Goku:
-Jest ładny to prawda, ale z daleka nie widać jego twarzy, dopiero gdy przybliżymy sobie możemy ją ujrzeć. Może gdyby użyć inne odcienie skóry to więcej będzie można dostrzec. Ciekawe ubranie mu dałeś, niestety mało widać na nich cieniowanie. Nie wiem jak to nazwać, ale chodzi mi o to brązowe (spódnica?
) na dole z bliska jest zbyt kwadratowe, z daleka też to trochę widać, ale mimo wszystko może być.
King Piccolo:
Baaardzo dużo czasu straciłem na wykończenie twarzy ,było pełno różnych wariantów jej wykonania i na żadną w zasadzie nie mogłem się jednoznacznie zdecydować. Tak ,czy siak ,enjoy
Jak dla mnie to bardzo fajnie wyszła twarz, taka 'demoniczna'
-Cieniowanie fajne, przejrzyste w tym przypadku nie ma się do czego doczepić. Przyczepić się mogę jedynie do proporcji postaci. Porównując go z obrazkami w google zdaję mi się, że przesadziłeś z długością nóg względem górnej części ciała, mówiąc już o górnej części uważam, że jest zbyt szeroka (za duże 'V' z niego zrobiłeś) spokojnie można by z jego lewej strony zmniejszyć o 1-2 pixele.
Gladiator:
-Na pierwszy rzut oka - genialny! - ale oczywiście gdy go przybliżymy dostrzeżemy parę błędów. Nie wiedziałem jak on dokładnie wygląda i od razu pomogły mi google. Na początku to włosy... Myślałem, że ma afro a tu się okazuje, że ma irokeza. Rozumie ciężko takie coś zrobić ale kompletnie nie widać, że to jest irokez dla mnie. Muskulatura... jest ok, ale jego prawą nogę przesadziłeś w udzie nad kolanem, wygląda jakby coś tam go użarło albo tak ma ciasny kombinezon w kolanie, że aż wypchało mu wszystko do góry. Jeszcze tylko jego 'majty' powinny dojść do samego dołu (na cały krok) oczywiście może wzorowałeś się na innych obrazkach niż ja teraz patrzę, ale na wszelki wypadek zwrócę uwagę na to
. Jeżeli chodzi o pelerynę to jest po prostu super.