Ahri z LOL'a
Idź do strony : 1 ... 10 ... 16, 17, 18
427 Re: [O-S-W] by Zbir Wto Paź 28, 2014 10:35 am
Yoh
Site Admin
Dziwne, że nikt nie skomentował Ci tej grafiki.
Ogólnie rzecz biorąc, OPARek trzyma naprawdę wysoki poziom - jak większość Twoich prac, zresztą. Oryginalna poza, świetny dobór kolorów... Jedyne zastrzeżenia budzi tak naprawdę brak kilku elementów, widocznych na grafikach dostarczanych przez wujka Google. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystko da się umieścić na postaci rysowanej w tak małej skali. Natomiast Ty byłbyś w stanie pobawić się jeszcze z tą postacią.
Tak czy siak, kawał dobrze odwalonej roboty.
Ogólnie rzecz biorąc, OPARek trzyma naprawdę wysoki poziom - jak większość Twoich prac, zresztą. Oryginalna poza, świetny dobór kolorów... Jedyne zastrzeżenia budzi tak naprawdę brak kilku elementów, widocznych na grafikach dostarczanych przez wujka Google. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystko da się umieścić na postaci rysowanej w tak małej skali. Natomiast Ty byłbyś w stanie pobawić się jeszcze z tą postacią.
Tak czy siak, kawał dobrze odwalonej roboty.
428 Re: [O-S-W] by Zbir Nie Mar 08, 2015 1:14 pm
Zbir
Battle Moderator
Mały Teeto na rozruszanie kości
429 Re: [O-S-W] by Zbir Sob Kwi 04, 2015 2:38 pm
Yoh
Site Admin
Dziwić się, że nikt nie skomentował Twojej pracy do tej pory?
Szczerze powiedziawszy, jest kilka możliwości:
1. Jest tak zajebista, że ludzie nie potrafią znaleźć w niej błędów, a więc wolą się również nie wypowiadać na ten temat.
2. Jest tak słaba i ma tak dużą ilość błędów, że ludziom nie chce się ich wypisywać.
3. Większość użytkowników ARS - w tym także i ja - to zasrane lenie.
Więcej nie chce mi się pisać. Wybierz jedno z trzech.
W kwestii grafiki... Przyjemna dla oka, aczkolwiek mała. Szału nie ma, choć specjalnych zastrzeżeń również tutaj brakuje. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest źle ale każdy wie, że stać Cię na coś znacznie, znaaaacznie bardziej epickiego, Z-Beerze xd
Szczerze powiedziawszy, jest kilka możliwości:
1. Jest tak zajebista, że ludzie nie potrafią znaleźć w niej błędów, a więc wolą się również nie wypowiadać na ten temat.
2. Jest tak słaba i ma tak dużą ilość błędów, że ludziom nie chce się ich wypisywać.
3. Większość użytkowników ARS - w tym także i ja - to zasrane lenie.
Więcej nie chce mi się pisać. Wybierz jedno z trzech.
W kwestii grafiki... Przyjemna dla oka, aczkolwiek mała. Szału nie ma, choć specjalnych zastrzeżeń również tutaj brakuje. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest źle ale każdy wie, że stać Cię na coś znacznie, znaaaacznie bardziej epickiego, Z-Beerze xd
430 Re: [O-S-W] by Zbir Sro Sty 20, 2016 9:18 pm
Zbir
Battle Moderator
Mam jakiś sentyment do tej sceny >.>
[j]Not sure czy powinieneś to tutaj wstawiać w czasie trwania konkursu... No wiesz, pozory.[/j]
[z]Taka tajemnica poliszynela. Poczekałem kilka dni, aż zdecydowana większość aktywnych userów odda głosy, a po drugie i tak dwukrotnie został wymieniony mój nick przy mojej
pracy, także nie powinno być spiny :>.[/z]
431 Re: [O-S-W] by Zbir Czw Sty 21, 2016 1:58 pm
Samey
Badass Fighter
"Dai Enkai, Entei" wyszedł ci cudnie, co do postaci to jak już wspomniałem przy głosowaniu. Czarnobrody sam z siebie oddaje jego "zeahahaha", ogólnie veri gud. Faceset Ace'a także jest miodzio, ale sam oparek Ace'a... hmm czuje pewien niedosyt :s + but jego z mojej prawej wygląda jakoś dziwnie długi jak u klauna, ale to może tylko moje wrażenie.
432 Re: [O-S-W] by Zbir Pon Cze 20, 2016 12:15 pm
Zbir
Battle Moderator
Retro Vegeta ... w przerwie od nauki. Jeszcze 8 dni moi drodzy ...
433 Re: [O-S-W] by Zbir Pon Cze 20, 2016 1:50 pm
Yoh
Site Admin
Szczęściarz...Retro Vegeta ... w przerwie od nauki. Jeszcze 8 dni moi drodzy ...
Postać się prezentuje wyjątkowo fajnie. Kontur ciekawy, styl typowo retro. Nie wiem co mogę o nim napisać bez cieniowania. Prawa nóżka niepotrzebnie jest tak bardzo wypchnięta do tyłu, plus mam wrażenie, że fryzurę przydałoby się zrobić nieco "masywniejszą". Ale ogólnie bez większych zastrzeżeń, Zbirku. Jak mi napiszesz, że długi czas nic nie robiłeś to się zastrzelę stojąc na barierce mostu z kablem od TV przewiązanym wokół szyi XD
434 Re: [O-S-W] by Zbir Pon Cze 20, 2016 2:45 pm
Zbir
Battle Moderator
Patrząc na ostatni post w temacie, to od 20 stycznia. Czy to długo, to nie wiemYoh napisał:Szczęściarz...Retro Vegeta ... w przerwie od nauki. Jeszcze 8 dni moi drodzy ...
Postać się prezentuje wyjątkowo fajnie. Kontur ciekawy, styl typowo retro. Nie wiem co mogę o nim napisać bez cieniowania. Prawa nóżka niepotrzebnie jest tak bardzo wypchnięta do tyłu, plus mam wrażenie, że fryzurę przydałoby się zrobić nieco "masywniejszą". Ale ogólnie bez większych zastrzeżeń, Zbirku. Jak mi napiszesz, że długi czas nic nie robiłeś to się zastrzelę stojąc na barierce mostu z kablem od TV przewiązanym wokół szyi XD
PS Dzięki za komentarz
435 Re: [O-S-W] by Zbir Pon Cze 20, 2016 3:13 pm
Yoh
Site Admin
Spoko.Patrząc na ostatni post w temacie, to od 20 stycznia. Czy to długo, to nie wiem
PS Dzięki za komentarz
Cóż... u mnie nic się nie działo od 25 grudnia. To raczej troszkę długo, patrząc na to jak grafiki pojawiały się kiedyś
436 Re: [O-S-W] by Zbir Czw Cze 23, 2016 1:32 pm
Samey
Badass Fighter
Czy ja wiem, powinien być bardziej klockowaty... ale pracka jest ciekawa, doprawdy niecodzienny widok. Aż dziwne, że od tak sobie jebnąłeś coś i wrzuciłeś... trochę nawet jebnąłeś we mnie motywacją żebym sam coś zrobił, ale jak to pójdzie to się sobaczy.Retro Vegeta
Idź do strony : 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: