Rety, rety, rety... mówiłem, że ocenię więc to robię.
Zacznijmy od włosów. Nie wyglądają jakoś fenomenalnie. Kształt jest dość słaby, cieniowanie średnie a odcienie co najmniej dziwne. W oczy razi ten kąt prosty z tyłu. Wystarczyło dać dwa czarne pixele po skosie w górę i byłoby ok. Twarz suxi po całości. Ten nos, z dolnym pixelem, który wygląda jak usta wytwarza wrażenie, że ma on umieszczone usta odrobinę za wysoko. Lub zwyczajnie ma wydłużoną, podwiniętą do góry brodę. Całości sprzyja takie, a nie inne cieniowanie. A sam ryj wygląda na płaski. Ewentualnie ryzykuje stwierdzeniem, że koleś ma coś w buzi.
Szyja wygląda na zbyt grubą, może ma świnkę. Albo ogólnie jest cały spuchnięty, patrząc ponownie na twarz. Koszulka nie jest taka zła. Mimo, że większość uznaje taki styl cieniowania za słaby mi się podoba. Oczywiście miejscami bym go poprawił, co i tobie polecam. Cieniowanie rąk przeciętne.
Spodnie nie są chyba najlepszym elementem tego opara. Cieniowanie jest w miarę dobre, kolorystycznie też są ok. Tylko nie rozumiem twojego dobierania odcieni, jeśli chodzi o cieniowanie. Przejście między najjaśniejszym, a średnim odcieniem jest dziwne. Prawy but(nasza perspektywa) wygląda baaardzo dziwnie.
Ogólnie rzecz biorąc widać, że miałeś przerwę w robieniu. Jednak się nie poddawaj. Czekam na kolejne prace.
W sumie przerwę widać i w moich pracach, więc gdybyś je ocenił i powiedział co mam poprawić byłbym wdzięczny. Rozruszajmy to forum!