Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 18 z 19]

426Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 6:26 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Wiadomość od Viega na WDG:
Coś się zaraz stanie. Nie zdziw się.

427Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 6:31 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh spojrzał na WDG, a następnie wyglądał tak i zaczął biegać w kółko jak wariat panikując. Przy wyglądzie Boga wojny, takie coś wyglądało wręcz epicko.
- No przecież to Kurohitsugi z inkantacją! - krzyczał panikując.

428Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 6:59 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Rozległ się dźwięk:
GYAKU JIGENRIDE
YOH ATSUKO

Jakieś dwa metry od Yoha pojawiło się sześć półprzezroczystych prostokątów energii, które ruszyły na siebie i gdy się przecięły i zaczęły oddalać, ukazały Viega w Blank Mode, który pojawił się jakby znikąd.
- Oddech sprawny, krążenie w normie, żadnych wahań energetycznych. Nsaya-chan, dotarłem bez problemów.
Wyłączył zbroję Jigen Ridera i przyglądał się zachowaniu Yoha.
- Hej, Yoh. Ćwiczysz rytuał Rō Kaiōshina?

429Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 7:05 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Widząc Viega i patrząc na WDG, chłopak zatrzymał się i był nieco zdezorientowany.
- Aha.. - powiedział, domyślając się co Viego miał na myśli swoją wiadomością.
- Nie, nie ćwiczę. Odebrałem Twoją wiadomość w nieco inny sposób.. - dodał, wskazując palcem ogromną Kurohitsugi za nim. Cały czas pozostawał w formie Boga Wojny.
- A Ty jak żeś tu dotarł w ogóle..? - zapytał z ciekawości.

430Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 7:10 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Przesunął przekładnię w Jigendriverze i karta wyskoczyła, Viego ją złapał.
- Gyaku JigenRide. Normalne JigenRide przyzywa innych do mnie, a to... zgadłeś. W podobny sposób miałem odesłać Ryūhō, ale nie miałem okazji. Trochę mi jeszcze przy tym pomógł Unicron... no i jestem. Mówił mi, że robi się nieciekawie na Terrze. A, to działa w obie strony. Mogę teraz wrócić na Latające Miasto i zabrać kogokolwiek tą samą drogą. Twój Jigendriver jest gotowy i bezpieczny na pokładzie. To jak wygląda sytuacja, oprócz tego ciemnego cholerstwa?

431Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 7:15 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh ucieszył się z wiadomości na temat Jigendrivera. Na następne pytanie Viega nie mógł jednak odpowiedzieć uśmiechem.
- Jak zwykle. Zostaliśmy zaatakowani, odpieramy atak. Mi się trafił jakiś koleś który absorbuje energię ciosów. Idiota, sam to powiedział. Cóż.. U innych nie wiem jak, ale u mnie jak widzisz.. Czekam aż Kurohitsugi zniknie żeby sprawdzić czy ten wojownik zginął czy nie. - odpowiedział spokojnie, odwracając się na ogromną, czarną trumnę.
- Jeżeli chcesz, pomóż innym. Niektórzy z tego co widzę mają większe problemy ze swoimi przeciwnikami ode mnie. - dodał.

432Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 8:32 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kurohitsugi nagle zaczęło się rozpadać. Nie minęło dużo czasu, jak ukazała się Wam stojąca postać Jina w niebieskich włosach. Wrócił do normalnej formy i właściwie martwy upadł na ziemię.

Piaski pustyni w końcu zakopią jego ciało, nie martwcie się więc o to gdzie go pochowają.

433Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 8:49 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak pojawił się zaraz obok Yoha i Viega.
Siemano !-wykrzyknął ciesząc się na widok przyjaciół.
Widząc ciało leżące w piachu troche posmutniał.
-Fuuck... Znowu sie spóźniłem.
-A tak właściwie to co u was ?

434Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 8:54 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Nie no, Yoh, jesteś kuźwa brutalny.
Wtedy pojawił się Toshi.
- Witaj Toshi. Ja też się dopiero zjawiłem na planecie. Jeszcze nie wszystko stracone, możesz mieć okazję rozruszać kilka kości.
Spojrzał gdzieś na południowy wschód.
- Ketsu ma wsparcie, coś jak Reiatsu na poziomie kapitańskim, tylko przeciwnik odlatuje w stronę Waroyry. Maximus ma po swojej stronie jakiegoś Saiyana... Czekaj, to nie ten z Tesseraktu? Ten Saiyan ruszył za kimś na południe, mniej więcej w naszą stronę. Albo raczej także na Waroyrę, takie można odnieść wrażenie. Na równinach czuć lodem, to chyba Shigeru, jest z nim parę osób i... jakaś mocna demoniczna energia, jakby spora. Tego coś myślę, że będziecie kojarzyć. Gdzie indziej na równinach Smoku, sam. W górach ktoś jeszcze walczy, ale cholera, nie poznaję, kto to. Gdzie lecimy?

435Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 8:57 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Ja chyba wezmę góry, dawno nie walczyłem więc sie rozgrrzeje. Wy natomiast możecie odciąć drogę tym lecącym na Waroyrę. Wkażdym razie spotkamy się tam na wyspie.
Znów przyłożył dwa palce do czoła i znikł.

436Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 9:25 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak stał bez ruchu i patrzył na martwego przeciwnika. Nawet do Viega się nie odzywał, a kiedy Toshi się pojawił, zignorował go. Podszedł do leżącego wojownika i popatrzył na niego, wracając do normalnej formy. Wziął z ziemi jakiś patyk i uklęknął. Podłubał kolesiowi patykiem w oku będąc skupionym jak nigdy. Po chwili wstał i pomachał do Viega, krzycząc:
- Chyba nie żyje. Ale nie lubię żyć w niepewności. - powiedział i zmiażdżył Jinowi kopnięciem całą czaszkę, po czym wzbił się w powietrze.
- Leć na Waroyrę, ja muszę jeszcze lecieć do Eminy. Nie wiem co się dzieje z Silvią. - krzyknął i poleciał w stronę miasta.

437Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 10, 2011 9:34 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Dlatego właśnie nie lubię się zadawać z bogami i Saiyanami. Chyba powinienem być tam szybciej niż reszta...
Spojrzał na zegarek, potem w stronę Waroyry i zniknął z tego miejsca.

//Spojrzenie na zegarek. Wiem, że zegarek na rękę to "watch", ale skąd ja wam wezmę zegar stojący, żebyście mieli jasną aluzję?
A jeśli ktoś jeszcze nie załapał: Clock Up.//

438Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Cze 14, 2011 9:55 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Tango: Cholera.. Lecą za Nami!
Isao: Nie panikuj. My mamy jedynie zdobyć trochę czasu dla Ami, pamiętaj!
Tango: Nie panikuję, ale wolałbym pożyć!
Isao: I tak wróciłeś tu z piekła! Nic gorszego poza powrotem tam Nas nie spotka..
Tango: ...No w sumie.

Obaj wylądowali na piasku i czekali na przybycie ścigających ich wojowników. Musieli grać na czas z wiadomych powodów.

439Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Cze 14, 2011 10:39 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Yoh wylądował nieco wkurzony w formie SSJ2, za nim natomiast wylądowały Ayano oraz Gemmei. Bez najmniejszego zastanowienia ruszył na Tango, jednak kiedy był przy nim, nie zaatakował. Zniknął, pojawiając się za nim i wymierzając cios z łokcia w kręgosłup szyjny. Kiedy ten pod wpływem uderzenia kawałek odleciał, chłopak złapał go w ostatnim momencie za nogę, przyciągnął do siebie i złapał za twarz, przesuwając i wbijając ją w ziemię z niewiarygodną siłą - po uderzeniu na pewno powstaje dosyć duży krater.
Chłopak łapie następnie Tango za jedną z rąk, rozkręca się wraz z nim, a następnie wyrzuca gdzieś w powietrze, teleportując się nad niego i wymierzając cios z dwóch złożonych dłoni w kręgosłup lub brzuch - w zależności od tego czy Isao leci do niego przodem czy tyłem.

Po tym wisi spokojnie w powietrzu czekając na dalszy rozwój wydarzeń. Przyjaźnie nie wygląda - jest gotowy do ewentualnych uników, bloków, czy kontry.

Ayano przyglądała się ze zdziwieniem na Yoha, imho nigdy nie był zły na jednego przeciwnika tyle czasu. Zawsze również schodził po walce z danej formy. Tym razem jednak był dosyć zdenerwowany i nie zamierzał schodzić z formy SSJ2.
Gemmei ze stoickim spokojem obserwowała walkę. Gdyby jednak ktoś na nią ruszył, po prostu zatrzymuje na chwilę czas, przesuwa się i nie zamierza wdawać się w walkę. Powtarza to cały czas - daje to przeciwnikowi takie wrażenie jakby dziewczyna była niewyobrażalnie szybka.

440Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Cze 14, 2011 11:26 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus pojawił się niedaleko wrogów całkiem wkurwiony:

Południowa część pustyni - Page 18 Beztytuuovq

Overcome Demon ruszył na Isao nie dając mu szansy na ucieczkę czy obronę. Zatrzymał czas na 5 sekund (na tyle może co godz.), dosłownie "napierdalał" Isao tak, żeby go zabić, połamać kręgosłup, zmiażdżyć czaszkę, połamać ręce i nogi (w tym zatrzymanym czasie w tej formie to możliwe). Gdy czas ruszył Maximus wyrzucił go w górę i naładował najpotężniejszy promień energii jaki mógł i go wystrzelił w przeciwnika.

441Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Sro Cze 15, 2011 2:31 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu pojawił się nad wszystkimi.Jak na razie obserwował całą zaistniałą sytuację.

442Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Cze 17, 2011 1:31 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
//Bezduszne istoty... Tak, wy.//

Tango został mocno poturbowany przez ataki Yoha, ale jakoś się trzyma. Isao chciał w tym czasie się nieco oddalić, ale dorwał go Maximus - ostatnia osoba, którą widział za życia. Z nieba lecą przypalone fragmenty ciała, nieduże - zmieściłyby się w dłoni, ale kto by chciał je podnieść.
Tango w jakiś sposób wbił się w piasek i przez chwilę był pod ziemią (piaskiem). Nagle zaczęły stamtąd w różnych miejscach wystrzeliwać serie pocisków. Ketsu jest poza zasięgiem, więc nie musi się martwić, Gemmei natomiast przeskakuje przez czas. Nie wiecie, gdzie dokładnie jest przeciwnik.

443Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Cze 17, 2011 3:09 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maxi się trochę uspokoił. Patrzył na drugą walkę.

444Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Cze 17, 2011 3:53 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Wiadomość na WDG Yoha:
Dziewczyna jest niedaleko Nondos. My ruszamy.

445Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Cze 17, 2011 10:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kiedy pociski energii lecą w różnych kierunkach, Yoh i Ayano te które polecą w ich stronę, odbijają. Młodzieniec odebrał również wiadomość od Viega, ale nie miał na chwilę obecną czasu i zamiaru odpisywać.
Spojrzał na Ayano, następnie na Gemmei. Chwilę się koncentruje i stara wyczuć dokładną lokalizację Tango. Jeżeli mu się to udaje, rzuca silny pocisk KI w miejsce z którego go wyczuł żeby go wypłoszyć. Gdy tylko Tango wyskoczy, młodzieniec teleportuje się do niego i wymierza cios z kolanka w brzuch. Kiedy przeciwnik na chwilę łapie się za niego by złapać oddech, Yoh za pomocą KI Sworda, szybkim ruchem odcina mu głowę.
Jeżeli młodzieńcowi nie udaje się wykryć energii przeciwnika, wzbija się wysoko w powietrze i aktywuje technikę Kaio-ken, ładując przy tym Kamehameha. Ma zamiar wypieprzyć cały teren w powietrze, tworząc ogromny krater.
Dziewczyny wycofały się w powietrze na bezpieczną odległość. Właściwie, teraz był zdenerwowany - nawet gdyby były na ziemi, zapewne wystrzeliłby technikę.

Chłopak jest jednak ostrożny. W chwili gdy Kamehameha spowoduje eksplozje na ziemi, anuluje je by nie zniszczyć planety. Jeżeli Tango wyskakuje z piachu bojąc się o własne życie //no co? każdy scenariusz jest możliwy, nie xd?//, młodzieniec teleportuje się przed niego i tak czy siak wystrzela falę energii, jedynie pod takim kątem by nie zniszczyć zbyt dużego terenu.

446Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Sob Cze 18, 2011 8:01 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu obserwuję walkę i daje wolną rękę Yohowi.Nie chcę na razie interweniować.
Zastanawiam się, gdzie jest ta kobieta.. - rzekł.

447Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Cze 20, 2011 5:44 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Nie udało się wyczuć energii - jeśli ci czterej w czymś byli dobrzy, to w chowaniu się na pewno. Kaioken Kamehameha wybiło w powietrze sporą ilość piasku, która prawie by was wszystkich zakryła. Tango wyskoczył z niej, próbując uciec, ale nie zdążył - natrafił na kolejną Kamehameha. Nie żyje.

448Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Pon Cze 20, 2011 10:26 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak wrócił do normalnej formy i splunął na piaski pustyni.
- I tyle go widzieli.. - powiedział do siebie, następnie odwracając się, spojrzał na Gemmei i Ayano, które pojawiły się za nim chwilę po zabiciu Tango.
- Wracajcie do Silvii, musicie jej pilnować. Ja mam aktualnie nieco inne problemy na głowie. Jeżeli będę potrzebował pomocy, dam znać Wam przez WDG. - kiedy młodzieniec przyłożył dwa palce do czoła i już miał się koncentrować, Ayano do niego krzyknęła.
- Yoh!
Dziewczyna wyjęła z kieszeni jakiś woreczek.
- Trochę grzebałam w szafie i uznałam że sam o wszystkim zapomnisz. Masz tam 12 sztuk fasolek Senzu.. - rzuciła go Yohowi, ten szybko złapał worek z fasolkami i uśmiechnął się.
- Heh.. Oby była Nam potrzebna jak najmniejsza ich ilość. W każdym razie.. Dzięki. Można na Was polegać, dziewczyny. Wracajcie więc do Silvii. Przydacie się jej tam. - Yoh ponownie przyłożył do czoła dwa palce wskazujące i po chwili zniknął.
Ayano wraz z Gemmei wróciły do Silvii przez portal stworzony przez Ayano.

449Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Cze 21, 2011 6:34 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Dziękujemy Yoh, że nam nie powiedziałeś gdzie wszyscy są...//

Maximus wyczuł, że energia przyjaciół nagle znikła, więc postanowił udać się w te miejsce, gdzie ostatnio ją wyczuł. Zniknął.

450Południowa część pustyni - Page 18 Empty Re: Południowa część pustyni Wto Cze 21, 2011 7:21 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu przeniósł się do Maximusa.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 18 z 19]

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Pozwolenia na tym forum: