Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 12]

101[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Lut 05, 2013 7:47 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
No, koniec nauki na test, a jako, że lubię tego typu rysunki, to wykorzystam w końcu jakoś kreatywniej wolny czas xd Pomijam szkic o włamaniu.

Widzę, że Yoh wzorowany był na Goku. W sumie to obaj są podobni charakterem, więc sam fakt, że się na nim bazowałeś mnie nie dziwi. Wyszedł całkiem fajnie. Uśmiechnięty, nie wzbudzający podejrzeń... xd
Cóż, Aki wyszedł nieco... słabiej w mojej ocenie. Niby trzyma poziom pozostałych rysunków, ale przydałoby się tutaj popracować nad twarzą, bo nieco psuje cały i włosy wydają się trochę jakby źle dopasowane.
W sumie sam nie wiem... Wyraz Gohana, oczy F.Trunksa; ciężko stwierdzić na kim chciałeś się konkretniej wzorować. W każdym razie całkiem ciekawy efekt, postać zaiste wygląda jak Woogy, choć jakby go porównać z pracą LSW, wydaje się nieco mniej rozczochrany xd
Ali wyszedł elegancko. Ma tam co prawda jakąś wspominaną przez poprzedników kreskę nad okiem, aczkolwiek mniemam, że to zwyczajnie drobne niedopatrzenie. Lewe (nasze lewe, jego prawe) oko wydaje się lekko dziwne, aczkolwiek cały efekt wyszedł kozacko.
Em... Wow! Od razu widać, że bazowałeś się na Vegito, tworząc ten rysunek. Efekt jest świetny. Nie wiem, jak jeszcze mogę to opisać.
Gustaw? Kim on u diabła był? Przypomina trochę krzyżówkę Recooma i Mr. Satana, aczkolwiek wygląda dużo poważniej i... groźniej chociażby przez tą bliznę.
No kurczę, Shigeru. Szczerze powiedziawszy spodziewałem się, że będzie wyglądał lepiej xd Sama twarz i jej wyraz dają zajebisty wręcz efekt, tylko przydałaby się mała poprawka włosów. Moim zdaniem lekko przesadziłeś z malutkimi kosmykami z tyłu, a największy wygląda trochę gorzej do pozostałych. Wyszedł tak mało... szpiczasty w porównaniu do reszty.

No i tyle. Nie płacz, że nie masz niekiedy komentarzy swoich prac, bo mogę się założyć, że prędzej, czy później ktoś się skusi na wypowiedź odnośnie nich 5

102[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Lut 10, 2013 5:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Heh, teraz na serio mam za co dziękować, panowie 4 Staram się nie wykorzystywać wektorówki, a po prostu rysować linię odręcznie, żeby złapać "skilla".

Yoh Atsuko (lineart):
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Yoh_atsuko___lineart_by_yoh92-d5ugyxw

103[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Lut 10, 2013 7:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dostawa.

Silvia Sawako:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Silvia_sawako_by_yoh92-d5uh6df

Kaylin Cemineya:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Kaylin_cemineya_by_yoh92-d5uhikr
(Cóż... Sam chciałeś w stylu Tite Kubo xd)

104[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Lut 10, 2013 8:41 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Triple post - skoro nikt nie komentuje... xP

Aki Kimura (poprawka):
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Aki_kimura_by_yoh92-d5uhx5o

105[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Lut 10, 2013 9:48 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Yoh - ten niebieski - Wygląda fajnie, Włoski są bardzo fajnie zrobione, ale nie wiem czy ten opadający na twarz kosmyk nie jest za długi 9
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 23309279086696640523
Twarz i szyjka jest git, tak jak i reszta 4

Woogy - Twarz jest w porządku, ucho tylko do poprawy ciut 9 Jeśli chodzi o włoski to wygląda jakby na górze miał je przyklejone, nie lepiej:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 20168408367691765289
W tym miejscu usunąć kosmyk i pozostawić jakby połączenie z tylnymi włoskami? :) To tylko moja propozycja 4

Alister - Jak dla mnie wszystko jest ok, prócz dwóch rzeczy, a mianowicie:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 68579986904028894372
Podnieść trochę bardziej mu tu włosy, bo w porównaniu do tyłu ma ich tu za mało, ale to tylko moje zdanie, może mi się wydawać. Aha, druga, po co ta kreska? Bez może byłoby lepiej, albo zmniejszyć ją troszkę :)

Viego - tu nie mam zastrzeżeń, dobra robota, wszystko bardzo dobrze wygląda według mnie 4

