Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 19 z 19]

451Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 04, 2011 12:47 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max pojawił się na pustyni, puścił Arisę.
-Nie mam ochoty teraz z tobą walczyć, z resztą, nie zrobiłbym tego. Mam jedno pytanie. Dlaczego ją zabiłaś?

452Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 04, 2011 12:56 am

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa spojrzała z pogardą na Maxa. Przez długi czas się nie odzywała.
- Wkurwiła mnie suka. Tyle.
Dziewczyna zaczęła się śmiać.
- Nie uderzysz mnie bo coś do mnie czujesz? Ha! Dobre sobie, ja do ciebie nigdy nic nie czułam i nie czuję! Chciałbyś być ze mną? Chciałbyś mnie całować i dotykać? - Zapytała łapiąc się za piersi.
- Nic z tego! - krzyknęła.
- Zabiję cię tak jak twoją nic nie wartą siostrę! - Krzyknęła na chłopaka.
- To jednak nie teraz. Przerwałeś mi coś ważnego sukinsynu.
Spojrzała z chorym uśmiechem na chłopaka, na jej twarzy ciągle była krew Hanako. Niestety pasy, którymi oplątał ją Nighmare Lord uniemożliwiały używanie energii.

453Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 04, 2011 1:06 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Nagle, za Maxem pojawił się lekko zdenerwowany Nightmare Lord. Wyglądało to o tyle ciekawie, że nawet nie zdążyłeś się odwrócić, a już zostałeś przerzucony przez ramię bez użycia większej siły nad Nightmarem i wylądowałeś wbity w pasek. Dodatkowo, żeby nie było Ci zbyt wesoło - ten spojrzał na Ciebie i przyłożył ci do prawego barku rękę - ta momentalnie zamieniła się w dosyć duże ostrze, które niemalże nie odcięło Ci całkowicie ręki.
- Uważaj. Następnym razem nie będzie taryfy ulgowej. - plunął na Twoją prawą dłoń, której zresztą nie czułeś. Dosłownie zaczęła Ci się ona palić - koszmarek jednak ją zdeptał. Mimo że się nie paliła - sama materia którą okryty był Nightmare Lord, niewyobrażalnie Cię paliła.
Istota złapała Arisę i zniknęła.

454Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 04, 2011 1:18 am

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max podniósł się.
-Czułbym się lepiej gdybyś mnie zabił
Chłopak teleportował się do domu.

455Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Sro Sie 10, 2011 4:48 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Arisa pojawiła się w tym miejscu, gdzie wcześniej zostawiła Maxa. Nigdzie nie widziała ciała. Zdenerwowała się jeszcze bardziej. Wiedziała, że po śmierci ciało również znika. Jednak krwi było za mało aby sądzić, że chłopak się wykrwawił. Pomyślała też, że skoro ciało znika to krew powinna zrobić to samo. Trochę jej ulżyło. Nie mogła wrócić do domu bo jej moc nadal była po części zablokowana a ona sama zmęczona po treningu z Shigeru. Usiadła na pasku rozmyślając gdzie może być Max.

456Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Czw Sie 11, 2011 8:03 pm

Mr.Bercikovsky

Mr.Bercikovsky
KOX
KOX
Dziewczyna siedziała na piasku. Długo rozmyślała o wszystkim co się ostatnio wydarzyło. Mimo, że nie wiedziała gdzie jest Max czuła, iż ten debil nie zginąłby tak łatwo. Była pewna, ze gdzieś tam jest, nie wiedziała tylko gdzie. Wstała, chciała trochę potrenować. Mimo, że blokada, którą założył Shigeru na czas treningu przestała działać dziewczyna nie mogła wykonać żadnej techniki. Jedyne co mogła to latać i teleportować się.
- Coś ty mi zrobił Shigeru? - powiedziała cicho do siebie.
Wzleciała, rozejrzała się po czym ruszyła w stronę Eminy.

457Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Paź 28, 2011 4:07 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Gdy chłopak skończył tłumaczyć Hanako jak wytworzyć niesamowicie silną, acz niewielką kulę energii , zademonstrował jej to. Kulę posłał w niebo , którą za chwilę zniszczył. Na niebie powstała wielki wybuch.
- To powinno wyglądać mniej więcej tak. Teraz twoja kolej , pokaż na co cię stać. - powiedział uśmiechnięty chłopak , kucając i obserwując dziewczynkę.

458Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Paź 28, 2011 4:38 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Hanako całkiem nieźle szło w wytwarzaniu kuli gorzej było z jej celnością. Kiedy dziewczynka próbowała posłać kulę w miarę prosto, ta skręcała w prawą bądź w lewo. Próbowała właśnie trafić w jedną z kukiełek, na których trenowała celność, zobaczyła, że za jedną z wydm ktoś stoi. Początkowo myślała, że to tylko złudzenie lecz po chwili była pewna, że jest to ktoś żywy. Przyglądała się chwilę osobie, która powoli zbliżała się do miejsca treningu. Hanako nagle wypuściła kulkę prosto w Michassa (przez przypadek oczywiście) i zanim ktokolwiek zdążył coś zauważyć pędziła w stronę tajemniczej osoby.

Max nawet nie zauważył kiedy leżał na piasku przygnieciony przez przytulającą go Hanako.
-Gdzie byłeś?! Czemu tak długo!? Strasznie tęskniłam, myślałam, że cię już nie zobaczę!
Chłopak odwzajemnił uścisk.
-To strasznie długa historia, później ci opowiem. Tak właściwie co ty tutaj robisz? Tylko mi nie mów, że zostałaś porwana.
Hanako wyjaśniła bratu pokrótce co i jak.
-Zostajesz tu i kontynuujesz trening czy idziesz ze mną?
-Głupie pytanie, oczywiście, że idę z tobą. - Powiedziała podnosząc się. Max również się podniósł, otrzepał z piasku.
-Braciszku, muszę coś wiedzieć. Przed twoim zniknięciem ty i Arisa dziwnie się w stosunku do siebie zachowywaliście, chcę wiedzieć o co dokładnie chodzi.
Max był lekko zdziwiony tym pytaniem, dziwiło go również to, że jego siostra jeszcze się nie domyśliła.
-Myślałem, że się domyśliłaś. No cóż, dowiesz się już niedługo. - Kiedy wypowiedział te słowa, chwycił Hanako za rękę i pomachał Michassowi. Zniknęli.

459Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Pią Paź 28, 2011 4:49 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chłopak ruchem ręki zdetonował kulę lecącą w jego stronę. Następnie spojrzał w stronę , w którą popędziła Hanako. Gdy młodzieniec ujrzał Max'a , uśmiechnął się.
- W końcu wrócili - powiedział sam do siebie uśmiechnięty.
Kiedy Max pomachał chłopakowi , ten również mu odmachał , a następnie sam zniknął.

460Południowa część pustyni - Page 19 Empty Re: Południowa część pustyni Nie Kwi 15, 2012 10:40 am

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Południowa część pustyni - Page 19 73470127530848749380

- To chyba, chyba mój dom.
Ryu podleciał do góry
- Ciekawe, jak bardzo się zmienili.
Chłopak poleciał w stronę miasta Emina.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 19 z 19]

Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Pozwolenia na tym forum: