- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Idź do strony : 1, 2, 3
Yup, było zamierzeniem by przybrał pozę Jezusa. Z krzyża zrezygnowałem... w sumie nie wiem sam czemu. Może jednak przez chwile dotknęło mnie sumienie i uczucia innych? Nie chciałem ranić ich uczuć religijnych i wiary. Co jak na mnie jest dziwne xd I tak, tło też mi sie podoba Ogólnie zamysłem pracy było bardziej skupienie się na treści i przekazie niż na jej formie.Maximus napisał:"klaun" - Ogólnie, to wygląda to jakbyś czizusa przebrał, no ale "gdzie jest krzyż!?" Bardzo ładny background.
Maximus napisał:"Miseo" - No tu na pierwszy rzut oka rzucają mi się rogi, które wyglądają, jakby po prostu były za głową, a nie w niej. Drugie, to mordka, która w stosunku do oczu, a może i całej głowy, jest zbyt mocno przekrzywiona, a przynajmniej odnoszę takie wrażenie, patrząc się na obrazek.
Dokładnie tak panowie. Krzywe gówno. Gdy rysowałem rogi, słuchałem "ReTo - Minotaur", więc może skojarzenie, że to Minotaur z Downem wcale nie jest mylne.Yoh napisał:Rogi jakby krzywe, twarz jakby niedorobiona. Idealny przykład minotaura z zespołem Downa.
Maximus napisał:Ciekawe połączenie figur? Większość jakby trójkąty, ale można też znaleźć inne. Wydaje mi się że ma to przedstawiać jakąś twarz, ale pewien nie jestem. Może to po prostu wymyślony art ;P
Praca w założeniu nie miała nic prezentować. Zaczęło się od mazania kresek na lewo i prawo w celu złagodzenia nudy i wylaniu swojej frustracji. Z czasem zauważyłem, że zaczyna jakkolwiek wyglądać. I faktycznie może przypominać twarz, ale może też równie dobrze przypominać cokolwiek innego. Jest zwykłą abstrakcją i każdy może dostrzec w niej co chce.Yoh napisał:Całkiem ciekawa praca. Nie mam pojęcia czy była efektem chwilowej nudy, jakiegoś dołka, czy czegokolwiek innego, ale ostateczny efekt prezentuje się stosunkowo fajnie.
Też to zauważyłem. Szkoda, że gdy robiłem to na przybliżeniu, wcale nie widziałem tego rozmazania. Dopiero gdy skończyłem prace i otworzyłem w normalnym rozmiarze zauważyłem ten straszny blur. Trudno.Yoh napisał:W przypadku tej grafiki mam natomiast mieszane uczucia. Nie podoba mi się ten efekt rozmazania. Odnoszę wrażenie, że jego zastosowanie zepsuło tą pracę. Sam pomysł jest dość ciekawy, jednak wydaje się zmarnowany.
Dokładnie tak, depresyjnie. Nie oglądałem żadnych filmów. Nie wydaje mi sie, aby chodziło też o moją wyobraźnię. Po prostu przelewałem moje uczucia. Miałem cięższy okres ostatnio. I może dlatego to tak wygląda. Postanowiłem się odizolować od ludzi. Wytrzymałem pięć dni i w ciągu tych pieciu dni powstały te prace.All napisał:"Troszkę depresyjne, przynajmniej jak dla mnie. Nie wiem co kryje się pod tą Twoją rudą kopułą, ale niektóre idee są... interesujące."
"Ogólnie, to ostatnie Twoje rysunki przedstawiają dość dziwne arcydzieła. Albo naoglądałeś się dziwnych filmów, albo masz bardzo ciekawą wyobraźnię "
"That is some weird stuff. One real confusing shit."
Idź do strony : 1, 2, 3
Anime Revolution Sprites » Wasze produkcje » Twórczość użytkowników » Rysunki » Bazgrołki Bercika...
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: