Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 13 z 40]

301[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Sie 21, 2010 7:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Właściwie, nie są to nowe OPAR'y. Są to Freeza i Cell, których dałem wcześniej, JEDNAKŻE cieniowanie uległo drastycznej zmianie.
Oceńcie jeżeli możecie też poprzednią pracę.

[O-S-W] by Yoh - Page 13 Xpp
C4 Sasuke-Ish - paleta kolorów Cell'a.
Nie liczcie na oceny w swoich tematach, jak nie ocenicie porządnie tutaj.

302[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Sie 22, 2010 3:30 pm

Death

Death
First Child
First Child
No dobra, wszystko jest ładne, lecz jest kilka błędów, największym jest to ,że niektóre elementy, są cieniowane 2 tonowo, a niektóre 3 tonowo..., nie wygląda to ładnie, cycki cella są beznadziejne, bo nie są pocieniowane, twarz freezera też nie jest fajna przez te 2 tony cieniowania, poza tym wszystko jest w porządku, kolory są dobrane dobrze, inne elementy wykonane świetnie, dostajesz 8-/10

Oceń mi ;P

303[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Sie 22, 2010 3:55 pm

Nagato

Earthling
Earthling
Nie są takie ,,super'',ale mogą przejść,nie rozumiem tylko czemu w pracach takiego typu musi być takie brzydkie tło. :FUCK YEA:,ja ci daję 7+/10 bo nie umiem ostro oceniać.

304[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 23, 2010 7:42 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Tak więc tak jak prosiłeś ,ocenię Ci ostatnią pracę jak i tą nową ,wymyśloną przez Ciebie pozę na ławeczce. Zacznę może właśnie od tego koksa na ławce.
Na pierwszy rzut oka wygląda po prostu ZA JE BIŚ CIE ! Jednak po bliższym zapoznaniu się z tym Playboyem mam kilka zastrzeżeń.
Jeżeli chodzi o włosy ,to całkiem fajnie wyglądają ,opadają mu włosy na twarz i ogólnie wszystkie kobiety mdleją na sam widok. Jest jednak jedna mała skaza której się dopatrzyłem. Jeden z tych kołtunów po lewej stronie postaci ( mniej więcej na środku ) ma jeden czarny pixel za dużo. Mam nadzieję ,że dopatrzysz się o którego mi chodzi ,bo nie chce mi się bawić w robienie screenów i zaznaczanie dokładnie tego miejsca ,które mi przeszkadza. Jest także jeden kosmyk wepchnięty na siłę ,który wcale nie dodaje uroku postaci. Mówię o tym małym pizdusiu pomiędzy dolnymi ,lewymi kosmykami. Jeżeli chodzi o twarz ,to od razu uwagę przykuwa ten złoty kolczyk. Szczerze mówiąc nie jestem fanem wpieprzania biżuterii do OPAR'ów ,ale tutaj ma to swój urok :P. Same cienie warzy wyglądają ok.
Jeżeli chodzi o koszulę ,to wykonanie jest na prawdę bardzo ładne. Ręce także dobrze wyglądają ,chociaż są zbyt nisko położone ( zamiast opierać się na ławce ,to wiszą w powietrzu. Dalej spodnie ,które ... znowu wyglądają jak tani dres. Poza tym samo ułożenie tej jednej nogi opierającej się na drugiej jest jakieś takie dziwne. Z jednej strony wygląda tak ,jakby była pokazana pod jakimś kątem ,a po chwili zdaje się być skierowana naprzeciw nas... Druga noga zaś wygląda w porównaniu z tą "wiszącą w powietrzu " na nienaturalnie krótką. Jeżeli chodzi o buty ,to są dziwnie malutkie ... poza tym ,znowuż te saiyańskie buty :FUUU-: .
Tak więc za ładną ławeczkę i ciekawą ,ładnie wykonaną pozę dam Ci 9/10.

Teraz ostatnie dwa produkcje.
Cell:
Ogólny wygląd postaci jest może nie imponujący ,ale bardzo dobry. Bardzo ładne cienie w związku z tym zielonym pancerzem ,czy też skórą. Także te charakterystyczne ciapki ładnie wyglądają ^^. Dobraz skóra ,ładne skrzydła jednak ,w dobrych miejscach pododawałeś te fioletowe zgięcia ,jednak jest coś co wyszło Ci średnio ,a mianowicie cześć z tych czarnych elementów. Te na cyckach , głowie i skrzydlach wygląda to w miarę dobrze ,ale jeżeli chodzi o nogi ,to już nie jest tak dobrze. Na dobrą sprawę ,to chyba tylko te czarne elementy na nogach są do poprawy ,a reszta wygląda bez zarzutu. Przejdźmy więc może do ... A! Zapomniałem o butach XD. Krótko i zwięźle :wtf?!: .
Freeza:
Głowa jak najbardziej w stylu LSW ,jednak za Chiny nie pasuje to do oryginału. Szklany element na głowie jest ładnie pocieniowany ,jednak reszcie głowy i twarzy czegoś brakuję. Freeza miała charakterystycznie mały ryj i wielką ,górną czaszkę. Brakuje mi tutaj także tego fioletowego paska idącego od brody ,aż do oczu. Reszta ciała wygląda takżę dość cienko ,im bliżej dołu ,tym gorzej. Tors oraz ręce ,wyglądają po prostu słabo ,natomiast nogi są same w sobie krzywe ,a te fioletowe ,szklane elementy wydają się za mało i zwyczajnie wyglądają źle. Stopy także nie wyglądają szczególnie dobrze. Zamiast mieć wielkie ,parówkowate palce ,to zrobiłeś z nich buty bez kilku pixeli od podeszwy. Najlepiej ,to wykonany jest tutaj chyba ogon :P.

Za Cell'a 9+/10 ,a Freeza 'ę 6/10

3kp

305[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 23, 2010 8:56 pm

Nagato

Earthling
Earthling
Ja od nowa ocenie wszystkie twoje O-S-W'y od pierwszego do tego ostatniego.Ale mógłby ktoś wytłumaczyć czemu w oparach zawsze są rozjebane tła?Nie to co w sygnaturkach.Ocenie tylko te które teraz widać.
All sprity z pierwszej strony.
Pierwszy sprit's jest ładny,ale klata okropnie zrobiona.Chociaż sam lepiej nie zrobię.
Twój drugi sprit's również jest ładny,ale to jest to samo tylko że z innym kolorem włosów -.-.
Trzeci sprit's jest profesjonalnie wykonany tylko mogłeś również zrobić wersje bez spodni bo biały i czarny okropnie wyglądają.
Piąty sprit's,szósty sprit's i siódmy sprit's to jest to samo tyle że każdy się różni jednym szczegółem :
Pierwszy jest goły i wesoły :D
Drugi jest z bluzą
A trzeci jest z bluzą i mieczem.
Jednak reszty nie będę oceniał ale wstawiłeś również wersje z Bleachem za co wielki plus.
:gnoj:
Opar na ławce i ten drugi jest również ładny ale tło beznadziejne.Skóry ładnie wyglądają i strój tego zielonego.Napis mogłeś dać po polsku.A co do ławki jest trochę przycięta.

KP: 2
/Feli

306[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 25, 2010 6:11 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Woah.
Ten ławeczkowy pan - świetny.
Włoski dobre, jednak siedzi tak, jakby nogę podnosił.
Cieniowanie fajne, nie ma co pisać - ławka i tak jest lepsza od tego oparka.

307[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 25, 2010 9:17 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Zacznę od ocenienia ci tego kolesia na ławce.

Włosy nieco takie ... no jakieś takie... nie wiem jak to ubrać w słowa... jedyne co mi na myśl przychodzi to "jakieś takie" xd. Cieniowanie może być, jest w miarę fajne.
Twarz ujdzie, cienie także, oczy dziwne xd jakby mu się spać chciało. Kolczyk w uchu mi nie pasuje. koszula średnia, cienie mogą być nie są takie złe. Ręce fajne położenie, nawet ci to wyszło . Ułożenie nóg niezłe, cienie też . Ławka... bardzo ładna.

Cell

Wow! Cell naprawdę ładny! Zrób z niego i freezera sprity ^^.
Głowa dobra a nawet bardzo, cienie również tylko że cienie tego zielonego są 3 tonowe a reszta poza dłonią dwu. Twarz dobra, cienie również.
Klatę zrobiłeś dość dobrze, cieniowanie tego szarego nieco słabsze od reszty, ale może jakoś ujdzie. Te jego skrzydła akurat chyba ci najgorzej wyszły. Ręka dobra z wyglądu jak i cieni, u nóg tak samo.

Freezer

No też niezły, ale cell chyba jednak lepszy, tutaj cieniowania jest baaardzo mało, ale źle to nie wygląda przynajmniej aż tak źle. Głowa dobra te fioletowe coś na jego głowie nieźle pocieniowane, cienie twarzy no nieco słabe, oczy dobre takie freezerowate, tułów pomijając cienie jest dobry, ręka także. W dolnej części tego OPAR'a jest jakby zamieszanie za bardzo nie widziałem co tam jest czym, po przybliżeniu, ale jakoś to wygląda i to jest ważne. Ogona mało widać ale wydaje się dobrze zrobiony.

2kp

308[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Sie 26, 2010 7:25 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hej Yoh !
Ocenie ci tego na ławeczce.
Włoski:
Ładna rozczochrana czuprynka, czarna jak prawie w większości oparków (nie koniecznie twoich). Cieniowanie jest 3 tonowe. Wszystkie kosmyki są ładne, ale jakoś brakuje mi jednego, może tam na tyle. Cieniowanie twarzy 2 tonowe, oczy są trochę przymknięte i to mu dodaje uroku. Widzę złoty kolczyk, nie wiem jak ale zrobił się dziwnie widoczny.
Tułów:
Hymm... rozpięta biała koszula z krótkim rękawem prezentuje się na prawdę nieźle. Sama jego odkryta klata jest nieźle przypakowana. Cienie 2 tonowe, które świetnie ci wyszły. Na rękach to samo cieniowanie i też ładnie na prawdę wyszło.
Nogi:
Nogi ! Nogi ! Daj mi swoje nogi !! Chociaż wolałbym 40kp zamiast tych nóg. Spodnie Jeansowe z cieniami 2 tonowymi. Na tej zagiętej nodze trochę dziwnie wyszło.
Buty:
Buty jak buty, czarne z czubkami białymi. Nic nadzwyczajnego.
Ławka:
Kolor ławki jak każdej innej. Cieniowanie jest bardzo przyzwoite. Nogi od niej są niestety troszkę krzywe.
Ogólnie:
Opar prezentuje się świetnie. Postać siedzi na ławce w bardzo ładnie wykonanej pozie. Przydałoby się jeszcze jakąś dziewczynę posadzić obok niego to by było bardzo epickie.
OK to na tyle i Cya.

/gdyby nie tak chaotycznie, dostał byś 3kp xd ale..
2kp

No a ja tak sie starałem !! :(
Wiem ! Kotek cie przekona.
:lizz:

309[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Sie 28, 2010 11:52 pm

Rokan

Rokan
Super Saiyan
Super Saiyan
Ja ci ocenie tez tego na łąwce, co ty na to?
Włoski:
Bardzo ciekawa fryzura, kształt jest genialny. Wyglda troche jakby spadały mu na jedna strone, taka gryzwka? Hmm... Ogólnie taki ivulaśny koleś. Cieniowanie jest fajne. Ten kolczyk? Czy co to jest wygląda dziwnie ale fajnie. Twarz taka Sołtysaowa! Tak, dobrze słyszysz. Sołtysowa! cienie fajne tylko czemu 2-toowe jak włosy 3-tonowe.
Tors:
Hymm... Klata kox, rozpięta koszula tez fajnie wygląda. Przypomina mi koleśa w pierdlu siedzacego na ławce po siłce. Dziwnie wygląda od nasej lewejs trony. Hmm... Cienei są wporzo, kolorystycznie też może byc Nogi:
Cytując Maxia Nogi ! Nogi ! Daj mi swoje nogi !! Chociaż wolałbym 40kp zamiast tych nóg" Ułożenie nóg jest ok, nawet fajnie ci to wyszło. Wzorowałeś się na Durrco! Nie no joke. Cienie fajne. Ta założona noga dziwnie się "kurzczy" pod koniec. Buty:
Buty jak butyale herbatka dobra.
Ławka:
Wydaje sie krzywa, tak trochę unosi sie tam przy postaci, wiem że miało wyglądac inaczej ale dziwnie wyszło
Ogólnie:
Kolorystyka jest dobra, poza też kox. Ciekawy pomysł no i to chyba wszystko...

2kp

310[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Sie 29, 2010 6:05 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hmm.. Dodaję coś nowego, zastanowię się czy kiedy skończę Base, nie zrobić z niego Sprita :|

[O-S-W] by Yoh - Page 13 Kurosakischoolshinigami

Credit dla Angry-Boy'a za paletę kolorów ;)

311[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Sie 29, 2010 6:14 pm

Szark

Szark
Mazoku
Mazoku
Okej! Ocenię ci Freezera i Cella.

Freezer:
Hmm. Ogólnie koxi ale przy Cellu wydaje mi się że było więcej roboty. Ta jego kopuła (nie wiem jak to nazwać xd) czy co to tam jest ma świetne odbicie światła i to mi się podoba. Cieniowania jest tu trochę mało ale jak już cienie są to leżą idealnie. Ja nie wiem jak ty robisz takie oparki :(. Ten ogon z tyłu tak fajnie wystaje i taki wężowaty :S. Mięśnie widać wyraźnie i nic do nich nie mam. Ogólnie jest bardzo dobrze 9/10.

Cell:
O fuck! Głowa wygląda najlepiej przez te sterczące rogi czy co to tam. Szkoda tylko że nie widać oczu zbytnio, no chyba że tak ma być. Hmm Cell nie ma mięśni a to dziwne oO, no przynajmniej ja ich nie widzę. Ale co to?! Wygląda jak by nosił buty :O. Trochę mało zielonego ale tak jest spoko. 9/10 xD

1kp

312[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Sie 29, 2010 10:41 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
No to ocenie ci jakby to Inoue powiedziała - Kurosaki Kun ! :D
Zacznijmy od tego, że wielkim plusem twoich prac jest 100% custom.
To teraz przejdźmy do Ichigo. Włoski mają kształt taki jaki powinien być czyli w 98% przypominają te Ichiga. Zmarszczone czoło jest jakby znakiem charakterystycznym. :P Koszula taka jaką noszą w szkole, jest ładnie wykonana nie widzę w niej żadnych błędów. Ten jeden piksel to chyba ten amulet co dostał od Isshina, zgadłem ? Spodnie jak spodnie i buty jak buty, zwykłe.
Strój Shinigami.
Wykonany bardzo ładnie i... dokładnie ? xd Szerokie rękawy i szerokie spodnie, jak w oryginale. Buty czy raczej są to sandały wykonane ładnie ale chyba mają za dużo kresek. Zaraz zobaczę w google i się upewnię.
Cienie: na włosach 3(ładne) tonowe a na reszcie oparka 2 tonowe, pomimo tego prezentują się bardzo ładnie, ale zaraz chyba pominąłem (o ile się nie mylę) cienie na skórze są 3 tonowe.
Ogólnie Oparek jest baaardzoooo ładny i czekam na więcej. Może kiedyś zrobisz sprity z serii Bleach by Yoh92, ale by było słitaśnie.
Dobra to papa i Kotek na szczęście !
:lizz:

2kp

313[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 30, 2010 8:38 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Ichigo ,tak ? Myślałem ,że z Bleach'em już dawno skończyłeś ,a tu proszę! No ,ale nie ważne ,bierzmy się do oceniania.
Tradycyjnie ,na sam początek idą włosy. Chciałbym powiedzieć ,że wyglądają wspaniale i tak dalej ,ale niestety nie. Te wszystkie kosmyki wykonane są dość średniawo. Szczególnie bije po oczach te opadające na twarz oraz te dwa małe kosmyki po lewej stronie OPAR'a ,które się ze sobą w dziwny sposób łączą. Jeżeli chodzi o włosy ,to mogłeś się bardziej przyłożyć. Twarz wygląda ok ,bez zarzutów. Koszulka szkolna wygląda bardzo ładnie. 2 tonowe cieniowanie rzeczywiście dobrze Ci wychodzi. Zastanawia mnie jedynie ten pomarańczowy pixel po prawej stronie Kurosakiego. Co to miało być ? Część paska ,czy jak ? Spodnie są ok ,tak samo buty ,chociaż wiele na nich nie widać :P. Jeżeli chodzi o strój shinigami ,to jedyną rzeczą do której mógłbym się przyczepić jest wykonanie klapek ... wyglądają niestety słabo.
8/10 i 8+/10

2kp

314[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 30, 2010 11:13 am

Szark

Szark
Mazoku
Mazoku
Dobra ocenie ci jeszcze Ichigo. Włosy wyglądają bardzo fajnie i znowu takie szpiczaste xD. Cienie bardzo fajnie na leżą na włosach. Na twarzy cienie mnie nie powaliły jakoś :|. Teraz ocenie zwykłego :P. Koszulka wygląda tak jak by była ciasna na nim a powinna raczej być luźna ;P. Na spodniach cienie są takie jak na większości twoich oparów czyli u góry jasne a na dole ciemne i znowu pasek jasnego. Teraz Shinigami, wygląda o wiele lepiej i ma takie luźne ubranko czy tam kimono cokolwiek to jest. Sandałki są już trochę gorsze od reszty. Ogólnie jest dobrze 7/10

1kp

315[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 30, 2010 1:40 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Ocenię Ci Ichigaśnego. No więc tak - włoski, to jest najlepsza część opara. Jak i najtrudniejsza do zrobienia, huh. Do rzeczy - włosy mają od zajebu kosmyków, Ichigo ich tyle nie powinien mieć. Ale dobra, to Twój opar, Ty decydujesz. Dalej - skóra, i jej cieniowanie. Dobił mnie ten bród na nosie, jak dla mnie powinieneś tutaj użyć dwutonówki. Górna część stroju jest dobra, nie mam nic do niej. Taki dziwny px na ręce, przy samym rękawku. Ręka wporządku jest, spodnie tak samo - jednakowoż ten pasek, czy co to tam jest, mi się nie podoba. Po prostu - jakieś dziwne px. Spodnie i buty mogą być - żałuję jednak, że nie pozostałeś w trzech tonach, bo OPAR wyglądałby zaje-kur*a-biście. Jednak myslałem, że skończyłeś OPAR'kować postacie z Bleacha.
8/10.