Gustav - wygląda świetnie, bardzo mi się podoba :D

Shigeru - Spojrzałem i było git, dopóki mnie szyja nie odrzuciła, za grube tam są kreski, nie uważasz? :) I coś jeszcze, te 'półkole' jest moim zdaniem za ostre, może spróbować czegoś takiego jak u Gustava? 4
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 07771025622573591293

Silvia a Kaylin - wszystko tu jest git, ale jest duża różnica w wielkości szyi. To może i inne style, ale u Silvi nie powinna być ona troszkę większa? :)

Aki - poprawiony jest git, fajnie wygląda, ale jak dla mnie to przesadziłeś trochę z włoskami z przodu 9

No to chyba wszystko, fajnie Ci to wychodzi, rób dalej, ćwicz skilla, a będzie super :)

Maximusa mi zrób, taki jak w moim pixel arcie(wiem, że to jakiś tam DP) :)

KP: 3
/Feli

Ostatnio zmieniony przez Maximus dnia Wto Lut 12, 2013 9:34 pm, w całości zmieniany 1 raz

106[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Lut 10, 2013 11:28 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Yoh
Lofki, świetnie ci on wyszedł. Tak jak mówiłem, jest strasznie podobny do Goku, no ale w sumie i charakterem też jest taki gokuowaty, więc jest okej. Najbardziej mi się w nim podoba zgodność z OPARem, w końcu nie jest to nic dziwnego - jest to twoja postać, sam ją wymyśliłeś i ty najlepiej wiesz, jak przedstawić ją na większym formacie. Ogólnie ci posłodzę, bo wyszedł świetnie.
Silvia
Tutaj trochę za to popieprzę(lolz), bo wyszła ci ona tak, że wygląda jakby była strasznie młoda, wydaje się nastolatką, a tak patrząc po PBFie powinna być trochę bardziej... no... dojrzała. Ten kolczyk tak też trochę wydaje mi się za duży, mógłbyś go trochę zmniejszyć, przecież to ucho się jej wyciągnie od takich ciężarków XD.
Kaylin
Jeah, tutaj już raczej będzie znów słodko. Tak jak już było powiedziane na cb - ten jej wzrok jest taki, jakby chciała powiedzieć, że jest lepsza. Opierając się na Yoruichi, świetnie wybrałeś, bo częściowo mają one podobny charakter, a ta poza doskonale odzwierciedla Kaylin. Jedynie mogę się tutaj doczepić do tego nieszczęsnego ucha ;/. Jest ono za wielkie, przez co z Cemineyi zrobił się Dumbo :C. Już wolałem nawet tę poprzednią wersję, tamto też nie było jakieś świetne - było dłuższe, i trochę zbyt wysoko położone, ale wydawało mi się, że bardziej pasowało niż to.
Aki
Pierwsza myśl, jaka mi się nasunęła, gdy zobaczyłem go to 'AKI BADASS' xDDD. Nie no, podoba mi się nawet bardziej niż poprzedni, tyle że trochę przesadziłeś - tak jak wspominał już Maxim - z ilością kosmyków z przodu. A za ucho to cię tu mogę pochwalić, bo jak patrzyłem na art Uryu, którego użyłeś jako base, to mi się mniej podobało jego ucho od tego, co ty zrobiłeś : >. Btw. z początku jak tak popatrzyłem, to wydawało mi się jakoś tak, że użyłeś jako base Renjiego, a nie Uryu tym razem, lecz jednak się pomyliłem.

/Feli

107[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Lut 11, 2013 3:33 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
tyle że trochę przesadziłeś - tak jak wspominał już Maxim - z ilością kosmyków z przodu.
Kwestia stylu. W przypadku Toriyamy mogę sobie pozwolić na tworzenie większych kosmyków, bez jakichś mniejszych. W przypadku Kubo, jest nieco inaczej - dużą wagę w stylu przykłada do włosów. Gdzie i tak na chwilę obecną nie jestem w stanie dorosnąć mu do najmniejszego palca u nogi, to chciałem zachować po prostu nieco większe nawiązanie do tego, konkretnego stylu.

Jeżeli chodzi o Kaylin - aktualnie jestem w trakcie poprawiania jej tego nieszczęsnego ucha 4 Kosmyk w przypadku Yoha miał być właśnie taki, nie inny. W przypadku Woogyego, poprawiłem już pracę u siebie na komputerze - być może dam mu ciemny kontur, tworząc "linearta". Przy okazji poprawię kilka błędów. Shigeru i Alister rzeczywiście nie wyglądają najlepiej z tymi kreskami - w poprawce je usunąłem. Niestety, włosy Zeynova wyglądają właśnie podobnie - są z przodu dość płaskie, a zarazem gęste. Jeżeli chodzi o kreski na szyi Shigeru, to zobaczę - wg. mnie wyglądają okej. Kaylin, a Silvia to dwa różne style - być może, tej drugiej poprawię jeszcze szyję, ale na razie nie wygląda źle.

108[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Lut 13, 2013 8:26 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Maximus
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Maximu11

Sameyaro Umagi
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Sameyaro_umagi_by_yoh92-d5us2sz

109[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sro Lut 13, 2013 8:52 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus - Myślę, że wszystko jest w porządku prócz jednego, a mianowicie włosów na środku głowy, które chyba za mocno podniosłeś 9 Charakterystyczny przód jest ok, ale za tym są one za długie, skrócić je, ale może nie za dużo, bo wtedy będzie źle wyglądał. Twarz jest jak najbardziej ok, chociaż różni się trochę od tej na moich lineartach 9 Chociaż w ostatnim w ogóle jakaś nie podobna wyszła. Tył irokeza jest git, ja nie pomyślałem, żeby tam dać trochę więcej i mniejszych włosków, dobre 4

Sameyaro - Od razu rzuciło mi się w oczy 'nieskończone' ucho? Nie wiem, może przykrywają to włosy, ale wygląda jakby ucięte 9 Chyba to ten styl Kubo, bo oczy, nos i brwi się różnią. Włoski jak najbardziej odpowiednie, wyglądają przyzwoicie, raczej w nich nic bym nie zmieniał, twarz jest ok. Wolę styl Toriyamy, ale jak już wcześniej wspominałeś nie do wszystkich postaci on pasuje.

No to rysuj dalej, fajnie Ci to wychodzi :) Może ja się kiedyś tak nauczę tak dobrze 9

KP: 2
/Feli

110[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Lut 16, 2013 4:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Największy, konkretny deb-... uczony PBFa, Raymond Uruka!
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Raymond_uruka_by_yoh92-d5v4rnq

111[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Lut 18, 2013 5:17 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jose Santiago:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Jose_s10

Raymond Uruka, aktualizacja:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Raymond_uruka_by_yoh92-d5v4rnq

Max Hatsutoku:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Max_hatsutoku_by_yoh92-d5ve6dq

112[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Lut 18, 2013 7:45 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
No to jedziemy z całą stroną, bo się tego jeszcze więcej uzbiera...
Maximus wyszedł całkiem fajnie. Nie jestem miłośnikiem takiego stylu włosów, ale o gustach się nie dyskutuje xd W każdym razie podoba mi się także ze względu na to, że uwzględniłeś w swojej pracy także sporą postawę i muskulaturę postaci.
Rysunek Sameyara także prezentuje się całkiem przyzwoicie. Włosy wyszły super, miałbym tylko zastrzeżenia do 2 szczegółów samej głowy. Chodzi mi tu mianowicie o ucho - zapewne miały je częściowo zakrywać włosy, ale wyszło to trochę em... nieefektownie(?). Co jeszcze? A tak! Jego lewe oko wydaje się trochę nie pasować. Rozumiem odchylenie głowy i dalekie spojrzenie postaci pogrążonej w zamyśleniu, czy coś, ale moim skromnym zadaniem lekko przesadziłeś tutaj z samym kątem i zdaje mi się jakby miało się "ześlizgnąć" z twarzy. Trochę drastyczne porównanie, ale nie wiedziałem, jak to inaczej opisać xd
LOLZ! Doczekałem się rysunku własnej postaci XD Szczerze mówiąc bardzo mi się podoba i pod względem wykonania i samego pomysłu na wyraz twarzy. Wygląda trochę debilnie, ale przez widoczną kroplę potu sprawia wrażenie, jakby coś przeskrobał. Wygląda dość dziecinnie, ale cóż... W poprawce dodałeś tylko czerń do włosów i brwi. Może i bardziej pasuje to do samej postaci, ale sposób w jaki to zrobiłeś przypomina mi trochę bazgranie flamastrem xd
Jose? Cóż, wygląda na ostro rąbniętego psychicznie. Nie tylko wyraz twarzy sprawia takie wrażenie, ale i styl włosów i brwi. Przy okazji mogę się wypowiedzieć, jeżeli chodzi o to, jak rysujesz zarost. Osobiście nie podoba mi się sposób, w jaki go ukazujesz. Niezbyt mi pasuje do stylu reszty postaci, którą tworzysz, a wyglądem (przepraszam, jak to zabrzmi chamsko) z nudów robionych kresek, psuje efekt. Mimo to postać wykonana całkiem fajnie, wręcz diabelsko. Em... te 'flamastrowe' włosy... xd
Maxiu! Jakbym widział F.Trunksa na SSJ'cie. Serio xd Z początku takie odnosiłem wrażenie. Praca świetna i moim zdaniem nie ma się tu do czego przyczepić. Wydaje mi się tylko, że postać Maxa jest nieco bardziej rozczochrana xd

To by było na tyle 'mistrzu flamastrowych włosów' xd Czekam na twoje kolejne działa "Wielkich PBFowych", a może nawet niedługo doczekamy się tutaj całych postaci, a nie tylko ich głów 5

/Feli

113[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Lut 19, 2013 12:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
To by było na tyle 'mistrzu flamastrowych włosów' xd Czekam na twoje kolejne działa "Wielkich PBFowych", a może nawet niedługo doczekamy się tutaj całych postaci, a nie tylko ich głów
Kiedyś z pewnością 4 W jeden dzień, Rzymu nie zbudowano, a ja ciągle się uczę.

114[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Lut 22, 2013 10:01 am

Neravi

Neravi
Notowany
Notowany
Siema już dawno nic nie pisałem więc postanowiłem się jakoś pozbierać i ocenić jakąś pracę. Więc tak ja ocenie ci tylko Raymond Uruke bo najbardziej mi się spodobał. Cienie są jak zawsze bardzo dobre więc niema to o czym pisać. Wszystkie kontury i cała twarz jest bardzo dobrze narysowana. Zauważyłem też, że od jakiegoś czasu już cieniujesz na tablecie więc tutaj duży +. Przyjemna dla oka praca. Tylko tak jakby jego prawe ucho było mniejsze tak mi się przynajmniej wydaje. Fajnie by było gdybyś narysował całe postacie tak jak napisał Rayem. Tylko jedna prośba chciałbym żebyś nie rysował czerwonym flamastrem bo tak jakoś nie pasuje do mangowych prac wolałbym czarny o ile ci to nie przeszkadza.

/Feli

115[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Lut 25, 2013 12:03 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Jose:
Głowa fajnie narysowana, proporcje odpowiednie, bródka fajna :) Wielkie ma te włosy, jeśli chodzi o kolorowanie, to ja bym na Twoim miejscu całe czarne farbą walną, a nie tak je mazać. Nie podoba mi się to jakoś 2 Cienie na twarzy ołówkiem czy markerem? Ogólnie postać jest fajna, i nie widzę t jakichś większych błędów.
Ray:
Wesoła buźka, kształt włosków fajny, jak najbardziej odpowiedni, ale tu tak samo jak wyżej dałbym czarną farbą całe, a nie je mazał 9 No co tu jeszcze, na twarzy zachowane odpowiednie proporcje, ale tu znowu te cienie twarzy, ołówek, czy marker?
Max
Tu od razu rzuciło mi się w oczy ucho, które jest za nisko, podnieś je wyżej, jak jeszcze możesz 9 Włoski fajne, białe, bo mają być białe, na twarzy wszystko ok, oczy równo, nos, uśmiech pod dobrym kontem, no i znów cienie, marker, czy ołówek? :D
/Feli

116[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Lut 26, 2013 12:53 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Goku, progress
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Son_goku_by_yoh92-d5w9xwk

117[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Lut 26, 2013 1:39 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Postać prezentuje się ładnie. Kreska zgrabna i schludna. Goku wygląda mi na tego w wieku podczas Saiyan i Frieza Sagi. Mam nadzieję, że zwęzi się optycznie trochę po dorysowaniu dolnej połowy, bo teraz wydaje się mieć trochę za szeroki tułów. A teraz coś, co mi się bardzo nie podoba. Te oddzielone krechą pomalowane miejsca to cienie, tak? Może i są odpowiednio umiejscowione, ale ich wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Po prostu brzydko wygląda i psuje efekt. Nie mam nic przeciwko cieniowaniu, jednak musisz znaleźć inny, ładniejszy sposób.

Tyle ode mnie, powodzenia.

