adrianz25 napisał:Hollow Ichigo ci bardzo fajnie wyszedł. Praca jest praktycznie bez skazy. Za włosy oddaje ci pokłon. Nawet, jeśli pozą się wzorowałeś na AB i tak ci ona lepiej wyszła. Fajnie uwzględnione mięśnie. Proporcje też są bardzo dobre. Ogólnie praca zasługiwała na podium.
Hardkorowy Koksu Ronald! Włosy trochę dziwnie zrobione, aczkolwiek bardzo fajne. Nie podoba mi się zbytnio jego prawa ręka, przedramię jest masywniejsze od bicepsa, trochę dziwne. Lewa ręka jest już o wiele mniej wyćwiczona. U ubranego Ronalda rękawiczka zlewa się z hamburgerem, przez co na początku myślałem, że ma rękawice baseballową. Nogi ci dobrze wyszły, a szczególnie klownowskie buty, które wyszły wprost wyśmienicie.
Ogólnie to:
I'm lovin' it
Cieszę się ,że prace Ci się podobają ,dziękuję
Yoh92 napisał:Hollow Ichigo wygląda wręcz zabójczo. Oczywiście, poziom konkursu był całkiem wyrównany, jednak wiem do czego dążysz. O takim czymś powinno się mimo wszystko, pisać trochę wcześniej, właśnie z takich, konkretnych powodów. Mniejsza... Cała praca wygląda wręcz świetnie, nie doszukałem się tu większych błędów. Mogłeś darować sobie jedynie to średnio wykonane, ładujące się Cero.
Ronald McDonald to hardkorowy koks, jak nazwał go już mój przedmówca. Jego prawa ręka mogłaby być trochę krótsza, a klatka piersiowa wykonana w nieco innym stylu. Średnio podoba mi się wykonanie fryzury. Właściwie, nie podoba mi się w ogóle. Jestem jednak świadomy tego, że w LSW, pewnych rzeczy nie uchwycisz tak jak tego byśmy wszyscy chcieli. W wersji ubranej, dosyć dziwnie wygląda z daleka cieniowanie nóg - mimo że z przodu jest dosyć ciekawie, z daleka po prostu wygląda dziwnie. Dziwnie duża twarz xd
Dobra, olać to.
Ronald wygląda naprawdę ekstra xd Możesz zrobić sobie screna, tego posta, ale uwierz mi - chciałbym mieć zapał i robić tak dobre prace jak Ty xd
Jeżeli chodzi o to Cero to już byłem dokumentnie zmęczony ,więc nie zrobilem go tak dobrze jak bym tego chciał ... może i bym wtedy jeszcze nieco więcej pracy w niego włożył ,ale musiałem wysłać Ci szybko pracę ,bo nie chciałem znowu się spóźnić >.<
Co do klauna ,to Adrian wpominał o muskulaturze tamtego ramienia ,nie o jego długości ,ale zgadzam się z Tobą ,że przesadziłem z nią.
Z afro także nie jestem do końca zadowolony ,ale szczerze mówiąc ,to nie jestem pwien jak się nim inaczej zająć ... pewnie gdyby Afro było czarne znalazłbym jakiś inny sposób ,ale niestety utrudniłem sobie pracę tym czerwonym kolorem :/. Co do nóg to zakładam ,że chodzi Ci już o wersję w ubraniu ,czyż nie ? Rzeczywiście mogłoby to wyglądać nieco lepiej ,ale cóż ... wyszło jak wyszło
.
Dziękuję za komentarz