Włosy jakieś takie średnie, powiny być bardziej "rozbudowane"(?) bo wychodzi kłak z kłaka i najfajniej to to nie wygląda. Cieniowanie, cóż są różne a ten złym nie jest, może być jednak mógłby być lepszy. Twarz raczej dobra, cienie... eh nieco dziwny dobór odcieni, ale może być, jednak żeby było lepiej powinieneś czasem pokominować z różnymi stylami, albo znajdź se u kogoś taki bajerancki i wzoruj się na nim byle bys beszczelnie nie kradł go.
Bluza normalna z wyglądu, cienie z początku były jak dla mnie jakoś słabo widoczne, dopiero po przypatrzeniu się uważniej było juz je wyraźniej widać, ogólnie cienie koszmarne nie są, mogą zostać, jedynie te na rękawie nieco mi wadzą, kaptur średni, ale ujdzie. Dłoń raczej dobra, może tak być. Spodnie normalne, cienie chyba dobre, ostatnio nie widzę zbytniej różnicy w pospolitych prackach pomiędzy ich cieniami spodni... może coś ze mną nie tak, albo ludzie lubią w ten sposób cieniować... nie ważne. Butom dałeś dziwny kolorek, ale ujdzie.
Ogólnie OPAR przeszedł niezłą drogę... widać znaczną poprawę jakoś ci to wszystko ogółem idzie.
2kp