Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 3 z 7]

51[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 5:40 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Oceniałem Twojego OPARka, jedyne co mogę dodać do cieniowania 3-tonówki, to to, że ładniej wygląda.

@Takes.
Udajesz pr0, pi3rdolonego, walonego prosto w zęby zasranego pr0, jednak gówno umiesz.
To prawda - kiedyś Krycha robił dwu-tonówkę, lecz teraz 'trójeczka' wychodzi mu lepiej.
Więc łaskawie, jeśli pragniesz 'być lepszy', to wypierdalaj na własne Forum, którego nawet byś nie założył, widząc Twoje posty.
Przyjmij to głęboko do serca - jesteś noobem, każdy na Tym Forum tak powie.

52[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 5:46 pm

Dubrix

Second Child
Second Child
A więc Tak: Włoski wyglądają bardzo ładnie mi się podobają mam gdzieś tych co myślą inaczej... Cienie też są łanie zrobione ale zgodze się z innymi ten chudy włos mógł byś usunąć albo coś z nim zrobić.

Zbroja na wieszaku wygląda jakby miała małe skrzydełka ale ładnie się prezentuje.
Buty-Ładnie ci wyszły widzę pierwsze takie cienie na nich też są dobre
Spodnie- Zwyczajne ale nic do nich nie mam bo ładniej nie robię :)

i teraz 2 słówka do Takesori:
Człowieku Krytykować to potrafisz..... Cały czas się czepiasz Cieni ITP. A jak zobaczyłem twój Revamp w Battle Royal to mnie zemdliło jakiś Goku z Czarnymi Galotami....

Oto Twoja Przepiękna Praca:[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Xleua1hmur3lmjqwcsqo
Nawet Moi Koledzy co są siwi jeżeli chodzi o Opary to coś wyśmiali

Wracając Do Oceniana:
Najbardziej Podoba mi się 5 Versja tak do mnie dziwnie przemawia xD

9,999/10

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 1kp.
/S

53[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 8:24 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
New pracka:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Nicolnew12

54[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 8:30 pm

kodisz

Earthling
Earthling
No Grejt

Praca Jest Na Medal Ale Nie Zabardzo Widac Ze To Jest Dziewczyna :D
I Spodnie Mogly By Byc Czarne

8.9/10

/C
Zapytanko małe. Dlaczego każde słowo piszesz z dużej litery? Imoł?

55[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Lut 19, 2010 9:07 am

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Spoko praca. Lewa ręka słabo pocieniowana. Głowa w ogóle, a jeżeli tak to mało. Włosy chyba najbardziej mi się podobają. Ciuszek też taki w stylu 'lekki saiyan'. Ogólnie jest dobrze tylko popraw: cienie ręki, nóg.

56[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Lut 19, 2010 9:18 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
O człowieku!
Ma dziewucha łapę ;P!
Włosy mogą być, ale mogłeś jeszcze jakiegoś włoska dodać po środku, bo pustka ;o
Osobiście nie lubię oparów z wybrakowanymi pikselami (wiem, że to taki nowy trend ;P). Co do tej ręki to postaraj się ją wyszczuplić przy ramieniu.... Nogi z kolei trochę za chude... Cieniowanie ciekawe, ale na butach i twarzy trochę za słabe...

Nieźle ;).

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 2kp.
/S

57[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 25, 2010 1:07 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Oto new projekt Potary:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Newpotara

58[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 25, 2010 7:01 pm

Death

Death
First Child
First Child
Ehh krycha jesteś coraz lepszy ale dalej popełniasz te same błędy...

