No cóż Michassiu lubię oceniać
A Ocenisz też moje co nie co ?
Normal:
Włoski ładnie pocieniowane i kształt włosków też ładniutki. Cieniowanie na twarzy w miarę dobre. Ale nie rób tego drugiego oka widocznego bo wygląda to najzwyczajniej dziwnie. Zostaw czarny piksel, który będzie na równi z kończącym pikselem od oka lewego (ten przed kolorem oka). Bluza bardzo ładnie wykonana i kaptur też niczego sobie. Ale gdzie nie gdzie czarny pikselek nie potrzebny. Cieniowanie trochę gorsze, ale nie tak bardzo. Poprawiłbym na kapturku i więcej tego półcienia na kapturze z racji tego że jest on z tyłu. Cienie na rękawie lewym trochę bym zmienił. Znów za mało półcienia. Drugi rękaw ok. A cienie na samej tej bluzie też wymagały by poprawy. Ręka lewa dobrze pocieniowana. Prawa też dobrze, do spodni prawie nic nie mam. Za mało cienia! Półton i światło największą część stanowią. A na prawej nogawce 2 tony i dobrze. Buty ładne i dobrze pocieniowane. Postać dużo dużo lepiej wyglądająca niż poprzednik GOHAN SSJ(2?) A teraz dostaniesz sooolidny opierdo* made by Mruczek ^ ^'
SSJ: Ekhem! Strzelić w łepek? W SSJ włosy wydłużają się, kolor oczu robi się zielony, a kolor ubrań rozświetla się o jeden albo dwa tony. Widoczny jest wzrost masy mięśniowej na dłoniach i nogach. Blask ubrań wywołany jest przez aurę. A Ty tylko leniwcze jeden żeś włoski zmienił! *chwyta rulon z gazety i wali go po łbie* Nie dobry Michass!
SSJ2: Włosy dłuższe i wyższe ładnie pocieniowane. Ale do jasnej anielki, aura w SSJ2 bije mocniejszym blaskiem złotego i włosy robią się jaśniejsze o jeden ton! A u Ciebie ten sam co w SSJ! *chwyta kapcia i leje go po łbie* Nie dobry Michass! Kolor oczu jest mocniejszym i jaśniejszym seledynem. Kolor ubrań wyższy o jeden ton.
SSJ3: Odcień jeszcze jaśniejszy. Najdłuższy robi się ten kosmyk z przodu i dobrze. Odcień twarzy bardziej czerwony no i tu też dobrze (ale do cholery na ręce to już nie starczyło czerwonego?!) Włosy fajne kształtem i ładnie pocieniowane, ale jak dla mnie zbyt długi jest ten kosmyk po lewej ten duży. Kolor oczu jeszcze jaśniejszy! Prawie taki Turkus. *chwyta bambusa w dłoń i leje go po łbie* Nie dobry Michass!
SSJ4: Czerwone futerko;3 Włosy nawet niezłe. Pocieniowane chyba dobrze ^^', kolorek oczu nie ten! Tam się takie żółtawe robią -.-' Klata wyszła taka sobie. Nie za dobrze wygląda. Dla mnie tak jakby się na grillu przysmażył xD A Cieniowanie też wymagało by poprawy, druga ręka jakoś dziwnie wygląda.
Ehhuu... no i doszedłem do końca. Nie chce mi się Cię już lać xD Sporo błędów ale to takich typowo teoretycznych, trochę mniej w cieniowaniu i kształtach. No cóż twórz więcej takich
Zawsze chętnie ocenię. A teraz wysiliłem się i poszukałem zdjątek na temat tych kolorów itp.
Normal:
SSJ:
SSJ2:
SSJ3:
SSJ4:
I jakby co na zapas dam Ci jeszcze to:
Kaioken:
FSSJ:
SSJ5:
Majin:
O rany xD Przynajmniej jakąś pomoc będziesz miał
(ehh... tyle trudu i krwi a tylko 3 kp zarobi człowiek