Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 8 z 11]

176Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 1:36 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Chłopak pojawił się na polu walki.
Popatrzył co wyprawiają inni po chwili zamknął oczy.
Jego włosy zaczęły falować, moc wzrosła.
Otworzył oczy i po chwili znikł.

Pojawił się przed Shad'em zaczął okładać go po twarzy, znikł za chwilę zjawił się nad nim wystrzelił ki blast o dość duzej mocy. Odsunął się a kiedy kula wybuchła znów podleciał do demona tym razem od dołu kopiąc go w podbrudek. Pojawił sie za nim, i kopnął go w plecy, potem znów znikł i pojawiając się przed nim udeżył go w twarz złapał za głowę i kopnął kolankiem.
Następnie odskoczył gdzieś, i był gotowy na unik.
//Patrząc na to iż ja jestem na Transcendental, a Saske na Powerful, to powinien nieźle oberwać.//

177Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 4:24 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Przepraszam bardzo, ale na jaki chuj wtrącacie się do treningu!? To robi się denerwujące! Z grzeczności spytać nie zaszkodzi czy można się przyłączyć! Maximus odleciał i staną przy Bumberze //jak był w powietrzu to obok niego//.

178Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 4:26 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Im nas więcej tym trening efektywnijeszy !
Krzyknął do Maximusa

179Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 6:07 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Bumber, podleciałeś do wykończonego demona i kopnąłeś go z kolanka w brzuch, to było na tyle bolesne 'że hej'.. Następnie zacząłeś okładać zdekoncentrowanego chłopaka-demona po twarz. W pewnym momencie ten Cię złapał i przysuwając do siebie, uderzył Cię z kolanka w twarz, następnie zrobił obrót w powietrzu i kopnął Cię prosto w tył głowy. Spadłeś na ziemię zostawiając za sobą ślad.. Wstałeś i zacząłeś ładować Kamehameha. Kiedy demon chciał na Ciebie lecieć, drogę zagrodził mu jeden z klonów Maximusa. Zaczął on okładać niekojarzącego pewnych faktów demona, a Ty sam łądowałeś technikę.

W pewnym momencie pojawił się Toshi, który zaczął okładać demona na każdy możliwy sposób i miał dużą przewagę. Był bowiem zdecydowanie silniejszy niż Shade. Mimo to, demon w pewnym momencie uśmiechnął się i złapał Toshiego za twarz, lecąc z nim prosto na ziemię. Obaj uderzyli w ziemię, po czym pojawiło się dość dużo dymu. W pewnym momencie, dym się rozproszył pod wpływem przemiany Toshiego w SSJ. Na chwilę przyjął on tą formę, a zaraz po tym można było dostrzec lecącego kilkanaście metrów dalej i obijającego się o ziemię demona. Kiedy już przestał się odbijać od ziemi, leżał trochę dalej od Was. W pewnym momencie, demon zniknął, a Shade powrócił do normalnej formy.

180Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 6:53 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
To było dość łatwe. A tak właściwie aż za łatwe.
Podszedł do Shad'a i pomógł mu wstać.
Długi trening przed tobą.
Powiedział uśmiechając się.

181Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 8:03 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
W pewnej chwili Bumber skończył ładować Kamehameha, znikł i pojawił się obok Shade'a i Toshi'ego.
- Heee... A może mnie ktoś nauczyć przejść wyższą formę niż SSJ? Chociaż powiedzieć co muszę szczególnie trenować. - Powiedział drapiąc się po głowie.

182Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 8:12 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Toshi nie ciesz się tak :P, gdyby nie wcześniejsza akcja Smoka to dalej byłby Demon i trening, który przerwałeś! Maximus podleciał do kumpli.
- Na SSJ2 trzeba się wnerwić, ale chyba ciężkim treningiem też nie? Zawsze cię możemy wkurzyć, tylko powiedz :D

183Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 11:37 am

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
-KURWA ! Tylu na jednego? KURWA !
Shade zaczął zbierać energię.
-Hej, pomóżcie mi osiągnąć DemonFormTwo, Smoku liczę na Ciebie. Jesteśmy druhami, demonami ciemności, więc możemy sobie pomagać.

184Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 2:16 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
//Przecież Smoku pisał że po ataku zniknął. Saske, czytaj dokładniej to co piszą, serio ;/ //

185Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 2:49 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Na mnie nie patrzcie, jestem za młody aby zostąc czyimś mistrzem.
Uśmiechnął się.
Po chwili spojrzał na ząb smoka który nosił jako branzoletkę.
(Ciekawe czy to ma jakieś właściwości. Może pochłania energię tak jak ten smok.)
Rozmyślał.

186Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 4:47 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
W lesię pojawił sie Mikidius.Przybył popatrzyć na walkę.Dawno żadnej nie widział a ta wyglądała na interesującą.Bez słowa kucnął i zaczął się przyglądać.

187Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 5:16 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Czyimś mistrzem? Toshi nie pochlebiaj tak sobie. Ciężko ci pomóc? Dobra jak chcesz to musimy brać się za trening!
Maximus odleciał parę metrów.

188Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 5:54 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
-Mogę dołączyć się do treningu? No, bo muszę osiągnąć drugi poziom demona.
Po czym kucnął.

189Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 6:39 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Co prawda nie specjalnie ale zignorował wypowiedź Maximusa, był zbyt zajęty zębem smoka.
Jakby to sprawdzić ? A jeśli go zniszczę ? No cóż raz kozie śmierć.
Zdjął ząb smoka z branozletki, wystawił go przed siebie i wystrzelił w niego malutki i bardzo bardzo słaby promień energi tak aby go niezniszczyć.
//NPC i jaki wynik ?//
Gdy tylko rozkminił czy ząb jakoś działa//Napiszesz mi czy sie rozpadł czy cś się z nim stało a ja to poprostu akceptuje i robie to co napisze xd//

Bumber ! Walczymy jeden na jednego ! Nie używamy żadnych techniki jedynie czysta walka wręcz, jedynie można się transformować.
Spodziewając się zgody Bumbera pojawił się przed nim i rozpoczął walkę wręcz.
//Nie chce dokładnie nic opisywać ponieważ skoro to sama walka wręcz to myślę że się nie opłaca.//

190Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 6:48 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
-Maximus potrenujemy? Po czym czekał na odp.

191Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:08 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
-Możę ktoś chciałby ze mną również potrenować.Nudno tu...-odezwał sie Mikidius z takim wyrazem twarzy ;) // xd // po czym wstanął i zaczął sie trochę rozciągać.

192Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:10 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
- Mikidius dawaj ze mną. - Bumber znika po czym pojawia się przy Mikidius'ie i dość silnie kopie go w twarz. Po tym zamienia się w SSJ.

193Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:20 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
Mikidius otarł twarz i zaczął szybko teleportować sie wokół Bumbera.Po około 10s zamiast teleportować sie w kółko teleportował sie za niego i zadał mu parę silnych uderzeń z pięści.
//Tak właściwie to ty nie powinieneś treować z Ykmo/Toshim?.Sam zaczął trening//

194Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:35 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
//Powiedzmy, że gdy zniknąłem to byłem nad całym polem walki i obserwowałem co robią inni, ok ? Nie chce znów pisać że się pojawiam.// Smok zleciał na dół - Shade, Mikidius, Maximus, Bumber co powiecie, wy czworo na mnie jednego ? Chłopak był cholernie pewny siebie.

195Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:39 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Na chwile odwrócił się do Smoka.
A ja to co.
Uśmiechnał się tylko w tym swoim głupkowatym stylu. Oznaczało to że przypuszczał iż SMoku niedał by sobie rady znimi wszystkimi.
Lecz wolał nic nie mówić i sam odleciał kawałek dalej.
Skupił się, zaczął zbierać w sobie ogromne ilości energi.
Po chwili nastąpił wybuch, kiedy dym opadł ukazał się Toshi w formie ssj2.
Zaczął udeżać w powietrze z taką szybkością że trudno było dostrzec jego ruchy.
Trenował tak przez kilka godzin nie zważając na to iż traci dużo energi.

196Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:51 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Chłopak pojawił się nad trenującymi chłopakami. Siema... mogę się dołączyć ;D?

197Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 7:57 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
- Michass, chętnie im więcej tym raźnie Po czym uzbierając sił transformował się w DFO.

//NPC, kiedy bedzię ciemniej? lol? Cały czas jest dzień?O.o//

198Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 8:04 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok zaczął zbierać energię i z każdą chwilą miał jej coraz więcej, był znacznie silniejszy niż wcześniej. - Czekam na odpowiedź...

199Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 8:49 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- Ludziów jak mrówków, lepiej niż event :D. Ja się zgadzam, Smoku chyba coś trenował ostatnio jak taki pewny? Shade, Ykmo dołączcie do nas i kto tam jeszcze chce. Maximus przygotowywał się do treningu //rozciąganie itp.//. //Nie ignorujcie Ykma, przynajmniej mi się tak wydaje xD//.

200Głąb Lasu - Page 8 Empty Re: Głąb Lasu Czw Sty 27, 2011 8:54 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
-Możę potem dokończymy...narazię dołącze do nich.-rzekł do Bumbera i odwrócił sie w stronę Smoka.
-Jestem gotowy--oznajmił i czekał.Był przygotowany na wypadek nagłego ataku.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 8 z 11]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Pozwolenia na tym forum: