O? Nie podoba mi się także ,że ogon wygląda jakby wychodził z prawej nogi i to by było na tyle.
Ogółem rzecz biorąc OPAR wykonany niemalże perfekcyjnie. Podoba mi się jego ubiór a sposób cieniowania jest Twój ,miły dla oka.
8+/10

1kp

146[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Wto Wrz 14, 2010 4:05 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
No krycha ta poprawiona wersja jest bardzo dobra,włosy jak i strój są świetne,ta praca jest na prawdę na bardzo wysokim poziomie.
Ocenka:5/5

147[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Wrz 17, 2010 6:46 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Praca bardzo ładnie się prezentuje, włoski są troszkę płaskie ale cienie są bardzo ładne twarz jedynie mi się nie podoba tzn. cienie ponieważ wygląda jakoś dziwnie. Zbroja ładna chociaż aż tak bardzo zbroi nie przypomina.Spodnie mają super cienie buty też fajne, postać bardzo umięśniona i super to wygląda :p

148[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Wrz 17, 2010 7:42 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Powiem jedno ta praca jest o wiele słabaszy od tamtego Krychy. Poza tym za dużo kombinujesz z base. Skończ tamtego Krychę, bo ten nie umywa się do starej wersji... Krycha Ten był Best i tyle. Fuck yea.

149[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lis 11, 2010 8:39 pm

Dante456

Dante456
Namekian
Namekian
Nom Nice praca jak dla mnie nie ma się do czego przyczepic
5/5
:perfect:

/Upomnienie
Zbyt krótka ocena. Za kolejną tego typu dostaniesz Ostrzeżenie.

150[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Lis 12, 2010 9:17 am

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No wreszcie znalazłem trochę czasu mnie nie było a postaram się to poprawić.
Chciałbym abyście mi powiedzieli, która pracka mojej postaci jest najlepsza według was, wybrana przez was zrevampuje na maxa.
[O-S-W] by Krycha95 - Page 6 Shinobikljasfpka

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 6 z 7]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum: