Yoh napisał:Jak PBF kiedykolwiek ruszy... Nie mogę doczekać się ponownego szmacenia rodziny Hatsutoku XDD
Hmmm... Z tego co pamiętam to Arisa miała dołączyć do tej rodziny. Cóż, wstrzymujmy ślub jak najdłużej. Ewentualnie zróbmy coś by do ślubu nie doszło. Nie wiem, niech Tomoyuki znów zabije Hanako, albo da dupy Keijiemu. Co i tak było jakąś częścią planu w ciemnych zakątkach mojego umysłu. Oh god, moje postacie są skurwiałe do szpiku kości. Najebałbym więcej spoilerów, ale nie wiem czy sie opłaca.
Choć nieważne co by Arisa nie zrobiła, Max zawsze jej wybaczy, Ehhh...
Wracając do tego z kim mogłaby go zdradzić... z tego co pamiętam ona miała mokro praktycznie przy każdym(oczywiscie poza Maxem). Shigeru, Keisuke, Tsuji, Keiji,
Ereb(yup, to coś co weszło w Smoka),
Nightmare Lord, Ayano. Nie wiem czy ktoś jeszcze zaliczał się do osób powodujących kisiel w jej majteczkach. Yup, to z Ayano definitywnie było fajne
- Spoiler:
Co do szmacenia rodziny Hatsutoku, to z drugiej strony Shigeru zawsze powtarzał, że Max i Hanako nie są przyjaciółmi a rodziną. Więc to oznacza szmacenie Nakatoniego? Max, zrywam z tobą.
Poza tym Arisa nigdy nie wyglądała na zadowoloną z takiego obrotu spraw.
- Spoiler:
Btw. Pssst, pst, jesteśmy gorsi od Woogy'ego. Przedłużyłem walke o tyle czasu a i tak nie oddałem pracy Zbirowi(jak przypuszczam ty też) Ale zachowajmy to w tajemnicy Yoshi. Niech nikt nie wie. Bo jeszcze Jatapon bedzie się śmiał jak ja z niego.