1kp

316[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 30, 2010 2:51 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chcę nabić kp więc ci ocenie :P

Ichigo w koszuli.
Zacznę od góry.Włosy są fajne kształtem dobre chociaż może trochę zbyt dużo tych włosków.Cieniowanie dobre.Twarz też mi się podoba dobrze wykonana.Pocieniowana dobrze.Koszula bardzo fajna. Bardzo mi się podoba.Nie mam żadnych zastrzeżeń.Zastanawiam się co to za żółty pixel.Może ten amulet co przemienia go w shinigami.Ale i tak zbytnio nie przeszkadza.Ręka jest dobra, mięsień dobrze wygląda.Spodnie jak spodnie normalne.Pocieniowane są dobrze.Jak w ogóle cała praca.Buty są zwykłe.

Ichigo shinigami
Włosy i głowę oceniłem wcześniej więc pominę.Strój shinigami bardzo ładny, super pocieniowany.Rękawy i pasek dobre.Dół stroju również dobry te fałdy czy co to nawet nieźle wyglądają.Jedynie wg mnie sandały tak dziwnie wyglądają, chodzi mi kolor są trochę jaskrawe.

Prace są bardzo dobre.Miałeś rację że cieniowanie 2 tonowe lepiej ci wychodzi.A do tego 100 % customy.

1kp

317[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 02, 2010 10:24 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra, dzisiaj potrzebuję nie tyle jakiejś długiej oceny, choć przydałaby się, co waszego zdania na temat która z wersji Yoh'a jest lepsza.

[O-S-W] by Yoh - Page 13 Yohj

318[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 02, 2010 10:37 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Krótko i na temat ? OK!
Włosy drugiego ,twarz pierwszego ,bluza pierwszego ,spodnie pierwszego ,buty pierwszego
Dziękuję ,dobranoc

319[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Wrz 03, 2010 12:02 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Yohu te włosy wgl. do niego ni pasują. Wygląda jak dziki człowiek z Azji. To nie jest Joszek jakiego znam ! Ubiór ładny chociaż tyle zostawiłeś XD Przerób stare włosy, albo wgl. ich nie ruszaj.

Włosy są właśnie dobre ;d Bawiłem się z nimi i uwierz mi, nie zbyt dobrze mi wychodzą akurat takie przeróbki xD

320[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Wrz 03, 2010 12:09 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Wersja numer 1 wydaje się najlepsza, ale nie chciał mi się dokładniej przyglądać.

321[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Wrz 03, 2010 12:16 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Wersja 1 best.
Dostane kp ?

/V
Czy odpowiedź tu jest naprawdę konieczna?...
🤦

322[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Wrz 03, 2010 4:00 pm

Death

Death
First Child
First Child
Pierwsza wersja jest najlepsza, a po niej są w kolejności :3 i 2.

323[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Wrz 03, 2010 4:11 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra, rozumiem że cieniowanie trzytonowe jest najlepsze ;d Wprawdzie, dokonam lekkich poprawek, ale dzięki xd

324[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 04, 2010 5:31 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Z nudów jadę dalej z projektem - "Truskawa" xd.

[O-S-W] by Yoh - Page 13 Jhvjh
Credits for:
Angry Boy - Paleta kolorów ;d

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sob Wrz 04, 2010 7:17 pm, w całości zmieniany 1 raz

325[O-S-W] by Yoh - Page 13 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Wrz 04, 2010 7:02 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Ogólny kształt włosów jest bardzo dobry, jednak widzę małe błędy między dwoma kosmykami tworzy się taki jakby kąt prosty Xd i to nie wygląda za dobrze, cienie są w miarę dobre, ale jakoś mnie nie urzekły ; / (dalej mówię o włosach)
Cienie na twarzy są dobre jak to cienie na twarzy ; d Strój jest ogólnie niezły i dobrze pocieniowany, ale nie podoba mi się białą obróbka tego kołnierza czy co to jest... mógłbyś trochę to zmniejszyć, albo przerobić bo niefajnie się na to patrzy :<
7,8/10

1kp

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 13 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: