Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 9 z 12]

201[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Wrz 17, 2013 4:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Kw_minor_character___sketch_by_yoh92-d6mmpza
Dragon Ball © Akira Toriyama / Toei Animation
Kosmiczni Wojownicy BBG © CompeR

202[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 12, 2013 1:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jose Sauveur:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Jose_sauveur_by_yoh92-d6q59p1

203[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Paź 13, 2013 9:02 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jose Sauveur - Titan Shifter:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Jose_sauveur___titan_shifter_by_yoh92-d6q63bc

Yoh Atsuko:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Yoh_atsuko_by_yoh92-d6q6ios

Kay Eldoka:
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Free_commission__kay_eldoka_by_yoh92-d6q7byn

204[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Paź 13, 2013 9:23 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Skoro akurat lagi są wystarczająco niesamowite, żeby nawet Tam Lina się nie dało fuzjować...

Głowy ci dziwnie wychodzą. José Jalapeño ma ją za krótką w pionie, wydaje się dziwacznie zdeformowana, za mała w stosunku do reszty ciała. Kay ma ten sam problem, zaś Atsuko po prostu ma małą głowę.
Titan Form paprykowego wygląda... ciekawie. Dzięki tej szalonej szczęce problem dziwnego kształtu głowy zniknął. Ale wciąż, to wymagało tej szalonej szczęki. Która, nawiasem mówiąc, przypomina mi flashową grę, bodajże Four Second Fury albo Four Second Frenzy, gdzie final boss miał jakąś podobną szczenę.
Za to włosy wychodzą w porządku.

To tyle ode mnie, niech resztę powie ktoś bardziej kompetentny. Meanwhile, Tam Lin.

Jeśli ktoś nie wie - Jeff Dunham, amerykański brzuchomówca (gościu od Achmeda Martwego Terrorysty), jedną z jego kukiełek jest José Jalapeño Na Patyku.

1kp

205[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Paź 14, 2013 1:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Shigeru Nakatoni
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Free_commission__shigeru_nakatoni___progress_by_yoh92-d6qawn6

Mathias Adler
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Free_commission__mathias_adler_by_yoh92-d6qb62v

Silvia Sawako - WIP
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Silvia_sawako___progress_by_yoh92-d6qfmuv

Razer
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Free_commission__razer_by_yoh92-d6qfszr

206[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Paź 14, 2013 4:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
@x2,
June & Kisa
[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Kisa_and_june_by_yoh92-d6qg8kc

207[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Czw Paź 24, 2013 5:02 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
@x3,
Silvia Sawako - próba "zrealnienia" #2:

Safari:

Axbyssi:

Arnwald:

Woogy Roleyo:

Gabriela Lafelyes:

Gotenks SSJ4:

Lance:

208[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Paź 25, 2013 9:06 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Jako że moja opinia jest i tak mało warta (a najgorsze jest to, że brakuje tu innych), to tylko wypiszę to, co byłem w stanie wyłapać i zawrzeć w słowa, domyślnie reszta wydaje mi się w porządku albo nie wyłapałem. Albo nie wiedziałem, jak to ująć. W końcu to ja pisałem opis tego działu.

June i Kisa, to nie jest aż taki błąd, ale po prostu jakoś styl całej reszty i styl wyrazu twarzy do siebie nie pasują. Zdaję sobie sprawę, że to było celowe.

Safari. Na moje oko głowa jest za szeroka.

Gabriela - patrz June i Kisa.

Urealniona Silvia wygląda trochę jak jakaś szamanka z regionów, które jak na razie się uratowały przed naszą cywilizacją. Te pionowe zmarszczki po bokach nosa nie wiem, czemu miały służyć, ale jak dla mnie raczej atrakcyjności nie dodały pracy. Plus dobrze wiem, że twarze ludzkie nie są idealnie symetryczne. Ale oczy się rozjechały.

I dlaczego jedyne pojawiające się tu oceny to te moje, gówniane?...

/„Oceniam Kreatywnie”
/1 KP

209[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Paź 25, 2013 9:21 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Bo wszyscy inni komentują na Vortexie :/ :\ ( w tym ja ,lol )

210[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Paź 25, 2013 9:40 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Czyli rozumiem, że mam już zamknąć forum, bo przestało być do czegokolwiek potrzebne, czy nie tak?

Da się załatwić. Bardzo prosto. Dział Propozycje jest otwarty, śmiało. Nie zrobi mi to już żadnej różnicy, w końcu ja tutaj właściwie nie istnieję. Byle nie tutaj, bo Yoh jeszcze coś tu czasami wrzuca i szkoda by było mu śmiecić realistycznymi sugestiami.

211[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pią Paź 25, 2013 10:48 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Neeeeein. Nie o to mi chodziło ,choć może to tak rzeczywiście wyglądać. Ja jak mam coś do wrzucenia ,to wrzucam ,w OSW też raczej się udzielam ( w charakterze komentującego oczywiście ) ,natomiast czasu ostatnio mało ,a jak już trochę się go trafi to projekt go zżera. Co do rysunków ,to może jeszcze gdyby Yoszaka wrzucał je po 1 ,czy 2 to ochota na komentarz by się znalazła ,ale jak widzę 50 prac w jednym poście ,to się odechciewa.

212[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 5:52 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Jest ich te twoje "pięćdziesiąt", bo Yoha mało obchodzi, czy ktoś to skomentuje (zbyt rzadka sytuacja, by na nią liczyć, jak wygrana w totka), to po prostu tłucze combosy postowe. Nie chciało się nic napisać jak były trzy? Well too bad. Z resztą, co to za problem napisać cokolwiek o pierwszych kilku, potem o kolejnych i o kolejnych, małymi porcjami, skoro tak to przeszkadza? Na chwilkę pomińmy niezaprzeczalnie istotny fakt, że moja opinia gówno wnosi. Powinienem wyciągnąć wniosek, że skoro nie przeszkadza mi zrzucanie na mnie wywrotki rysunków, to albo jestem jakimś nadczłowiekiem, albo wszyscy są do dupy. I myślę, że bardziej poprawne tu jest prawo Sturgeona.

213[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 8:31 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Jeżeli każdy z osobna wygląda dla mnie dobrze i w zasadzie opinie pomiędzy nimi nie różniłyby się NICZYM ,to mam kserować 3 ,czy 8 ,czy 20 razy tą samą opinię ? Mogę zawsze próbować napisać to samo w nieco inny sposób ,ale nie widzę w tym większego sensu.

214[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 8:39 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Możesz chociaż krótko zasygnalizować, że prace wyglądają fajnie. Że ktokolwiek te prace ogląda. Że jest ktokolwiek, kto nie ma całkowicie na niego wyjebane. Wystarczy, że jednego admina userzy tak odprawili. Nie powtarzajcie tego przynajmniej jeszcze z tym adminem, który jeszcze bardziej próbuje coś zrobić dla forum. Właściwie, nie powtarzajcie tego też z innymi userami, którzy coś tu wrzucają.

My tu gadu-gadu, a Yoh szykuje kolejną ciężarówkę rysunków, na którą narzekania się zaczną niedługo na nowo.

215[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 12:20 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
My tu gadu-gadu, a Yoh szykuje kolejną ciężarówkę rysunków, na którą narzekania się zaczną niedługo na nowo.
Niespecjalnie. Prawdopodobnie dzisiaj skończę "profilowe" pewnego koksa z uniwersum Dragon Balla. Jeżeli ewentualnie nabiorę chęci, to pojawi się jakaś praca z serii "darmowych zamówień". Nabieram sił do pisania drugiego rozdziału opowiadania, bądź kolejnej, większej grupy OPARów.
Możesz chociaż krótko zasygnalizować, że prace wyglądają fajnie. Że ktokolwiek te prace ogląda. Że jest ktokolwiek, kto nie ma całkowicie na niego wyjebane. Wystarczy, że jednego admina userzy tak odprawili. Nie powtarzajcie tego przynajmniej jeszcze z tym adminem, który jeszcze bardziej próbuje coś zrobić dla forum.
Niespecjalnie przejmuję się tym, czy ktokolwiek na moje prace zwraca uwagę, czy też nie. Komentarze mają mi jedynie zasygnalizować, co robię źle, zanim sam do tego dojdę nieco później. Jeżeli ludzie nie chcą oceniać, to żaden z Nas ich do tego nie zmusi. Ja natomiast będę tworzył dalej - pomijając satysfakcję z tego, że ktoś mnie docenia, w grę wchodzi także dalszy rozwój umiejętności. Co z tego, że brak komentarzy nieco spowolni mój rozwój? Grunt, że nie zatrzyma go całkowicie ;)
Dlatego wrzucam prace na ARS i olewam Vortexa - nie jestem "wszyscy".
Nie lubię porównywania tych dwóch for do siebie.

216[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 1:51 pm

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Przyznam się szczerze, że nie chce Yoszowi komentować prac by go nie urazić XD
Tak z grzeczności dla jego obecnej weny.