NO to tak , nawe niezłe cienie są w jak najlepszym porządku , ubranko jest kox , ale jest kilka błędów,między innymi ten sam co zawsze , głowa jest prawie jak w base , mięśnie na rękach są bardzo cienkie i nie widać tych kolczyków Potara na uszach...

ogólnie jest nieźle i dostajesz 8+/10

Pozdro

/S

59[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 25, 2010 7:13 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
No jak widze już z Ykmo planujecie fuzje new sprite , i dobrze ,
cienie tego Krychmo czy jak się nazywacie są good , na bluzce słabo widać ale dobra tam , włoski mi troszku nie pasują z powodu tego jakby leciał do tyłu i włoski się odchyliły do przodu , wszystko ładnie tylko popraw cienie na mocniejsze ( chodzi o ubranie i skóre włoski good)
popraw pare błędów i będzie dobrze :)

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' -1kp.
/S

60[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 25, 2010 7:55 pm

Takesori

Zbanowany
Zbanowany
Trochę dziwny masz styl robienia oparów?
Widze, że brak ci wyobraźnie jak brunet + brunet może pównać się blondyn?
Za bardzo dużego wysiłku w to nie włożyłeś?
Jak zwykle postać roztrzepana ci wyszła!
No ręce ładniej robisz, niż wtedy, twarz w tej fuzji ładnie pocieniowana chociarz troche za blada!
Dekold fatalny, co on ma cycki baby?
opaska mi się nie podoba, na cholere wpieprzyłeś tam czarny piksel z prawej strony u lewej ręki!

Daje ci 5/10

/S

61[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 25, 2010 8:01 pm

Lightshadow

Lightshadow
Earthling
Earthling
Jedyne co mi się nie podoba to przy dekolcie klata ,a tak po za tym to innych złych rzeczy nie widzę .Włosy są naprawdę spoko i bardzo fajnie ci też wyszedł strój :)
9/10

62[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Lut 26, 2010 12:50 pm

Sage

Sage
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Ten zielony na nogawkach dziwne takie, ten pasek na tunice powinien być bardziej wyśrodkowany, hmm jeśli to jest fuzja, to za dużo siwego na włosach, ogólnie nie wygląda jak fuzja bo strój powinien być podobny jeśli to potara...
ogólnie oparek ładny tylko kolory nie pasują.

63[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 27, 2010 9:25 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No cóż jakoś ta fuzja mi się strasznie nie podoba. Hmm... Być może, że dodałeś jakieś dziwaczne kolory na nim ;s Tutaj jakiś niebieski, obok niego jakiś jeszcze dziwniejszy odcień niebieskiego. Tam na nogach strasznie 'oczojebny' zielony ;s No i jeszcze jakoś cieniowanie mi się na nim z lekka nie podoba. Niby dodałeś trzy tonowe cieniowanie, lecz w złym miejscu ;s
Zawiodłem się ;s

/S

64[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 27, 2010 8:13 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Oto projekty wstępne mojego ssj, które włoski lepiej pasują?Proszę o ocenki.
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Newnewnewnewnewandssj14

Ostatnio zmieniony przez Krycha95 dnia Sob Lut 27, 2010 8:57 pm, w całości zmieniany 1 raz

65[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 27, 2010 8:20 pm

Pucolini

Pucolini
Silver Saint
Silver Saint
Ogólnie ładnie to wygląda ale tak pusto.
2 tonowe cieniowanie wiedziałem od początku ; <
Chociaż włoski skóra itp są 3 tonowe to wygląda to na 2 tony.
Mimo to wygląda ładnie -> Szkoda że saiyan arm coś innego by się przydało.
Włoski 2gie są bardziej mi się spodobały.
Wszystko wygląda schludnie ładnie i nie wychodzi po za saiyański standard czyli
ten ogon armor butki itp ; >

Jedyne co mi się nie podoba to te szare pixele na włosach i przy ogonie!

[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 14452281476866201796

/S

66[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 27, 2010 9:03 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Bardziej podobają mi się drugie włoski.
Ten przód nie jest taki pusty :D
Armor jest fajny, spodnie też.
Jest dobrze pocieniowany, ma spoko buty.
Prawdziwy Saiyan :D
Czego więcej chcieć?
Ocena 9/10

67[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 28, 2010 10:17 am

Takesori

Zbanowany
Zbanowany
Włosy są fajne, podobne trochę do Goku, czyli kształt mają dobry, natomist cieniowanie już nie bardzo, ten biały kolor nie pasuje zamień go jakimś innym odcieniem, żółci stanowczo popraw cieniowanie, dobrze, że 3-tonowo.
Kurcze rękaw znów podarty i źle pocieniowany, twarz powiem, że nieźle pocieniowana, ale jakiś blady on, oczy rules pasują do postaci!.
No ubranie to masz moją ocenę przy innych twoich oparach i wipkach.
Ręka to blado wygląda przestań te białe piksele dodawać, ogon tom może być.

DAJĘ CI 5,5/10

/S

68[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Mar 05, 2010 3:39 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
OPAR, jest całkiem niezły.
Włosy, całkiem niezłe.ŁAdne cienie i kształt.
Klata ze zbroją, hmm dość dziwne te naramienniki czy tam bluzka, nie mam pojęcia co to jest.Nie pasują kolorem.
Ręce, właściwie całość ładnie pocieniowana.
A co do włosków, mógłbyś użyć obydwóch, skoro to saiyanin.Obydwie wersje są całkiem ładne.

/S

69[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Mar 12, 2010 6:38 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Oto moja nowa pracka, potara moja i Smoka. Smoku pomógł przy oczach i dodał par własnych detalami. Pas, opaska, oczy, itp.
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Newpotara12142142142cop

70[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Mar 12, 2010 6:51 pm

Halls

Halls
Logia User
Logia User
Jak dla mnie dobrze to wygląda. Dobre cieniowanie bluz i innych rzeczy. Najlepiej (jak dla mnie) wygląda 1 postać fuzji. Włosy też fajnie wyglądają.
Dla mnie 10/10.

71[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Mar 12, 2010 9:25 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Dobra fuzja włosy są zajefajowskie cienie na każdym pixelu też ta fuzja jest bardzo dobra!
moja ocena to 10/10 oby tak dalej oby tak dalej

72[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Mar 12, 2010 9:26 pm

Marej

Marej
Super Saiyan
Super Saiyan
Włosy mi się bardzo podobają. Ubranie jest dobre. Cienie ogólnie też dobre. Klatka piersiowa bardzo fajna. Co by tu jeszcze dodać? Bardzo mi się ogólnie podoba.

73[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Pią Mar 12, 2010 9:32 pm

Raziel

Raziel
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Oparek wygląda fajnie, chociaż mam jedno ale...;/ Szkoda, że nie wygląda choć trochę podobnie do podstawowych wipków. Powinieneś niektóre cechy charakterystyczne twojej i Smoku postaci oddać, ale...

Ogólnie fajnie, tylko szkoda, że cieniowanie dwutonowe na ubraniach, gdzie na ciele jest 3. Włosy tak samo - dwutonówka. Powinieneś trochę jeszcze nad nim popracować i trochę bardziej uwydatnić cechy charakterystyczne waszych wipów.

7/10

/S
2KP

74[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Mar 13, 2010 7:50 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No cóż ;s Dla mnie to ogólnie jakoś słabo wyszła Ci ta fuzja ;s Powinieneś im zrobić większe mięśnie, lepiej je pocieniować. To samo tyczy się włosów. No niby fajnie wyglądają, ale ich cieniowanie jest kiczowate tak samo stroju. Naucz się cieniować 3 tonowo, o wiele lepiej będzie to wyglądało ;s Mogłeś także mu dodać ogon. Gdyby nie kilka takich wad, to było by świetnie !

/S
2KP

75[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Wto Mar 16, 2010 8:50 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Oto moje bieżące projekty^^
Moja postać, zrobiłem ssj4 , chciąłbym wiedzieć co o nim myślicie:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Ciuszki14212
Poprawka starego revampa Goku ssj4:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Gokussj4
I współczesne wydanie wszechmogącego:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 3 Wszechmogcy

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 7]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum: