Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 7]

26[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 06, 2010 8:47 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Oto new pracka:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Comparison2112412
Proszę o ocenki.

27[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 06, 2010 9:37 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
Jak zywy .. normalnie mi po Ekranie biegal . jestes Normalnie Kox Pro w spritach wipach itp . cienie sa ze hoho .
pomysl na koszulke mi sie podobal
100000000000/10

28[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 07, 2010 9:04 am

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Zacznijmy od włosów. Są bardzo fajne, naprawdę. Cienie na nich nie zachwycają, ale też nie są najgorsze. Ten kosmyk przy uchu mi się nie podoba. Koszulka fajna, naprawdę, wykonanie też dosyć dobre. Ręka. Uaaah! Przerabiałeś base! Kciuk saksi. Dziwnie wygląda. Spodnie i buty normalne. Ale wracając do cieniowania. Na włoskach powinno być trochę bardziej widoczniejsze. I, trzytonowe lepsze. Dwu- wydaje się trochę plastikowe, chociaż nie zawsze.

29[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 07, 2010 10:12 am

Takesori

Zbanowany
Zbanowany
Ocenie ci tego ostatniego!
MATKO CHRYSTUSA PANA
Włoski mają złe cieniowanie tak jak i kształt, który mi się nie podoba, koszulka PODARTA, albo chodzi w (bez obrazy) worku, chociarz ma ładny kolor, spodnie, by mi się podobały, gdyby nie to, że mają cieniowanie obustronne, butki mogą być!
Skóra ma brzydkie cieniowanie od base S-H!

Ps. Na przyszłość nie cieniuj obustronnie!

nie słuchaj go to twój jeden z najlepszych oparków
/f

/C
Nie wymawiaj imienia pana Boga na daremno. A skoro taki koks z ciebie, to ty pokaż jakiegoś oparka. I co znaczy: nie cieniuj obustronnie? Nie rozumiem ciebie...

30[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 07, 2010 10:49 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
To i ja cię ocenie ; P

Ogólnie ładny, wygląda jak żywy xD naprawdę ; p

Jak jakiś chłopiec z podwórka xP cienie są bdb i ogólny wystrój :D

9/10

31[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 07, 2010 11:16 am

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
@ ja pi**dole, to już sięzalicza do spamu.Wiem że chcesz mnei dognić w postach, ale spacje ci nie pomogą -,-
Włoski, troche spłaszczone.Białe pasemka nei pomogą , przy brzydkim kształcie włosów , chociaż to ładny dodatek :P
Twarz,szare oczy? O_O
Koszulka, o KUR** CO TO JeST :O?
Nie ma konturu, kreski cieńkie.Cieniowanei takie sobie, Do tego zlewa się ze spodniami i ręką.
Spodnie, zlewają sięz koszulką, ale mogą być.
To cieniowanie, wygląda super z daleka.Z bliska ssie i to ostro xP
Buty całkiem fajne, chociaż białe?Rzadko spotykane xP

Akcja "Oceniam Kreatywnie" - 1kp.
/f

32[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 07, 2010 11:14 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
To chyba twój najlepszy oparek. No i tez dużo w nim zrobiłeś!
Włoski fajnie się prezentują preferuje versje z białymi częściami. Pocieniowane są średnio jak to mówił Cineg. Koszulka naprawdę fajna. Cienie sa dosyć dobre, no i zadbałeś o kreski. Wkońcu to tam parę pixeli ale one zawsze mogą zmienić opara. Bluza bez konturów przy okolicach spodni daje takiego efektu że jest luźna, co oddaje realistyczny wygląd. Cieniowanie spodni takie sobie, mogło by być lepsze. Naprawdę dosyć mi się podoba, dobra kolorystyka, dopracowane włosy oraz spodnie. No i bardzo dopracowana bluza.