217[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 2:33 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Yoh napisał:
Dlatego wrzucam prace na ARS i olewam Vortexa - nie jestem "wszyscy".
Nie lubię porównywania tych dwóch for do siebie.
Miałem na myśli DA ,niech mnie cholera trzaśnie >.<

Safari napisał:Przyznam się szczerze, że nie chce Yoszowi komentować prac by go nie urazić XD

A czemu miałabyś go urażać ? Ostatnie prace Yoszaki mają prostsze twarze niż te Twoje szczerze powiedziawszy

218[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 7:43 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Miałem na myśli DA ,niech mnie cholera trzaśnie >.<
Krótkie, acz aktywne komentowanie prac na dA nie przeszkadza mi we wrzucaniu ich również na forum. Pisanie ocen to także fajna sprawa - o ile nie jestem zajęty niczym szczególnym, to fajnie doradzić komuś, co robi źle. Im lepsza taka osoba będzie, tym większą satysfakcję będziesz odczuwał, że jest to chociażby w tej małej części, również Twoja zasługa.
Przyznam się szczerze, że nie chce Yoszowi komentować prac by go nie urazić XD
Gdybym miał przejmować się wszystkimi komentarzami prac, jakie otrzymałem na przestrzeni lat, nie osiągnął bym aktualnego poziomu. Jeżeli jest coś, co osoba oceniająca mi wypomni, a ja nie będę uważał tego za błąd, to z pewnością zignoruję ten fragment jej wypowiedzi. Zresztą, chodzi tutaj także o to, abym wiedział, że ktoś interesuje się moimi pracami.

219[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Sob Paź 26, 2013 10:25 pm

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Moimi to się nikt nie interesuje prócz ciebie xD

Popracuj nad tymi cholernymi włosami
Razer i twój Yoh wyglądają jakby mieli rogi
W ogóle jakoś dziwnie rysujesz te czuby

220[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Nie Paź 27, 2013 9:53 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Razer i twój Yoh wyglądają jakby mieli rogi
W ogóle jakoś dziwnie rysujesz te czuby
Tutaj może być winny zbyt pogrubiony, wewnętrzny kontur poszczególnych kosmyków. Postaram się tego unikać w przyszłości. A co konkretnie masz na myśli, mówiąc "dziwne"? Wydaje mi się, że styl rysowania włosów jest właśnie całkiem fajny. Zresztą, nie tylko mi przypada on do gustu.
Moimi to się nikt nie interesuje prócz ciebie xD
Poza faktem, że naprawdę fajnie rysujesz, to lubię od czasu do czasu nabić sobie krótszego posta. Niewiele błędów mogę wymienić, więc Twój temat nadaje się do tego idealnie xD

221[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Gru 30, 2013 7:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
W przypadku Yoha, musiałem sobie co nieco przypomnieć - za wzór posłużył mi Goku :p

[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 ____by_yoh92-d701liu

Dragon Ball © Akira Toriyama / Toei Animation

222[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Gru 30, 2013 8:20 pm

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Czub u Yoha lepiej wygląda niż w edycjach poprzednich. Wreszcie jest integralną częścią włosów, a nie rogami co zwykle tak było.
Tak patrze na te bokobrody, to jakoś śmiać mi się chce XD Pamiętam jak taki jeden OC Warzywa miał bokobrody, ale jego wzrok był bardziej zabójczy. hehe

Sylvia bardziej słodziej wygląda niż Pan, ale zapomniałeś o rzęsach. Fajne ma te "antenki" z włosów na głowie.

223[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Pon Gru 30, 2013 11:40 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Silvia wygląda tak słodko ,że aż bym ją zgwałcił analnie :>
Na drodze niestety stoi mi duży, ciężki monitor crt ,ze szklaną szybką ,którą mógłbym przez przypadek rozbić i wykrwawić się na śmierć po odcięciu najważniejszego narządu w moim ciele ... i chyba dość oczywistym jest ,że nie mówię o sercu ,czy mózgu

...what.

No tak ,zapomniałem ... narysował tylko głowę więc zostaje oral :/

Ostatnio zmieniony przez Zbir dnia Wto Gru 31, 2013 11:12 am, w całości zmieniany 1 raz

224[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Gru 31, 2013 12:37 am

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Zbir, ty zboczeńcu XD
Najpierw to powinieneś ją wymacać xDD

225[Rysunki] by Yoh92 - Page 9 Empty Re: [Rysunki] by Yoh92 Wto Gru 31, 2013 4:24 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Zbir napisał:Silvia wygląda tak słodko ,że aż bym ją zgwałcił analnie :>
Na drodze niestety stoi mi duży, ciężki monitor crt ,ze szklaną szybką ,którą mógłbym przez przypadek rozbić i wykrwawić się na śmierć po odcięciu najważniejszego narządu w moim ciele ... i chyba dość oczywistym jest ,że nie mówię o sercu ,czy mózgu

...what.

No tak ,zapomniałem ... narysował tylko głowę więc zostaje oral :/
Just keep calm and fap.

Ale faktycznie, Silvia wyszła Ci fajnie. Yoh z twarzy mi przypomina bardzo Goku z wczesnego DBZ.
Jest już jakiś skill, szlifuj go.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 9 z 12]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Pozwolenia na tym forum: