@UP
Czemu komentowałeś tamtą pracę ,jeżeli w międzyczasie pojawiły się 2 kolejne ? Poza tym jak już dajesz ocenę na Youtube ,to wcześniej przeleć sobie kilka razy tekst który czytasz podczas oceniania ,bo brzmi to fatalnie.
Jeżeli chodzi o ten Twój projekt z serią DB ,to przyznam ,że to całkiem fajny pomysł. No ,ale dość zbędnego pieprzenia ... Bierzmy się do oceniania !
Jeżeli chodzi o włosy ,to nie jestem specjalnie fanem braku cieni na włosach ,jednak wygląda ,to zadziwiająco dobrze o.O. Jeżeli chodzi o sam kształt włosów ,top z prawej strony postaci brakuje mi jednego kosmyka ,bo widać tu tylko pustkę. Może podniesienie lub zwiększenie rozmiarów tych kilku malutkich kosmyków rozwiązałoby ten problem. Poza tym Goku miał jeden w pizdu wielki ,sterczący kosmyk ,którego tutaj nie ma. Tak więc jeżeli chodzi o sam kształt włosów ,to nieco odbiega od oryginału. Jeżeli chodzi o twarz ,to jest ok.
Bluza ma ładne cienie ,ale nie podoba mi się sposób w jaki pozbyłeś się kilku konturów przy plecach. Chociaż tak na prawdę ,do końca nie wiem ,czy problem tkwi w pozbyciu się tego czarnego pixela ,czy w samym base ... musisz sobie poradzić w tym przypadku sam.
Ręka niby też jest ładnie pocieniowana ,ale wygląda na mało napakowaną oraz jakby wykonaną z gumy. Nie podoba mi się także ten pojedynczy pixel przy dłoni. Miał on dodać uroku i poprawić ogólny wygląd postaci ,ale niestety nie zdaje egzaminu w praktyce.
Bandy i pasek wyglądają ok ,nogi także ładnie pocieniowane ,ustawienie stóp nieco inne ,ale ogólnie wyglądają ok.
Ogółem mówiąc praca dość ładna ,ale ma dość dużo detali które nieco kolą w oczy.
7/10
2kp