No... Mówiłem, że efekt będzie fajny XD W twoim przypadku to raczej nic wielkiego, bo jesteś jedną z niewielu osób, którym naprawdę zazdroszczę talentu. Al wróćmy do OPARka...
Począwszy od włosów... Wyszły ci bardzo ładnie. Dobre, można by rzec oryginalne kolory. Cienie też w porządku. Jedyne co mi się w nich nie podoba to fakt, że kosmyk opadający na ramię jest nieco za długi.
Twarz jest myślę dobrze pocieniowana. Wiem nawet z jakiego to obrazka, że taki wyszczerz ma XD
Kamizelka jest spoko, ale mimo, że postać jest tak jakby w ruchu, to jest trochę za gruba. Mimo to do niczego innego się nie przyczepię.
Klata mi się niezbyt podoba. Jest taka strasznie kwadraciasta. Mogłeś nad nią nieco dłużej posiedzieć.
Ręce są w porządku jak myślę. Kolor tego brązowego futra mógłby być ciut jaśniejszy, żeby się tak nie zlewał z kamizelką. Mimo to wygląd jest fajny.
Pas taki jakiś obcięty. Gogeta, jak zresztą każda fuzja po tańcu, ma dość długi pas, a u ciebie tego zabrakło. Chociaż cieniowanie jest ok.
Spodnie są ładnie pocieniowane, ale te tony mogłeś zrobić nieco ciemniejsze i bardziej w odcieniach szarości.
Butki są ok. Trzeba być hardcorem, żeby na takim poziomie (zaawansowanym) zepsuć buty XD
Ogólnie OPAR spoko. Czego mi tu brakuje? Co bym zmienił? Wszystko napisałem wyżej. No... Jest jeszcze 1 rzecz, której zapomniałeś. Co to takiego? To OGON! Xd
Zauważyłem, że wiele osób nie daje skalowych ocen, dlatego też z tego zrezygnuję i dam bez. Jak nie masz co robić, to popraw tego Gogetę, może będzie miał szanse na kolejnego OPARa Tygodnia