KP: 1
/Feli

118[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Lut 26, 2013 2:14 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Włoski jak najbardziej w porządku :) Głowa też ma odpowiednie proporcje, ale mam zastrzeżenia co do twarzy, bo wydaje mi się jakaś inna... Nie wiem czemu, może tylko mam takie wrażenie. Tułów moim zdaniem odpowiedni, nie wiem czemu dla Woogiego jest za szeroki, ale brakuje kilku kresek na ubraniu pomiędzy pachą a pasem, żeby wyglądało to odpowiednio 4 Ręka wygląda fajnie, a nawet bardzo fajnie :) Cienie na twarzy jak i ręce są odpowiednie, na ręku fajnie podkreślony jest mięsień, ale jedno mi nie pasuje, moim zdaniem za mocno je podkreślasz, jeśli wiesz o co mi chodzi :)

No nic, ćwicz dalej, jesteś na dobrej drodze 4

KP: 1
/Feli

119[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Czw Lut 28, 2013 4:14 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za komentarze, chłopakowie. Jak znajdę czas, z pewnością się odwdzięczę xd
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Sketch_by_yoh92-d5whnde

120[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Czw Lut 28, 2013 5:54 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Ogólnie to panny są ładne, mają dobre proporcje a kreska jest schludna. Nie ma zbytnio co oceniać, ponieważ są to same głowy, postaraj się narysować pełną postać i dopiero wrzucić ją do tematu. Jedyne co mi się nie podoba to, tak jak wspomniał wcześniej Woogy, cieniowanie. Same umiejscowienie cieni jest dobre, lecz oddzielenie ich widoczną kreską w ogóle mi się nie podoba i psuje efekt. To tyle, powodzenia w następnych pracach.

121[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Czw Lut 28, 2013 10:59 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Zgaduję, że pierwsza to Videl? Ale pewnie nie zgadłem...
Proporcje twarzy odpowiednie, nie do końca jestem pewnien co przedstawia ten wyraz twarzy, czy zdziwienie, czy zawstydzenie (pomiędzy oczami lekko zamalowane). Włoski jak najbardziej odpowiednie, bardzo fajne, mimo tego, że są proste 4 Szyjka i reszta ok, teraz cienie - jak dla mnie nie wygląda to odpowiednio jak rysowane jest ołówkiem, gdyby było kolorowane, pewnie wyglądałoby to w ogóle inaczej. Jakiś poradnik masz na te cienie, że tak się je powinno robić? Jeśli tak, to nie wiem... Może tak ma być 9

Druga, nie mam pojęci kogo głowa - No co tu dużo pisać, proporcje zachowane, włosy ze spinką fajnie wyszły, no i oczy mniejsze od reszty, a i tak tak samo ładnie wygląda 9 O cieniach już nie będę pisał, bo moje zdanie już znasz :)

Trzecia pani mi kogoś przypomina... Taką co miała fajne moce, ale pewny nie jestem. Twarz odpowiednia, pacydła duze, co dodaje jej uroku osobistego. Tak pomyślałem, że rzęsy powinny być wokół praktycznie całego oka, ale tak chyb lepiej wygląda 4
Hmm... Na koniec zauważyłem coś przy nosie, to cień? Nie wiem, nie pasuje mi tam to jakoś :D

Tyle ode mnie. Ćwicz, ćwicz, bardzo dobrze Ci idzie 5

/3KP
/@Yoh

122[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Mar 01, 2013 9:16 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Goku_by_yoh92-d5wkw8z

123[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Mar 02, 2013 1:08 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Górę już oceniałem, więc nie będę 9
Lewa ręka wykonana prawidłowo, ale chyba troszkę bajceps za mały, albo za dużo cienia, przyglądnij się uważnie 4 Reszta jak już pisałem w porządku. W ubraniu nad paskiem tylko jedno mi się nie podoba, tam gdzie wcześniej pisałem, że 'między pachą a pasem' nie ma kilku kresek, to walnąłeś w huk cienia... Po co? Moim zdaniem wystarczy tam połowa tego cienia co jest teraz, pewnie wyglądałby lepiej na górze 4 Spodnie jak najbardziej ok! Bardzo mi się podobają, jak i cienie. No widzisz, tu takie cienie pasują, na ubraniach oczywiście, na twarzy może rób bez tej kreski oddzielającej, a tylko same zakreskowanie zostawiaj. Prócz tego co wymieniłem, reszta jest jak najbardziej dobrze wykonana, oby tak dalej!

Powodzenia :)

/2KP
/@Yoh

124[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Mar 04, 2013 4:20 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Feli
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Feli_by_yoh92-d5wy04k

125[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Mar 05, 2013 4:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
@double

Tuffle Narukaza
[Rysunki] by Yoh92 - Page 5 Tuffle_narukaza_by_yoh92-d5x1vb9

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: