Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 527 Kreatywne Punkty : 145
Cineg idąc do domu zawędrował do sklepu. -Hę?? Popatrzył na stojącego przy ladzie chłopaka i uśmiechnął się. Zaczął przeszukiwać rzeczy i znalazł dobrą katanę i czarną koszulkę. -Tak, będzie dobrze. - powiedział pod nosem. Podszedł do lady koło chłopaka i pogrzebał po kieszeniach. O cholera. Nie mam kasy... - pomyślał, lecz dalej czekał w kolejce.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 491 Kreatywne Punkty : 29
//Katana tak też niektórzy mówią na tak jakby dżinsową kurtkę tak mówili w Zgorzelcu wiem bo tam kiedys mieszkałem jeśli o to nie chodzi to Cineq skąd ty wytrzasnąłeś katanę?//
-Proszę-Shane położył 3 dychy na ladzie i wyszedł ze sklepu Wygląd:
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 2093 Kreatywne Punkty : 83
Ketsu wszedł do środka i wybrał ubrania, położył je na kupce// XD http://iv.pl/images/27492981552620503852.png// i zaniósł do kasy nr 2, tam zapłacił i wyszedł ze sklepu.
Ketsu wszedł do sklepu razem z Ayami. Wybierz co chcesz.. - powiedział Ketsu do dziewczyny Ayami biegała po całym sklepu i przymierzała każde ubranie, na sam koniec wybrała TYLKO sukienkę, spodnie, bluzkę i buty.Podała Ketsu'owi Ekhem.. - Ketsu zaniósł do lady i zapłacił za ubrania.Wyszli ze sklepu.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1556 Kreatywne Punkty : 466
Dziewczyna weszła do sklepu porozglądała się za ubraniami,a trwało to trochę i wybrała kilka. Podeszła do kasy, zapłaciła za wszystko - Zapomniałabym, poproszę paragon. Zabrała i wszyła //Nie chce zawracać NPC dupy takimi pierdołami. Jak ile płace itd...//
Ketsu wszedł do sklepu. Dzień dobry..potrzebuję garnituru.. Ekspedientka podeszła do chłopca, po kilku minutach wybrali odpowiednik garnitur. Dziękuję..Do widzenia! - powiedział. Ketsu zapłącił i wyszedł.