Akcja "Oceniam Kreatywnie" - 1kp.
/S

33[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 11, 2010 3:05 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Oto moja nowa pracka :D
[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Nawalke
Proszę o ocenki :^^:

34[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 11, 2010 3:56 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Ma nawet zajebiaszcze włoski :D
Armor jest spoko a nawet jeszcze lepszy :D
Dla mnie to bez opaski jest fajniejszy.
Buty ma fajne i spodnie też.
Jest dużo lepszy niż stary Krycha xD

Ocena : 9/10

[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 7f29hopir7fwvhbjpfie

35[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 11, 2010 6:35 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
No to tak
Sayan jest bardzo ładny tylko mnie razi ta pasemka (przeca sayanie nie mieli żadnych innych kolorów jak czarny - chodzi mi o włosy) Cienie są ok nie ma za bardzo się czego czepiać możę tego że cieniujesz dwu tonowo :D joke
Chyba najlepsza wersja to ta z opaską
zbroja widać że robiona od zera chyba ale nie podobają mi się te naramienniki takie małe :/
Ogonek ciekawy inny niż te twoje wcześniejsze xD również ładny cienie okej
Te jego butki bardzo mi się podobają ładne cienie
Cieniowanie rąk i głowy ok bese... Spodnie też łądne
ocena 4/5

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 2kp.
/S

36[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 11, 2010 7:29 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
Ocenie ostatniego :D.

Cieniowanie 2 tonowe ale lepsze niż u niektórych :). Włoski bardzo dobre ale mogłeś pocieniować jakoś twarz lepiej. Armor wygląda bardzo dobrze. Spodnie także. Buty jak w każdym Saiyan'ie :D.

37[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 11, 2010 8:03 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
Bardzo dobra praca . powiem szczerze ze sa prawie takie same . tylko wlosy inne chodz cieniowanie i pomysł niezly, Bardzo podobają mi się włoski , Ubranie moze byc ale dobre. a i własnie napisz nazwe czcionki pliss :D

7/10

38[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 11, 2010 9:14 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Więc tak.
Włosy-Bardzo dobrze wykonane,nie podoba mi się 1 włos z prawej strony ale ujdzie.
Armor-Dość zwyczajny mógł byś coś innego zrobić.
Buty-No nawet ci wyszły Sayanskie buty ;]
Ogólnie:Wiesz co mi się nie podoba to te base ale ogółem jest OK.

Ocenka:7+/10

39[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 13, 2010 9:45 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Włosy spoko, pachną mi Sołtysem, ale są git.
Red opaska - prawie jak mój xD, cieniowanie główki i włosków kox.
Klata - ostatnie wersje mają kox armor, podoba mi się cieniowanie.
Czerwony pasek w drugiej wersji jest kox, pasuje do tego.
Spodnie fajne, mogłeś dać jakieś lepsze cienie.
Buty OK.
Ogólnie pracka nie jest zła.
8/10.

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 1kp.
/S

40[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 13, 2010 10:46 am

Takesori

Zbanowany
Zbanowany
No to tu cie zaskocze, cały do poprawy...
włoski w wewnątrz brak jakichkolwiek kontórów, cieniowanie dwutonowe, skóra to wygląda tak jak mi kiedyś powiedział Woogy wybielony murzyn, prany w Woolite black pearls czy jakoś tak?
wszędzie powsadzałeś w środek oparka jakieś czarne piksele, nie wiem w jakim celu?
Nie będę oceniał wszystkiego po kolei od góry do dołu, bo wszędzie jest ten sam błąd:
-cieniowanie dwutonowe
-czarne piksele powsadzane w środek
-brak konturów
Niewiem jeśli masz taki styl robienia oparów, to jest jedno wyjście zobacz jak robią profesjonaliści jak Yoh, Sołtys i inni, poprawiaj to, a nie robisz cały casz ten sam Shit...
Ale pociesze cię z daleka to jakoś wyglada!

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 2kp ?!?! wtf?!
/S

41[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 13, 2010 12:27 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Takes nieźle liżesz dupkę :*, teraz pokaż mi jak wygląda twój wymarzony oparek kk? Nie chcę obrażać Sołtiego, ale gdyby Krycha robił 3 tonowe customy to by przewyższał o klasę Sołtiego, chociaż Sołti by go z0wnił w pixel artach. Jakbyś chciał wiedzieć to Krycha zalicza się do elity :*(czyt. Death Dealer xD).

NieeEEE!!!! Nie ma na mnie kozaka!!! X<
/S

42[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 13, 2010 12:37 pm

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Taa... Takes ładnie liżesz dupcię :> Szczerze to wszystko może być, tylko ogon za gruby jest i cienie spodni mi się nie podobają. Nie wiem czy to jest armor, czy Bóg wie co... Tak czy siak to mi się w ogólnie nie podoba.
Krycha do elity? Tak.

43[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sob Lut 13, 2010 12:43 pm

Rexio

Rexio
Bronze Saint
Bronze Saint
Fajnie wyglądają wszystkie :D
Te włoski z opaską mi się nie podobają =/ Są takie jakieś... zjebane X<
Te bez opaski już są dobre, tylko ten taki "kosmyk" o szerokości jednego piksela jest niepotrzebny według mnie.
Armor jest najlepszy w wersji trzeciej ;d Jest taki wykozaczony.
Spodnie są fajne, te białe na nogawkach to są jakieś płomienie (xd) czy takie "skarpety" co dziewczyny w RL nakładają na spodnie? ;d
Butki wyglądają, jakby miały dziurę na palce, ale są ogólnie fajne ;d

Najlepsza wersja jest numer 3 bez ogona i bez opaski :>

10/10

/S

44[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Nie Lut 14, 2010 6:45 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No w sumie to na GG Ci napisałem, że wygląda bardzo dobrze. Z cieniowaniem idzie Ci coraz to lepiej, tylko to nieszczęsne dwu tonowe cieniowanie ;> Postaraj się zrobić coś z trzema cieniami, wyjdzie o wiele lepiej ! Najlepiej chyba wygląda ta z full naramiennikami+opaska+ogonek.

45[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sro Lut 17, 2010 8:52 pm

Raziel

Raziel
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Takes ty chyba ślepy jesteś, albo głupi... albo obydwa naraz. Praca jest ok, ale jako, iż robisz już półtora roku, powinieneś używać cieniowania trójtonowego. Ale ogólnie bardzo ładnie - 7/10

46[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sro Lut 17, 2010 8:57 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Ok no to tera coś 3 tonowo :^^:
[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Newnewnewnew

47[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Sro Lut 17, 2010 9:35 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Lepsza Ver bez opaski,ten stojak wyszedł ci naprawdę kozacki,cienie jak zwykle dobre,no co mam powiedzieć 8/10 Proszę ;d ;]

48[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 8:02 am

Riseq

Riseq
Wizard
Wizard
Dla mnie lepiej wygląda bez opaski.Dobry pomysł z tym stojakiem,a tak w ogóle stojak wyszedł ci całkiem ładny.Co do oparka ciekawy pomysł.Zacznę od góry,włosy są bardzo ładne gdybyś je troszeczkę poprawił z prawej strony co wystaje taki włosek bo to dziwnie wygląda,usuń go albo zrób grubszy i dłuższy.Głowa jest dobra i cieniowanie na niej też.
Dobra teraz zbroja,ciekawie to wygląda podoba mi się recolor zbroi saiyana dodałeś bardzo ładne kolory i jeszcze te naramienniki to już w ogóle kox bardzo ładnie wygląda.Ręce jak ręce dla mnie dobre są opaski na nich też fajne.Spodnie są zwykłe nic nowego ale mi to nie przeszkadza.Buty są zaj****** ładne kolory i widzę trochę przedłużone i też ci to ładnie wyszło.
Bardzo ładnie ci wychodzą oparki,ładnie cieniujesz i co mam ci dać
hmmmm... 8,9/10

Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 2kp.
/S

49[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 4:38 pm

Takesori

Zbanowany
Zbanowany
Widze, że chyba mój post cię poruszył i zaczynasz zmieniać style robienia oparków?
Naprzykła zmazałeś w niektórych miejscach skóre od S-H, ale i tak mi się ona nie podoba, cieniowanie popraw, bo cieniujesz dwutonowo!
Włosy to jak zwykle źle, ubranie na ramieniu ma podarte bo widać tam 2 piksele koloru skóry, zbroja głupia, biednie pocieniowana i brakuje pikseli konturów, spodnie to samo, butki brakuje kilku pikseli!

/S

50[O-S-W] by Krycha95 - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Krycha95 Czw Lut 18, 2010 5:13 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
Wiem ,że dostane warna, ale hoy!Ty ślepa kuro,która głupieje z każdym dniem, jakbyś się przyjrzał to byś zauważył, że to nie jest 2 tonowo, to jest 3 tonowo!
Jeśli włosy i strój są źle to zrób lepiej, naramienniki nie są podarte, one mają taki kolor.
Nie, twój post mnie nie poruszył , tak na marginesie twoje posty mam głęboko w nosie!

/C
Ująłbym to bardziej brutalnie... podziwiam cie, że z takim spokojem podchodzisz do tego że tak lekko go zjechałeś.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 7]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pozwolenia na tym forum: