Tak więc tak jak prosiłeś ,ocenię Ci ostatnią pracę jak i tą nową ,wymyśloną przez Ciebie pozę na ławeczce. Zacznę może właśnie od tego koksa na ławce.
Na pierwszy rzut oka wygląda po prostu ZA JE BIŚ CIE ! Jednak po bliższym zapoznaniu się z tym Playboyem mam kilka zastrzeżeń.
Jeżeli chodzi o włosy ,to całkiem fajnie wyglądają ,opadają mu włosy na twarz i ogólnie wszystkie kobiety mdleją na sam widok. Jest jednak jedna mała skaza której się dopatrzyłem. Jeden z tych kołtunów po lewej stronie postaci ( mniej więcej na środku ) ma jeden czarny pixel za dużo. Mam nadzieję ,że dopatrzysz się o którego mi chodzi ,bo nie chce mi się bawić w robienie screenów i zaznaczanie dokładnie tego miejsca ,które mi przeszkadza. Jest także jeden kosmyk wepchnięty na siłę ,który wcale nie dodaje uroku postaci. Mówię o tym małym pizdusiu pomiędzy dolnymi ,lewymi kosmykami. Jeżeli chodzi o twarz ,to od razu uwagę przykuwa ten złoty kolczyk. Szczerze mówiąc nie jestem fanem wpieprzania biżuterii do OPAR'ów ,ale tutaj ma to swój urok
. Same cienie warzy wyglądają ok.
Jeżeli chodzi o koszulę ,to wykonanie jest na prawdę bardzo ładne. Ręce także dobrze wyglądają ,chociaż są zbyt nisko położone ( zamiast opierać się na ławce ,to wiszą w powietrzu. Dalej spodnie ,które ... znowu wyglądają jak tani dres. Poza tym samo ułożenie tej jednej nogi opierającej się na drugiej jest jakieś takie dziwne. Z jednej strony wygląda tak ,jakby była pokazana pod jakimś kątem ,a po chwili zdaje się być skierowana naprzeciw nas... Druga noga zaś wygląda w porównaniu z tą "wiszącą w powietrzu " na nienaturalnie krótką. Jeżeli chodzi o buty ,to są dziwnie malutkie ... poza tym ,znowuż te saiyańskie buty :FUUU-: .
Tak więc za ładną ławeczkę i ciekawą ,ładnie wykonaną pozę dam Ci 9/10.
Teraz ostatnie dwa produkcje.
Cell:
Ogólny wygląd postaci jest może nie imponujący ,ale bardzo dobry. Bardzo ładne cienie w związku z tym zielonym pancerzem ,czy też skórą. Także te charakterystyczne ciapki ładnie wyglądają ^^. Dobraz skóra ,ładne skrzydła jednak ,w dobrych miejscach pododawałeś te fioletowe zgięcia ,jednak jest coś co wyszło Ci średnio ,a mianowicie cześć z tych czarnych elementów. Te na cyckach , głowie i skrzydlach wygląda to w miarę dobrze ,ale jeżeli chodzi o nogi ,to już nie jest tak dobrze. Na dobrą sprawę ,to chyba tylko te czarne elementy na nogach są do poprawy ,a reszta wygląda bez zarzutu. Przejdźmy więc może do ... A! Zapomniałem o butach XD. Krótko i zwięźle :wtf?!: .
Freeza:
Głowa jak najbardziej w stylu LSW ,jednak za Chiny nie pasuje to do oryginału. Szklany element na głowie jest ładnie pocieniowany ,jednak reszcie głowy i twarzy czegoś brakuję. Freeza miała charakterystycznie mały ryj i wielką ,górną czaszkę. Brakuje mi tutaj także tego fioletowego paska idącego od brody ,aż do oczu. Reszta ciała wygląda takżę dość cienko ,im bliżej dołu ,tym gorzej. Tors oraz ręce ,wyglądają po prostu słabo ,natomiast nogi są same w sobie krzywe ,a te fioletowe ,szklane elementy wydają się za mało i zwyczajnie wyglądają źle. Stopy także nie wyglądają szczególnie dobrze. Zamiast mieć wielkie ,parówkowate palce ,to zrobiłeś z nich buty bez kilku pixeli od podeszwy. Najlepiej ,to wykonany jest tutaj chyba ogon
.
Za Cell'a 9+/10 ,a Freeza 'ę 6/10
3kp