Dragon Ball © Akira Toriyama / Toei Animation
Kosmiczni Wojownicy BBG © CompeR
Niespecjalnie. Prawdopodobnie dzisiaj skończę "profilowe" pewnego koksa z uniwersum Dragon Balla. Jeżeli ewentualnie nabiorę chęci, to pojawi się jakaś praca z serii "darmowych zamówień". Nabieram sił do pisania drugiego rozdziału opowiadania, bądź kolejnej, większej grupy OPARów.My tu gadu-gadu, a Yoh szykuje kolejną ciężarówkę rysunków, na którą narzekania się zaczną niedługo na nowo.
Niespecjalnie przejmuję się tym, czy ktokolwiek na moje prace zwraca uwagę, czy też nie. Komentarze mają mi jedynie zasygnalizować, co robię źle, zanim sam do tego dojdę nieco później. Jeżeli ludzie nie chcą oceniać, to żaden z Nas ich do tego nie zmusi. Ja natomiast będę tworzył dalej - pomijając satysfakcję z tego, że ktoś mnie docenia, w grę wchodzi także dalszy rozwój umiejętności. Co z tego, że brak komentarzy nieco spowolni mój rozwój? Grunt, że nie zatrzyma go całkowicieMożesz chociaż krótko zasygnalizować, że prace wyglądają fajnie. Że ktokolwiek te prace ogląda. Że jest ktokolwiek, kto nie ma całkowicie na niego wyjebane. Wystarczy, że jednego admina userzy tak odprawili. Nie powtarzajcie tego przynajmniej jeszcze z tym adminem, który jeszcze bardziej próbuje coś zrobić dla forum.
Dlatego wrzucam prace na ARS i olewam Vortexa - nie jestem "wszyscy".Bo wszyscy inni komentują na Vortexie :/ :\ ( w tym ja ,lol )
Miałem na myśli DA ,niech mnie cholera trzaśnie >.<Yoh napisał:
Dlatego wrzucam prace na ARS i olewam Vortexa - nie jestem "wszyscy".Bo wszyscy inni komentują na Vortexie :/ :\ ( w tym ja ,lol )
Nie lubię porównywania tych dwóch for do siebie.
Safari napisał:Przyznam się szczerze, że nie chce Yoszowi komentować prac by go nie urazić XD
Tak z grzeczności dla jego obecnej weny.
Krótkie, acz aktywne komentowanie prac na dA nie przeszkadza mi we wrzucaniu ich również na forum. Pisanie ocen to także fajna sprawa - o ile nie jestem zajęty niczym szczególnym, to fajnie doradzić komuś, co robi źle. Im lepsza taka osoba będzie, tym większą satysfakcję będziesz odczuwał, że jest to chociażby w tej małej części, również Twoja zasługa.Miałem na myśli DA ,niech mnie cholera trzaśnie >.<
Gdybym miał przejmować się wszystkimi komentarzami prac, jakie otrzymałem na przestrzeni lat, nie osiągnął bym aktualnego poziomu. Jeżeli jest coś, co osoba oceniająca mi wypomni, a ja nie będę uważał tego za błąd, to z pewnością zignoruję ten fragment jej wypowiedzi. Zresztą, chodzi tutaj także o to, abym wiedział, że ktoś interesuje się moimi pracami.Przyznam się szczerze, że nie chce Yoszowi komentować prac by go nie urazić XD
Tak z grzeczności dla jego obecnej weny.
Tutaj może być winny zbyt pogrubiony, wewnętrzny kontur poszczególnych kosmyków. Postaram się tego unikać w przyszłości. A co konkretnie masz na myśli, mówiąc "dziwne"? Wydaje mi się, że styl rysowania włosów jest właśnie całkiem fajny. Zresztą, nie tylko mi przypada on do gustu.Razer i twój Yoh wyglądają jakby mieli rogi
W ogóle jakoś dziwnie rysujesz te czuby
Poza faktem, że naprawdę fajnie rysujesz, to lubię od czasu do czasu nabić sobie krótszego posta. Niewiele błędów mogę wymienić, więc Twój temat nadaje się do tego idealnie xDMoimi to się nikt nie interesuje prócz ciebie xD
Ostatnio zmieniony przez Zbir dnia Wto Gru 31, 2013 11:12 am, w całości zmieniany 1 raz
Just keep calm and fap.Zbir napisał:Silvia wygląda tak słodko ,że aż bym ją zgwałcił analnie :>
Na drodze niestety stoi mi duży, ciężki monitor crt ,ze szklaną szybką ,którą mógłbym przez przypadek rozbić i wykrwawić się na śmierć po odcięciu najważniejszego narządu w moim ciele ... i chyba dość oczywistym jest ,że nie mówię o sercu ,czy mózgu
...what.
No tak ,zapomniałem ... narysował tylko głowę więc zostaje oral :/
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: