Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 7 z 11]

151Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 8:22 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Trzeba na NPC czekać, czy sami se walczymy?//

152Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 9:39 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Muszę się jeszcze do walki przyczepić :P. Obrania się od 4, a ma niższy poziom, patrz tu-> Ranking. I Bumber pamiętaj: "Są one tak samo silne jak oryginał i mają te same techniki." A z klonów zrezygnowałem :P, to też są pewnego rodzaju klony, no ale lepsze :P.//
Sory za spam.

153Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 10:07 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Ehh.. i po walce.. Muszę znaleźć sobie jakiś dom. - Powiedział, po chwili wstał i poleciał w stronę Eminy.

//Sory że nie pisałem ale miałem problemy z netem//

154Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 10:22 am

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
// Dobra, spoko.
- Może nauczysz mnie jakichś dobrych technik? W końcu trochę się polepszyłem. - Mówi do Maximus'a

155Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 10:38 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Dzięki temu że Bumber jest wolniejszy, udało Ci się go zablokować Entangled Ring'iem. Kiedy był zablokowany, wystrzeliliście z kopiami w niego kilka KI Blastów, a następnie poszedł Big Bang Attack. Eksplozja nie była taka mała i zmiotła większość lasu z powierzchni ziemi.
Odrośnie..
Bumber wylatując i obijając się kilka razy o ziemię, wstał i zatrzymał się jeszcze w locie. Nie pozostawał obojętny i pod zasłoną dymną naładował Final Shine bez wahania wystrzelając go w stronę Maximusa. Właściwie, dzięki Big Bang Attack, nie było już co niszczyć. Maximus zorientował się jednak co planuje chłopak i sam ledwo się odsunął, dając spopielić dosłownie trzy klony z fali energetycznej, która nagle wyleciała z dymu.

Kiedy dym opadł, staliście naprzeciwko siebie.

156Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 10:41 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Do którego xD//
Maximus złapał się za głowę:
- Kurde będę musiał ich nauczyć chyba się bronić, albo będę ich naparzać aż wytrzymałość będzie dobra :D
Wyłączył technikę Separation Of The Body:
- Technik, tylko jakich? Znam same związane z energią. Myślę nad zrezygnowaniem z paru technik, bo nie są mi potrzebne i zastąpić je innymi. To jakie chciałbyś znać? //W sprita spójrz//

157Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 11:59 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
NPC napisał:Nie pozostawał obojętny i pod zasłoną dymną naładował Final Shine bez wahania wystrzelając go w stronę Rayema.

//Gdzie ty tam masz mnie? XD//

158Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Nie Sty 23, 2011 8:49 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Shade, słysząc Bumbera i Maximusa, postanowił im zrobić niespodziankę, szybko włączył DemonFormOne i teleportował się do nich.
-Hej kociaki
Po czym naładował Suppa Kamechameha//Szybko naładowałem więc będzie słaba// po czym wystrzeliłem w stronę Bumbera.

//Na DFO jestem silniejszy od Bumbera 2/3x gdy jest na Normalu, więc i tak powinno zadać jakieś obrażenia.//

159Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 8:12 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//Saske, nie ważna jest kolejność w danej kategorii, chyba :P//

160Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 12:36 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
- O cholera! - Szybko włączam SSJ i wystrzeliwuję kilka ki blastów. Staram się zablokować atak aby powstał dym. Jeżeli dym powstanie to atakuję go "Final Shine".

161Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 12:46 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Sameyaro wyczuł nieznane mu dotąd Reiatsu, nie było ono wysokie, ale postanowił się udać w jego kierunku. Chłopak używając sonido zniknął.

162Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 2:00 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
-Demonie, szybko aktywuj technikę Power Up //Póki co steruję nim demon//
Demon wykrzyknął PowerUp. I spróbował użytć techniki Renzoku Energy DAn, by wystrzeliło z 60 takich ataków. I żeby strzeliło w Ki Blasty lub Final Shine, z atakmiem Suppa Kamechameha.

Demon podwyższył 2x moc przez PowerUp.

163Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 2:34 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
- O nie, nie ma takiego bicia, to moja walka!
Maximus ruszył na Shade i nagle pojawił się za nim, złapał go tak żeby nie mógł się ruszać. Przed tym jak wyruszył na Shade użył Separation Of The Body, ale nikt tego nie widział. Kopia złapała Shade //nie wiesz, że to kopia jak by co//.
- Bumber wal jakiś mocniejszy atak, mi nic nie będzie.
(Jak już się wtrącił to mu się też przyda trening :D)

164Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 2:55 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Hehehe, shade of bomb Cicho powiedział pod swoim nosie..
Po czym wybuchli razem, ale dla demona nie zadało to dużych obrażeń, bo to był wybuch cienia.

165Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 3:31 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
- Dobra! - Bumber ładuje średnia "One Hand Kamehameha".
- One!
- Hand! - Pojawiła się dość silna kula.
- Ka-Me-Ha-Me-Haaaaaaaa - Dość duży promień poleciał w stronę Shade'a.

166Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 3:37 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
//Ta, NPC, dzięki że pamiętałeś o mnie.//
Smok wstał z ziemi i szybko zorientował się że było po walce z aniołem. - Moja głowa. Chłopak spojrzał na walczących i mając tą walkę ...gdzieś, odleciał.

167Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 3:39 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Po tym jak Maximus miał //jakieś// obrażenia zadane shade of bomb. To Shade poleciał w stronę fali, i użył kolejny raz PowerUp 2x więc 4x moc. Jak się udało użyć PU to odbijam OHK. Jak nie, to strzelam małe Kamechameha.

168Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 3:55 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
//SAske ku*** naucz sie grać... Gramy turowo a więc jak wykonasz jeden ruch a MAximus drugi to czekasz aż NPC odpisze a nie ty chcesz zrobić milion ruchów podczas jednej tury -.-//

169Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Pon Sty 24, 2011 6:45 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
//własnie do chu.., poczekaj na NPC!//

170Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Wto Sty 25, 2011 8:03 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Zderzenie kilku ataków wzbiło w powietrze sporo kurzu, z którego chmury wylatywało co chwila kilka mniejszych, niegroźnych Ki Blastów pozostałych po kolizji. W tym momencie kopia Maximusa skorzystała z okazji i złapała Saske.
//Powiedzmy, że ostatni post Saske ignoruję//
Kopia nie miałą zbyt dużej wytrzymałości (wystarczającą, by utrzymać kształt i Saske), więc eksplozja ją usunęła. Saske to zaskoczyło, bo w pierwszej chwili pomyślał, że przypadkiem zabił Maximusa.
Wtem Saske zauważył, że gdzieś w dymie jeden Ki Blast został odbity i domyślił się, że nie zabił prawdziwego Maximusa. Jednak nie cieszył się długo tym odkryciem, bo zaraz go uderzyło One Hand Kamehameha.
Siła Demona pozwoliła jednak przetrwać ten atak jedynie z niewielkimi draśnięciami, jednak ta forma zużywa coraz więcej energii (plus ten atak z zaskoczenia).
Za ok. 2-3 tury zostaniesz wrócony do swojej normalnej postaci. Wciąż kontrolę sprawuje demon.

171Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Wto Sty 25, 2011 2:42 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Smok pojawił się nad polem bitwy. - Gdzie on... Młodzieniec zauważył Shade - Te, Demon! Stawaj ! Zaczął strzelać blastami w Shade. //Były bardzo szybkie i gdy stykały się z ziemią eksplozje był też niczego sobie. Gdybym nie odpisał na następny atak, tzn. że nie mam już dostępu do kompa - pojechałem od babci :>//
@Następny atak
Na koniec Smok wystrzelił sporych rozmiarów pocisk Shade i znikł z pola walki. // Cóż jadę do babci, więc raczej nie będę miał dostępu do internetu.//

172Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Wto Sty 25, 2011 5:45 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
3 Maximusy pojawiły się przy Shade dwóch podleciało do niego i zaczęli go okładać, byli szybsi i silniejsi od niego, więc nie sprawiło to żadnego problemu. Trzeci naładował Big Bang Attack i wystrzelił w niego. Oryginalnego Maximusa dalej nie było widać, nikt nie wie gdzie on jest.

173Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Wto Sty 25, 2011 7:36 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy Shade zamierzał zaatakować Maximusa, pojawił się Smoku. Zwrócił on na siebie uwagę demona i wystrzelił w niego kilka blastów o dość dużej mocy. Demon niewiele myśląc wleciał w nie, nie spodziewając się AŻ takiej mocy. Nastąpiło kilka eksplozji, co odrzuciło kawałek i Maximusa i samego Smoka. Na koniec, kiedy demon zaczynał być widoczny w dymie, Smoku odruchowo wystrzelił w niego sporych rozmiarów pocisk energii, znowu nastąpiła eksplozja, a demon pomimo swojej twardej skóry był dość mocno zraniony. Smoku zniknął, kiedy ten chciał na niego ruszyć. Wrócił więc na Maximusa, tyle że ten.. A właściwie jego trzy klony pojawiły się przy demonie, po czym dwa z nich zaczęły go okładać. Demon niektórych uderzeń nie był w stanie uniknąć, inne blokował. W tym samym czasie trzeci klon naładował Big Bang Attack i wystrzelił w demona. Nieszczęśliwy los chciał że oberwały dwa pozostałe klony i po prostu upadły przypalone na ziemię kiedy eksplozja minęła. Demon utrzymywał się w powietrzu, poważnie ranny. Mimo to, ruszył na klona Maximusa i z niebywałą szybkością zaczął go okładać. Ten nie miał większych problemów z unikaniem, ale w pewnym momencie demon złapał go za rękę i przysuwając go do siebie, wystrzelił mu w twarz z dość mocnej fali energetycznej. Klon upadł na ziemię, ale i tak wstał i póki co, mimo że ranny, był w stanie dalej walczyć. Tego samego o dwóch pozostałych nie można powiedzieć.

174Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Wto Sty 25, 2011 7:42 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
Bumber zauważając co robi Demon od razu poleciał w jego stronę. W pewnym momencie pojawił się przy demonie i uderzył go z kolanka w brzuch. Po czym zaczął go okładać pięściami po twarzy i kopnął go w twarz. Jeżeli demon odleciał Bumber zaczął ładować "Kamehameha".

175Głąb Lasu - Page 7 Empty Re: Głąb Lasu Sro Sty 26, 2011 7:04 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
2 przypalone Maximusy zaczęły się regenerować, ten który stał //po ataku Bumbera// zaczął okładać Demona, żeby Bumber miał czas na naładowanie Kamehamehy.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 7 z 11]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Pozwolenia na tym forum: